fıstık sen istermisin fantezi takkesi :roflol: :roflol:
kendi kanka
neler yazmışlar ya ölüyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:
çeyizime model buldum bi kaç sayfa önde :roflol::roflol: beyaz takke yok yok başlık:roflol::roflol::roflol:
koceme örcem :dance::dance::dance:behlüle büyük boy bi çile iple küççüğü kesmez:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgördük kanka olumunekankayizsmilezibiiin kankaaaaaahosgeldiiinnn
kanka senle ank ablanin dogum gününüzün serefine pasta yaptiimm :sm_cool: hemde cuukk züpppeeerrr yemede yaninda yat o kadaaan cüceeeel yaneee :icecream:
isteeeeeeeeeeee buyrunuz pastaniiizzzzzzzzzzzsempatiksalakcinni nasiii begendiniz miiiiiii :roflol:
eveeeeeeeet cok begendiniz biliyorumsempatiksalakcinni sizi daha fazla bekletmeden servis ediyim bareeeeeeeee:roflol::roflol:
ama 7 tane ayrı renk yapcan:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:Bence bu kk da olan kılıftır.
Çünkü kenarında pemce kürt var.sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol: ne bilion kanka belki büyügü büyük gelir delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen en iyisi kücük-orta-büyük boy olaranktann ör sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey her ihtimale karsi hazirlikli olmak lazim nede olsa:jeyyar::roflol:kendi kanka
çeyizime model buldum bi kaç sayfa önde :roflol::roflol: beyaz takke yok yok başlık:roflol::roflol::roflol:
koceme örcem :dance::dance::dance:behlüle büyük boy bi çile iple küççüğü kesmez:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
iyide abla 7 az degil mi sempatiksalakcinni bence hergün icin en az 3 renk örülmeli sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :jeyyar:ama 7 tane ayrı renk yapcan:roflol: :roflol: :roflol:
önce takkaziz olsn aklinialirimsmiletakke sonraki iş puhahaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Pastan görünüyor bu sefer kankaaa
Bana uyar ben yerim:roflol::roflol:
Zibin kankaaaa Behlüle battal boy şart.:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: ne bilion kanka belki büyügü büyük gelir delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen en iyisi kücük-orta-büyük boy olaranktann ör sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey her ihtimale karsi hazirlikli olmak lazim nede olsa:jeyyar::roflol:
iyide abla 7 az degil mi sempatiksalakcinni bence hergün icin en az 3 renk örülmeli sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :jeyyar:
slm kankalarım olumunekankayizsmile
gece yayınına başlamışlar:roflol::roflol::roflol:
bi geçmişe gidip geleyim
Bence bu kk da olan kılıftır.
Çünkü kenarında pemce kürt var.sempatiksalakcinni
kendi kanka
zibiiin kankaaaaaahosgeldiiinnn
kanka senle ank ablanin dogum gününüzün serefine pasta yaptiimm :sm_cool: hemde cuukk züpppeeerrr yemede yaninda yat o kadaaan cüceeeel yaneee :icecream:
isteeeeeeeeeeee buyrunuz pastaniiizzzzzzzzzzzsempatiksalakcinni nasiii begendiniz miiiiiii :roflol:
eveeeeeeeet cok begendiniz biliyorumsempatiksalakcinni sizi daha fazla bekletmeden servis ediyim bareeeeeeeee:roflol::roflol:
pasto olm senle ank ablamin dogum günü pastasi :roflol:ank ablam o kadan cokk begendiki pastayi klavyesi tutuldu cevap yazamadi baaak sırnaşık şeysırnaşık şeyhoşgördük kanka olumunekankayizsmile
la bu ne delikafadulden serviste ediyi manyak :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey ben burnuştan isteri m sümüklü sümüklü ıyyy:bbo:
:roflol:hakkat kanka behlül bu aralar cok sismanladi sırnaşık şeysırnaşık şey acaba heryeri birmi kilo aliyo sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol: ama görünüse aldanmamak lazim sırnaşık şeysırnaşık şey adamda karizma var ama belkide bamyadir ne biliyon :roflol::roflol::roflol: ay noluyo bana sapittimmm delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey biri beni durdursun :roflol::roflol::roflol:Pastan görünüyor bu sefer kankaaa
Bana uyar ben yerim:roflol::roflol:
Zibin kankaaaa Behlüle battal boy şart.:roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden yuh kanka ben her geceye 3 dediydim sen 7 dedin costun lan :roflol::roflol: ama dogru sende haklisin behlülün yaninda bide irfan var :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyher geceye bi renk:roflol::roflol::roflol: ya da bi geceye yedi renk delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bence önce takkeleri hazırlayınki,sonra şapa oturmayı yazık üşürler yada güneş geçer kafalarna heeeeeeeee bak bişey daha aklıma geldi kilitte takabilirsiniz bunlara :roflol: :roflol: :roflol:
naylon ipten örecem yırtar o:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: neme lazım bak başladm bile örmeye:hulya::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: ne bilion kanka belki büyügü büyük gelir delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen en iyisi kücük-orta-büyük boy olaranktann ör sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey her ihtimale karsi hazirlikli olmak lazim nede olsa:jeyyar::roflol:
iyide abla 7 az degil mi sempatiksalakcinni bence hergün icin en az 3 renk örülmeli sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :jeyyar:
bence önce takkeleri hazırlayınki,sonra şapa oturmayı yazık üşürler yada güneş geçer kafalarna heeeeeeeee bak bişey daha aklıma geldi kilitte takabilirsiniz bunlara :roflol: :roflol: :roflol:
kızzzzzzz bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehoşgördük kanka olumunekankayizsmile
la bu ne delikafadulden serviste ediyi manyak :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey ben burnuştan isteri m sümüklü sümüklü ıyyy:bbo:
:roflol::roflol: gerizekaliiiiii delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyBen de dişlerinden çürük çürük :roflol::roflol:
Lağam kokar can kokar:roflol::roflol::roflol::roflol:
Aaaaaaaayyy koptuuuuuuuuuuummm:roflol::roflol::roflol:
abla kilitleri acmak zor olur kilit kalsin :roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeybence önce takkeleri hazırlayınki,sonra şapa oturmayı yazık üşürler yada güneş geçer kafalarna heeeeeeeee bak bişey daha aklıma geldi kilitte takabilirsiniz bunlara :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:kanka cifter cifter örmen lazim bi behlül bi irfan :roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey hani bana hani bana hesabi olmasin sonraasırnaşık şeynaylon ipten örecem yırtar o:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: neme lazım bak başladm bile örmeye:hulya::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
:roflol::roflol::roflol:onuda sizin hayal gücünüze bıraktım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol::roflol: gerizekaliiiiii delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?