(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın şekerler...Şenizhihoyyyt
zepp kankam,, Allama şükür senenin 12 ayı tatil yapıyorum evet..yerimseniben
demekki havalar bozuldu..üzüldüm bak şimdi,, :jeyyar:sakın buraya gelirken havayıda getirme tamammı:roflol:
dün çok yoğun bir gündü şekeri.. oğluma yemek yaptım otobüse verdim gezmeme gittim.
efenime sölimm bugünde gezmem var.. akşam üstüde dişçide randevum var.. hafta sonu,işlemlerin bir kısmı yapıldı,bu gün dişime köprü yaptırıyorum gelip geçin diye asma köprü,,:roflol:
2 gündür sızımm sızlıyor..senağlama
birazdan spora gideceğim.. kızlar gününüz güzel geçsin...
zepp kankam Deniz nasıl oldu:ecrin_bebek:.. kokulu kokulu öp Annesi benim için..

vay anam vay faaaaaaallllll kari kaydirigubbakcemile3senin de gunun guzel gecsin canim

Deniz'im iyi cok sukur
devam ilaclara

bugun selim i erken goturecegim okula mezuniyet provalari varmis :asigim:

demek disin agriyor kiyamam :teselli:naniknanik

gecmis olsun canim ;korkma hic acimayacak :roflol:

selam arkadaşlar.............hihoyyyt
zepp kolay gelsin canım emre denize iyi bak annesi hemen hasta oluyorlar benim emremde yeni düzeldi,,,,,,
dağ çiçeğim bune yoğunluk tabii çocukları büyüttün erkenden şimdi gez bakalım kurslarda,biz bekarken hallettik o işleri şimdi işi yaramıyor çocuk büyütüyoruz,,,,,,,:ecrin_bebek:

aktinya ,ngs ablam sizede selamlar..........

,,,,,ben yoğundum arakdaşlar gezmelere gittim misafirim vardı uğrayamadım,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
Merhabalar,sevgili hanımlarrra.s.
Ayyy..yorgunluktan bayıldım heee:bbo:geldiğimden beri toparlan iş,güç,misafir,yarında arkadaş toplantısı bendeymiş unuttum:roflol:motoru taktım sabah beri evde koşuşturuyorum..yaprak saracağım...kafamçokkarıştı..şimdilik kaçim görüşürüz....

:roflol::roflol:

kolay gelsin ablam ...
yardima geleyim mi

iyi akşamlar kimse gelmemiş zeppin dediği gibi bende emremi uyuttum buğra uyumuyor benim yatağımda sağa sola dönüyor sıcaktan beşiğinde uyumuyor kuzum .......yaprak dökümüne bakmaya çalışıyorum bir taraftanda

Günaydın kızlar,,,
keyfler nasıl,,
gulan ablacım inş sende büyütürsün delikanlılarını, bol bol gezersin.. bu arada resimde çok yakışıklı çıkmışlar.. büyümüşler bile..
ngs kolay gelsin...
zepp kankam nerdesin...dün fazla girmemişin...:uhm:
aktinya ,troya selamlar...

gunaydin dipcik :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
dun misafirim vardi caya ondan giremedim
ama bugun evdeyimnaniknanik
sen yoksun galiba :mymeka:

Selamlar arkadaşlar,
bu aralar çok yoğunum,belki tayinimiz çıkabilir,sabırsızlıkla bekliyorum.az kaldı bir kaç gün içinde açıklanacak.bu günde gezmem var hepinize kucak dolusu mutluluklar dilerim.

tünaydın arkadaşlar işlerimi bitirdim.

hatta sabah komşularım kahvaltıya bendeydi (mıhlama yaptım)2 çocukla artık siz düşünün halimi sağolsun arkadaşlar bebeklere baktılar ....:ecrin_bebek:
öğlen sonrasıda gezmeye gidiyorum .gamyoncuiremsu

görüşürüz arkadaşlar by

Selamlar arkadaşlar,
bu aralar çok yoğunum,belki tayinimiz çıkabilir,sabırsızlıkla bekliyorum.az kaldı bir kaç gün içinde açıklanacak.bu günde gezmem var hepinize kucak dolusu mutluluklar dilerim.

mrb canim bizi haberdar et olur mu ?
hadi hayirlisi:teselli:

masallah canim

bakiyorum herkes gezmede :dilcikar:

kizlar size bi haberim var
sabah cicegimle de konustuk
yeni biten lojmanlar var (toki) yerimiz hazir
bugun gittik baktik esimle cok guzel
cok begendim :asigim:
tabii sifir bina olunca guzel olur
tasinacagiz sanirim kaydirigubbakcemile5
artik agustos gibi tasiniriz ( o zaman teslim edeceklermis )
bir suru is artik ama olsun daha iki sene burdayiz kafamçokkarıştı

Zepp,hayırlı olsun canım,yeni eviniz,sağlıkla,huzurla oturun:Saruboceq:Yeni bir ev,ohhh..mis gibia.s

Aktinya hadi hayırlısı olsun bakalım...ayyy..sizler kadar bende heyecanlıyım:dance:

gülan..maşallah gısss....çok tatlı olmuşlaroy oy yerim ben onları

ben şimdi spora gideyim biraz...
sonrada ter atmak için yüzmeye

Şeniz..

Günaydın kızlar..a.s.
Cumanız mübarek olsun..
ngs..erkencisin süpersin...haydi beraber spora ordanda yüzmeye. bekle geliyorummmmmmm.hihoyyyt
zepp,demekki taşınacaksınız hayırlısı tatlişkom.
aktinyacım hayırlısıyla çıksın taininiz inş antalyaya gelirsin...a.s.
gülancım maşallah sana iki çocukla .kahvaltıya misafir.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…