15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

nikonun uyuşğu bulaştı sana kankamirmirmirmir
bi dakka ya niko kmdi CADIARZU çıkartcam durfisfisfis
yeni bi üye heralde:sm_confused: bizim topiğe gelcekmiş reklam yapıyo artiz :roflol::roflol::roflol:

kanka napim irfanı görrüm diye yattmsempatiksalakcinni ama yok mafoldumben bari rüyamda olsaydı mafoldumbenmafoldumben

anlasildi sizden hayir yok :mymeka: kendimi eksinlara verme zamanim geldi banlanirsam tek suclusu sizsiniz ona göre:mymeka:
yoldan çıkartcam demiştim seni :lepi::roflol::roflol:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15369320&posted=1#post15369320
eksinnn eksinnnnn delikafadulden kelaaaaammm kelaaammmmm delikafadulden kelamli eksinnn delikafadulden eksinli kelaaammm delikafadulden

zhebani kanka pisliksin ciktin erkenden beni eksinlara ittin:roflol:
pisliğim kanka sempatiksalakcinni kendine gel olum :mymeka::mymeka::mymeka:
iyileşceğini biliyodum :teselli::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen vıstıksın kazenin başbelasısın :hooray:azcık dal ekşına ama banlanma yarmim kafanı :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
lafı söyle kaç :smiley-cool:
:roflol::roflol::roflol:

hemde ne ka para kazndım ooooooooo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben kızların terbiyesi bozulmasın diye ''icraatı''yazmadım.dermişimmmmmmm:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

yaz yaz aklinialirimsmile:roflol:
fıstıkkkkkkkkkkkk ne ettin sen öyle :teselli: yine ekşınların depreşmiş -tatlicadiarzu-

kızz sen mapushaneyimi özledinnnnnnnn yoksam :mymeka:

bak bana ablanıza yumuşak yumuşak delikafaduldendelikafadulden
abla bu vıstığın normal hali üzülme :roflol::roflol:
iyileşiyo vıstımız
:teselli::teselli::roflol::roflol::roflol:
sabah 6 buçukta kalkıyom kahvaltı hazırlıyom daha uyku yok guclubacismile amasende bu sabah erkencisin-tatlicadiarzu-
eeeeeeeeee benide azdırdınız ya helal olsun sizekaydirigubbakcemile5

herkesi yoldan çıkartıyoz ya:roflol::roflol::roflol::roflol:
Herkeze tek tek cevap vereceğim ama işlerim var
Allah cezanızı vermesin emi?:roflol::roflol:a.s
kanka anam ağladı cvp vermekten-tatlicadiarzu- ne çenesi düşük buunlar :roflol::roflol::roflol:

zhebani'de gemiş hoşgelmiş opuyorumnanaktan

hoşbulduk ablacm :asigim:
selamun hello kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

em coy hoşgeldn kız nirelerdesin :mymeka::mymeka:
özlettn kendini kız olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile ne günlerdi beh coşar dururdukboshayallersmile

müge anlı topiğine bakıp geliyorum
sosyal sorumluluklarım var:smiley-cool:
geçen yıl az kapışmadık orda be neyse sezon açıldı naniknanik

haa la geldı sımdııı bende sızın yazdıklarınıza bakıyom edıt gremıyommm sizin yazılarıda silicemmm sankiii:roflol:

Herkeze tek tek cevap vereceğim ama işlerim var
Allah cezanızı vermesin emi?:roflol::roflol:a.s
sırnaşık şeysırnaşık şey kanka bu söyledigine kendin inanion mu :roflol::roflol: sen ne zaman herkese tek tek cevap verdinde la sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kanka bekliom ama bak Çok üzgünüm çoook cevap vermezsen gösteririm saaanaa takkeyi muzu sosisiii ona göre sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey

selamun hello kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
emcooyyuuummm nörüyon giiiiiii

geyik yapip duruyoz bacim sen napionn sırnaşık şeysırnaşık şey biz anca takkeler muzlar sosisler :icecream: büyük kücüksempatiksalakcinni kel sirma-tatlicadiarzu- böyle seyler yaneee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol: kanka konu acmana gerenk yokaklinialirimsmile rengarengarek bi cinsel hayat icin 10 altin fantezi teknikleri ve kurallari :jeyyar: :icecream: deyin konu acmam an meselesi sırnaşık şeysırnaşık şey senin sorununada orda cözüm üretiriz kanka :roflol: kacan kovalanir fantezisini masaya yatiririz la delikafadulden herüfün kacar sen kovalarsin sırnaşık şeysırnaşık şey nasi fantezi ama hihoyyyt bizde careler ve fanteziler tükenmez kanka :smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka su halimize bak:roflol: görende fantezi graliceleri sanar bizi :smiley-cool: bekar halimiznen fantezinin f'sini duymamis görmemiz bilmemisken sempatiksalakcinnifantezi üstüne fantezi üretiyoz :roflol::roflol: ne alem gacilariz kanka la sırnaşık şey

