15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ne uyuşuksunuz olum bi msj yazamadnz
kanka msnden yazdilar yazamadim laaa :çok üzgünüm: yoksa ne yayin yapardik ama :a015:

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
çok uykum var :a015:
:mymeka: ne zaman uykun yokki senin tavuk :mymeka::mymeka:

.....................................
ohaoldumsmilehain kankaaa :dilcikar:

bu gece takım tamamlanamadı :gitme:
evet yaaaa :gitme: sende cikmissin :a015: tek basima mi kaldim

kankaaaaaaaa laaaaaasempatiksalakcinni körli bana cevap vermemis akannehir bu susmam gerektiginin bi isaretidir kannimca :tirsanfstksmili: sempatiksalakcinni

anlasildi sizden hayir yok :mymeka: kendimi eksinlara verme zamanim geldi banlanirsam tek suclusu sizsiniz ona göre:mymeka:

inanmiyomm lannnnnnnn delikafadulden nerdesiniz hainlerrr:mymeka: tam zamaninda yok oldunuz :mymeka: ikinci bi kelam vakasi yasaniyo kankalar dikkat dikkat:roflol:
sizin yüzünüzden banlanicam yaaa:mymeka: biraktiniz gittiniz beni tek basima buldum ikinci kelam vakasini öff öff:roflol: yetisin bari yanliz gitmeyim:roflol: anca beraber kanca beraber:roflol:

zhebani kanka pisliksin ciktin erkenden beni eksinlara ittin:roflol:

alttaki kimmmsinnn cik ortaya:mymeka: ank abla sensin biliyorum sempatiksalakcinni yetis abla yetissssssssss kaydirigubbakcemile

selammmm kız fıstıkkk ben kel dedim ya hemen makaraya alıyosunuz nan kızımmmm o kellik ilk doğduklarında sonrası malumzatennn :roflol: :roflol:

kızzzz fıstık rüyamda habire takke :hulya: rengarenk model,model :hulya:
sonrada satıyordum hemde kapış,kapış satılıyordu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

iyi para bırakıyormu bu takke işi yaaa :roflol: :roflol: sırnaşık şey

kızımmm hiç kel olurmu yahuuuu delikafadulden yukarıyı oku bakalımmm

ben bilmem ank öyle söylüyorsa doğrudur :icecream::icecream:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok anacımm ölee değil vallaha sırnaşık şey sırnaşık şey

kızzzzlarrrrrrrrrrr ne farkederki ha kıllıııııııııı na kellllllllll mühim olan neyyseeeeeeee söylemiyimmmmmmm:dilcikar: :icecream:

ona icraattttt diyorlar demiiiii :roflol: :roflol::icecream:

yasasiiinnn yanliz degilim :sm_cool: ank abla hosgeldin olumunekankayizsmile seni bana allah gönderdi giiiiiiii:roflol:
:roflol::roflol::roflol: abla koptummmmmmmmmm delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey geberdim yeminle sonrasi malum diyo :roflol::roflol::roflol:

philemon abla bak sen cesaret edemion mirmirmirmir ama ank ablam döktürüyo allaamaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

noldu kızzz geneee
abla kelam diyorum kelaaaaaaaaaammm delikafadulden ikinci kelam vakasiyla karsi karsiyayiz delikafadulden hemde banlanmam an meselesi zibin kanka eski formumu bile gectim la baksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey abla link verdim yetis yetissssssssss kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hoş buldukkk fıstıkcımmm buyrunnnnnnnnn
yok ben kendim geldimmm buraya
heeeee aynen öyleeeee ama delikafadulden
phil de açılıyor merak etmeee olumunekankayizsmile

durr bakayım hemenn
anammm döktürmedin inşallah yineee sempatiksalakcinni

hoş buldukkk fıstıkcımmm buyrunnnnnnnnn
yok ben kendim geldimmm buraya
heeeee aynen öyleeeee ama delikafadulden
phil de açılıyor merak etmeee olumunekankayizsmile
:roflol::roflol:
bize takila takila daha beter olcak phil abla :roflol:gamyoncuiremsu

durr bakayım hemenn
anammm döktürmedin inşallah yineee sempatiksalakcinni
sorma cok fena döktürdüm hemde abla sempatiksalakcinni

kızzz allah seni ne etmesin emi
korkma ya bişeycik olmaz

bizim tayfa nerde bu gece kimseler yok
:roflol::roflol::roflol::roflol: öyle mi dion :roflol::roflol: offf ya bu sefer beni siteden atarsa patron ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile eyvahlarrrr olsunnnnnnnnn eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileyok yok bu sefer kesiiin bittiiimmm beeen bitttimmmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
hepsi uyudu:mymeka: onlarin yüzünden kendimi eksinlara verdim:mymeka: al bak iste sonuc bu ohaoldumsmile

Son düzenleme:
:roflol::roflol:
bize takila takila daha beter olcak phil abla :roflol:gamyoncuiremsu

phil de yoldan çıkarsa varya sırnaşık şey
artık tutmayın bizi kaydirigubbakcemile :roflol:

yokk be merak etme bişeycik olmaz delikafaduldendelikafadulden anacım o kadar ban yiyon hala ekşınn diyon yaniiiii sırnaşık şey sırnaşık şey

ohooooooo simdiden bizi kimse tutamiyo phil ablada yoldan cikarsa delikafadulden allahhhh ucariz resmen :roflol::roflol::roflol::roflol:

ins bisi olmaz yaaa eyvahedigeldismile :roflol::roflol: abla napiyim bagimlilik yapti resmen :sm_confused: istem disi oluyo valla sırnaşık şeysırnaşık şeyben bisi yapmiyom bi bakmisim eksin:1shok: sırnaşık şey yoksa ben ister miyim ban yemek :roflol::roflol:ama sende anla 15li olmanin verdigi sorumluluk var:smiley-cool: adima sanima yakisir bi sekilde sürdürmem lazim kk hayatimi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hehehehehhe yoldan çıkmaya başladı dün gece kaydirigubbakcemile anacımmm sende girme o ekşınlara artık biraz ara ver soluklan önce :CüvCüv: gamyoncuiremsu ayyy bide sorumluluk diyoooo yaaaa :roflol:zz:roflol::icecream:z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…