nikonun uyuşğu bulaştı sana kankamirmirmirmirkanka msnden yazdilar yazamadim laaa :çok üzgünüm: yoksa ne yayin yapardik ama :a015:
:mymeka: ne zaman uykun yokki senin tavuk :mymeka::mymeka:
ohaoldumsmilehain kankaaa :dilcikar:
evet yaaaa :gitme: sende cikmissin :a015: tek basima mi kaldim
yoldan çıkartcam demiştim seni :lepi::roflol::roflol:anlasildi sizden hayir yok :mymeka: kendimi eksinlara verme zamanim geldibanlanirsam tek suclusu sizsiniz ona göre:mymeka:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15369320&posted=1#post15369320
eksinnn eksinnnnn delikafadulden kelaaaaammm kelaaammmmm delikafadulden kelamli eksinnn delikafadulden eksinli kelaaammm delikafadulden
pisliğim kanka sempatiksalakcinni kendine gel olum :mymeka::mymeka::mymeka:zhebani kanka pisliksinciktin erkenden beni eksinlara ittin:roflol:
hemde ne ka para kazndım ooooooooo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben kızların terbiyesi bozulmasın diye ''icraatı''yazmadım.dermişimmmmmmm:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
abla bu vıstığın normal hali üzülme :roflol::roflol:fıstıkkkkkkkkkkkk ne ettin sen öyle :teselli: yine ekşınların depreşmiş -tatlicadiarzu-
kızz sen mapushaneyimi özledinnnnnnnn yoksam :mymeka:
bak bana ablanıza yumuşak yumuşak delikafaduldendelikafadulden
sabah 6 buçukta kalkıyom kahvaltı hazırlıyom daha uyku yok guclubacismile amasende bu sabah erkencisin-tatlicadiarzu-
eeeeeeeeee benide azdırdınız ya helal olsun sizekaydirigubbakcemile5
kanka anam ağladı cvp vermekten-tatlicadiarzu- ne çenesi düşük buunlar :roflol::roflol::roflol:Herkeze tek tek cevap vereceğim ama işlerim var
Allah cezanızı vermesin emi?:roflol::roflol:a.s
zhebani'de gemiş hoşgelmişopuyorumnanaktan
selamun hello kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
avatarım bıle ramazandan kalma:gitme:
buyuklerın ellerınden cucuklerın yanaklarından öperımmm
opuyorumnanaktan
ank ablam nerdebilmiyorumkismile
kendı zeboş vıstık ne edıyonuz bacılarkaydirigubbakcemile5
nutellam nerdeeeeeeeeeeee
akasyıaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
ula cok özledım be parmakalrım dınlenmış amaaklinialirimsmile
sırnaşık şeysırnaşık şey kanka bu söyledigine kendin inanion mu :roflol::roflol: sen ne zaman herkese tek tek cevap verdinde la sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kanka bekliom ama bak Çok üzgünüm çoook cevap vermezsen gösteririm saaanaa takkeyi muzu sosisiii ona göre sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeyHerkeze tek tek cevap vereceğim ama işlerim var
Allah cezanızı vermesin emi?:roflol::roflol:a.s
emcooyyuuummmselamun hello kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
geyik yapip duruyoz bacim sen napionn sırnaşık şeysırnaşık şey biz anca takkeler muzlar sosisler :icecream: büyük kücüksempatiksalakcinni kel sirma-tatlicadiarzu- böyle seyler yaneee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyavatarım bıle ramazandan kalma:gitme:
buyuklerın ellerınden cucuklerın yanaklarından öperımmm
opuyorumnanaktan
ank ablam nerdebilmiyorumkismile
kendı zeboş vıstık ne edıyonuz bacılarkaydirigubbakcemile5
nutellam nerdeeeeeeeeeeee
akasyıaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
ula cok özledım be parmakalrım dınlenmış amaaklinialirimsmile
