hayır canım lojmana yaprak almıyormusun diye günde bir iki defa zilimiz çalardı hatta iyi hatırlıyorum beş kiloluk yağ bidonlarında 2 bucuk milyondu böğertlense 4 milyon nerdeyse bedava gibi sadece kapıya gelen süt ürünlerinden kesinlikle almaz hatta kızardım gelmeyin diye niye oldugunu sende bilirsin eğer değismediyse hindistan gibi inekler aksama kadar sokaklarda gezer
bir polis abi süt almak icin bir eve yönlerdirmişler kadın oğlum inek evde yok aksam gelince ben sağar gönderirm sana demis
eşim cok kızardı o dönem insanları caddenin ortasından yürür inekler cöp kutuların yanında ayrılmaz diye ama değismisde olabilir bizimki biraz karısık dönemde depremden dolayı biliyorsun
lojmanlara
aynıda annesine benziyor demi
Cok SIKICI beee
evet ben yoktumya ondan sıkıcı demiyerimseniben
kankamm az kaldı kavuşmamıza..zemuszemus
şişşt önce otel sonramı bana gelcen...:jeyyar:
ha birde hep unutuyorum otelde kaç gün kalcaktiniz...:uhm:
selam kızlar baya acemi olmuşum yaa burayı anca buldummm zeppp dağciceğim ngs ablam millett nerdesinizz ya çokk mu erken geliyorum yaa gece de kimse yukk grşzopuyorumnanaktan
yerimsenibenopuyorumnanaktangunaydin sekerim :jeyyar:
10 gun ohhhhhhhhhhhhh hihoyyytzemuszemus
once bronzlasayim biraz ondan sonra soyle biraz dinlenelim kaydirigubbakcemile5
selam kızlar baya acemi olmuşum yaa burayı anca buldummm zeppp dağciceğim ngs ablam millett nerdesinizz ya çokk mu erken geliyorum yaa gece de kimse yukk grşzopuyorumnanaktan
kankam gelirken sana ne getireyim? bi damacana dag havasina ne dersin :jeyyar::roflol:
kanka bana oradan bol yağmur getir dicem ama sana yazık olur..
taşı torpagı altınsa doldur getir...:roflol::roflol:
gözünüz aydın darısıda öbürlerine artık
kız paranı antalyaya saklasana deppo gidersin cok güzel seyler var orda ne pahalı pahalı alıyorsun bingölden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?