corc koloney ossun benimkiiii sempatiksalakcinni :roflol:
seninki belli değirmencii irfan :icecream: :teytey:
ağzının tadını biiliyon ha az değilsn abla:roflol::roflol::roflol:
irfan ivet ama onla olursa tecavüz olmaz delikafadulden :roflol::roflol::roflol:sonra behllül sonra mehmet aslantuğ:roflol::roflol::roflol:
sana rep verdim bak bakam artmısmıkızlar yaa konu değişecek ama komplekse girdim sizin itibar puanlarınızdan.benim uyarım var ama ceza puanım sıfır.itibar puanı için çoooooooook çalışmam lazım.
ayyy hiç sevmiiim ben onu:umursamaz:Ne Işın Karaca'sı tatlım,Beren Saat'im ben,çaktırma zemuszemus
sözzzzz kız torpağımdan da getircem sana kaydirigubbakcemile5
irfan ivet ama onla olursa tecavüz olmaz delikafadulden :roflol::roflol::roflol:sonra behllül sonra mehmet aslantuğ:roflol::roflol::roflol:
kızlar yaa konu değişecek ama komplekse girdim sizin itibar puanlarınızdan.benim uyarım var ama ceza puanım sıfır.itibar puanı için çoooooooook çalışmam lazım.
:1shok::1shok::1shok:
kaydirigubbakcemile5
anko6 repine bak canım :icecream:
:roflol: kanka zaten izliom yani dizinin basini izlememistim onu actim ama size laf yetistirmekle mesgul oldugum icin izleyemiyom:roflol::roflol:
delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar yaa konu değişecek ama komplekse girdim sizin itibar puanlarınızdan.benim uyarım var ama ceza puanım sıfır.itibar puanı için çoooooooook çalışmam lazım.
:roflol::roflol:oy 2. kez fatmagülün ızdarabını izlemeyi içim kaldırmadı
müsadenizle ben bi kusup geleyim çok etklendim
2. kez izleyince 3. de boğaz köprüsüne çıkarım heralde
hangi dili konusuon lensempatiksalakcinni ne haftasi ne yillari ne 7 yasi noliii banada acikla cabikk:mymeka:abla cumartesi uçuon bana 1 kavanoz kıprız havası getir :2: bide tekila viski neyimsempatiksalakcinni
la haftayı sayamıom artık yıllardan gidiom ben 3 yıldır var işte masraf olmasın dedik herif 7 yasına gelince cıkar okula gönderek dedi 4 senem var daa
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
delikafadulden anammmmm meger o sessiz sakin görünüsünün altinda neler yatiyomusda habermiz yokmus:jeyyar:seçemiom la illa 1 kişimi olmak zorunda delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol:allam bugün geberttiniz nan beni gülmekten :roflol::roflol:siyasetçiyim dedi ya kanka işkence etsen söylemez
eski siyasetçi 80 öncesi siyasetçileri aklinialirimsmile
şimdikilere bakma:hulya:
:roflol::roflol:
devam edeyim demi tam zopalık bu kızzzzz :mymeka:
işte eski üye olmanın yararı demi zemuszemus zemuszemus tanırım belkide yerimseniben
corc koloney ossun benimkiiii sempatiksalakcinni :roflol:
seninki belli değirmencii irfan :icecream: :teytey:
kaydirigubbakcemile5
hadi hadi sende az deilsin lafı sölüon cekilion geride masum ayaklarına yatıon cakalllllllllllll söle bakem sen kimi istiondelikafaduldendelikafadulden
oy 2. kez fatmagülün ızdarabını izlemeyi içim kaldırmadı
müsadenizle ben bi kusup geleyim çok etklendim
2. kez izleyince 3. de boğaz köprüsüne çıkarım heralde
:roflol::roflol:
hangi dili konusuon lensempatiksalakcinni ne haftasi ne yillari ne 7 yasi noliii banada acikla cabikk:mymeka:
delikafadulden anammmmm meger o sessiz sakin görünüsünün altinda neler yatiyomusda habermiz yokmus:jeyyar:
-
kaydirigubbakcemile5
:1shok::1shok::1shok:
sana rep verdim bak bakam artmısmı
ayyy hiç sevmiiim ben onu:umursamaz:
:2::gitme::gitme::gitme::gitme:
teşekkür ederim.ama valla bunun için yazmamıştım.biraz yavaş yazıyorum ben yazana kadar konu değişiyor.
hadi aslı ne şaşırıyon olumsempatiksalakcinni:1shok::1shok::1shok:
olmaz tek tek olcakaklinialirimsmileaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:nie tek tek üçü birden olmazmı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
elif laaa bu kabak cekirdegi hakkaten işe yarıyomus sositosositosositososito
hadi hadi sende az deilsin lafı sölüon cekilion geride masum ayaklarına yatıon cakalllllllllllll söle bakem sen kimi istiondelikafaduldendelikafadulden
benn kendıı askımı istıyommm dilekkk yaaaaa:kedi::gitme::CüvCüv:
aaa ne kadan ayıp hadi hadi içindeki şehvetli arzulu tutkulu aslıyı çıkar bakem rol yapma delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bakk gaza getırmee benı içimdekııı m anyakkk aslıyı ortaya cıkarmaaa ulennnn:roflol::roflol::roflol:
itibarin artsin sekerim verdim gittikızlar yaa konu değişecek ama komplekse girdim sizin itibar puanlarınızdan.benim uyarım var ama ceza puanım sıfır.itibar puanı için çoooooooook çalışmam lazım.
izlicem izicem:roflol:ben
izle kanka berenmüthiş :jeyyar::roflol:
bize takl azcık cezan 2ye katlanır:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 büyüyünce gecer amonramkaydirigubbakcemile3
la etkilendim diyorum geyiğin mevzusuna bakalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?