15 yillik kankam 10 yillik kocam

Ciddi olamazsın ya.

Sagolun arkadaslar bu gece benim icin uzun olacak.hakkinizi helal edin

Bosanma fikrimi soyledigimde kabul etmedi.cunku ben ona bu sehirde durmam cocuklarimla baska sehordw yasamak istiyorum dedim.istedigin zamanda gel gor dedim.kabul etmedi.

kocan şansını denemiş .. çok arsız bir eşin var emin ol buna..
ve devam edecek o kadınla , pişmanlığı falan hikaye sen kabul etmeyince bildiğin yan çizmiş, kadının yüzüne nur inmesi gibi kocanında birden ben ne yaptım demesi.. ben size söyleyeyim bu kadınla kocan seni ayakta uyutuyorlar ..

Bosanma fikrimi soyledigimde kabul etmedi.cunku ben ona bu sehirde durmam cocuklarimla baska sehordw yasamak istiyorum dedim.istedigin zamanda gel gor dedim.kabul etmedi.
kocalar kabul etmeyince boşanılmıyor zaten haklısın fake değilsindir belki diye yazıyorum ...
ne kocaman bir mideniz var ya hakkınızda kısmına baktım ön lisans mezunusunuz bu gün kocanızdan ayrılıp makul bir ücretle iş bulabilirsiniz . Adam size bildiğin yatağıma başkasını alıyorum kuman o demiş sen nesin ? evinin işini gören çocuğunu doğuran canı isteyince yatağına giren hizmetçi mi ? bu gün bu kadınla yatan yarın onunla çocukta yapar sonra o çocuğu sana baktırıp kendi hayatını da yaşar senin hayatında iyi bir temizliğe ihtiyancın var

Ne kadar da çay seven bir erkek Kadın suçlu, kadın fecii eşiniz sadece saf bir yardımsever ? Şu yazdıklarınıza siz inandınız mı yahu ? Gerçekçi olun lütfen. Evet çok acı ama ortada gerçekler var. Umarım sizin için doğru olan kararı alırsınız,Allah yardımcınız olsun.

Kabul etmedi ne demekmiş boşanıyorum deyip kestirip atın bu kadar şeyin üstüne tekrardan başlamak imkansız bence

Sizin gibi birinden boşanılır mı? Kocam şöyle iyi, kocam böyle vefakar, kocama 2 kez çay içirdiler tuttu kendini, kocama tecavüz ettiler yine tuttu kendini, 6 ay başka kadınla yaşadı ama süper iyi bir insan. Bana kuma ol dedi, ama iyiliğimden dedi başka kadınlara da yetmeli kocam. Kocam kocam kocam kocam kocammm...

Arkadaslar konu buyuk ihtimalle fake degil. Daha oncede yazdim konu sahibi, farzetki o bunu okuyacak kismina bu konunun aynisini yazmis ve icini dokmustu. Okudum ve konu acar diye dusundum ve nihayetinde acti. Konu sahibi gercekten agir depresyon da olabilir. Lutfen fake diyerek konuyu bulandirmayin.
Mesajlarini okuyup bulabilirsiniz konu ayni. Yine isyanlarda o kadina karsi.

Hayir.cunku o pisligin kendisini sevdigini biliyordu.bunu sordugumda seytana uydum bir iki takilir birakirim dedim diyor.ama bilmiyorki esas seytanin eline dusmus kuma olmak icin elinden geleni yapmis.

Şaka misin sen ? Evlenmek istediği için mi şeytan oldu kadın birden ?
Bir iki takılınca kadın ahu , evlenmek isteyince şeytan.

Sizde madursunuz şimdi, biri teselli etmek için çayınızı içmeye gelsin, bir iki takılsın , kabul eder mi kocaciginiz?

Ya bırakın kocanizin kabul etmesini, bir iki takilacaktim ki şeytan olduğunu gördüm vazgeçtim diyen bir adamı nasıl affediyorsunuz anlayamıyorum ?

Bosan ya da boşanma , bu senin hayatın ama kocanı aklama öyle hemen. Bu kadar basit görme. Kadın kocanız kelepceye vurarak o eve goturmemis.
Madem sıkıntılıydı , sizide yanına alıp gitseydi o eve.

Ve lütfen uzman desteği al bu olayı atlatmak için.

Bunları anlatan eşiniz.Farzedelimki kocanız peşinden koştu kadını ayarttı sizce anlatırmıydı ? Ortada yapılan büyük bir yalnış var. İnsan psikolojisi tabi suçunu hafifletici bahaneler sunacak.Bunuda göz önünde bulundurun

Kocama herseyi anlattirdim yatak haric cunku doktorum kafandaki sdorulari sor demisti.hatta oyleki kadin ilk birlikte olduklarinda aynanin karsisina gecip yuzume nur indi demis.nasil bir yokluksa
Arkadasım anladimki boşanmıcaksın ama lutfen bu kadar detayli şeyleri dinleme senin saglıgin açısından sorma kafandan atamamiyacaksın zaten bu kadar detayı ögrenmene gerek yok canına yazık

Hayir.cunku o pisligin kendisini sevdigini biliyordu.bunu sordugumda seytana uydum bir iki takilir birakirim dedim diyor.ama bilmiyorki esas seytanin eline dusmus kuma olmak icin elinden geleni yapmis.
Bir iki takılır bırakırım mı ? Bu onla bir iki kez işimi hakederim seni aldatmış olurum ama en azından yabancıya gitmemiş olurum demek farkında Mısınız? Ada'm boynuzu takmış işte. Neyse sevmeye devam

Ay resmen saçmalık. Biz de yedik. Konuşmayacakmış konuşmuş, gitmeyecekmiş gitmiş, içmeyecekmiş içmiş ve malum son !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…