15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ama 7 tane ayrı renk yapcan:roflol: :roflol: :roflol:

hoşgördük kanka olumunekankayizsmile
la bu ne delikafadulden serviste ediyi manyak :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey ben burnuştan isteri m sümüklü sümüklü ıyyy
:bbo:

Bence bu kk da olan kılıftır.
Çünkü kenarında pemce kürt var.
sempatiksalakcinni
:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: ne bilion kanka belki büyügü büyük gelir delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen en iyisi kücük-orta-büyük boy olaranktann ör sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey her ihtimale karsi hazirlikli olmak lazim nede olsa:jeyyar::roflol:

ama 7 tane ayrı renk yapcan:roflol: :roflol: :roflol:
iyide abla 7 az degil mi sempatiksalakcinni bence hergün icin en az 3 renk örülmeli sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :jeyyar:

Ben de dişlerinden çürük çürük :roflol::roflol:
Lağam kokar can kokar:roflol::roflol::roflol::roflol:
Aaaaaaaayyy koptuuuuuuuuuuummm:roflol::roflol::roflol:

önce takkaziz olsn aklinialirimsmiletakke sonraki iş puhahaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bence önce takkeleri hazırlayınki,sonra şapa oturmayı yazık üşürler yada güneş geçer kafalarna heeeeeeeee bak bişey daha aklıma geldi kilitte takabilirsiniz bunlara :roflol: :roflol: :roflol:

Pastan görünüyor bu sefer kankaaa
Bana uyar ben yerim:roflol::roflol:
Zibin kankaaaa Behlüle battal boy şart.:roflol::roflol::roflol::roflol:

naylon ipten örecem yırtar o:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: neme lazım bak başladm bile örmeye:hulya::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

onuda sizin hayal gücünüze bıraktım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

slm kankalarım olumunekankayizsmile
gece yayınına başlamışlar:roflol::roflol::roflol:
bi geçmişe gidip geleyim

selmmmm zibinnn nre haber kız beğendin mi takkeleri
senin irfana alcam bunlardannnn sırnaşık şey sırnaşık şey takar artıkın bunları :roflol: :roflol:

Bence bu kk da olan kılıftır.
Çünkü kenarında pemce kürt var.
sempatiksalakcinni

heeee o zaten yesinler pemceeee kürkünü :jeyyar:

örr kızz bunlardan işte
değişik takar koçennnnn :roflol: :roflol:

fıstıkkk gördümmm pastayı bana uyar hemen dilimlede yitek bariii sırnaşık şey sırnaşık şey

pasto olm senle ank ablamin dogum günü pastasi :roflol:ank ablam o kadan cokk begendiki pastayi klavyesi tutuldu cevap yazamadi baaak sırnaşık şeysırnaşık şey

Pastan görünüyor bu sefer kankaaa
Bana uyar ben yerim:roflol::roflol:
Zibin kankaaaa Behlüle battal boy şart.:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol:hakkat kanka behlül bu aralar cok sismanladi sırnaşık şeysırnaşık şey acaba heryeri birmi kilo aliyo sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol: ama görünüse aldanmamak lazim sırnaşık şeysırnaşık şey adamda karizma var ama belkide bamyadir ne biliyon :roflol::roflol::roflol: ay noluyo bana sapittimmm delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey biri beni durdursun :roflol::roflol::roflol:

her geceye bi renk:roflol::roflol::roflol: ya da bi geceye yedi renk delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden yuh kanka ben her geceye 3 dediydim sen 7 dedin costun lan :roflol::roflol: ama dogru sende haklisin behlülün yaninda bide irfan var :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bence önce takkeleri hazırlayınki,sonra şapa oturmayı yazık üşürler yada güneş geçer kafalarna heeeeeeeee bak bişey daha aklıma geldi kilitte takabilirsiniz bunlara :roflol: :roflol: :roflol:

Şemsiye lazıııımm başlarına yağmur da yağabilir.
naylon ipten örecem yırtar o:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: neme lazım bak başladm bile örmeye:hulya::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

:roflol::roflol:

kanka behlül goccaman herüf kesin aaskerde goccamandır :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
büyük düşün büyük iste kanka :hooray::roflol::roflol::roflol:
ben b üyük örcem ay geberdim delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
her gün için 7 renk olocek bizim ki
:teytey::hooray::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kilit olmaz kaybederim ben:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızzzzzzz bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ben de dişlerinden çürük çürük :roflol::roflol:
Lağam kokar can kokar:roflol::roflol::roflol::roflol:
Aaaaaaaayyy koptuuuuuuuuuuummm:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: gerizekaliiiiii delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

abla kilitleri acmak zor olur kilit kalsin :roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:kanka cifter cifter örmen lazim bi behlül bi irfan :roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey hani bana hani bana hesabi olmasin sonraasırnaşık şey

onuda sizin hayal gücünüze bıraktım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…