Sarhoştum hatırlamıyorum kandırıldım yataktan kalkamadımAllah bu kadınlardan korunmak için erkeklere akıp vermiş fikir vermiş,bu kuduruk kadınlara tek tek kudurmayın adam olun diyemeyeceğimize göre kocaların adam olup iradelerine sahip çıkması gerekiyor,sahip çıkamayan kocalarıda hayatımızdan def etmek gerekiyor.kandırıldım masalına inanmak istiyoruz nedense
Buraya konu açana kadar ne kocanızdan ne sizden haberimiz vardı,anlattıklarınızka objektif olmaya çalışarak yorum yapıyoruz,siz kocanızın bize masum olduğunu kadının şeytan olduğunu kandırdığını anlatıyorsunuz,af edeceksenşz afedin ,ama kocanızı kadın nasıl kandırdıysa kocanızda aynı şekilde sizi kandırıyor masum olduğunaHayir.cunku o pisligin kendisini sevdigini biliyordu.bunu sordugumda seytana uydum bir iki takilir birakirim dedim diyor.ama bilmiyorki esas seytanin eline dusmus kuma olmak icin elinden geleni yapmis.
Kadin benim dostum falan degil.bir kez gordugum esimin eski isyerinde calisan biri.evet gercekten kadinlari koruyup kollayan biridir.zaten en cojta esimbenim adamligimi kullandi diyor.öyle bir anlatmışsınız ki kocanız sanki iyilik meleği kadının her müşkülüne el atmış.
aylarca telefonda konuşmuş akıl vermiş.
yetmemiş dışarda buluşup akıl vermeye devam etmiş.
yetmemiş evinde defalarca çay eşliğinde akıl vermiş.
en sonunda kadın dayanamayıp kocanızın ırzına geçmiş.
ve yine yetmemiş (tabi bunlar heeep kocanızın iyi niyeti) kadının koruyucusu olmam gerek diyerek kumalık teklifinde bulunmuş.
siz kocanızın masallarına inanıp beraberliğinize devam etmek istiyorsunuz çok belli.
kocanız gerçekten meyilli olmasaydı kadın mevzuyu açtığı anda eşim senin dostun arkadaşın git derdini ona anlat o sana akıl verir.gerekirse eşimle birlikte yardımcı olmaya çalışırız derdi.kadının önünü keserdi.
benden bu kadar gerisi size kalmış.
allah yardımcınız olsun!!!
Hayir kendince durustluk yapiyo galibaBir iki takılır bırakırım mı? Bunu senin yüzüne mi söyledi? Sende dinledin oyle mi? Fake olduğunu düşünüyorum an itibariyle
Sen niye konu açtın ki? Kocanın nasıl kandırıldığını aslında nasıl iyi biri olduğunu anlatmak için mi? Forum olarak böyle birşeye hiç ihtiyacımız yoktu bence.Kadin benim dostum falan degil.bir kez gordugum esimin eski isyerinde calisan biri.evet gercekten kadinlari koruyup kollayan biridir.zaten en cojta esimbenim adamligimi kullandi diyor.
Kadin benim dostum falan degil.bir kez gordugum esimin eski isyerinde calisan biri.evet gercekten kadinlari koruyup kollayan biridir.zaten en cojta esimbenim adamligimi kullandi diyor.
Kocan var ya tam şeytan yeminle. Boşanmayacaksın o yüzden boşan demiyorum; ama bak beni dinle onlar hala irtibat halinde, kocan ona da gidiyor, gözünü boyamış senin. Kadın zaten kumalığı, 2.kadınlığı kabul etmiş, a.. sçsa ne olur?Hayir kocam o gece bitirdi herseyini sildi ve ustelik ben kadinamesaj atmistim kocami aradi yanimda kocam bakmayinca mesaj atip benimle ilgili konusma yapinca kocamda benim yanimda a..scti.
Adam olan kendinden yardım isteyen kadınla is pisirmez noktaKadin benim dostum falan degil.bir kez gordugum esimin eski isyerinde calisan biri.evet gercekten kadinlari koruyup kollayan biridir.zaten en cojta esimbenim adamligimi kullandi diyor.
Hadsizligin adı dürüstlük olmuş haberimiz yokHayir kendince durustluk yapiyo galiba
Kadin benim dostum falan degil.bir kez gordugum esimin eski isyerinde calisan biri.evet gercekten kadinlari koruyup kollayan biridir.zaten en cojta esimbenim adamligimi kullandi diyor.
Tabii bunu kavga esnasinda aglayarak soylediBir iki takılır bırakırım mı? Bunu senin yüzüne mi söyledi? Sende dinledin oyle mi? Fake olduğunu düşünüyorum an itibariyle
Tek cümlem var, Allah bildiği gibi yapsın seni üzenleri!Evime geldi benimle tanisti 6 ay sonrada kocama seni seviyorum demis.kocamda ben mutluyum evliligimde de bir problem yok deyip konuyu kapatmis.bu arada bu insann kocasi oleli 3 yil olmustu.iku cocugu var ikiside ergen.daha sonra kocama,bana takilan biri var soyle pisikopat boyle madde bagimlisi diye yardim istemis.kocamda yalniz bir kadin diye soyle davran boyle davran polise git diye akillar vermis.tabii bu olay telefonda surekli konusulmis.yaklasik 6 ,7 ay kadar kadin bu taktikle kocamla bagi koparmamis.ve artik disarda da bir iki gorusup pisikopatla ilgili akillar vermis derken kadin amacina ulasmis ve yakinlik baslamis.bu yakinliktan sonra evine davet etmis.kocamda gitmis cay icip kalkmis.sonra yine davet etmis kocam yine cay icip kalkmis.en son davetinde kocam yine gitmis bu kez kalkmasina firsat vermeden ustune atlamis.iliski bu sekilde 4 ay kadar surmus.en son demis ki karin bilsin ben cok uzuluyorum demis.kocamda sen ne dediginin farkindamisin deyip kizmis.bu teklifi her defasinda soyleyince ( galiba subliminal mesaj bu olsa gerek)bir aksam her sey gayet normal iken kocam pat diye bunu soyledi.ve onun basinda olmam gerek diyerek kumalik teklif etti.bem gayet sakin ben boyle bir tercihte yokum ve gidiyorum dedim.oda hayir sen kal ben giderim dedi.olaydan 3 saat sonra ben telde kocamla gorusurken kotu oldum oda ambulansla eve geldi.ben seninle konustuktan sonra ben ne yapiyorum diye sarsildim ve gozumden perde kalkti gibi allah ben ucurumdan aldi diyerek yalvardi yakardi agladi kendimden tiksiniyorum bunu bize nasil yaptim vs.ayni gece zaten kadindan ayrilmis onun evine bile gitmemisti ofisindeydi.bosanmak istedim kabul etmedi hos bende kocami cok seviyordum ama simdinsevgim yok deneceknkadar.cocuklar var.lutfen kaldigimiz yerden devam edelim en azindan ugrasalim diyor.simdi cok daha ilgili ama ben hala depresyondayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?