haa la geldı sımdııı bende sızın yazdıklarınıza bakıyom edıt gremıyommm sizin yazılarıda silicemmm sankiii:roflol:
:roflol::roflol: kanka konu acmana gerenk yokaklinialirimsmile rengarengarek bi cinsel hayat icin 10 altin fantezi teknikleri ve kurallari :jeyyar: :icecream: deyin konu acmam an meselesi sırnaşık şeysırnaşık şey senin sorununada orda cözüm üretiriz kanka :roflol: kacan kovalanir fantezisini masaya yatiririz la delikafadulden herüfün kacar sen kovalarsin sırnaşık şeysırnaşık şey nasi fantezi ama hihoyyyt bizde careler ve fanteziler tükenmez kanka :smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şeykanka geberme emi çenesi düşük karı delikafadulden dilimlenmemiş muz diyo aklinialirimsmile :roflol::roflol:
koceme ne fanteziler yapcem:icecream: sen durr konu bile açarm la kkda ben istiyom herüf kaçıyo diye :roflol::roflol:
bilemiyom kanka biliyonmu ben cezalarımıban msjlarımı klasörledim saklıyom olum
körli en son siyasi içerikten bastı cezayıreferandum neyinsonrası siniri bozuktu zaar bastı cezayı :tomato:ama olsn be içimdekiileri yazdm :smiley-cool:
kAnka şimdik biz irfanla bi yerdeyiz ben onun kucağına oturmuşumaklinialirimsmile:jeyyar: tam öpüştük felan :teytey: bihter behlül sera sahnesi gibi ama serada değildik delikafadulden işte birazcık ilerledik aklinialirimsmile ben delikafadulden ay heyecanlandm delikafadulden:kedi: anla işte olum benm üstümde krem rengi bi elbise saçım açık, irfanbeyaz keten gömlek sempatiksalakcinni çıkardm gömleği tabi:roflol::roflol::roflol:
gerisi filmlerde gösterilmeyen malum sahne puhahaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
ama ne öptüm bee :lepi: hep üsteyim hep delikafadulden:roflol::roflol: altta kalanın canı çıksn :roflol::roflol::roflol::roflol:
ne diyom la ben:roflol::roflol::roflol:
:roflol: kanka niko niko diyozda bakalim o bizi hatirlaaayomunikonun uyuşğu bulaştı sana kankamirmirmirmir
bi dakka ya niko kmdi CADIARZU çıkartcam durfisfisfis
yeni bi üye heralde:sm_confused: bizim topiğe gelcekmiş reklam yapıyo artiz :roflol::roflol::roflol:
kanka napim irfanı görrüm diye yattmsempatiksalakcinni ama yok mafoldumben bari rüyamda olsaydı mafoldumbenmafoldumben
yoldan çıkartcam demiştim seni :lepi::roflol::roflol:
pisliğim kanka sempatiksalakcinni kendine gel olum :mymeka::mymeka::mymeka:
iyileşceğini biliyodum :teselli::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen vıstıksın kazenin başbelasısın :hooray:azcık dal ekşına ama banlanma yarmim kafanı :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
lafı söyle kaç :smiley-cool::roflol::roflol::roflol:
ali iyi misin yevrimsempatiksalakcinni koskoca editi görmüyo gaci yaaa sırnaşık şeysırnaşık şeyhani edit yaa ben göremıyommmmmmmmmmm:gitme:
:roflol::roflol:koptummm lannnn:roflol::roflol::roflol::roflol: sosis basina mi vurdu asli sırnaşık şeysırnaşık şeyhaa la geldı sımdııı bende sızın yazdıklarınıza bakıyom edıt gremıyommm sizin yazılarıda silicemmm sankiii:roflol:
kanka diomya sosisi basina vurdu aslinin sırnaşık şeysırnaşık şey-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:
Daha o kadar seğil Aslı yevrüüüümmmsırnaşık şeysırnaşık şey
