15 yillik kankam 10 yillik kocam

siz kiminle nikahlisiniz? kiminle nikah akdiniz var?
kocanizla dimi?
adam sizi catir catir aldattigi kadin icin kumalik teklifinde bulunuyor ve siz hala o seytan kadinin(!) melek kocanizi ne yapip edip agina dusurdugunu dusunuyorsunuz vallahi pes..
sizi esiniz aldatmis o kadin degil.

al gulum ver gulum olmus aralarindaki iliski.
birakin beraber nurlansinlar tovbe Yarabbim..

O kadin o..pu ..
kocanizi, masum bir melegi kandırmış zorla tecavüz etmis.değil mi ?
Hanimefendi.size sadakat.yemini.eden.o kadin.değil kocaniz,
Bosanmazsaniz.bosanmayin.da.bari.kocanizi.aklamak.icin.elin kadınına o...pu deyip.işin icinden cikmayin ve
Bu evlilikte asıl sorumlu.olan.kisiyi siyirip kendinizi kandırmayın.
Ya da kandirin yahu.!

Son düzenleme:
Kadin benim dostum falan degil.bir kez gordugum esimin eski isyerinde calisan biri.evet gercekten kadinlari koruyup kollayan biridir.zaten en cojta esimbenim adamligimi kullandi diyor.

ilk yazınızdan çoğu kişi gibi bende kadının sizin arkadaşınız olduğunu düşündüm.
son cümleyi kesersek diğerdüşüncelerim aynen devam.
hatta kadının eşinizin iş arkadaşı olduğunu öğrendikten sonra eşinizin zekasına ve cesaretine ayrıca şaştım.
yarın öbür gün eğer ki duyulursa sırf o benim arkadaşım aramızda bir şey olsa evimize getirip seninle tanıştırır mıyım karıcığım diyebilmek için.pes doğrusu.
ben pek kullanılacak bir adamlığı olduğunu düşünmüyorum.sevenin gözü hep kapalıdır inanmak istediğine inanır.
siz de kocanıza inanmak istiyorsunuz besbelli ama ben çok üzüldüm sizin için gerçekten allah yardımcın olsun.

Yazılarınız ne yazıkki size bunları yapan kocanızı savunur tarzda bizden de destek bekliyorsunuz bu konuda. Ama ne yazıkki uzun süreli bir yalanın içindesiniz bana kalırsa. Yine de içinizden geleni yapın.

Öyle demeyin yine de kadının psikolojik sorunları var, aynı yerden bakamıyor bizimle. Allah yardimcisi olsun.
Konuya inancım şu an gitti açıkçası başlık bile saçma bence ilk bir an 15 yıllık kankasıyla 10 yıllık kocası ilişki yaşıyor zannetmedik mi çoğumuz?

Kocama herseyi anlattirdim yatak haric cunku doktorum kafandaki sdorulari sor demisti.hatta oyleki kadin ilk birlikte olduklarinda aynanin karsisina gecip yuzume nur indi demis.nasil bir yokluksa

yüzüne nur mu inmiş kocanız evliyamıymış ?
tamam kadın uçmuş ee peki kocanız pekte sütten çıkmış ak kaşık değil yani..
kadın alttan allatn mesaj vermese (sizin deyiminizle ) belkide kocanız size hiç söylemeyip bu şekilde devam edecekti ilişkiye..

Ben kocamin melek olmadigini biliyorum.hatanin tamamen kocamda oldugununda farkindayim.ama daha yazmadigim alicengiz oyunlari var.yani kisacasi oyunlarla adami kendine cekmis.

Canim esin sana aldatmasini senin duymak isteyeceklerinle susleyerek aldatmis.
Utanmasa kadin bana tecavuz etti diyecek.
Ben sana duymak istemediklerini soyleyeyim.
Esinle kadin ayrilmadi yuzlerine nurlar yagdirmaya devam ediyorlar!!!
Esin sana saygi duymuyor ne haddine kumalik teklifi?
Cagir aileni cagir esinin ailesini bilsinler o cok maduru oynayan esinin pisligini.
Affetmek tercihin ama adatiliyorsunn bunu bilerek yoluna devam et

Konuya inancım şu an gitti açıkçası başlık bile saçma bence ilk bir an 15 yıllık kankasıyla 10 yıllık kocası ilişki yaşıyor zannetmedik mi çoğumuz?
Sanirim 15 yıldır arkadaşıymış 10 yıllık da eşi, bir arkadaş biraz önce "farz et ki o bunu okuyor" a yazmıştı, buraya açmasını bekliyordum dedi. Fake olmadığını söyledi, depresyon ilaçları kullanıyormuş konu sahibi ve duygusal bi konuda mantıklı yaklaşım sergileyememesi bence normal ki konu kendisi ile ilgili, aslında haline çok üzüldüm, belki bir gün her şeyin farkına varacak; ama işte ömür geçiyor, zamanına yazık olmuş olacak.

Hadi diyelim melek kocanız, orspu kadın tarafından üzerine atlanılmak suretiyle tecavüze uğradı.Ereksiyon işini nasıl halletti bu şeytan kadın.
Ak sakallı dedeyi, eren evliya neyim gördükten nur indiğini iddia edenleri duydum da kocanızın neresi kerametliymiş ki kadın onu şeyaptıktan sonra yüzüne nur inmiş aceba???
Mutluluğunuz daim yüzünüzden nurunuz!!! Eksik olmasın be canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…