15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

kızzzzlarrrrrrrrrrr ne farkederki ha kıllıııııııııı na kellllllllll mühim olan neyyseeeeeeee söylemiyimmmmmmm:dilcikar: :icecream:

kızzzzlarrrrrrrrrrr ne farkederki ha kıllıııııııııı na kellllllllll mühim olan neyyseeeeeeee söylemiyimmmmmmm:dilcikar: :icecream:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol::roflol::roflol: :roflol::icecream: :icecream::icecream: :jeyyar::jeyyar: :jeyyar: koptummmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey niye abla temiz olsun :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey

kankalarim bayanssulusmile sanatci ruhum tuttu yine hihoyyyt ben piyanomun basina gidem az
gece yayinina yetisirim bensiz baslamayin la:roflol::roflol:

tercih meselesi delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:

[/FONT] aynen kankam :asigim: öyle seviyorm ki sizi:içelim:ŞenizŞenizŞeniz opuyorumnanaktan
iyi ki banlanmışımda tanımışım sizi.delikafaduldendelikafadulden
bi daha banlanırm ulen bi dostluk için sempatiksalakcinni:roflol:

takke,muz geberiyom gülmekten kanka :roflol:
dilimlenmiş görünce aha da böyle üzüldüm mafoldumben
ben bütün muzseverm,kendim baton sosis yıktn haayallerimizi :mymeka:
:roflol::

kimm ben mi azgunum aaa
delikafadulden:roflol:

Neeeeee?:1shok:
Ben onları saçlı sanıyordum ne yani şimdi:roflol::roflol::roflol::roflol:
he kanka bende saçlarını örüp toka taakarız sanıyodum:roflol::roflol::
bi ters bi düz,bi ters bi düz :hulya::
sırnaşık şey:roflol::roflol:

heralda kanka:smiley-cool:
ne sandun biz mühim kişilileriz kkda
ilktoplu katliam:smiley-cool:,etiket kaldırma hepsi kimin sayesinde bizim ekip olum :lepi::hooray::dance::dance::dance::roflol::
hanigi topiğe gitsek havamız var bayanssulusmile15liler diyolar bizim için :hooray:

kylü kızı fantezisi,misafir fantezisi vışşş bu topikten öğrenceğim çok şey var:roflol:
rengarengarengarenk bi cinsel hayatımız olcek kanka
:hooray::sm_cool:

kanka kazen bitti,körliiyimi bezdircen :roflol::roflol::roflol:
söylim o kazen kadar sabırlı değil denendi yani :lepi:
basıyo cezayı :smiley-cool:
ne zaman online görsem alıyorum cezayı
:hooray::roflol::roflol:

kanka söyle neymiş esprisi :roflol::roflol::roflol:alıntı yapmıcez editte var kanka silersinsempatiksalakcinni
meraklıyım kanka ben
:roflol::roflol::roflol:

dün gece rüyamda kimi gördüm biliyonuz muaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile2
irfanı :kedi::içelim:
ama öyle takkeli değil :roflol::roflol::roflol::roflol:takkesiz hiç dğil :roflol::roflol::roflol:
daha o aşamaya gelmedik maalesef :gitme: tam yumuldum dudağına :kedi:aklinialirimsmileöhömmm ban yerim neyse sustumohaoldumsmile
irfanı yemedim:gitme: bari ban yemiyim di mi la :roflol::roflol:
tam öptüm kardeşim uyandırdı :mymeka::mymeka::mymeka:ulen rüyamda bile rahat yok iyi mi alsanaalsanasmile:mymeka::mymeka::dilcikar::dilcikar:
ben en çok uyanmasak ne olurdu onu düşünüyorum boshayallersmile
:roflol::roflol:

her durumda sonuç değişmyo diyosun aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kankalarim bayanssulusmile sanatci ruhum tuttu yine hihoyyyt ben piyanomun basina gidem az
gece yayinina yetisirim bensiz baslamayin la:roflol::roflol:

yetenekli hatunum benm opuyorumnanaktan
gel gel sensiz olmaz yayın
:icecream::icecream::roflol::roflol::roflol:

