15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

:roflol::roflol:cikiletali muzcu olabilerrr:jeyyar: yada muzlu cikileta sempatiksalakcinni cikiletayla muzun uyumuna hastayim kanka aklinialirimsmile yemede yaninda yat o kadann yanee :roflol: yanlis anlamayin la gercek muz ve cikiletadan bahsediyom sempatiksalakcinnidiger türlüsünden bahsettigimi düsünmeyin sakin sempatiksalakcinni ben hic öyle seyler söyler miyim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol:dis fircasi diyo bide manyak yaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
kanka pek bi ivedik gördüm seni sempatiksalakcinni sende daha ne laflar vardir aklinialirimsmile öt bakaam öttt sempatiksalakcinni

vah kankaaaaaaaaaaaaammm :roflol: tek basina mi kaldin seeeeeeeeeenn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
geldim kanka geldimmmm seeei seeeeiiioomm makbiiileeeeeeeeee::asigim: burhan diyoduya hani:roflol: seni seviom diye agzinda gevelyodu lafi:roflol:

shekerkizcandy .!.:
Aaaaaaaaaaaaayy burada kendi kendime sapıttım heeeeeee:roflol::roflol::roflol:
artik kendi kendine degilsin kanka:lepi: olm sen her daim sapihsinn nannnn sematiksalakcinni

hEEE kankaaaa Burhan evet
Asli yevrüüüüüüm diyordu ya
Ama ben de Nişantaşı çocuğuyum
beni de alın aranıza:roflol::roflol:
Burhanın ne çocuğu olduğunu biliyorz:roflol::roflol::roflol:

oo ne hikayeler çıkar bizden:icecream: sen aç konuyu bekle gör fantezileri misfir,saf kız,köylü kızı,mapıs fantezisi,yakalanma korkusu olan fantezi sempatiksalakcinni :roflol:

körlde acımadı kanka bastı banı:smiley-cool: ama ama noldu hiç bak değiştimmi hiç yani :sm_confused::roflol::roflol::roflol::roflol:
bi kere 1 hafta içinde 2 ceza verdi,en sondA banladı :1shok: nettim ki hiçdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

kanka irfanın öle göründüğğüne bakma sen aklinialirimsmile masum durur ama ooo kimbilir ne numerolar var onda:dance::dance::roflol::roflol:
baby face ya herüf oo tabi sen inanma bana:dilcikar: fantazci zeboş oldum ya ne desem inanmazsn :mymeka::mymeka:tecavzcü coşkun gibi :roflol::roflol::roflol:
bi şey yapmadm öptüm o da dünden razıymış :jeyyar::roflol::roflol::roflol:
sera da değildik la bahçedeydik sandalyede otrdu irfan bende anla işte olum :roflol::roflol::roflol:

irfanı alcem kanka :hulya: evimin erkeki olcak o:hooray::dance::dance::dance::dance::roflol::roflol::roflol::roflol:

yaladım ama yutamadm phaahaaa :roflol::roflol:kanka ben biliyon mu heç böyle sapık değildm salon hanfendisiyim olum

kelam konusu diyon yani kanka içimdenbi his o konuda müthiş geyik yapılır git yap diyo delikafaduldendelikafaduldenama ama tutn beni biri tutsun :1ninca: girer 2 lafta ben ederim olum kankayız yani isteyin yeter:lepi:
destek kuvvet hemencik gelir :roflol::roflol::roflol:

bensenin pisliğinim kanka datlı pislikŞeniz pislikte tatlı olur mu demelmaz: yersin yumruğu :mymeka::mymekalur bak ben mesela bayanssulusmile

kötü anlmadm kanka kazen zam yapmış pro karta 30 tl olmuş la :1shok: kkda hisse alıyoz sanki:roflol::roflol: ama bi sürü kozmetik yolluycakmış kanka
bayanssulusmile

Ağzına veririm kıllı kıllı
Acaba nediir nediiiiiiiiiiirrrr?ohaoldumsmile:uhm::roflol: :roflol: :roflol:

Ay kendime inanamıyorum alın işte söylettinizalsanaalsanasmile buydu?:roflol:
kılsız isterm ben :roflol::roflol::roflol:

Yok kanka yalın halii:roflol::roflol::roflol::roflol:
Sen necisiiiiiiiiiiiiiiiinnCADIARZU
yyalınhale bak kanka alemsin la:roflol::roflol::roflol:

ne fesatımben yasırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden aklıma başka şey geldi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

geldim kanka geldimm:smiley-cool:

Son düzenleme:

Knka nereye istiyorsun ağzına mı?ohaoldumsmile
Yoksa başka bir yere mi?delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol: :roflol: :roflol:

Biri beni durdursun yahuuu ben neler söylüyorumohaoldumsmilesırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
gece yayınımız başladı bile:lepi:delikafadulden
ay kanka bilemedm şimdi:sm_confused::roflol::roflol::roflol:
sence hangisi olsun:smiley-cool: tek tercih hakkımmı var,yoksa çoktan seçmeli mi :icecream:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Hoşgeldin kankaaaamm Şeniz

hoşbulduk kankamolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…