:roflol::roflol:cikiletali muzcu olabilerrr:jeyyar: yada muzlu cikileta sempatiksalakcinni cikiletayla muzun uyumuna hastayim kanka aklinialirimsmile yemede yaninda yat o kadann yanee :roflol: yanlis anlamayin la gercek muz ve cikiletadan bahsediyom sempatiksalakcinnidiger türlüsünden bahsettigimi düsünmeyin sakin sempatiksalakcinni ben hic öyle seyler söyler miyim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyHerbişeyciiiiiii :roflol::roflol::roflol::roflol:
Neci olmak isterdin kankaaa?
Doğru söyleeeesırnaşık şeysırnaşık şey
Bu arada cevabını öğrenmedin kanka.
Kıllı olan diş fırçasıydı:roflol::roflol::roflol:
vah kankaaaaaaaaaaaaammm :roflol: tek basina mi kaldin seeeeeeeeeenn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyZebaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kankaaaaaaaaaaaaa
Fııstıııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkk kankaaaaaaaaaa
Ank ablaaaaaaaaaaaa
Philemooon ablaaaaa
aSLııııııııııııııııııııııııııııı
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr:roflol:
artik kendi kendine degilsin kanka:lepi: olm sen her daim sapihsinn nannnn sematiksalakcinnishekerkizcandy .!.:Aaaaaaaaaaaaayy burada kendi kendime sapıttım heeeeeee:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:cikiletali muzcu olabilerrr:jeyyar: yada muzlu cikileta sempatiksalakcinni cikiletayla muzun uyumuna hastayim kanka aklinialirimsmile yemede yaninda yat o kadann yanee :roflol: yanlis anlamayin la gercek muz ve cikiletadan bahsediyom sempatiksalakcinnidiger türlüsünden bahsettigimi düsünmeyin sakin sempatiksalakcinni ben hic öyle seyler söyler miyim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol:dis fircasi diyo bide manyak yaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
kanka pek bi ivedik gördüm seni sempatiksalakcinni sende daha ne laflar vardir aklinialirimsmile öt bakaam öttt sempatiksalakcinni
vah kankaaaaaaaaaaaaammm :roflol: tek basina mi kaldin seeeeeeeeeenn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
geldim kanka geldimmmmseeei seeeeiiioomm makbiiileeeeeeeeee::asigim: burhan diyoduya hani:roflol: seni seviom diye agzinda gevelyodu lafi:roflol:
artik kendi kendine degilsin kanka:lepi: olm sen her daim sapihsinn nannnn sematiksalakcinni
:roflol::roflol: kanka konu acmana gerenk yokaklinialirimsmile rengarengarek bi cinsel hayat icin 10 altin fantezi teknikleri ve kurallari :jeyyar: :icecream: deyin konu acmam an meselesi sırnaşık şeysırnaşık şey senin sorununada orda cözüm üretiriz kanka :roflol: kacan kovalanir fantezisini masaya yatiririz la delikafadulden herüfün kacar sen kovalarsin sırnaşık şeysırnaşık şey nasi fantezi ama bizde careler ve fanteziler tükenmez kanka
kanka su halimize bak:roflol: görende fantezi graliceleri sanar bizi :smiley-cool: bekar halimiznen fantezinin f'sini duymamis görmemiz bilmemisken sempatiksalakcinnifantezi üstüne fantezi üretiyoz :roflol::roflol: ne alem gacilariz kanka la
kanka körliden bilem o kadan uzun ban aldiysan artik saana dicek laf yok delikafadulden hadi kazeni anladimda körliyi bile delirtmissin kanka adamin sucu şey
kanka :smiley-cool: öhüm öhümmm hihoyyyt sülemesi ayiptir-tatlicadiarzu- suanda ceza puanim 0 kanka:lepi: :sm_cool: tertemiz bi viztik var suan karsinizda :smiley-cool: sözümü tuttum kanka :hooray: 0 puana ulasicam deidm ulastim delikafadulden banlanmicam deyip banlandiktan sonra bu sözümü yerine getirmem büyük mucize la :roflol: kutlayin beni cabik:mymeka::roflol:
serada degildiniz öyle mi fisfisfisserada olmadiginiza göre otele mi gittiniz kankadelikafadulden ama yok yok otelde olmazsırnaşık şey buda yatla denize acildiniz anlamina geliyo :jeyyar: artikin bunlardan birini begen olm:mymeka: sera, yat, ev, kiyti köse ask yuvalari bunlaranammm yooosam samanlikta miydiniz delikafadulden al sana köylü kizi fantezisi :roflol::roflol:
bak bak nasilda anlatiyoo sırnaşık şeysırnaşık şey tertemiz ev adami irfanin kanina girmissin kanka sırnaşık şey kirli emellerine ne demeye irfani alet edion:mymeka: irfanin hayallerini yiktin kanka senağlama:roflol::roflol:
