15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ben kaçıyomm fıstıkcımm çok uykum geldi ya mirmirmirmir iyi geceler sana yarın görüşmek üzeree canım :a015: :a015:

cikmaya basladimi yoksa ciktimi :roflol::roflol: abla zaten koskoca bi ay trdeydim ara vermistim geldigimde kendimi toparlayamadim o kadan cokk geri kalmisimki bütün topiclerden kafamçokkarıştı 1 ayda öyle gitti al sana dopdolu 2 ay akilli uslu duran viztik :1shok: 2 ay düsünebilio musun ben ve 2 ay eksinsiz durmaksempatiksalakcinni iyi dayandim yine :roflol::roflol: daha fena sekilde patlamadigima sükretmek lazim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey gerci bundan daha fena nasil patlardim bilemiom yaniii :roflol::roflol: bodoslama daldim hemen 15liyim:smiley-cool: diye :roflol::roflol::roflol:
teeebiisiiide koskocaman sorumluluk var sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben kaçıyomm fıstıkcımm çok uykum geldi ya mirmirmirmir iyi geceler sana yarın görüşmek üzeree canım :a015: :a015:
tamam ablacim öptümm seniiiii Şeniz iyi gecelerr
simdiden vedalasalim :gitme: belki yarin görüsmek nasip olmaz:a015::a015::a015::a015:

bu arada asli slm söyledi herkese sositososito msnde konustum cikmam gerekiyo slm söyle demisti ama unutmusum yaa :kedi:

Son düzenleme:

kızz fıstık ben sizin terbiyenizi bozmiyim didimmm şakkıdışakkıdı

hoş buldukkk fıstıkcımmm buyrunnnnnnnnn
yok ben kendim geldimmm buraya
heeeee aynen öyleeeee ama delikafadulden
phil de açılıyor merak etmeee olumunekankayizsmile

açıldım,açıldım ama korkuyo boğulcamsempatiksalakcinni

hem aranızda bidene ben kalayım mapusa girmeyen malum size don:hulya:lazım sonra lazım dimi ama :dance:

hemde ne ka para kazndım ooooooooo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben kızların terbiyesi bozulmasın diye ''icraatı''yazmadım.dermişimmmmmmm:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

fıstıkkkkkkkkkkkk ne ettin sen öyle :teselli: yine ekşınların depreşmiş -tatlicadiarzu-

kızz sen mapushaneyimi özledinnnnnnnn yoksam :mymeka:

bak bana ablanıza yumuşak yumuşak delikafaduldendelikafadulden

napiyim nan baktım kimse gelmedi çıktım.zaten gündüz dişçideydim çok ağrımda var burdada kimse yok başladım :hulya: unuturum ağrımı diye

günaydınnnnnnnnn opuyorumnanaktan
abla günaydinnnnnn hayranim sana hihoyyyt gece gec yatiyosun sabah erken kalkiyosun :hooray:

kızz fıstık ben sizin terbiyenizi bozmiyim didimmm şakkıdışakkıdı
terbiye mi fisfisfis oda nekafamçokkarıştı hangi terbiye sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

açıldım,açıldım ama korkuyo boğulcamsempatiksalakcinni

hem aranızda bidene ben kalayım mapusa girmeyen malum size don:hulya:lazım sonra lazım dimi ama :dance:
:roflol::roflol::roflol: mapisdaslara takila takila yakinda seninde sicilin kabarir hiiiiiiiic merak etme :roflol::roflol::roflol: öyle ban yemicem demekle olmuyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ben en son banimi bidaha ban yemicem uslandim artik dedikten yarim saat sonra aldim :lepi: o kadaaan diiim saaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

fıstıkkkkkkkkkkkk ne ettin sen öyle :teselli: yine ekşınların depreşmiş -tatlicadiarzu-

kızz sen mapushaneyimi özledinnnnnnnn yoksam :mymeka:

bak bana ablanıza yumuşak yumuşak delikafaduldendelikafadulden
abla sormaaaa mapis aski iste -tatlicadiarzu- mapisa düstükten sonra bu kadannnn güceeeelllll dostluklar kazandimya opuyorumnanaktan o yüzden bagimlilik yapiii bende sempatiksalakcinni
napiyim nan baktım kimse gelmedi çıktım.zaten gündüz dişçideydim çok ağrımda var burdada kimse yok başladım :hulya: unuturum ağrımı diye
ayy gecmis olsun dis cok fenaaaaaaa :1no2: neye basladin :roflol:takke örmeye mi gittin :roflol::roflol::roflol::roflol: yooooosaaam baska bisi mi :jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey mapusa düsmicem dion ama sen bizi bile gectin nabeeeeeeerrr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:

sabah 6 buçukta kalkıyom kahvaltı hazırlıyom daha uyku yok guclubacismile amasende bu sabah erkencisin-tatlicadiarzu-
eeeeeeeeee benide azdırdınız ya helal olsun sizekaydirigubbakcemile5

evet yaa dostluk güzel ama dikkattttttt üyelik iptali olmasın da ire vermeyelim kaydirigubbakcemile5 tam sizleri bulmuşken kaybetmek istemem olumunekankayizsmile
evett ailecek dişçideyiz çokkk zor senağlama
heee canım don :hulya: takke :hulya:
kızzz susss çaktırma ben arada kaynıyom sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bu sabah zaten şifremi giremedim kafamçokkarıştı eyvahhhh ban yedim dedim delikafadulden 1 saat uğraştım :uhm: meğersem pc'den kaynaklanmış sempatiksalakcinni

avatarım bıle ramazandan kalma:gitme:
buyuklerın ellerınden cucuklerın yanaklarından öperımmm
opuyorumnanaktan
ank ablam nerdebilmiyorumkismile
kendı zeboş vıstık ne edıyonuz bacılarkaydirigubbakcemile5
nutellam nerdeeeeeeeeeeee
akasyıaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
ula cok özledım be parmakalrım dınlenmış amaaklinialirimsmile

kanka geberme emi çenesi düşük karı delikafadulden dilimlenmemiş muz diyo aklinialirimsmile :roflol::roflol:

koceme ne fanteziler yapcem:icecream: sen durr konu bile açarm la kkda ben istiyom herüf kaçıyo diye :roflol::roflol:

bilemiyom kanka biliyonmu ben cezalarımıban msjlarımı klasörledim saklıyom olum
körli en son siyasi içerikten bastı cezayı referandum neyinsonrası siniri bozuktu zaar bastı cezayı :tomato:ama olsn be içimdekiileri yazdm
:smiley-cool:

kAnka şimdik biz irfanla bi yerdeyiz ben onun kucağına oturmuşumaklinialirimsmile:jeyyar: tam öpüştük felan :teytey: bihter behlül sera sahnesi gibi ama serada değildik delikafadulden işte birazcık ilerledik aklinialirimsmile ben delikafadulden ay heyecanlandm delikafadulden:kedi: anla işte olum benm üstümde krem rengi bi elbise saçım açık, irfanbeyaz keten gömlek sempatiksalakcinni çıkardm gömleği tabi :roflol::roflol::roflol:
gerisi filmlerde gösterilmeyen malum sahne puhahaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
ama ne öptüm bee :lepi: hep üsteyim hep delikafadulden:roflol::roflol: altta kalanın canı çıksn :roflol::roflol::roflol::roflol:
ne diyom la ben
:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…