Hep öyle olur zaten melek kocanda çay içmeye gitmiştir miş miş mişde muş muş muşİsyerindeki o. ... Pu
Ağlayarak söylemesi söylediği lafın igrençliğini kapatır mı?Tabii bunu kavga esnasinda aglayarak soyledi
Kadin benim dostum falan degil.bir kez gordugum esimin eski isyerinde calisan biri.evet gercekten kadinlari koruyup kollayan biridir.zaten en cojta esimbenim adamligimi kullandi diyor.
Ya O Kemal konu sahibinin eşi kadar pişkin değildir eminimKemalim yapmaazzz gibi bir konu daha :)
Konu sahibesine göre bir eş bence yazdıkça konu daha da iğrençleşmeye ve ucuzlaşmaya başladı beYa O Kemal konu sahibinin eşi kadar pişkin değildir eminim
Mesaj tekrarı...Ya O Kemal konu sahibinin eşi kadar pişkin değildir eminim
Öyle demeyin yine de kadının psikolojik sorunları var, aynı yerden bakamıyor bizimle. Allah yardimcisi olsun.Konu sahibesine göre bir eş bence yazdıkça konu daha da iğrençleşmeye ve ucuzlaşmaya başladı be
Temennim fake olması yönündeKonu sahibesine göre bir eş bence yazdıkça konu daha da iğrençleşmeye ve ucuzlaşmaya başladı be
Konuya inancım şu an gitti açıkçası başlık bile saçma bence ilk bir an 15 yıllık kankasıyla 10 yıllık kocası ilişki yaşıyor zannetmedik mi çoğumuz?Öyle demeyin yine de kadının psikolojik sorunları var, aynı yerden bakamıyor bizimle. Allah yardimcisi olsun.
Kocama herseyi anlattirdim yatak haric cunku doktorum kafandaki sdorulari sor demisti.hatta oyleki kadin ilk birlikte olduklarinda aynanin karsisina gecip yuzume nur indi demis.nasil bir yokluksa
Sanirim 15 yıldır arkadaşıymış 10 yıllık da eşi, bir arkadaş biraz önce "farz et ki o bunu okuyor" a yazmıştı, buraya açmasını bekliyordum dedi. Fake olmadığını söyledi, depresyon ilaçları kullanıyormuş konu sahibi ve duygusal bi konuda mantıklı yaklaşım sergileyememesi bence normal ki konu kendisi ile ilgili, aslında haline çok üzüldüm, belki bir gün her şeyin farkına varacak; ama işte ömür geçiyor, zamanına yazık olmuş olacak.Konuya inancım şu an gitti açıkçası başlık bile saçma bence ilk bir an 15 yıllık kankasıyla 10 yıllık kocası ilişki yaşıyor zannetmedik mi çoğumuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?