Ecevit,
Devlet terbiyesi var.
Sen Imam Hatiplisin degilmi? Senin okulunda sinifa mini etekle girmek serbest midir? O zamanki kurallar oyle idi, devlet kurumlarinda veya mecliste basortulu calismak yasak idi. Israrla kurallara baskaldirmak meydan okumak yerine gecer, "sizin kurallarinizi tanimiyorum" anlamina gelir. Git bir Imam Hatip'e gir mini etekle otur ogrenci sirasina israrla bakalim oradaki mudurun sana Ecevitten farkli neler diyecek kurallari ihlal ettiginde.. Hadi Imam Hatip uc bir ornek diyelim, normal liselerde bile dizustu etek yasak bugun.. Kilik kiyafet yonetmeligi heryerde var.
kusura bakma istemsizce unutamıyorum
Sen Imam Hatiplisin degilmi? Senin okulunda sinifa mini etekle girmek serbest midir? O zamanki kurallar oyle idi, devlet kurumlarinda veya mecliste basortulu calismak yasak idi. Israrla kurallara baskaldirmak meydan okumak yerine gecer, "sizin kurallarinizi tanimiyorum" anlamina gelir. Git bir Imam Hatip'e gir mini etekle otur ogrenci sirasina israrla bakalim oradaki mudurun sana Ecevitten farkli neler diyecek kurallari ihlal ettiginde.. Hadi Imam Hatip uc bir ornek diyelim, normal liselerde bile dizustu etek yasak bugun.. Kilik kiyafet yonetmeligi heryerde var.
kusura bakma istemsizce unutamıyorum
eee benim dinimin kurallarına baş kaldırmak nedir pekii
eee hani kadına saygı
eeee hanii kadınlara çalışma hakkı
eee hanii verilen değer
ee hani terbiye
eee hani kadına saygı
eeee neden kadının örtüsü siyasete alet
eeeeeeee kasın neden siyasete alet
eeee neden dinimizi dilediğimiz gibi yaşayıp hemde çalışamıyoruz
ortaokulum imamhatip lisem kml merakın gidereyim
edebiyat yapmıyorum yapamamda bu birBilgin sınırlıysa, fazla edebiyat yapmamanı tavsiye ederim lamelif.
Türbanı kendine ambalaj yaparak, amerikalarda tin tin gezip, mazlum müslümanı oynayan ve yıllarca şovenistlik yapmış bu kadını kovmakla az bile yapmış.
Baş örtüsü üzerinden ajitasyon yapıldığı yetti.
Müslüman isen şayet; kul hakkı yemeyen, hırsızlık, yolsuzluk yapmayan, halkçı, dini çıkarlarına kalkan yapmayan, çalıp çırpmayan, dürüst devlet adamlarının önemli olması lazım senin için, Bülent Ecevit te aynen böyle bir devlet adamıydı.
Ve sen dini de, baş örtüsünü de şov gereçlerine döndüren bu kadının videosuyla ilgileniyorsun..Bu mudur?
İslamda ülke iradesine karışmak ve yasalara uymamak haramdır. Neyi savunduğunuzu bilin bi önce.
edebiyat yapmıyorum yapamamda bu bir
ikincisi ise başörtü acitasyonumu
yapma ALLAH aşkına
okuyamayan-atanma hayalleri suya düşen onca doktor-öğretmen-mühendis vb. onların kul hakkı ne olacak
onların emekleri ne olacak
hadi ben beni geçtim elhamdülillahkendi yağımızda kavruluyoruz
hevesimin kursağımda kalması dışında !!!
peki ya gerçekten çalışması gerekenler
o koyulaştırdığım yer yapma şu an dumur oldum
ayetin önüne geçen yasanında .............. dedirtme bana lütfen
islam benim ayetimi çiğneyen yasaya uymakmı haram diyor
bide birseyi anlayamadim kk da neden hersey rahatca konuşulurken dini ve turbani konuşamuyoruz neden ALlah in ayet leri yasak neyse herkese iyi geceler
yaşı tutmuyormuş bedelli askerlik için . tutsaydı da istemizmiş he kesin istemezsin. bi kaç sene sonra dövizliye başvurur olur biter canım.
33 yaşına kadar yapmamış bundan sonra yapacak öyle mi. anca kendinizi kandırırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?