15 yillik kankam 10 yillik kocam

İsyerindeki o. ... Pu
Yahu boşanmayacaksan işyerinden tayin falan istesin, çıksın o işten. O şehri terk edin hatta, nasıl böyle dayanabiliyorsun okurken bile ben fena oldum

Kadın şeytan da kocanız da biraz saf biri galiba ,kadın kocanızı ayartmak için pskopat hikayesini uydurdu diyelim yardım istedi,aynı zamanda kankanız olan kocanız bu kadının kendisinden yardım istediğini sizinle hiç paylaşmadı mı ,evine gittiğini buluştuğunu ,

Yahu boşanmayacaksan işyerinden tayin falan istesin, çıksın o işten. O şehri terk edin hatta, nasıl böyle dayanabiliyorsun okurken bile ben fena oldum
Bir donem birlikte calismislardi.2 yildir kocam o is yerinden ayrildi

Sana kuma teklifiyle gelen adamı savunma bari

Adam ne saf olacak anlamıştır saf ayağına yatıp olayı geliştiriyordu bence böyle konularda saf olan erkekler başka konularda baya baya kurnaz kesiliyor nedense....
Olay doğruysa da iş arkadaşı olacak kadın pek kudurukmuş allah böyle kadınlardan korusun dul adamlar varken evlilere ne göz koyuyorsunuz be?

Hayir.cunku o pisligin kendisini sevdigini biliyordu.bunu sordugumda seytana uydum bir iki takilir birakirim dedim diyor.ama bilmiyorki esas seytanin eline dusmus kuma olmak icin elinden geleni yapmis.

Bir donem birlikte calismislardi.2 yildir kocam o is yerinden ayrildi
Yahu canım bu olay yeni değil mi? Ciddiyim ayrılmaya niyetin yoksa o şehirden uzaklaşın, telefon vs her şeyi değiştirin, sosyal medya hesaplarındaki şifreleri de al, sürekli takipte ol; çünkü yeni hesaplar açıp görüşebilir. Bunların irtibatı keseceğini sanmıyorum ben açıkçası, sanki sizi uyutmuşlar gibi.
Kocanızla ilgili ve bu olayla ilgili düşüncelerimi yazmak istemiyorum; ama cidden boşanmayacaksan harekete geç ve su kadını uzaklaştır eşinden, midem bulandı.

Kocama herseyi anlattirdim yatak haric cunku doktorum kafandaki sdorulari sor demisti.hatta oyleki kadin ilk birlikte olduklarinda aynanin karsisina gecip yuzume nur indi demis.nasil bir yokluksa

canım kanka biliyorsun 15 yıllık koca 10 yıllık. .15 yıl önce tanismislar evine gelmiş kanka zaman su gibi geçince 15 yıl 6 ay olmuş. ...
Konu sahibi daha once farzetki o burayi okuyacak bolumune yazmisti, o zamandan beri bekliyorum konuyu acmasini, feyk degildir sanmiyorum :)

Docent, ayril bence. Yuva yikmak kolay degildir zart zirt tamam ama ayril.

Allah bu kadınlardan korunmak için erkeklere akıp vermiş fikir vermiş,bu kuduruk kadınlara tek tek kudurmayın adam olun diyemeyeceğimize göre kocaların adam olup iradelerine sahip çıkması gerekiyor,sahip çıkamayan kocalarıda hayatımızdan def etmek gerekiyor.kandırıldım masalına inanmak istiyoruz nedense

Kocama herseyi anlattirdim yatak haric cunku doktorum kafandaki sdorulari sor demisti.hatta oyleki kadin ilk birlikte olduklarinda aynanin karsisina gecip yuzume nur indi demis.nasil bir yokluksa
Kız boşan bırak birlikte nurlansınlar yani
Kocan saf mı sence hadi başta buluşsunlar da eve çağırınca da mı insan anlamaz rahatsız olan adam habire eve gitmez ne iğrenç be gene midem bulanmaya başladı!

Asıl şeytan kocan... Ya senin de kalksın şu perde gözünden de bir gör istersen. Yok kadın zorla üstüne atlamış, yok subliminal mesaj vermiş, yok kocam istememiş kadın bla bla bla. Yahu adam sana kumalı teklif etmiş, diğerinin başında durmam gerekli diye.

Hayir.cunku o pisligin kendisini sevdigini biliyordu.bunu sordugumda seytana uydum bir iki takilir birakirim dedim diyor.ama bilmiyorki esas seytanin eline dusmus kuma olmak icin elinden geleni yapmis.

öyle bir anlatmışsınız ki kocanız sanki iyilik meleği kadının her müşkülüne el atmış.
aylarca telefonda konuşmuş akıl vermiş.
yetmemiş dışarda buluşup akıl vermeye devam etmiş.
yetmemiş evinde defalarca çay eşliğinde akıl vermiş.
en sonunda kadın dayanamayıp kocanızın ırzına geçmiş.
ve yine yetmemiş (tabi bunlar heeep kocanızın iyi niyeti) kadının koruyucusu olmam gerek diyerek kumalık teklifinde bulunmuş.
siz kocanızın masallarına inanıp beraberliğinize devam etmek istiyorsunuz çok belli.
kocanız gerçekten meyilli olmasaydı kadın mevzuyu açtığı anda eşim senin dostun arkadaşın git derdini ona anlat o sana akıl verir.gerekirse eşimle birlikte yardımcı olmaya çalışırız derdi.kadının önünü keserdi.
benden bu kadar gerisi size kalmış.
allah yardımcınız olsun!!!

Bir iki takılır bırakırım mı? Bunu senin yüzüne mi söyledi? Sende dinledin oyle mi? Fake olduğunu düşünüyorum an itibariyle

Hayir kocam o gece bitirdi herseyini sildi ve ustelik ben kadinamesaj atmistim kocami aradi yanimda kocam bakmayinca mesaj atip benimle ilgili konusma yapinca kocamda benim yanimda a..scti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…