Philemon abla ank abla nasilsa yok en iyisi ortadaki sen ol:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Fıstık kankaaa o benim yani öyle mi?sempatiksalakcinni
burda olmaktan mutluyum.:enbuyukkk:
canımcım sen 8000.mesaja kaldın.:delikafadulden roflol::roflol:
dün bizimkide arızalandı çağırdk yaptı şükür:lepi: en sevdiğimtişörtler makinedeydi sositososito anam tarkan çalıyo zemuszemus oynaaklığım üstümde yinezemuszemustam buraya yazmaya başladım ki,çamaşır makinesi arıza yaptı.makinenin tepesindeydik.
Kanka ne usta birliği.Zaten usta birliğindeydi.akannehir[/B
:a015:
bende izliyorm sabahları :hulya: çayda içiyorm:içelim: oh :hulya:izliyom hep kanka büyüyünce dedektif olcemsempatiksalakcinni
.
iyi geceler kızlar ne var ne yok
i
:dilcikar: düsünem lazim:dilcikar: buldugun resme bagli lülülülülülü
he okudum yoksa patron sizle sakalasti diyemi banladi sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol: bu kim la sen mi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ne güzel kivirtiyo öyle zilliii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bu ne la delikafadulden heriflerin herbiyeri farkli oynuyo :roflol::roflol::roflol::roflol: yanniz su ortadaki fatmagüle tecavüz eden hirboya ne kadannn benziyomus kanka la sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şey
eed bu olabilir vereliniortak cok güzel tespit kinov :roflol::roflol:
fotoyu blur bulmaz ekledim:roflol::roflol::roflol: en soldaki süslü benim gelecekteki halim sırnaşık şeysırnaşık şeyyaslaninca bile bakimli gaciyim kanka bak :smiley-cool:sırnaşık şey :roflol:bak bak su kirmizili kafasini ahanda büle delikafadulden şutarafagittisallayanda kendi delikafadulden dimi la sheker kanka:roflol: kanka sheker'in msnde aynen böyle smili var:roflol: bu kirmizi kafasini sallayan kesin kendiiiii:roflol::roflol::roflol:en sagdakide kinov :roflol::roflol: tirnaklariyla oynuyo bak mankürü gelmis sırnaşık şeysırnaşıkyaslaninca bile tirnaklarina özen gösteriyo gaciya bahhhh şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kanka geriye iki secenek kaliyo sen hangisisin :roflol::roflol::roflol: sec begen al :roflol::roflol::roflol: ortadaki ank abla olsun :roflol: direk bulamamis ama cavus olaranktan en ortaya gecmis sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sende benim yanimdaki ol bak koluna girmiisim :roflol::roflol: ay geberdimmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şey
oyyyyyhh:asigim: pekte cüceeelmiiisss:asigim:
:
takıntım grip gibidir delikafadulden:roflol::roflol:sanada bulaşmış kanka nasl msjları yvarlaynca rahat oluyo insan de miaklinialirimsmile:roflol::roflol:zibin kanka bende mesajlarimi 4,140 yapip cikcam simdisempatiksalakcinni:kankasinitaklitedencatlakfstksmili::roflol:
kaldi son iki mesaj:lepi::roflol::roflol: kanka yorucu olmuyomu la byöle sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
tamamlamışsn la :roflol::roflol::roflol::roflol:ve sonfstk kacar cok uykum var hayatimda ilk defa erken yaticam:roflol:
hadi 15li kankalarim öpüstüüüüüüükkkkk ŞenizŞeniz
sizi sevioooorummmm:asigim::asigim::asigim:
vvıstıkı çağırmak isteince bolca sırnaşık koyun gelir osırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:buda benden vıstıkasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
herkes nerdeee:gitme:
rica ederim buyrunnnnnnnnn ben votka içerim :içelim:teşekkür edrim.1000.mesajım burda olsun.şampanya iyi gider şimdi.:içelim:
bende çok mutluyum:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::teytey::teytey::sm_cool:burda olmaktan mutluyum.:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?