- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
cikmaya basladimi yoksa ciktimi :roflol::roflol: abla zaten koskoca bi ay trdeydim ara vermistim
hehehehehhe yoldan çıkmaya başladı dün gece kaydirigubbakcemile anacımmm sende girme o ekşınlara artık biraz ara ver soluklan önce :CüvCüv: gamyoncuiremsu ayyy bide sorumluluk diyoooo yaaaa :roflol:zz:roflol::icecream:z
tamam ablacim öptümm seniiiii Şeniz iyi gecelerrben kaçıyomm fıstıkcımm çok uykum geldi ya mirmirmirmir iyi geceler sana yarın görüşmek üzeree canım :a015: :a015:
yasasiiinnn yanliz degilim :sm_cool: ank abla hosgeldin olumunekankayizsmile seni bana allah gönderdi giiiiiiii:roflol:
:roflol::roflol::roflol: abla koptummmmmmmmmm delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey geberdim yeminle sonrasi malum diyo :roflol::roflol::roflol:
philemon ablabak sen cesaret edemion mirmirmirmir ama ank ablam döktürüyo allaamaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hoş buldukkk fıstıkcımmm buyrunnnnnnnnn
yok ben kendim geldimmm buraya
heeeee aynen öyleeeee ama delikafadulden
phil de açılıyor merak etmeee olumunekankayizsmile
selammmm kız fıstıkkk ben kel dedim ya hemen makaraya alıyosunuz nan kızımmmm o kellik ilk doğduklarında sonrası malumzatennn :roflol: :roflol:
iyi para bırakıyormu bu takke işi yaaa :roflol: :roflol: sırnaşık şey
kızımmm hiç kel olurmu yahuuuu delikafadulden yukarıyı oku bakalımmm
yok anacımm ölee değil vallaha sırnaşık şey sırnaşık şey
ona icraattttt diyorlar demiiiii :roflol: :roflol::icecream:
kanka msnden yazdilar yazamadim laaa :çok üzgünüm: yoksa ne yayin yapardik ama :a015:
:mymeka: ne zaman uykun yokki senin tavuk :mymeka::mymeka:
ohaoldumsmilehain kankaaa :dilcikar:
evet yaaaa :gitme: sende cikmissin :a015: tek basima mi kaldim
abla günaydinnnnnngünaydınnnnnnnnn opuyorumnanaktan
terbiye mi fisfisfis oda nekafamçokkarıştı hangi terbiye sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kızz fıstık ben sizin terbiyenizi bozmiyim didimmm şakkıdışakkıdı
:roflol::roflol::roflol: mapisdaslara takila takila yakinda seninde sicilin kabarir hiiiiiiiic merak etme :roflol::roflol::roflol: öyle ban yemicem demekle olmuyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ben en son banimi bidaha ban yemicem uslandim artik dedikten yarim saat sonra aldim :lepi: o kadaaan diiim saaaaaçıldım,açıldım ama korkuyo boğulcamsempatiksalakcinni
hem aranızda bidene ben kalayım mapusa girmeyen malum size don:hulya:lazım sonralazım dimi ama :dance:
abla sormaaaa mapis aski iste -tatlicadiarzu- mapisa düstükten sonra bu kadannnn güceeeelllll dostluklar kazandimya opuyorumnanaktan o yüzden bagimlilik yapiii bende sempatiksalakcinnifıstıkkkkkkkkkkkk ne ettin sen öyle :teselli: yine ekşınların depreşmiş -tatlicadiarzu-
kızz sen mapushaneyimi özledinnnnnnnn yoksam :mymeka:
bak bana ablanıza yumuşak yumuşak delikafaduldendelikafadulden
ayy gecmis olsun dis cok fenaaaaaaa :1no2: neye basladin :roflol:takke örmeye mi gittin :roflol::roflol::roflol::roflol: yooooosaaam baska bisi mi :jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey mapusa düsmicem dion ama sen bizi bile gectin nabeeeeeeerrrnapiyim nan baktım kimse gelmedi çıktım.zaten gündüz dişçideydim çok ağrımda var burdada kimse yok başladım :hulya: unuturum ağrımı diye
abla günaydinnnnnnhayranim sana hihoyyyt gece gec yatiyosun sabah erken kalkiyosun :hooray:
terbiye mi fisfisfis oda nekafamçokkarıştı hangi terbiye sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: mapisdaslara takila takila yakinda seninde sicilin kabarir hiiiiiiiic merak etme :roflol::roflol::roflol: öyle ban yemicem demekle olmuyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ben en son banimi bidaha ban yemicem uslandim artik dedikten yarim saat sonra aldim :lepi: o kadaaan diiim saaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
