oky bi konudan ban aldı sonrada uyelik gitti:a015:
:roflol::roflol: efsaneler unutulmaz olmbosuna ugrasma lülülülülülülülülülülülü hani hep uslancam uslancam deyip ardindan ban aliyodum ya sempatiksalakcinni bu seferde kendimi hatirlatcam hatirlatcam deyip ban almiyom abi iyi mi :sm_confused:
olsun kanka yabanci degilsin sonucta zemuszemus varsin zafer senin olsun :hooray::hooray: emmeee tahtimi devralman icin 10 puan daha alman lazim sengözlerimebaksanabsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
eveeet :sm_cool:bi ablamiz daha olduuuu :dance::dance::dance::dance:
allah belani vermesin lan geberdim:roflol::roflol: yazik günah deeilmi bana insan düsünür bu kiz bunlari okurken gülmekten geberir mi diye sırnaşık şeysırnaşık şey ayriyetten o kadan cok smil koymussunki okkali bi maymekayi yicaan sinciik:mymeka: :dilcikar:hadi bakem ilerleme varbizde :roflol::roflol::roflol:
kazen döve döve yola getirdi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
derdim var a bende gitmiyorm artık sarmıyoşöyle hamileyim konularıda sarmıyo mirmirmirmir
ciddiyim ya
bardak kadar şeyim var tarzıkonular açılmadıkça girmem:umursamaz:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
al götür beni kankakaydirigubbakcemile al al :mymeka::mymeka::mymeka: alsana la:mymeka::mymeka:çek saçımdan kaydirigubbakcemile
bi ekşın yapak :roflol::roflol::roflol::roflol:
kendine gel artık la :teselli::teselli: dur yaa yasakkelime bi dakka:uhm: niye seviyim dövem:mymeka: kendine gel:roflol::roflol::roflol:
demek tatilden snra böyle oldn CADIARZU hımmmCADIARZU dur yasakkelime sabret koycem teşhisi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen vatan toprağına ayak bastn turkbayragi ondan böylesin olumunekankayizsmile
biz Türküz yavrim milletçe severik ekşını ama sende ters tepti:roflol::roflol::roflol::roflol:
ama dur çıkcan yoldan aklinialirimsmile içindeki kötü kadn çıkcak ortaya hissedyom aklinialirimsmilesabret:teselli:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ivet öyleyim kanka :smiley-cool: hic akillardan cikmayacak bi efsaneyim :smiley-cool: adimi kk tarihine altin harflerle yazdiran bi efsaneyim :smiley-cool:15li olmanin verdigi mutlulukla kendini eksinlara veren efsaneyim :smiley-cool: ban gralicesi benim :smiley-cool: evettt evettt kankaaaaaa hissediooom icimdeki efsane geri geliyo :hooray: savunun uleyyyyyynnnnn :lepi:ben geliooom eksinlaraaaaama ama mafoldumbenmafoldumben
sen efsanesn kankahakan pekerin bi efsaneydi şarkısı benden sana gelsn :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sendeki marifet kimde var :asigim: burda söz veriydn ekşında ban alıydn :hooray::dance::dance::roflol::roflol:
taht kopein olmuş la banlanmasanda senn olsn gel gelkaydirigubbakcemile otur:roflol::roflol::roflol::roflol:
kadınların dondurma yemesi konsuundan
link versenize giii benneyaptımkiyok artıık:1shok: e bi şey yok o konuda:umursamaz:
evet canlarım bir ablanız daha oldu. :içelim:
okypete'ye üzüldüm Çok üzgünüm çoook hangi konudan ban aldıda üyelik gitti acaba senağlama
aynen yaa ne sacma
kanka senle ben smil aşığıyız biliyon mu:asigim:allah belani vermesin lan geberdim:roflol::roflol: yazik günah deeilmi bana insan düsünür bu kiz bunlari okurken gülmekten geberir mi diye sırnaşık şeysırnaşık şey ayriyetten o kadan cok smil koymussunki okkali bi maymekayi yicaan sinciik:mymeka: :dilcikar:
aynen la benide sarmiyo artik mirmirmirmir o kadan baneel konular aciyolarki ööggg geliyo allamaa mirmirmirmir, yok kanka ben daha yaratici seyler bekliyom :jeyyar: öyle bardak mardak daha siradisi daha eksinli seyler bekliyom:jeyyar: sen götür beni kaydirigubbakcemile en eksinlisindan bi topic bulda götür la beni kaydirigubbakcemile
vayyyy yavruumm teshise bakkksempatiksalakcinni türktip tarihinde guinesse gircan kanka :smiley-cool: ilk bakista dogru teshisi koydu la bi kere daha gözlerimi yasarttinsırnaşık şeysırnaşık şey kanka immm immmm hiissedioommm immmmm icimdeki kötü fstk cikmaya basliyo immmmmmmm immmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
allah belani vermesin lan geberdim:roflol::roflol: yazik günah deeilmi bana insan düsünür bu kiz bunlari okurken gülmekten geberir mi diye sırnaşık şeysırnaşık şey ayriyetten o kadan cok smil koymussunki okkali bi maymekayi yicaan sinciik:mymeka: :dilcikar:
aynen la benide sarmiyo artik mirmirmirmir o kadan baneel konular aciyolarki ööggg geliyo allamaa mirmirmirmir, yok kanka ben daha yaratici seyler bekliyom :jeyyar: öyle bardak mardak daha siradisi daha eksinli seyler bekliyom:jeyyar: sen götür beni kaydirigubbakcemile en eksinlisindan bi topic bulda götür la beni kaydirigubbakcemile
vayyyy yavruumm teshise bakkksempatiksalakcinni türktip tarihinde guinesse gircan kanka :smiley-cool: ilk bakista dogru teshisi koydu la bi kere daha gözlerimi yasarttinsırnaşık şeysırnaşık şey kanka immm immmm hiissedioommm immmmm icimdeki kötü fstk cikmaya basliyo immmmmmmm immmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?