altta kalanin cani ciksin delikafadulden ahanda bi fantezi daha sırnaşık şeysırnaşık şey cani cikan fantezi -tatlicadiarzu- o ne beee kafamçokkarıştı aman neyse ne istefantezi fantezidir :smiley-cool: anam noluyo bize böyle delikafadulden:roflol::roflol:
:roflol: kanka niko niko diyozda bakalim o bizi hatirlaaayomuamonranin konusunda bile niko niko diom:roflol: ama kime diom sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka delikafadulden daha ne görcen olm sırnaşık şeysırnaşık şey adami yiyip yutmusun resmen :icecream: daha görmedim irfani diyo sempatiksalakcinni doyumsuzsun kanka sen sırnaşık şeysırnaşık şey
he yoldan cikarcam dedin bende yoldan ciktimama kendi kendime yazdim resmen olm:mymeka: koskoca mapisdaslarin adina bi ben mi konustum:mymeka: bumu lan mapisdaslik:mymeka: kendi bu lafim sanada gecerli:mymeka. insan bi girip hic yoktan mesajimi alintilar der kanka dogru dion:mymeka: sap gibi biraktiniz beni orda :mymeka: hele zibin kanka sana ne demeli :mymeka: kelamin konusu gibi diyo:mymeka: olm o kadannn yorumlarimizi yirttik orda kelam diye :mymeka: tamam 70 puanin var uslu durman gerekiyo anliomdasempatiksalakcinni madem kelamin konusu gibi yazcan bari benim mesaji alintilada yaz :mymeka:
sen benim pisligimsin kanka -tatlicadiarzu- o ne bicim laf la kafamçokkarıştı aman herneyse iste iyi bisey dedim ama:lepi: sakin kötü olaranktan algilama kanka şakkıdı
kendime coktan geldim kanka :smiley-cool: sırnaşık şeysırnaşık şey kazen bi görse varyaaa eyvahedigeldismile gösterir bana kelamida 15liyidi mapisdasida kankayida eyvahedigeldismileatrondantirsanfstksmili: sırnaşık şeysırnaşık şey
Biri beni aydınlatsıın please-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
Kanka sen hava mı basıyorsun?
Pompa mısın?:roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka söyle neymiş esprisi :roflol::roflol::roflol:alıntı yapmıcez editte var kanka silersinsempatiksalakcinni
meraklıyım kanka ben:roflol::roflol::roflol:
Evde söylerimaklinialirimsmile
Kanka takkemizin yırtık olduğunu nereden biliyorsun?sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
[
[/B]
ah kanka ah keşke hava basaydm:çok üzgünüm::gitme::roflol::roflol: rüya olum buama gerçek olcek kanka bi gün irrfanı,irfo olmazsa benzerini bipppppppppp:roflol::roflol:
hakket nıkooo nerde kızlarrr
niko kim laCADIARZU:roflol::roflol::roflol:
kılsız isterm ben :roflol::roflol::roflol:Ağzına veririm kıllı kıllı
Acaba nediir nediiiiiiiiiiirrrr?ohaoldumsmile:uhm::roflol: :roflol: :roflol:
Ay kendime inanamıyorumalın işte söylettinizalsanaalsanasmile buydu?:roflol:
yyalınhale bak kanka alemsin la:roflol::roflol::roflol:Yok kanka yalın halii:roflol::roflol::roflol::roflol:
Sen necisiiiiiiiiiiiiiiiinnCADIARZU
ne fesatımben yasırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden aklıma başka şey geldi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Herbişeyciiiiiii :roflol::roflol::roflol::roflol:
Neci olmak isterdin kankaaa?
Doğru söyleeeesırnaşık şeysırnaşık şey
Bu arada cevabını öğrenmedin kanka.
Kıllı olan diş fırçasıydı:roflol::roflol::roflol:
geldim kanka geldimm:smiley-cool:Zebaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kankaaaaaaaaaaaaa
Fııstıııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkk kankaaaaaaaaaa
Ank ablaaaaaaaaaaaa
Philemooon ablaaaaa
aSLııııııııııııııııııııııııııııı
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr:roflol:
kılsız isterm ben :roflol::roflol::roflol:
yyalınhale bak kanka alemsin la:roflol::roflol::roflol:
ne fesatımben yasırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden aklıma başka şey geldi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geldim kanka geldimm:smiley-cool:
:roflol::roflol::roflol::roflol:Knka nereye istiyorsun ağzına mı?ohaoldumsmile
Yoksa başka bir yere mi?delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol: :roflol: :roflol:
Biri beni durdursun yahuuu ben neler söylüyorumohaoldumsmilesırnaşık şeysırnaşık şey
Hoşgeldin kankaaaamm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?