bu nasıl bir doktor ki bu kadan süsleniyorsun sempatiksalakcinni iyi süslen de sana tepsi tutam nolur kkız :icecream: :jeyyar: :roflol::roflol:zhebani kaçar
süsleneyim doktora gitcembayanssulusmile
kelam gene gel şu sözde sözlünün yaptıklarını anlat sempatiksalakcinni hadi ekşın duasına çıkalım :roflol::roflol:anacım ekşında yokki çıkak iki çakak bi tane alsanaalsanasmile
sıcaktan kimse konu açmıyorrrrr akannehir sempatiksalakcinni
bana öle girdilerki zeboşşşş sempatiksalakcinni hatta uyarı da gelmişti :sinifsinif: :sinifsinif:
ahhhhh kelam ne edior acaba şimdi sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol:
tebrik koyuyom kendilerine vereliniortak :enbuyukkk:
sen de mi bidenem :a015:kızlar gelecem birazdan dışarı çıkmam lazım
bıyıhlı gelinim bu saat oldu gelmedi misafiri de gitti halbusam :mymeka: smilini koyim belki gelir:roflol::roflol::roflol:
sizsiz ekşını tadı çıkar mı lahakkaten kelam gibi bi ekşın olsa da gevşesek biraz :Saruboceq: :roflol:enerji alsak :roflol:
kadroyu yazıyorum, alfabetik sıraya göre
akasia olumunekankayizsmile
ank06 olumunekankayizsmile
fascination olumunekankayizsmile
fstk olumunekankayizsmile
mavi olumunekankayizsmile
mjoyy olumunekankayizsmile
nikoncan olumunekankayizsmile
shekerkızcandy olumunekankayizsmile
zebani olumunekankayizsmile
Allahım kadromuz tam tekmil hazır bize bi ekşın :Saruboceq: hazır songül de yok delikafadulden
bıyıhlı gelinim bu saat oldu gelmedi misafiri de gitti halbusam :mymeka: smilini koyim belki gelir:roflol::roflol::roflol:
eyvallah koccum hepimiz buradayızfascinimizin de yeri ayrı bizim için :1hug:
demek en sonunda işin sırrını çözdün delikafadulden lafı ortaya goyacuk sonra kimsenin almasını beklemeden gaccacuk :roflol::roflol::roflol::roflol:
bu nasıl bir doktor ki bu kadan süsleniyorsun sempatiksalakcinni iyi süslen de sana tepsi tutam nolur kkız :icecream: :jeyyar: :roflol::roflol:
kelam gene gel şu sözde sözlünün yaptıklarını anlat sempatiksalakcinni hadi ekşın duasına çıkalım :roflol::roflol:
sen de mi bidenem :a015:
ne ekşını bu :)
burdayim nikonum ŞenizŞenizsabah isim vardi giremedim :mymeka:
smileyi gorunce dayanamadim geldim
hoop du bi dakka yasakkelime bana mı vuruyon :mymeka: işe mi vuruyon :mymeka: işi çıkarana mı :mymeka: :umursamaz: sempatiksalakcinniburdayim nikonum ŞenizŞenizsabah isim vardi giremedim :mymeka:
smileyi gorunce dayanamadim geldim
geberdimmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol: hoşgeldin ya ramazan yar bize bi ekşııııaaaaın :smiley-cool: :roflol::roflol:ekip temem da vukuat yok nan sempatiksalakcinni oturup bekleyecez yani :hulya:
hoop du bi dakka yasakkelime bana mı vuruyon :mymeka: işe mi vuruyon :mymeka: işi çıkarana mı :mymeka: :umursamaz: sempatiksalakcinni
o smiley ölüyü bilem diriltir be sempatiksalakcinni :roflol::roflol: o smilleri ararkan görünce aynı seni görür gibi oldum nan sempatiksalakcinni :roflol::roflol:
hay ben sana iş çıkartanın :mymeka:sempatiksalakcinni şükür kavuşturana zemuszemus hadi sen bul bize ekşın aklinialirimsmileisi cikartana :mymeka:vuryom guloŞeniz aman be bensiz bi mok yapamyolar emme kactimgeldim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
he dun gittiler abla
onlar gitti ben bittim
ne zormus yaww misafir agirlamak akannehir
hoop du bi dakka yasakkelime bana mı vuruyon :mymeka: işe mi vuruyon :mymeka: işi çıkarana mı :mymeka: :umursamaz: sempatiksalakcinni
o smiley ölüyü bilem diriltir be sempatiksalakcinni :roflol::roflol: o smilleri ararkan görünce aynı seni görür gibi oldum nan sempatiksalakcinni :roflol::roflol:
geberdimmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol: hoşgeldin ya ramazan yar bize bi ekşııııaaaaın :smiley-cool: :roflol::roflol:
abla biz bu işte para kazansak beş parasız kalacakmışız ortada :smiley-cool: :roflol::roflol::roflol:
savasmayın loooosempatiksalakcinni
iremcım hoşgeldın senı yenı göruyorum canım
avatarına resmını koyarsan mutlu oluruz
bız bu sekılde tanısıp geyıktas oluyoruzolumunekankayizsmile
merak edıyoruz cunkusempatiksalakcinni
yasın kaç bu arada çalışıyormusun?boshayallersmile
hoş geldin mjoyy garısı sempatiksalakcinni gel senlen zevicek aklinialirimsmilesavasmayın loooosempatiksalakcinni
iremcım hoşgeldın senı yenı göruyorum canım
avatarına resmını koyarsan mutlu oluruz
bız bu sekılde tanısıp geyıktas oluyoruzolumunekankayizsmile
merak edıyoruz cunkusempatiksalakcinni
yasın kaç bu arada çalışıyormusun?boshayallersmile
smilsizden gelecek el mecburniko msn ye gelele gelebilyosan
ben senin esprine gebermiştim sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol: tama ablacım bekle dedin beklicik :roflol: biz olmadan direkt dalmazsın demi ekşına sempatiksalakcinnidur bi geberme hemen akannehir hava serinlesin düşer konular nasılsa sempatiksalakcinni tetikte bekleyen üye smileyi :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?