15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

oky bi konudan ban aldı sonrada uyelik gitti:a015:

ama ama mafoldumbenmafoldumben

sen efsanesn kanka hakan pekerin bi efsaneydi şarkısı benden sana gelsn :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sendeki marifet kimde var :asigim: burda söz veriydn ekşında ban alıydn :hooray::dance::dance::roflol::roflol:

taht kopein olmuş la banlanmasanda senn olsn gel gelkaydirigubbakcemile otur
:roflol::roflol::roflol::roflol:

allah belani vermesin lan geberdim:roflol::roflol: yazik günah deeilmi bana insan düsünür bu kiz bunlari okurken gülmekten geberir mi diye sırnaşık şeysırnaşık şey ayriyetten o kadan cok smil koymussunki okkali bi maymekayi yicaan sinciik:mymeka: :dilcikar:

aynen la benide sarmiyo artik mirmirmirmir o kadan baneel konular aciyolarki ööggg geliyo allamaa mirmirmirmir, yok kanka ben daha yaratici seyler bekliyom :jeyyar: öyle bardak mardak daha siradisi daha eksinli seyler bekliyom:jeyyar: sen götür beni kaydirigubbakcemile en eksinlisindan bi topic bulda götür la beni kaydirigubbakcemile

vayyyy yavruumm teshise bakkksempatiksalakcinni türktip tarihinde guinesse gircan kanka :smiley-cool: ilk bakista dogru teshisi koydu la bi kere daha gözlerimi yasarttin sırnaşık şeysırnaşık şey kanka immm immmm hiissedioommm immmmm icimdeki kötü fstk cikmaya basliyo immmmmmmm immmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kanka sakin nikolastigimi düsünme:roflol::roflol: anam ciiigirdida ondan gec yazdim la:roflol::roflol:

ivet öyleyim kanka :smiley-cool: hic akillardan cikmayacak bi efsaneyim :smiley-cool: adimi kk tarihine altin harflerle yazdiran bi efsaneyim :smiley-cool:15li olmanin verdigi mutlulukla kendini eksinlara veren efsaneyim :smiley-cool: ban gralicesi benim :smiley-cool: evettt evettt kankaaaaaa hissediooom icimdeki efsane geri geliyo :hooray: savunun uleyyyyyynnnnn :lepi:ben geliooom eksinlaraaaa

kanka söz verip ban aliyodumya simdide aynisinin tam tersi olii la benneyaptımki ban alicam kendimi hatirlaticam kötükedihüso diom ammaaaa tik yok benneyaptımkibenneyaptımki
kadınların dondurma yemesi konsuundan

yok artıık:1shok: e bi şey yok o konuda:umursamaz:
link versenize giii benneyaptımki

evet canlarım bir ablanız daha oldu. :içelim:

okypete'ye üzüldüm Çok üzgünüm çoook hangi konudan ban aldıda üyelik gitti acaba senağlama

Ya bu kadınlardan bazen ben bile şüphe duyuyorum.
Açtığı konuya bak.Hemcinslerinin yolda dondurma yemesinden
rahatsız oluyormuş hanımefendi?:icecream::icecream:
Peeeeeeeeeeeehhhlaelaelaelaelae

kanka senle ben smil aşığıyız biliyon mu:asigim:
bak gör kazen bize de bnada sınır koycak aklinialirimsmile

çok sıkıcı konular bana yaratıcı şeylerle gelsinler sositososito şöle kelam konusu gibi
kocam gay gibi

hahahaha kanka la sanki ban yicekmisim gibi bi his var icimde sempatiksalakcinni

la bende bugun biriyle konustumda ban yidim sandım yimemişim ama valla kötu niyetle sölemedim kız gecen hafta aldatıldı bu hafta dugunu öne almak istiyorum dio anlamadım bende suanda iyi deilsin saglıklı karar veremiosun dedim aaaa girdi bana

kanka senle ben smil aşığıyız biliyon mu:asigim:
bak gör kazen bize de bunada sınır koycak :roflol::roflol::roflol:

yasak yasak neereye kadar de mi

çok sıkıcı konular bana yaratıcı şeylerle gelsinler şöle kelam konusu gibi
kocam gay gibi delikafadulden ya da ya da anlarsn yaaaklinialirimsmile:roflol::roflol:
olmuyyto böyle :umursamaz:

kanka ben yaratcam bi ekşın :lepi:böyle otr otur küflendikmirmirmirmir

başardm başardm biliyodm yoldan çıkcağınıı :sm_cool::sm_cool::dance:
hadi vıstık coş :dance::dance::dance::roflol::roflol::roflol:

zebos farkettim :roflol::roflol: smiller olmasa biz napardik la:roflol:
hahahah biraz daha zorlarsak oda olucak valla:roflol: beklerim patrondan:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…