15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Philemon abla ank abla nasilsa yok en iyisi ortadaki sen ol:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

zibin kanka bende mesajlarimi 4,140 yapip cikcam simdisempatiksalakcinni:kankasinitaklitedencatlakfstksmili::roflol:

kaldi son iki mesaj:lepi::roflol::roflol: kanka yorucu olmuyomu la byöle sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ve son fstk kacar cok uykum var hayatimda ilk defa erken yaticam:roflol:
hadi 15li kankalarim öpüstüüüüüüükkkkk ŞenizŞeniz
sizi sevioooorummmm:asigim::asigim::asigim:

kızlarrr bir türlü denk gelemedik.

ben bu gün makyaj topiklerindeydim,bu aralar makyaja takmış durumdayım.fstk senin göz makyajı topiğinde gördüm.makyajında güzel,gözlerinide çok beğendim.değmesin.

tam buraya yazmaya başladım ki,çamaşır makinesi arıza yaptı.makinenin tepesindeydik.
dün bizimkide arızalandı çağırdk yaptı şükür:lepi: en sevdiğimtişörtler makinedeydi sositososito anam tarkan çalıyo zemuszemus oynaaklığım üstümde yinezemuszemus

Kanka ne usta birliği.Zaten usta birliğindeydi.akannehir[/B

:a015:

pardon kanka :kedi: Allah tüm mehmetçiklerimiizi korusn :Saruboceq: turkbayragi onlar sayesinde uyuyoruz geceleri:Saruboceq: bayrak sana canım fedaturkbayragi
izliyom hep kanka büyüyünce dedektif olcemsempatiksalakcinni
bende izliyorm sabahları :hulya: çayda içiyorm:içelim: oh :hulya:
kanka:1shok: dün vıstıkın kanına girdim sen mi etkilendin aklinialirimsmile netttinde banlandn la mafoldumben

.

iyi geceler kızlar ne var ne yok

nirdsin la sen:mymeka: artk bizi beğenmiyo musn:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bulduğu resme bağlıymış manyak kankam sempatiksalakcinniolumunekankayizsmileya kelebek buldm sana namıssız aklinialirimsmile küsme la yerimseniben

patron:smiley-cool: sen yokken hiç banlamadı bizi :hulya: ama bizdde rahat durdk valla :lepi: inanması zor de mi ohaoldumsmile:roflol::roflol::roflol:

dansöz nasl size dansöz bile getirttim :dance::dance::teytey::teytey:heyt be kankalarm benm :asigim: yirim sizi :asigim: kknın meşhr 15lileri Şeniz:roflol::roflol:

herifler nasl la oynak bunlar harbiden la fatmagülün herifine benziyi

fotoyu blur bulmaz ekledim bayanssulusmile dimek o sensin ha kendiye netmişsin :mymeka::mymeka çirkin değil bi kerem :mymeka: neyse foto bu sonuçta zemuszemus bende kolundaym olur olum yaşlanmışz bu bizim 40 yıl sonraki halimiz:roflol::roflol::roflol::roflol:

zibin kanka bende mesajlarimi 4,140 yapip cikcam simdisempatiksalakcinni:kankasinitaklitedencatlakfstksmili::roflol:
takıntım grip gibidir delikafadulden:roflol::roflol:sanada bulaşmış kanka nasl msjları yvarlaynca rahat oluyo insan de miaklinialirimsmile:roflol::roflol:

kaldi son iki mesaj:lepi::roflol::roflol: kanka yorucu olmuyomu la byöle sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hemde naslsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
ve son fstk kacar cok uykum var hayatimda ilk defa erken yaticam:roflol:
hadi 15li kankalarim öpüstüüüüüüükkkkk ŞenizŞeniz
sizi sevioooorummmm:asigim::asigim::asigim:
tamamlamışsn la :roflol::roflol::roflol::roflol:

buda benden vıstıkasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
vvıstıkı çağırmak isteince bolca sırnaşık koyun gelir osırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:

herkes nerdeee:gitme:

burdaaŞeniz

teşekkür edrim.1000.mesajım burda olsun.şampanya iyi gider şimdi.:içelim:
rica ederim buyrunnnnnnnnn ben votka içerim :içelim:

burda olmaktan mutluyum.:enbuyukkk:
bende çok mutluyum:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::teytey::teytey::sm_cool:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool::teytey::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…