Günaydın şekerler...Şenizhihoyyyt
zepp kankam,, Allama şükür senenin 12 ayı tatil yapıyorum evet..yerimseniben
demekki havalar bozuldu..üzüldüm bak şimdi,, :jeyyar:sakın buraya gelirken havayıda getirme tamammı:roflol:
dün çok yoğun bir gündü şekeri.. oğluma yemek yaptım otobüse verdim gezmeme gittim.
efenime sölimm bugünde gezmem var.. akşam üstüde dişçide randevum var.. hafta sonu,işlemlerin bir kısmı yapıldı,bu gün dişime köprü yaptırıyorum gelip geçin diye asma köprü,,:roflol:
2 gündür sızımm sızlıyor..senağlama
birazdan spora gideceğim.. kızlar gününüz güzel geçsin...
zepp kankam Deniz nasıl oldu:ecrin_bebek:.. kokulu kokulu öp Annesi benim için..
Merhabalar,sevgili hanımlarrra.s.
Ayyy..yorgunluktan bayıldım heee:bbo:geldiğimden beri toparlan iş,güç,misafir,yarında arkadaş toplantısı bendeymiş unuttum:roflol:motoru taktım sabah beri evde koşuşturuyorum..yaprak saracağım...kafamçokkarıştı..şimdilik kaçim görüşürüz....
Günaydın kızlar,,,
keyfler nasıl,,
gulan ablacım inş sende büyütürsün delikanlılarını, bol bol gezersin.. bu arada resimde çok yakışıklı çıkmışlar.. büyümüşler bile..
ngs kolay gelsin...
zepp kankam nerdesin...dün fazla girmemişin...:uhm:
aktinya ,troya selamlar...
Selamlar arkadaşlar,
bu aralar çok yoğunum,belki tayinimiz çıkabilir,sabırsızlıkla bekliyorum.az kaldı bir kaç gün içinde açıklanacak.bu günde gezmem var hepinize kucak dolusu mutluluklar dilerim.
tünaydın arkadaşlar işlerimi bitirdim.
hatta sabah komşularım kahvaltıya bendeydi (mıhlama yaptım)2 çocukla artık siz düşünün halimi sağolsun arkadaşlar bebeklere baktılar ....:ecrin_bebek:
öğlen sonrasıda gezmeye gidiyorum .gamyoncuiremsu
görüşürüz arkadaşlar by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?