delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol::roflol::roflol: :roflol::icecream: :icecream::icecream: :jeyyar::jeyyar: :jeyyar: koptummmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey niye abla temiz olsun :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeykızzzzlarrrrrrrrrrr ne farkederki ha kıllıııııııııı na kellllllllll mühim olan neyyseeeeeeee söylemiyimmmmmmm:dilcikar: :icecream:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol::roflol::roflol: :roflol::icecream: :icecream::icecream: :jeyyar::jeyyar: :jeyyar: koptummmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey niye abla temiz olsun :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey
kankalarim bayanssulusmile sanatci ruhum tuttu yine hihoyyyt ben piyanomun basina gidem az
gece yayinina yetisirim bensiz baslamayin la:roflol::roflol:
aynen kankam :asigim: öyle seviyorm ki sizi:içelim:ŞenizŞenizŞeniz opuyorumnanaktan:roflol: kapanisi cosarak yaptim kanka :roflol:
delikafaduldenne rüyasi ablaaaa :roflol::roflol:
aynen kankaaam yaaa:asigim: ben sanaldaki dostluklara fln inanmazdim :icecream: sizi tanidiktan sonra fikrim degistiiii :asigim:
:roflol: ne takkeymis yaww:roflol: bu takke muhabbeti bizi 1 ay idare eder kanka sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka :smiley-cool: anca bunu bulabildim la sırnaşık şey bidahakine dilimlenmemis bütün halinde servis ederiz sana sırnaşık şeysırnaşık şey ye yiyebildiigin kadaan :icecream: agzin garuu:jeyyar::roflol:
he kanka bende saçlarını örüp toka taakarız sanıyodum:roflol::roflol::Neeeeee?:1shok:
Ben onları saçlı sanıyordum ne yani şimdi:roflol::roflol::roflol::roflol:
heralda kanka:smiley-cool::roflol: kanka biz mapisdaslar ötel ksilikler oldugumuz icüürüü :smiley-cool: gogil bile sizin dogum günününüz serefine pasta koymus :roflol: ama saf gogil:mymeka: insan oraya muzlu pasta neyim koyar
kanka anladik fantezi yapcan aninda dalcanda :roflol: bari masum köylü gizi fantezisi yap la sırnaşık şeysırnaşık şey herifi buldum derken aninda kacirma elinden
hemde ne costum kanka :roflol::roflol:
evet delüyüm la varmi:roflol: kimin kankasiyimsempatiksalakcinni
kem küm abla haaa delikafadulden anladim ben o kem kümü :jeyyar::icecream::roflol:
evettttt geldi kanka geldiiiiiiiiiiii :sm_cool::sm_cool: edit geldigini ögrendigim anda körliye 3 mesac yazdim vedeeeeee 3 kez edit yaptim kankee :icecream: :roflol:
kanka söyle neymiş esprisi :roflol::roflol::roflol:alıntı yapmıcez editte var kanka silersinsempatiksalakcinniKanka ümitlerimi kırdı hayallerimi yıktı ank ablam
Kıllı kıllı bilirdim ben:roflol::roflol::roflol:
Hatta esprisi bile var ama ban yerim diye korkuyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol:
Philemon abla gerçekten kel mi?
