(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ankaradan selam arkadaşlar hepinize...................1 hafta erken geldim çok mutluyum aileme kavuştum ....şimdi yorgunluğumu atma vakti oh be gezeceğim eğleneceğim bol bol sitres atacağım............ara sıra gelirim sizlerede bakmadan duramam tabii

Son düzenleme:
Günaydın şekerler...
yaramas erkencisin ama çabuk kaçmışın..
zepp paraları bitirme birazda buraya sakla..:jeyyar:
dimekki Denizin dişi patladı gözünüz aydın olsun..:ecrin_bebek:
ilk sen görmüşün çocuğa aldınmı bişiler.. sen bilmezsin hatırlatayım dedim adettendir ilk gören hediye alır..:roflol:
janet..naber keyfler nasıl..a.s.
gulan senin adına sevindim bol bol dinlen ..
ngs.. nerdesiniz..
aktinya.troya ne durumdasınız kızlar.. ses verin...

nerden bildin kiz
aldim tabii :asigim:dun ben niye ciktim sandin alis verise :mymeka:: )

nerden bildin kiz
aldim tabii :asigim:dun ben niye ciktim sandin alis verise :mymeka:: )

ne vuron be.. al sana al sanaklava:klava:
gunaydinlar olsun a.s.
islerim var tutmayin beni :jeyyar: :mymeka:

tutan kim önden buyrun.. kanka bu gün dr gidiyorum yarınde günüm var...haber verem dedim...şakkıdı

Arkidislerim ,canlarim pazar gunu gece yola cikiyoruz ;1 ay kadar yokum ...
Nihayet tatil zamani geldi :lepi:
Uzun zamandir bekliyorum bu zamani ;cok SIKILdim cunku ...Tr 'ye donus ,bingol ,dogum ,cocuklar ....bayagi degisiklik oldu hayatimizda kafamçokkarıştı
Ailece cok hakkettik bu tatili ;ilk duragimiz Kemer (antalya )10 gun pasalar gibi tatil yapacagiz ins. cicegim bekle geliyorummmmm :jeyyar:
sonra memlekete gidecegiz ...
Buyuklerimizi gorelim diyoruz ...kaydirigubbakcemile5

hepinizi cok opuyorum Allah'a emanet olun zemuszemus
yolumuz bayagi uzun bilmem 2 cocukla nasil gecer : ) :bbo:

gorusmek uzere :a015:

selam arkadaşlar ................ankara süper olmuş 2 yıldır gelmemiştim.............gezmekten ayaklarım şişti bol bol alışveriş yaptım...........

hangi yoldan gideceksiniz bilmiyorum ama eğer ugrarsanız beklerim adana ceyhana iyi tatiller insallah cok güzel gecer simdiden özledik seni arada sırada ugra kk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…