dikkat dikkat edit edit guclubacismile edit varya allan viztiiii:mymeka: demeyin editlersem zirnasiklarim gider Çok üzgünüm çoook:roflol::roflol: kanka konu acmana gerenk yokaklinialirimsmile rengarengarek bi cinsel hayat icin 10 altin fantezi teknikleri ve kurallari :jeyyar: :icecream: deyin konu acmam an meselesi sırnaşık şeysırnaşık şey senin sorununada orda cözüm üretiriz kanka :roflol: kacan kovalanir fantezisini masaya yatiririz la delikafadulden herüfün kacar sen kovalarsin sırnaşık şeysırnaşık şey nasi fantezi ama hihoyyyt bizde careler ve fanteziler tükenmez kanka :smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka su halimize bak:roflol: görende fantezi graliceleri sanar bizi :smiley-cool: bekar halimiznen fantezinin f'sini duymamis görmemiz bilmemisken sempatiksalakcinnifantezi üstüne fantezi üretiyoz :roflol::roflol: ne alem gacilariz kanka la sırnaşık şey
kanka körliden bilem o kadan uzun ban aldiysan artik saana dicek laf yok delikafadulden hadi kazeni anladimda körliyi bile delirtmissin kanka adamin sucu ne sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka :smiley-cool: öhüm öhümmm hihoyyyt sülemesi ayiptir-tatlicadiarzu- suanda ceza puanim 0 kanka:lepi: :sm_cool: tertemiz bi viztik var suan karsinizda :smiley-cool: sözümü tuttum kanka :hooray: 0 puana ulasicam deidm ulastim delikafadulden banlanmicam deyip banlandiktan sonra bu sözümü yerine getirmem büyük mucize la :roflol: kutlayin beni cabik:mymeka::roflol:
serada degildiniz öyle mi fisfisfisserada olmadiginiza göre otele mi gittiniz kankadelikafadulden ama yok yok otelde olmazsırnaşık şey buda yatla denize acildiniz anlamina geliyo :jeyyar: artikin bunlardan birini begen olm:mymeka: sera, yat, ev, kiyti köse ask yuvalari bunlaranammm yooosam samanlikta miydiniz delikafadulden al sana köylü kizi fantezisi :roflol::roflol:
bak bak nasilda anlatiyoo sırnaşık şeysırnaşık şey tertemiz ev adami irfanin kanina girmissin kanka sırnaşık şey kirli emellerine ne demeye irfani alet edion:mymeka: irfanin hayallerini yiktin kanka senağlama:roflol::roflol:
altta kalanin cani ciksin delikafadulden ahanda bi fantezi daha sırnaşık şeysırnaşık şey cani cikan fantezi -tatlicadiarzu- o ne beee kafamçokkarıştı aman neyse ne istefantezi fantezidir :smiley-cool: anam noluyo bize böyle delikafadulden:roflol::roflol:
ben bilmem ank öyle söylüyorsa doğrudur :icecream::icecream:
:roflol::roflol:
Kanka sağlamasını yapıyorum :roflol::roflol: kanka niye ümitlerin kirilio la sırnaşık şeysırnaşık şey kilsiz olsa olma mi sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
kanka allani söyleeee esprisiniii :roflol:ban yersek toptan yerik la merah etme -tatlicadiarzu- anca beraber kanca beraber kanka:lepi: olumunekankayizsmile:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey görmedim duymaidm bilmedim dion yaneee sempatiksalakcinni abla yabanci yok delikafadulden oha ne diyom ben :roflol:uctuk yawww sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Kanka piyanomu çalıyorsun sen?Vaaaay beeekankalarim bayanssulusmile sanatci ruhum tuttu yine hihoyyyt ben piyanomun basina gidem az
gece yayinina yetisirim bensiz baslamayin la:roflol:
[/FONT]
aynen kankam :asigim: öyle seviyorm ki sizi:içelim:ŞenizŞenizŞeniz opuyorumnanaktan
iyi ki banlanmışımda tanımışım sizi.delikafaduldendelikafadulden