:hulya:
kaydirigubbakcemile2
sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile
olumunekankayizsmile
:kedi:
boshayallersmile

zemuszemus
bayanssulusmile
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5

aklinialirimsmile
lülülülülülü

tercih meselesi delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey ne demisler zevkler:jeyyar: ve renkler tartisilmaz sırnaşık şeysırnaşık şey

ne kadar güzel piyano çalman
kaydirigubbakcemile2 piyano ruhumu rahatlatiyo abla sempatiksalakcinni :sanatcitaklitiyapanfstksmili: :roflol::roflol:

aynen kanka laaa olumunekankayizsmile banlaninca ne üzülmüstüm bilion mu sırnaşık şeysırnaşık şey hemde herkesten cok ban aldigim icin kudurmustum kaydirigubbakcemile ama ben nerden biliyim bu banin bana böyle güzel dostluklar kazandircani:asigim: bilseydim sevinirdim hic kizmazdim bile zemuszemus

:roflol::roflol: kanka valla senin icin dilimlenmemisini aradimda bulamadim la :roflol::roflol: yoksa ben hci dilimlenmisini sana verir miyim dogum günü hedaayen deyin sempatiksalakcinni

kim azgin sen mi ohaoldumsmile hic olar mi kanka sempatiksalakcinni sen meleksin melek -tatlicadiarzu- bi kanatlarin eksik sırnaşık şey

hakkat laaaa etiketlerde bizim yüzümüzden kalktiydi ele :lepi: biz neymisiz be abii :smiley-cool: hem kk ilk toplu katliamlan adimizi gri harflernen yazdirdik sempatiksalakcinni hemide etiketleri kaldirttik sempatiksalakcinni kankaaa sencede 15liler demeleri cok normal degil mi sırnaşık şeysırnaşık şey olm biz 15liyizya sempatiksalakcinni15li demeyip ne dicekler kanka :roflol:

sen dur daha kanka :CüvCüv: bekar halimiznen :smiley-cool: bu kadan cok fantezi cikiyosa bide evlenince düsün artikin o kadaan deyim saaa yanee aklinialirimsmile gerisini sen düsün:jeyyar::roflol:

tabisideee olmm kendimizi hatirlatceez dedikya:lepi::roflol::roflol: körli daha insafli kanke:roflol::roflol: kazen 2 hafta ban veriyosa körli 1 hafta veriyo nan sempatiksalakcinni bütün banlarimi kazenden aldim kanka sırnaşık şeysırnaşık şey gerci ilk banimi körliden aldiydim -tatlicadiarzu- ama olsun sırnaşık şey

bak seeeen sırnaşık şeysırnaşık şey simdi ben senin kardesini neeedim:mymeka::mymeka::mymeka: insan bi düsünür der ablam üryasinda acep behlülümü yiyo yooosam irfanimi deyin düsünürsempatiksalakcinni hic uyandirilir mi :umursamaz: olcak seey deeeel
kankaaa anlat hele nörüyodunuz irfanla :jeyyar: yabanci yok kanka hem edittte var editlersin hemencecik :roflol::roflol: sincik merak ederim olm gece uyuyamamda la senağlama
yetenekliyim kanka :smiley-cool: sülaleden geliyo kizaaam sengözlerimebaksanab hepimiz sanatciyiz kanka ne sandin şakkıdı:havaatanpacozfstksmili: sempatiksalakcinni
kanka gec kaldim la yayina ohaoldumsmile baslamadiniz demiii bensiz :mymeka:

yalancilerrr hani leee edttt pis takkelılerr yırtık takkelerr:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: görmüyon mu kuzuuuum tami tamina 30 dakika editimiz var olmmm şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…