15 yillik kankam 10 yillik kocam

Sarhoştum hatırlamıyorum kandırıldım yataktan kalkamadım
Erkekler saf değil yav hoşlarına gidiyor ee yapacak tek şey ç.klerini kesmek

Adam senaryoyu güzel yazmış kendine göre sizinde niyetiniz varmış inanmaya . Suç varsa bu anlattiginda bile çok açık ikisininde yaptıkları biraz gururumuz varsa basın tekmeyi daha kötü şeyleri hak Ediyor

Hayir.cunku o pisligin kendisini sevdigini biliyordu.bunu sordugumda seytana uydum bir iki takilir birakirim dedim diyor.ama bilmiyorki esas seytanin eline dusmus kuma olmak icin elinden geleni yapmis.
Buraya konu açana kadar ne kocanızdan ne sizden haberimiz vardı,anlattıklarınızka objektif olmaya çalışarak yorum yapıyoruz,siz kocanızın bize masum olduğunu kadının şeytan olduğunu kandırdığını anlatıyorsunuz,af edeceksenşz afedin ,ama kocanızı kadın nasıl kandırdıysa kocanızda aynı şekilde sizi kandırıyor masum olduğuna

Kadin benim dostum falan degil.bir kez gordugum esimin eski isyerinde calisan biri.evet gercekten kadinlari koruyup kollayan biridir.zaten en cojta esimbenim adamligimi kullandi diyor.

Kadin benim dostum falan degil.bir kez gordugum esimin eski isyerinde calisan biri.evet gercekten kadinlari koruyup kollayan biridir.zaten en cojta esimbenim adamligimi kullandi diyor.
Sen niye konu açtın ki? Kocanın nasıl kandırıldığını aslında nasıl iyi biri olduğunu anlatmak için mi? Forum olarak böyle birşeye hiç ihtiyacımız yoktu bence.

Kocanızı öyle bir övüyorsunuz ki zannedersin adam ülkeyi düşmanlardan kurtardı. Allah her adama sizin gibi kadın vermeli bence. Bari özür dileyin adamdan..

Hayir kocam o gece bitirdi herseyini sildi ve ustelik ben kadinamesaj atmistim kocami aradi yanimda kocam bakmayinca mesaj atip benimle ilgili konusma yapinca kocamda benim yanimda a..scti.
Kocan var ya tam şeytan yeminle. Boşanmayacaksın o yüzden boşan demiyorum; ama bak beni dinle onlar hala irtibat halinde, kocan ona da gidiyor, gözünü boyamış senin. Kadın zaten kumalığı, 2.kadınlığı kabul etmiş, a.. sçsa ne olur?

Kadin esinize seviyorum dedi esiniz benim evliligim de sorun yok dedi!
Kadinin basina biri musallat oldu esiniz ona yardin etti ve bunu sizinle paylasmadi!
Kadin davet etti esiniz evine tek gitti cay icti kalkti!
Sonraki davetine yine tek gitti bu defa kadin esinizin gitmesine izin vernedi ustune cullandi!
Esiniz cok madurmus affedin tabi hatta kadin onu tehtid etti kuma lik teklif et karina diye oda neyapsin madur mecburen size kumalik teklif etti
Oradan bakinca bu yazilan neye benziyor ve sizi ne yerine koymuslar?
Siz inanmak istiyorsunuz esinizin yalanlarina
Esinizi kimse zorla alikoymadi,cay jcip kalkmadi,kadina satasan felan olmadi,esiniz kadina yardim amacli yaklasmadi kadin ve dul oldugu icin yaklasti ve onlar ayrilmadi!!!
Affetmek tercihinizdir saygi duyarim fakat lutfen esinizin size attigi bu yalanlari baska yerde anlatmayin gercekten cok saf gorunuyorsunuz

15 yıllık kanka 10 yıllık koca olaylar ne zaman cereyan ediyor kafamda deli sorular..

hangi adamlığını kullanmış kadın?ben ortada adam falan göremedim de...

hadi diyelim kadın,üstüne atlamış,kocanızda irade yok mu?

Ben cok kirginim,yorgunum,cok agir depresyon ilaclari kullaniyom.tedavi goruyorum.hala onu affetmedim bunu oda biliyo.kendince zamana birakalim tedavin bitsin diyor.eskisinden cok daha ilgi be alaka var.ama ben hala yuzune bakmiyom.onada dedim,senden tiksiniyorum diye.biz okadar mutlu bir aileydik ki herkes ornek gosteriyordu.bu olayida ikimizden baska kimse bilmiyor.ailelerimize anlattmadik

Tek cümlem var, Allah bildiği gibi yapsın seni üzenleri!

Bosa esini sucsux goruyorsun ve akliyorsun. Ne yardimi ne korumasi? Karisini birakip onla olarak mi iyilik yapti? Tum suc esinde.
Sana bir erkek yanassa onunla olur musun? Buna firsat verir misin? Kendinden yola cik sadece. Birak etrafi, esi, dostu, bizi. Sen olsan yapar miydin esinin yaptigini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…