bi daha banlanırm ulen bi dostluk için sempatiksalakcinni:roflol:
takke,muz geberiyom gülmekten kanka :roflol:
dilimlenmiş görünce aha da böyle üzüldüm mafoldumben
ben bütün muzseverm,kendim baton sosis yıktn haayallerimizi :mymeka:
he kanka bende saçlarını örüp toka taakarız sanıyodum:roflol::roflol::
bi ters bi düz,bi ters bi düz :hulya::sırnaşık şey:roflol::roflol:
kanka kazen bitti,körliiyimi bezdircen :roflol::roflol::roflol:
söylim o kazen kadar sabırlı değil denendi yani :lepi:
basıyo cezayı :smiley-cool:
ne zaman online görsem alıyorum cezayı
kanka söyle neymiş esprisi :roflol::roflol::roflol:alıntı yapmıcez editte var kanka silersinsempatiksalakcinni
meraklıyım kanka ben:roflol::roflol::roflol:
Evde söylerimaklinialirimsmile
yalancilerrr hani leee edttt pis takkelılerr yırtık takkelerr:roflol::roflol:
Kanka takkemizin yırtık olduğunu nereden biliyorsun?sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
[
şutarafagittihttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15369320&posted=1#post15369320
eksinnn eksinnnnn delikafadulden kelaaaaammm kelaaammmmm delikafadulden kelamli eksinnn delikafadulden eksinli kelaaammm delikafadulden
sempatiksalakcinniallah kahretsin lannn banlanicaaamm
Demek sadece doğduklarında kellersenağlama:roflol::roflol::roflol:
selammmm kız fıstıkkk ben kel dedim ya hemen makaraya alıyosunuz nan kızımmmm o kellik ilk doğduklarında sonrası malumzatennn :roflol:
iyi para bırakıyormu bu takke işi yaaa :roflol: sırnaşık şey
kızımmm hiç kel olurmu yahuuuu delikafadulden yukarıyı oku bakalımmm
Onların adına üzgünüm:teytey::teytey:
Nereyi okuyayım abla?sempatiksalakcinni
Ek ek parası abla ne kadar olursa o kadar iyidir.sırnaşık şeysırnaşık şey
hangi konuda aydinlanmak istion kankaBiri beni aydınlatsıın please-tatlicadiarzu-
Kanka sağlamasını yapıyorum :roflol:
Kanka piyanomu çalıyorsun sen?Vaaaay beee
:roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
Kanka sen hava mı basıyorsun?
Pompa mısın?:roflol::roflol::roflol::roflol:
Evde söylerimaklinialirimsmile
Kanka takkemizin yırtık olduğunu nereden biliyorsun?sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
[
şutarafagitti
sempatiksalakcinni
Demek sadece doğduklarında kellersenağlama:roflol::roflol::roflol:
Onların adına üzgünüm:teytey::teytey:
Nereyi okuyayım abla?sempatiksalakcinni
Ek ek parası abla ne kadar olursa o kadar iyidir.sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol: iki yildir niko niko diyoz asli daha yeni soruyo sırnaşık şeysırnaşık şey eee aklini hep sosise verirsen olucagii buydu amahakket nıkooo nerde kızlarrr
:roflol::roflol::roflol: iki yildir niko niko diyoz asli daha yeni soruyo sırnaşık şeysırnaşık şey eee aklini hep sosise verirsen olucagii buydu amadimi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
niko uzun zamandir girmiyo layani giriyoda bakip cikiyo galiba fisfisfis bi tanricayla cekilis yapmislardi ona aldigi hediyeleri eklemis ondan baskada yorum yok :sm_confused: ne oldu acaba niye girmio bende cok merak ediyorum :uhm: özledim ama :a015::a015: beni gülmekten gebertmesini :a015: uyusuk uyusuk yazmasini :a015: ah niko ahhhh :a015: niko niko diye yanip tutusuyozda acaba o bizi hatirliyo mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?