Yahu boşanmayacaksan işyerinden tayin falan istesin, çıksın o işten. O şehri terk edin hatta, nasıl böyle dayanabiliyorsun okurken bile ben fena oldumİsyerindeki o. ... Pu
Kocan masal anlatmış. Ne iyiliksever kocan varmış akıl vermelr , yalnız kadının evine gidip cay icmeler. Hem diyelim ilk olarak kadın kocana tecavüz etmiş, ya sonraki dört ay yine kocan istemedenmi gitmis kadının yanina. Boşa !boşamazsan bu ihabetlerin ardı gelmeyecek. Karısını seven adam en yakın arkadsina göz mü diker be. Sende inanmak istemissin belli bu LA FONTENDEN MASALLAR
Kadın şeytan da kocanız da biraz saf biri galiba ,kadın kocanızı ayartmak için pskopat hikayesini uydurdu diyelim yardım istedi,aynı zamanda kankanız olan kocanız bu kadının kendisinden yardım istediğini sizinle hiç paylaşmadı mı ,evine gittiğini buluştuğunu ,Kankam dedigim kocamdi.kadin isyerinden biriydi ve bir defa evime geldi.kocam cay icmis ama yinede kadin delisi gibi o giris yapmamis yani.bu olylar bana soylefikten 10 saat sonra disarda cay bahcesinde bulustuk anlatti.ve pisikopat olayinin bir dumen o!dugunu,karin bilsin uzuluyorum derkende benim o evde durmayacagimi bildiginden bir an once beni sutlamak icin yaptigini daha neler neler.bir suru oyunla magdur ve masumu oynadigini aslinda tam bir seytan ildugunu anladi
Bir donem birlikte calismislardi.2 yildir kocam o is yerinden ayrildiYahu boşanmayacaksan işyerinden tayin falan istesin, çıksın o işten. O şehri terk edin hatta, nasıl böyle dayanabiliyorsun okurken bile ben fena oldum
Sana kuma teklifiyle gelen adamı savunma bariKankam dedigim kocamdi.kadin isyerinden biriydi ve bir defa evime geldi.kocam cay icmis ama yinede kadin delisi gibi o giris yapmamis yani.bu olylar bana soylefikten 10 saat sonra disarda cay bahcesinde bulustuk anlatti.ve pisikopat olayinin bir dumen o!dugunu,karin bilsin uzuluyorum derkende benim o evde durmayacagimi bildiginden bir an once beni sutlamak icin yaptigini daha neler neler.bir suru oyunla magdur ve masumu oynadigini aslinda tam bir seytan ildugunu anladi
Adam ne saf olacak anlamıştır saf ayağına yatıp olayı geliştiriyordu bence böyle konularda saf olan erkekler başka konularda baya baya kurnaz kesiliyor nedense....Kadın şeytan da kocanız da biraz saf biri galiba ,kadın kocanızı ayartmak için pskopat hikayesini uydurdu diyelim yardım istedi,aynı zamanda kankanız olan kocanız bu kadının kendisinden yardım istediğini sizinle hiç paylaşmadı mı ,evine gittiğini buluştuğunu ,
Hayir.cunku o pisligin kendisini sevdigini biliyordu.bunu sordugumda seytana uydum bir iki takilir birakirim dedim diyor.ama bilmiyorki esas seytanin eline dusmus kuma olmak icin elinden geleni yapmis.Kadın şeytan da kocanız da biraz saf biri galiba ,kadın kocanızı ayartmak için pskopat hikayesini uydurdu diyelim yardım istedi,aynı zamanda kankanız olan kocanız bu kadının kendisinden yardım istediğini sizinle hiç paylaşmadı mı ,evine gittiğini buluştuğunu ,
Yahu canım bu olay yeni değil mi? Ciddiyim ayrılmaya niyetin yoksa o şehirden uzaklaşın, telefon vs her şeyi değiştirin, sosyal medya hesaplarındaki şifreleri de al, sürekli takipte ol; çünkü yeni hesaplar açıp görüşebilir. Bunların irtibatı keseceğini sanmıyorum ben açıkçası, sanki sizi uyutmuşlar gibi.Bir donem birlikte calismislardi.2 yildir kocam o is yerinden ayrildi
Kocama herseyi anlattirdim yatak haric cunku doktorum kafandaki sdorulari sor demisti.hatta oyleki kadin ilk birlikte olduklarinda aynanin karsisina gecip yuzume nur indi demis.nasil bir yokluksaAdam ne saf olacak anlamıştır saf ayağına yatıp olayı geliştiriyordu bence böyle konularda saf olan erkekler başka konularda baya baya kurnaz kesiliyor nedense....
