15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

zhebani kaçar
süsleneyim doktora gitcembayanssulusmile
bu nasıl bir doktor ki bu kadan süsleniyorsun sempatiksalakcinni iyi süslen de sana tepsi tutam nolur kkız :icecream: :jeyyar: :roflol::roflol:
kelam gene gel şu sözde sözlünün yaptıklarını anlat sempatiksalakcinni hadi ekşın duasına çıkalım :roflol::roflol:
kızlar gelecem birazdan dışarı çıkmam lazım
sen de mi bidenem :a015:

ekip temem da vukuat yok nan sempatiksalakcinni oturup bekleyecez yani :hulya:

geldim anacım geldimm
kelam bi daha adım bilem atmaz buraya akannehir
yedik bitirdik kızı zaten :lepi: sempatiksalakcinni

ne ekşını bu :)

ohhhh ekşın çok burada
hemde her telden

burdayim nikonum ŞenizŞenizsabah isim vardi giremedim :mymeka:
smileyi gorunce dayanamadim geldim

hoş geldin canım ne haber
gittimi misafirlerin

he dun gittiler abla
onlar gitti ben bittim
ne zormus yaww misafir agirlamak akannehir

burdayim nikonum ŞenizŞenizsabah isim vardi giremedim :mymeka:
smileyi gorunce dayanamadim geldim
hoop du bi dakka yasakkelime bana mı vuruyon :mymeka: işe mi vuruyon :mymeka: işi çıkarana mı :mymeka: :umursamaz: sempatiksalakcinni
o smiley ölüyü bilem diriltir be sempatiksalakcinni :roflol::roflol: o smilleri ararkan görünce aynı seni görür gibi oldum nan sempatiksalakcinni :roflol::roflol:
ekip temem da vukuat yok nan sempatiksalakcinni oturup bekleyecez yani :hulya:
geberdimmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol: hoşgeldin ya ramazan yar bize bi ekşııııaaaaın :smiley-cool: :roflol::roflol:
abla biz bu işte para kazansak beş parasız kalacakmışız ortada :smiley-cool: :roflol::roflol::roflol:

isi cikartana :mymeka:vuryom guloŞeniz aman be bensiz bi mok yapamyolar emme kactim geldim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

savasmayın loooosempatiksalakcinni
iremcım hoşgeldın senı yenı göruyorum canım
avatarına resmını koyarsan mutlu oluruz
bız bu sekılde tanısıp geyıktas oluyoruzolumunekankayizsmile
merak edıyoruz cunkusempatiksalakcinni
yasın kaç bu arada çalışıyormusun?boshayallersmile

isi cikartana :mymeka:vuryom guloŞeniz aman be bensiz bi mok yapamyolar emme kactim geldim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hay ben sana iş çıkartanın :mymeka:sempatiksalakcinni şükür kavuşturana zemuszemus hadi sen bul bize ekşın aklinialirimsmile

he dun gittiler abla
onlar gitti ben bittim
ne zormus yaww misafir agirlamak akannehir

aman zor be misafir ağırlamak artık
eskidenmiş onlar boshayallersmile

dur bi geberme hemen akannehir hava serinlesin düşer konular nasılsa sempatiksalakcinni tetikte bekleyen üye smileyi :1ninca:

evet irem seni merak ettik hep beraber koysanda gorsek senide...kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin emcoyyyy ne haber
illaki öğrenecen demi
kimdir necidir
ne iş yapar mapısa düşmüşmü sempatiksalakcinni yoksada düşürürüz diyon yani delikafadulden

hoş geldin mjoyy garısı sempatiksalakcinni gel senlen zevicek aklinialirimsmile
niko msn ye gelele gelebilyosan
smilsizden gelecek el mecbur

dur bi geberme hemen akannehir hava serinlesin düşer konular nasılsa sempatiksalakcinni tetikte bekleyen üye smileyi :1ninca:
ben senin esprine gebermiştim sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol: tama ablacım bekle dedin beklicik :roflol: biz olmadan direkt dalmazsın demi ekşına sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…