Acı gerçekle karşı karşıya mı geldimmafoldumben:roflol::roflol::roflol:
4000.mesajım editle geldiiiiiiiiiii:hooray::hooray::teytey::dance: :sm_cool:
delikafadulden bilincatinda ne kadaann sakladiysan ürryalarina bilem girmisss sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
bide satiyodum diyo:roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey görmedim duymaidm bilmedim dion yaneee sempatiksalakcinni abla yabanci yok delikafadulden oha ne diyom ben :roflol::roflol::roflol: uctuk yawww sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
her durumda sonuç değişmyo diyosun aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:kızzzzlarrrrrrrrrrr ne farkederki ha kıllıııııııııı na kellllllllll mühim olan neyyseeeeeeee söylemiyimmmmmmm:dilcikar: :icecream:
kankalarim bayanssulusmile sanatci ruhum tuttu yine hihoyyyt ben piyanomun basina gidem az
gece yayinina yetisirim bensiz baslamayin la:roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey ne demisler zevkler:jeyyar: ve renkler tartisilmaz sırnaşık şeysırnaşık şeytercih meselesi delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile2 piyano ruhumu rahatlatiyo abla sempatiksalakcinni :sanatcitaklitiyapanfstksmili: :roflol::roflol:ne kadar güzel piyano çalman
aynen kanka laaa olumunekankayizsmile banlaninca ne üzülmüstüm bilion mu sırnaşık şeysırnaşık şey hemde herkesten cok ban aldigim icin kudurmustum kaydirigubbakcemile ama ben nerden biliyim bu banin bana böyle güzel dostluklar kazandircani:asigim: bilseydim sevinirdim hic kizmazdim bile zemuszemus[/FONT]
aynen kankam :asigim: öyle seviyorm ki sizi:içelim:ŞenizŞenizŞeniz opuyorumnanaktan
iyi ki banlanmışımda tanımışım sizi.delikafaduldendelikafadulden
bi daha banlanırm ulen bi dostluk için sempatiksalakcinni:roflol:
takke,muz geberiyom gülmekten kanka :roflol:
dilimlenmiş görünce aha da böyle üzüldüm mafoldumben
ben bütün muzseverm,kendim baton sosis yıktn haayallerimizi :mymeka:
:roflol::
kimm ben mi azgunum aaa delikafadulden:roflol:
he kanka bende saçlarını örüp toka taakarız sanıyodum:roflol::roflol::
bi ters bi düz,bi ters bi düz :hulya::sırnaşık şey:roflol::roflol:
heralda kanka:smiley-cool:
ne sandun biz mühim kişilileriz kkda
ilktoplu katliam:smiley-cool:,etiket kaldırma hepsi kimin sayesinde bizim ekip olum :lepi::hooray::dance::dance::dance::roflol::
hanigi topiğe gitsek havamız var bayanssulusmile15liler diyolar bizim için :hooray:
kylü kızı fantezisi,misafir fantezisi vışşş bu topikten öğrenceğim çok şey var:roflol:
rengarengarengarenk bi cinsel hayatımız olcek kanka:hooray::sm_cool:
kanka kazen bitti,körliiyimi bezdircen :roflol::roflol::roflol:
söylim o kazen kadar sabırlı değil denendi yani :lepi:
basıyo cezayı :smiley-cool:
ne zaman online görsem alıyorum cezayı:hooray::roflol::roflol:
bak seeeen sırnaşık şeysırnaşık şey simdi ben senin kardesini neeedim:mymeka::mymeka::mymeka: insan bi düsünür der ablam üryasinda acep behlülümü yiyo yooosam irfanimi deyin düsünürsempatiksalakcinni hic uyandirilir mi :umursamaz: olcak seey deeeelkanka söyle neymiş esprisi :roflol::roflol::roflol:alıntı yapmıcez editte var kanka silersinsempatiksalakcinni
meraklıyım kanka ben:roflol::roflol::roflol:
dün gece rüyamda kimi gördüm biliyonuz muaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile2
irfanı :kedi::içelim:
ama öyle takkeli değil :roflol::roflol::roflol::roflol:takkesiz hiç dğil :roflol::roflol::roflol:
daha o aşamaya gelmedik maalesef :gitme: tam yumuldum dudağına :kedi:aklinialirimsmileöhömmm ban yerim neyse sustumohaoldumsmile
irfanı yemedim:gitme: bari ban yemiyim di mi la :roflol::roflol:
tam öptüm kardeşim uyandırdı :mymeka::mymeka::mymeka:ulen rüyamda bile rahat yok iyi mi alsanaalsanasmile:mymeka::mymeka::dilcikar::dilcikar:
ben en çok uyanmasak ne olurdu onu düşünüyorum boshayallersmile:roflol::roflol:
yetenekliyim kanka :smiley-cool: sülaleden geliyo kizaaam sengözlerimebaksanab hepimiz sanatciyiz kanka ne sandin şakkıdı:havaatanpacozfstksmili: sempatiksalakcinniher durumda sonuç değişmyo diyosun aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yetenekli hatunum benm opuyorumnanaktan
gel gel sensiz olmaz yayın:icecream::icecream::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: görmüyon mu kuzuuuum tami tamina 30 dakika editimiz var olmmm şakkıdıyalancilerrr hani leee edttt pis takkelılerr yırtık takkelerr:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?