karisi midelikafadulden ne is lasırnaşık şeysırnaşık şey bu ne tür bi fantezi oluyo CADIARZU aklima cok kötü seyler geliyo asliimm:jeyyar: :roflol::roflol::roflol: ama ban korkusu iste sempatiksalakcinni söyleyemmiom aklima neler geldigini sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aksam gece yayininda söylerim aklinialirimsmileo kadan yorumun arasiinda kaynar nasilsa benim fanteziler sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeypatron görmezyok lan farındayım te zamandır:mymeka:kac kere yazımdıda yıne yazıverem dıdım:roflol:ahh nıkomm ahhh baa neler alırdı nıkommm ben onun karısydımmmŞeniz:roflol::kedi:mafoldumbennıkooooooooooooooooooooo
karisi midelikafadulden ne is lasırnaşık şeysırnaşık şey bu ne tür bi fantezi oluyo CADIARZU aklima cok kötü seyler geliyo asliimm:jeyyar: :roflol::roflol::roflol: ama ban korkusu iste sempatiksalakcinni söyleyemmiom aklima neler geldigini sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aksam gece yayininda söylerim aklinialirimsmileo kadan yorumun arasiinda kaynar nasilsa benim fanteziler sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeypatron görmez:roflol::roflol::roflol:
neyse hadi kactim ben ŞenizŞenizŞeniz
Fısstttttııııııııııııııııkk kankaaaaaaaaa
Aslııııııııııııııııı
kankaaaaammmmmŞenizŞenizFısstttttııııııııııııııııkk kankaaaaaaaaa
Aslııııııııııııııııı
sempatiksalakcinni tühh isyerinde olmsaydin muzlari konustururdun sırnaşık şeysırnaşık şey kanka anladim ben onu:jeyyar: sen hic merak etme:jeyyar: sırnaşık şeyKankaaaa işuyerindeyim malum yazamıyorum sen anlaaklinialirimsmile
sırnaşık şeysırnaşık şey unutma beniyi izlemeye gidiom demistimya okumadin mi yoksa la:mymeka: geldim geldimm sempatiksalakcinninereb gıdıyonnn beeeeeee:sinifsinif:alsanaalsanasmilecabık geri gel cıbıkksempatiksalakcinnifentezici karıılülülülülülü
sırnaşık şeysırnaşık şey yok yok o muzcu :roflol::roflol: sosisci sensin :roflol::roflol::roflol: ank abla direkci, dondurmaci, takkeci :roflolsırnaşık şey:roflol:
al işte bı fentezi sosicii daha geldidelikafadulden
:roflol::roflol:nere gıtınız lennnnnnnnn:mymeka:al bidaha:mymeka:
hadi yaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2 ne güzeeelll hihoyyyt calardim derken fisfisfisbiraktin mi?? biraktiysan niye biraktinki kanka senağlamaKanka evet saz arkadaşın olabilirm ben.
Bağlama çalardım bir zamanlar boshayallersmile
eveeeeett tüm kk halki artikin 15li aslinin adet dönemlerini biliyorrrrr sempatiksalakcinni:roflol: saka tabipüfffffffffff adet oldumm ölüyomm nan agrıdannnnnnnnn
:uhm: valla bilmiyorum bende cok sasiriyorum bazen banli olup online gözükenlerekızlar bişey sorcam.madamı topiğindeydim,madamın avatarında kapsama alanı dışı yazıyor ama o yuvarlar zımpırtı yeşil olmuş.yani çevrim içi acaba madam dönüyor mu?
sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykankaaaaammmmmŞenizŞeniz
sempatiksalakcinni tühh isyerinde olmsaydin muzlari konustururdun sırnaşık şeysırnaşık şey kanka anladim ben onu:jeyyar: sen hic merak etme:jeyyar: sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey unutma beniyi izlemeye gidiom demistimya okumadin mi yoksa la:mymeka: geldim geldimm sempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şey yok yok o muzcu :roflol::roflol: sosisci sensin :roflol::roflol::roflol: ank abla direkci, dondurmaci, takkeci :roflolhil abla takkeci :roflol: zibinim hepsinden sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol:
hadi yaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2 ne güzeeelll hihoyyyt calardim derken fisfisfisbiraktin mi?? biraktiysan niye biraktinki kanka senağlama
püfffffffffff adet oldumm ölüyomm nan agrıdannnnnnnnn
kızlar bişey sorcam.madamı topiğindeydim,madamın avatarında kapsama alanı dışı yazıyor ama o yuvarlar zımpırtı yeşil olmuş.yani çevrim içi acaba madam dönüyor mu?
basla kanka basla hihoyyyt sonra bana konser verirsinsempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Hee kankaa kader ağlarını örmüştü sempatiksalakcinnibırakmıştım tekrar düşünüyorum
ama tarih veremeyeceğim.Vallahi isteme kankaaa ısrar etme dediim:roflol::roflol::roflol:
Kanka sen necisin?:jeyyar::jeyyar:CADIARZU
:teselli:
Evet mesela mavi.Sanırım üyeliği iptal olduğu zAmanlardı
ama yeşil görünüyordu.Online gibi-tatlicadiarzu-
:1shok::1shok::1shok: hönnnnnnkkkkkkkkkkkk :1shok::1shok: kanka bu neee ohaoldumsmiledelikafadulden abbboooooooowwwwwwwwwwwwwwwwww sempatiksalakcinnidelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol: ohaaaaa lannnn :roflol::roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykoptummmmmmmmm :roflol::roflol::roflol:Ağzına veririm kıllı kıllı
Acaba nediir nediiiiiiiiiiirrrr?ohaoldumsmile:uhm::roflol: :roflol: :roflol:
Ay kendime inanamıyorumalın işte söylettinizalsanaalsanasmile buydu?:roflol:
delikafadulden kanka bu editlenmis halimi :roflol::roflol:cok merak ettim allani editlenmemis halini bidaha yaz sonra editlersin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey20 dk.var editledim editledim:roflol: :roflol: :roflol:
basla kanka basla hihoyyyt sonra bana konser verirsin
söyle kanka söyle cekinme sempatiksalakcinni
kanka ben neciyim CADIARZU bilmiom valla sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sence neciyim :roflol::roflol::roflol::roflol:
:1shok::1shok::1shok: hönnnnnnkkkkkkkkkkkk :1shok::1shok: kanka bu neee ohaoldumsmiledelikafadulden abbboooooooowwwwwwwwwwwwwwwwww sempatiksalakcinnidelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol: ohaaaaa lannnn :roflol::roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykoptummmmmmmmm :roflol::roflol::roflol:
delikafadulden kanka bu editlenmis halimi :roflol::roflol:cok merak ettim allani editlenmemis halini bidaha yaz sonra editlersin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Yok kanka yalın halii:roflol::roflol::roflol::roflol:
Sen necisiiiiiiiiiiiiiiiinnCADIARZU
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
neciyim kanka :jeyyar: bilmiom valla:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?