150 TL parfüme kızan koca

Aranızdaki para mevzuuna değinmeyeceğim ama bahsettiğiniz çocuklar ortak çocuklarınız mı? Eğer öyleyse bu cümle hiç şık değil.
Ay insallah birisi cümledeki cocuklar kısmına takılmaz ne demek istediğimi anlar diyerek yazdım. Ama tebrikler düzelteyim cocuklarımız oldumu

Aşırıya kaçmak tamamen bütçeyle alakalı..Bu konuda 10 bin tlde 150 tl çok az bir meblağ.. Ama başka konuda 2300 tlde 150 tl belki önemsenen bir meblağ.
Olay tamamen bütçenin ne kadarlık olduğu ile alakalı.

Yoksa bütçe az olsa dediğinizde haklılık payı var. Ama eve 10 bin tl giriyor. Tahminen konu sahibi de çalışırken 15 bine yakın para giriyordu. Ona göre konu sahibinin kişisel harcamaları vardır.

Doğrudur. Ben yinede eşimi her hangi bir konuda kızdırmak istemem. Bu parfum ıcın mı calısıyorum gibi bi cümle sarf etmişti yanlıs okumadıysam konu sahibinin eşi.. Maddi konular çok hassastır benim nazarımda. bu sozu duymaktan sa o parfümü almamayı tercih ederim. bu da benim yapım. Cok uzun zamanlar calıstıgım kendi htiyaclarımı kendim gördüğüm için hiç bi zaman eşimin calısıp kazandıgı parayı eşime sormadan harcayamadım.
Ayrıca yapılacak harcamalara ortak karar vermek en dogrusu dediğiniz gibi. Lakin konu sahibi eşiyle alacagı parfumu konsup fıyatında ortak karar kılmamış anlasılan eşinin kaba tavrına maruz kalmış...

Eşimde sizin gibi bir eş istiyor kafasında. Bense hiç ona uygun değilim basıma buyruk ve birazda feminen. Oda bana uygun değil zaten

Ay insallah birisi cümledeki cocuklar kısmına takılmaz ne demek istediğimi anlar diyerek yazdım. Ama tebrikler düzelteyim cocuklarımız oldumu

Kastettiğim iyelik eki değildi aslında. Çünkü bakıyorsanız "onun" çocuklarına değil, kendi çocuğunuza bakıyorsunuz.
Benim asıl vurgulamak istediğim;
"Onun çocuklarına" bakıyorum ifadenizdeki "çocuklarınızın" bakımını, eşinizin eve para getirmesiyle denkleştirme çabanızdı.

Hayır anlatmak istediğim ben cocuklarımıza bakmak için fedakarlık yapıp para kazanamıyorsam ama o bakmayıp para kazanmaya devam ediyorsa ve bana maddi şiddet uyguluyorsa yı kastetmiştim.

Eşimde sizin gibi bir eş istiyor kafasında. Bense hiç ona uygun değilim basıma buyruk ve birazda feminen. Oda bana uygun değil zaten
Feminenlikse orada bende varım :) ama uyumlu olmaya calısırım huzursuzluk hiç istemem. 1 parfüm için ne o kırılsın ne ben . ha illa cok bgendıysem almak ıstediysem bı nabzını yoklarım alabilcek durumdamıyız bu ay diye. Ama siz maddi sıkıntı olmadıgını söylemişsiniz o ayrı..

Hayır anlatmak istediğim ben cocuklarımıza bakmak için fedakarlık yapıp para kazanamıyorsam ama o bakmayıp para kazanmaya devam ediyorsa ve bana maddi şiddet uyguluyorsa yı kastetmiştim.
Bakın belki gerçekten siz haklısınızdır, eşiniz cimridir, bilmiyorum.
Ama yaşadığınız şehir, evinizin kira olup olmaması ve bir kredi borcunuzun bulunup bulunmamasıyla çok alakalı bir durum.

Eğer pahalı büyük şehirlerden birinde ve kirada yaşıyorsanız çocuklarla beraber 10 bin TL çok fazla bir para değil.
Ama ne olursa olsun eşinizin üslubu da doğru değil.

Haklısınız bu sartlarda bende cok buldum şimdi onunda üslübü bu konularda hep bu sekılde bende buna kızıyorum alınıyorum ve daha cok hırslanıyorum böyle yaptıkça alasım geliyor cünkü gerekli gereksiz herseye zaten laf ediyor bari haklı cıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…