Ben olsam affetmem hem zorla elalemin kadınıyla yat hem karın seni boşamaya kalksın olacak iş değilKocası konu sahibini affedecek mi acaba...
Kankam dedigim kocamdi.kadin isyerinden biriydi ve bir defa evime geldi.kocam cay icmis ama yinede kadin delisi gibi o giris yapmamis yani.bu olylar bana soylefikten 10 saat sonra disarda cay bahcesinde bulustuk anlatti.ve pisikopat olayinin bir dumen o!dugunu,karin bilsin uzuluyorum derkende benim o evde durmayacagimi bildiginden bir an once beni sutlamak icin yaptigini daha neler neler.bir suru oyunla magdur ve masumu oynadigini aslinda tam bir seytan ildugunu anladi
Bosanma fikrimi soyledigimde kabul etmedi.cunku ben ona bu sehirde durmam cocuklarimla baska sehordw yasamak istiyorum dedim.istedigin zamanda gel gor dedim.kabul etmedi.
İsyerindeki o. ... Pu
kocalar kabul etmeyince boşanılmıyor zaten haklısınBosanma fikrimi soyledigimde kabul etmedi.cunku ben ona bu sehirde durmam cocuklarimla baska sehordw yasamak istiyorum dedim.istedigin zamanda gel gor dedim.kabul etmedi.
Canim bence düşünme artık boşan gitsin, bak sonrası daha güzel olacak.Sagolun arkadaslar bu gece benim icin uzun olacak.hakkinizi helal edin
seytana uydum bir iki takilir birakirim dedim
Kabul etmedi ne demekmiş boşanıyorum deyip kestirip atın bu kadar şeyin üstüne tekrardan başlamak imkansız benceBosanma fikrimi soyledigimde kabul etmedi.cunku ben ona bu sehirde durmam cocuklarimla baska sehordw yasamak istiyorum dedim.istedigin zamanda gel gor dedim.kabul etmedi.
Bosanma fikrimi soyledigimde kabul etmedi.cunku ben ona bu sehirde durmam cocuklarimla baska sehordw yasamak istiyorum dedim.istedigin zamanda gel gor dedim.kabul etmedi.
Hayir.cunku o pisligin kendisini sevdigini biliyordu.bunu sordugumda seytana uydum bir iki takilir birakirim dedim diyor.ama bilmiyorki esas seytanin eline dusmus kuma olmak icin elinden geleni yapmis.
Kankam dedigim kocamdi.kadin isyerinden biriydi ve bir defa evime geldi.kocam cay icmis ama yinede kadin delisi gibi o giris yapmamis yani.bu olylar bana soylefikten 10 saat sonra disarda cay bahcesinde bulustuk anlatti.ve pisikopat olayinin bir dumen o!dugunu,karin bilsin uzuluyorum derkende benim o evde durmayacagimi bildiginden bir an once beni sutlamak icin yaptigini daha neler neler.bir suru oyunla magdur ve masumu oynadigini aslinda tam bir seytan ildugunu anladi
Arkadasım anladimki boşanmıcaksın ama lutfen bu kadar detayli şeyleri dinleme senin saglıgin açısından sorma kafandan atamamiyacaksın zaten bu kadar detayı ögrenmene gerek yok canına yazıkKocama herseyi anlattirdim yatak haric cunku doktorum kafandaki sdorulari sor demisti.hatta oyleki kadin ilk birlikte olduklarinda aynanin karsisina gecip yuzume nur indi demis.nasil bir yokluksa
Ne boşanması ayol,konu sahibinde bir çocuk daha yapacak potansiyel mevcut.vah bazı kadınlara vahhhCanim bence düşünme artık boşan gitsin, bak sonrası daha güzel olacak.
Bir iki takılır bırakırım mı ? Bu onla bir iki kez işimi hakederim seni aldatmış olurum ama en azından yabancıya gitmemiş olurum demek farkında Mısınız? Ada'm boynuzu takmış işte. Neyse sevmeye devamHayir.cunku o pisligin kendisini sevdigini biliyordu.bunu sordugumda seytana uydum bir iki takilir birakirim dedim diyor.ama bilmiyorki esas seytanin eline dusmus kuma olmak icin elinden geleni yapmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?