abla sormaaaa mapis aski iste -tatlicadiarzu- mapisa düstükten sonra bu kadannnn güceeeelllll dostluklar kazandimya opuyorumnanaktan o yüzden bagimlilik yapiii bende sempatiksalakcinni
ayy gecmis olsun dis cok fenaaaaaaa :1no2: neye basladin :roflol:takke örmeye mi gittin :roflol::roflol::roflol::roflol: yooooosaaam baska bisi mi :jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey mapusa düsmicem dion ama sen bizi bile gectin nabeeeeeeerrrsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
abla günaydinnnnnnhayranim sana hihoyyyt gece gec yatiyosun sabah erken kalkiyosun :hooray:
terbiye mi fisfisfis oda nekafamçokkarıştı hangi terbiye sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: mapisdaslara takila takila yakinda seninde sicilin kabarir hiiiiiiiic merak etme :roflol::roflol::roflol: öyle ban yemicem demekle olmuyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ben en son banimi bidaha ban yemicem uslandim artik dedikten yarim saat sonra aldim :lepi: o kadaaan diiim saaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kanka geberme emi çenesi düşük karı delikafadulden dilimlenmemiş muz diyo aklinialirimsmile :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile2 piyano ruhumu rahatlatiyo abla sempatiksalakcinni :sanatcitaklitiyapanfstksmili: :roflol::roflol:
aynen kanka laaa olumunekankayizsmile banlaninca ne üzülmüstüm bilion mu sırnaşık şeysırnaşık şey hemde herkesten cok ban aldigim icin kudurmustum kaydirigubbakcemile ama ben nerden biliyim bu banin bana böyle güzel dostluklar kazandircani:asigim: bilseydim sevinirdim hic kizmazdim bile zemuszemus
:ro kanka valla senin icin dilimlenmemisini aradimda bulamadim la : yoksa ben hci dilimlenmisini sana verir miyim dogum günü hedaayen deyin sempatiksalakcinni
kim azgin sen mi ohaoldumsmile hic olar mi kanka sempatiksalakcinni sen meleksin melek -tatlicadiarzu- bi kanatlarin eksik sırnaşık şey
hakkat laaaa etiketlerde bizim yüzümüzden kalktiydi ele :lepi: biz neymisiz be abii hem kk ilk toplu katliamlan adimizi gri harflernen yazdirdik sempatiksalakcinni hemide etiketleri kaldirttik sempatiksalakcinni kankaaa sencede 15liler demeleri cok normal degil mi sırnaşık şeysırnaşık şey olm biz 15liyizya sempatiksalakcinni15li demeyip ne dicekler kanka
sen dur daha kanka bekar halimiznen :smiley-cool: bu kadan cok fantezi cikiyosa bide evlenince düsün artikino kadaan deyim saaa yanee aklinialirimsmile gerisini sen düsün:
tabisideee olmm kendimizi hatirlatceez dedikyakörli daha insafli kanke:roflol::roflol: kazen 2 hafta ban veriyosa körli 1 hafta veriyo nan sempatiksalakcinni bütün banlarimi kazenden aldim kanka sırnaşık şeysırnaşık şey gerci ilk banimi körliden aldiydim -tatlicadiarzu- ama olsun sırnaşık şey
bak seeeen sırnaşık şeysırnaşık şey simdi ben senin kardesini neeedim:mymeka: insan bi düsünür der ablam üryasinda acep behlülümü yiyo yooosam irfanimi deyin düsünürsempatiksalakcinni hic uyandirilir mi :umursamaz: olcak seey deeeel
kankaaa anlat hele nörüyodunuz irfanla :jeyyar: yabanci yok kanka hem edittte var editlersin hemencecik sincik merak ederim olmgece uyuyamamda la senağlama
yetenekliyim kanka sülaleden geliyo kizaaam hepimiz sanatciyiz kanka ne sandin şakkıdı:havaatanpacozfstksmili:
kanka gec kaldim la yayina ohaoldumsmile baslamadiniz demiii bensiz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: görmüyon mu kuzuuuum tami tamina 30 dakika editimiz var olmmm şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?