- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Ay insallah birisi cümledeki cocuklar kısmına takılmaz ne demek istediğimi anlar diyerek yazdım. Ama tebriklerAranızdaki para mevzuuna değinmeyeceğim ama bahsettiğiniz çocuklar ortak çocuklarınız mı? Eğer öyleyse bu cümle hiç şık değil.
Kendisi kullanmaz üşenir sıkmaya. 10 sene önce aldığımız parfümü duruyor daha dün attığım çöpe bozuldu diyerekParfümsüz hayatmı olurmuş
Aşırıya kaçmak tamamen bütçeyle alakalı..Bu konuda 10 bin tlde 150 tl çok az bir meblağ.. Ama başka konuda 2300 tlde 150 tl belki önemsenen bir meblağ.anlıyorum saygıda duyarım. ben bıraz tutumluyum he le de eşim aldıgım seyi fazla bulursa ben dikkat etmye özen gösteririm . Kişisel bakım temizlgme de dikkat ederim ancak cok asırıya kacmam pahada hiç bi zaman .
Söyleyemem lütfen kusuruma bakmayınayıptır sorması eşiniz ne iş yapıyor ben onu merak ettim. maaşı çok yüksek geldi de
Doğrudur. Ben yinede eşimi her hangi bir konuda kızdırmak istemem. Bu parfum ıcın mı calısıyorum gibi bi cümle sarf etmişti yanlıs okumadıysam konu sahibinin eşi.. Maddi konular çok hassastır benim nazarımda. bu sozu duymaktan sa o parfümü almamayı tercih ederim. bu da benim yapım. Cok uzun zamanlar calıstıgım kendi htiyaclarımı kendim gördüğüm için hiç bi zaman eşimin calısıp kazandıgı parayı eşime sormadan harcayamadım.Ama konu sahibinin durumu sizin bahsettiğiniz gibi değil maalesef, yapılacak harcamalara ortak konuşup karar vermek ayrı, konu sahibinin eşi gibi psikolojik şiddet uygulamak ayrı bişey. Hem de her insanın takıntısı, kırmızı çizgisi farklıdır. Kişinin kişisel bakım takıntısı varsa ve normalde kendine harcayacağı parayla parfüm aliyosa hesap sormak kimseye düşmez bence
yok canım ne kusuru. hemen kariyerimi o yöne çevireyim diyecektimSöyleyemem lütfen kusuruma bakmayın
Sen al iki fıs sık üstüne güzel koksun belki cezbeder de cimriliği giderKendisi kullanmaz üşenir sıkmaya. 10 sene önce aldığımız parfümü duruyor daha dün attığım çöpe bozuldu diyerek
Eşimde sizin gibi bir eş istiyor kafasında. Bense hiç ona uygun değilim basıma buyruk ve birazda feminen. Oda bana uygun değil zatenDoğrudur. Ben yinede eşimi her hangi bir konuda kızdırmak istemem. Bu parfum ıcın mı calısıyorum gibi bi cümle sarf etmişti yanlıs okumadıysam konu sahibinin eşi.. Maddi konular çok hassastır benim nazarımda. bu sozu duymaktan sa o parfümü almamayı tercih ederim. bu da benim yapım. Cok uzun zamanlar calıstıgım kendi htiyaclarımı kendim gördüğüm için hiç bi zaman eşimin calısıp kazandıgı parayı eşime sormadan harcayamadım.
Ayrıca yapılacak harcamalara ortak karar vermek en dogrusu dediğiniz gibi. Lakin konu sahibi eşiyle alacagı parfumu konsup fıyatında ortak karar kılmamış anlasılan eşinin kaba tavrına maruz kalmış...
yok canım ne kusuru. hemen kariyerimi o yöne çevireyim diyecektim
Ay insallah birisi cümledeki cocuklar kısmına takılmaz ne demek istediğimi anlar diyerek yazdım. Ama tebriklerdüzelteyim cocuklarımız oldumu
Yapmadığım sey değil. Ama hergün de ben yapamam kocaman adam Bi zahmet alısıversin kendi işini kendi görmeyeSen al iki fıs sık üstüne güzel koksun belki cezbeder de cimriliği gider
Hayır anlatmak istediğim ben cocuklarımıza bakmak için fedakarlık yapıp para kazanamıyorsam ama o bakmayıp para kazanmaya devam ediyorsa ve bana maddi şiddet uyguluyorsa yı kastetmiştim.Kastettiğim iyelik eki değildi aslında. Çünkü bakıyorsanız "onun" çocuklarına değil, kendi çocuğunuza bakıyorsunuz.
Benim asıl vurgulamak istediğim;
"Onun çocuklarına" bakıyorum ifadenizdeki "çocuklarınızın" bakımını, eşinizin eve para getirmesiyle denkleştirme çabanızdı.
Feminenlikse orada bende varım :) ama uyumlu olmaya calısırım huzursuzluk hiç istemem. 1 parfüm için ne o kırılsın ne ben . ha illa cok bgendıysem almak ıstediysem bı nabzını yoklarım alabilcek durumdamıyız bu ay diye. Ama siz maddi sıkıntı olmadıgını söylemişsiniz o ayrı..Eşimde sizin gibi bir eş istiyor kafasında. Bense hiç ona uygun değilim basıma buyruk ve birazda feminen. Oda bana uygun değil zaten
Bakın belki gerçekten siz haklısınızdır, eşiniz cimridir, bilmiyorum.Hayır anlatmak istediğim ben cocuklarımıza bakmak için fedakarlık yapıp para kazanamıyorsam ama o bakmayıp para kazanmaya devam ediyorsa ve bana maddi şiddet uyguluyorsa yı kastetmiştim.
Haklısınız bu sartlarda bende cok buldum şimdiBakın belki gerçekten siz haklısınızdır, eşiniz cimridir, bilmiyorum.
Ama yaşadığınız şehir, evinizin kira olup olmaması ve bir kredi borcunuzun bulunup bulunmamasıyla çok alakalı bir durum.
Eğer pahalı büyük şehirlerden birinde ve kirada yaşıyorsanız çocuklarla beraber 10 bin TL çok fazla bir para değil.
Ama ne olursa olsun eşinizin üslubu da doğru değil.
Wish of love kullanın o zaman :)Bu arada mevzu parfümken wish of love gibi temiz cicek kokan bir öneriniz var mi 50 den fazla olmasinwish of love daki aski hicbir patfümde bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?