Bende din icinde yetistirildim, 13 yasinda hatim indirdim. Hatta kuran kursun en zeki ögrencisiydim bunu bir yerde daha yazdim galiba Cabuk cözdüm, 16 yasindakilere kurani kerimi ögrettim. Ailem hacidir, ben Ateist.
Yani anne ve babamin sucu yok burda ben kendi özgür mantigimi kullanip, dine ihtiyacim olmadigini ama VICDAN sahibi olmayi dogru buldum, benim dinim benim vicdanim.
Ben cehennem korkusuyla iyi olmak istemiyorum, ben hic bir seye inanmadigim halde saygili, sevecen, vicdanli, dürüst, dogru, caliskan, devletine, milletine, cevresine, ailesine hayirli bir evlat oldugumu herkese ispatladim.. Bununla gurur duyuyorum.
Keske herkes vicdaniyla hareket etse.
Sizin bu dinsiz dediginiz Avrupa`da sizin gibi bos bos evde oturan kadinlari yok, herkes ama herkes sivil toplum örgütlerinde bedava para almadan calisiyorlar, sadece insanlik namina.
Ben bunu hic bir müslüman ülkede görmedim. Mesela yasli nineler kütüphanede cocuklara masal okuyor, veya orta yaslilar huzur evinde bir insana bakmayi görev ediniyor, veya cocuk esirgeme kurumnda gidip kendisine cocuk secip onun herseyi le ilgilenen bir aile oluyor, veya hastanelere gidip sadece yardim edebilecekleri yerde dini sohbetler yapiyorlar mesela, barinaklarda bir köpegi sahiplenip her gün onu yürüyüse cikariyor, bende dahil dishekimleri ayda bir kere ( daha fazla yapmak istiyorumda kontenjan yok ) parasi olmayanlara tedavi ediyoruz vs, vs. yani insan insan olsun bunu ne din daha iyi yapiyor nede kötü yapiyor.
Madem cok dindarsiniz hanginiz bir sivil toplum kurumlarinda bedava calisirsiniz, hadi madem birde dindarsiniz yapinda göreyim.
Onu bunu birakinda sizler daha cocuklarinizi Dogru dürüst egitemiyorsunuz yahu, gelmis bana küfürlü konusuyormus bunun dinsizlikten geldigini söylüyor. O Zaman Avrupa full küfürlü insan olmasi gerekiyordu.
Ilerlemis toplumlarda herkes herkes icin var, herkes herkes icin yeri geliyor mücadele veriyor, onun icin huzur icinde yasiyoruz. Fark bu.