kanka msnden yazdilar yazamadim laaa :çok üzgünüm: yoksa ne yayin yapardik ama :a015:ne uyuşuksunuz olum bi msj yazamadnz
:mymeka: ne zaman uykun yokki senin tavuk :mymeka::mymeka:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
çok uykum var :a015:
ohaoldumsmilehain kankaaa :dilcikar:.....................................
evet yaaaa :gitme: sende cikmissin :a015: tek basima mi kaldimbu gece takım tamamlanamadı :gitme:
:roflol::roflol:aynen kanka bende sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ank ablam bisey diyosa dogrudur :roflol::roflol::roflol: nede olsa tecrübe konusuyo:icecream: delikafadulden dimiii :roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kızzzz fıstık rüyamda habire takke :hulya: rengarenk model,model :hulya:
sonrada satıyordum hemde kapış,kapış satılıyordu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Kanka ümitlerimi kırdı hayallerimi yıktı ank ablam
Kıllı kıllı bilirdim ben:roflol::roflol::roflol:
Hatta esprisi bile var ama ban yerim diye korkuyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol:
Philemon abla gerçekten kel mi?
Acı gerçekle karşı karşıya mı geldimmafoldumben:roflol::roflol::roflol:
4000.mesajım editle geldiiiiiiiiiii:hooray::hooray::teytey::dance: :sm_cool:
ben bilmem ank öyle söylüyorsa doğrudur :icecream::icecream:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızzzzlarrrrrrrrrrr ne farkederki ha kıllıııııııııı na kellllllllll mühim olan neyyseeeeeeee söylemiyimmmmmmm:dilcikar: :icecream:
alttaki kimmmsinnn cik ortaya:mymeka: ank abla sensin biliyorum sempatiksalakcinni yetis abla yetissssssssss kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol: abla koptummmmmmmmmm delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey geberdim yeminle sonrasi malum diyo :roflol::roflol::roflol:
selammmm kız fıstıkkk ben kel dedim ya hemen makaraya alıyosunuz nan kızımmmm o kellik ilk doğduklarında sonrası malumzatennn :roflol: :roflol:
iyi para bırakıyormu bu takke işi yaaa :roflol: :roflol: sırnaşık şey
kızımmm hiç kel olurmu yahuuuu delikafadulden yukarıyı oku bakalımmm
yok anacımm ölee değil vallaha sırnaşık şey sırnaşık şey
ona icraattttt diyorlar demiiiii :roflol: :roflol::icecream:
abla kelam diyorum kelaaaaaaaaaammm delikafadulden ikinci kelam vakasiyla karsi karsiyayiz delikafadulden hemde banlanmam an meselesi
noldu kızzz geneee
yasasiiinnn yanliz degilim :sm_cool: ank abla hosgeldin olumunekankayizsmile seni bana allah gönderdi giiiiiiii:roflol:
:roflol::roflol::roflol: abla koptummmmmmmmmm delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey geberdim yeminle sonrasi malum diyo :roflol::roflol::roflol:
philemon ablabak sen cesaret edemion mirmirmirmir ama ank ablam döktürüyo allaamaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
abla kelam diyorum kelaaaaaaaaaammm delikafadulden ikinci kelam vakasiyla karsi karsiyayiz delikafadulden hemde banlanmam an meselesizibin kanka eski formumu bile gectim la baksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey abla link verdim yetis yetissssssssss kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
hoş buldukkk fıstıkcımmm buyrunnnnnnnnn
yok ben kendim geldimmm buraya
heeeee aynen öyleeeee ama delikafadulden
phil de açılıyor merak etmeee olumunekankayizsmile
sorma cok fena döktürdüm hemde abla sempatiksalakcinni
durr bakayım hemenn
anammm döktürmedin inşallah yineee sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol: öyle mi dion :roflol::roflol: offf ya bu sefer beni siteden atarsa patron ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile eyvahlarrrr olsunnnnnnnnn eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileyok yok bu sefer kesiiin bittiiimmm beeen bitttimmmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilekızzz allah seni ne etmesin emi
korkma ya bişeycik olmaz
bizim tayfa nerde bu gece kimseler yok
:roflol::roflol:
bize takila takila daha beter olcak phil abla :roflol:gamyoncuiremsu
sorma cok fena döktürdüm hemde abla sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol: öyle mi dion :roflol::roflol: offf ya bu sefer beni siteden atarsa patron ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile eyvahlarrrr olsunnnnnnnnn eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileyok yok bu sefer kesiiin bittiiimmm beeen bitttimmmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
hepsi uyudu:mymeka: onlarin yüzünden kendimi eksinlara verdim:mymeka: al bak iste sonuc bu ohaoldumsmile
ohooooooo simdiden bizi kimse tutamiyo phil ablada yoldan cikarsa delikafadulden allahhhh ucariz resmen :roflol::roflol::roflol::roflol:
phil de yoldan çıkarsa varya sırnaşık şey
artık tutmayın bizi kaydirigubbakcemile :roflol:
yokk be merak etme bişeycik olmaz delikafaduldendelikafadulden anacım o kadar ban yiyon hala ekşınn diyon yaniiiii sırnaşık şey sırnaşık şey
ohooooooo simdiden bizi kimse tutamiyo phil ablada yoldan cikarsa delikafadulden allahhhh ucariz resmen :roflol::roflol::roflol::roflol:
ins bisi olmaz yaaa eyvahedigeldismile :roflol::roflol: abla napiyim bagimlilik yapti resmen :sm_confused: istem disi oluyo valla sırnaşık şeysırnaşık şeyben bisi yapmiyom bi bakmisim eksin:1shok: sırnaşık şey yoksa ben ister miyim ban yemek :roflol::roflol:ama sende anla 15li olmanin verdigi sorumluluk var:smiley-cool: adima sanima yakisir bi sekilde sürdürmem lazim kk hayatimi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?