Olay doğruysa da iş arkadaşı olacak kadın pek kudurukmuş allah böyle kadınlardan korusun dul adamlar varken evlilere ne göz koyuyorsunuz be?
Konu sahibi daha once farzetki o burayi okuyacak bolumune yazmisti, o zamandan beri bekliyorum konuyu acmasini, feyk degildir sanmiyorum :)canım kanka biliyorsun 15 yıllık koca 10 yıllık. .15 yıl önce tanismislar evine gelmiş kanka zaman su gibi geçince 15 yıl 6 ay olmuş. ...
Allah bu kadınlardan korunmak için erkeklere akıp vermiş fikir vermiş,bu kuduruk kadınlara tek tek kudurmayın adam olun diyemeyeceğimize göre kocaların adam olup iradelerine sahip çıkması gerekiyor,sahip çıkamayan kocalarıda hayatımızdan def etmek gerekiyor.kandırıldım masalına inanmak istiyoruz nedenseAdam ne saf olacak anlamıştır saf ayağına yatıp olayı geliştiriyordu bence böyle konularda saf olan erkekler başka konularda baya baya kurnaz kesiliyor nedense....
Olay doğruysa da iş arkadaşı olacak kadın pek kudurukmuş allah böyle kadınlardan korusun dul adamlar varken evlilere ne göz koyuyorsunuz be?
Kız boşan bırak birlikte nurlansınlar yaniKocama herseyi anlattirdim yatak haric cunku doktorum kafandaki sdorulari sor demisti.hatta oyleki kadin ilk birlikte olduklarinda aynanin karsisina gecip yuzume nur indi demis.nasil bir yokluksa
Hayir.cunku o pisligin kendisini sevdigini biliyordu.bunu sordugumda seytana uydum bir iki takilir birakirim dedim diyor.ama bilmiyorki esas seytanin eline dusmus kuma olmak icin elinden geleni yapmis.
Bir iki takılır bırakırım mı? Bunu senin yüzüne mi söyledi? Sende dinledin oyle mi? Fake olduğunu düşünüyorum an itibariyleHayir.cunku o pisligin kendisini sevdigini biliyordu.bunu sordugumda seytana uydum bir iki takilir birakirim dedim diyor.ama bilmiyorki esas seytanin eline dusmus kuma olmak icin elinden geleni yapmis.
Hayir kocam o gece bitirdi herseyini sildi ve ustelik ben kadinamesaj atmistim kocami aradi yanimda kocam bakmayinca mesaj atip benimle ilgili konusma yapinca kocamda benim yanimda a..scti.Yahu canım bu olay yeni değil mi? Ciddiyim ayrılmaya niyetin yoksa o şehirden uzaklaşın, telefon vs her şeyi değiştirin, sosyal medya hesaplarındaki şifreleri de al, sürekli takipte ol; çünkü yeni hesaplar açıp görüşebilir. Bunların irtibatı keseceğini sanmıyorum ben açıkçası, sanki sizi uyutmuşlar gibi.
Kocanızla ilgili ve bu olayla ilgili düşüncelerimi yazma istemiyorum; ama cidden boşanmayacaksan harekete geç ve su kadını uzaklaştır eşinden, midem bulandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?