kanka körliden bilem o kadan uzun ban aldiysan artik saana dicek laf yok delikafadulden hadi kazeni anladimda körliyi bile delirtmissin kanka adamin sucu ne sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka :smiley-cool: öhüm öhümmm hihoyyyt sülemesi ayiptir-tatlicadiarzu- suanda ceza puanim 0 kanka:lepi: :sm_cool: tertemiz bi viztik var suan karsinizda :smiley-cool: sözümü tuttum kanka :hooray: 0 puana ulasicam deidm ulastim delikafadulden banlanmicam deyip banlandiktan sonra bu sözümü yerine getirmem büyük mucize la :roflol: kutlayin beni cabik:mymeka::roflol:

serada degildiniz öyle mi fisfisfisserada olmadiginiza göre otele mi gittiniz kankadelikafadulden ama yok yok otelde olmazsırnaşık şey buda yatla denize acildiniz anlamina geliyo :jeyyar: artikin bunlardan birini begen olm:mymeka: sera, yat, ev, kiyti köse ask yuvalari bunlar anammm yooosam samanlikta miydiniz delikafadulden al sana köylü kizi fantezisi :roflol::roflol:
bak bak nasilda anlatiyoo sırnaşık şeysırnaşık şey tertemiz ev adami irfanin kanina girmissin kanka sırnaşık şey kirli emellerine ne demeye irfani alet edion:mymeka: irfanin hayallerini yiktin kanka senağlama:roflol::roflol:
altta kalanin cani ciksin delikafadulden ahanda bi fantezi daha sırnaşık şeysırnaşık şey cani cikan fantezi -tatlicadiarzu- o ne beee kafamçokkarıştı aman neyse ne iste fantezi fantezidir :smiley-cool: anam noluyo bize böyle delikafadulden:roflol::roflol:

:roflol: kanka niko niko diyozda bakalim o bizi hatirlaaayomu amonranin konusunda bile niko niko diom:roflol: ama kime diom sırnaşık şeysırnaşık şey

kanka delikafadulden daha ne görcen olm sırnaşık şeysırnaşık şey adami yiyip yutmusun resmen :icecream: daha görmedim irfani diyo sempatiksalakcinni doyumsuzsun kanka sen sırnaşık şeysırnaşık şey

he yoldan cikarcam dedin bende yoldan ciktim ama kendi kendime yazdim resmen olm:mymeka: koskoca mapisdaslarin adina bi ben mi konustum:mymeka: bumu lan mapisdaslik:mymeka: kendi bu lafim sanada gecerli:mymeka. insan bi girip hic yoktan mesajimi alintilar der kanka dogru dion:mymeka: sap gibi biraktiniz beni orda :mymeka: hele zibin kanka sana ne demeli :mymeka: kelamin konusu gibi diyo:mymeka: olm o kadannn yorumlarimizi yirttik orda kelam diye :mymeka: tamam 70 puanin var uslu durman gerekiyo anliomdasempatiksalakcinni madem kelamin konusu gibi yazcan bari benim mesaji alintilada yaz :mymeka:

sen benim pisligimsin kanka -tatlicadiarzu- o ne bicim laf la kafamçokkarıştı aman herneyse iste iyi bisey dedim ama:lepi: sakin kötü olaranktan algilama kanka şakkıdı
kendime coktan geldim kanka :smiley-cool: sırnaşık şeysırnaşık şey kazen bi görse varyaaa eyvahedigeldismile gösterir bana kelamida 15liyidi mapisdasida kankayida eyvahedigeldismile atrondantirsanfstksmili: sırnaşık şeysırnaşık şey

hani edit yaa ben göremıyommmmmmmmmmm:gitme:
ali iyi misin yevrimsempatiksalakcinni koskoca editi görmüyo gaci yaaa sırnaşık şeysırnaşık şey

haa la geldı sımdııı bende sızın yazdıklarınıza bakıyom edıt gremıyommm sizin yazılarıda silicemmm sankiii:roflol:
:roflol::roflol:koptummm lannnn:roflol::roflol::roflol::roflol: sosis basina mi vurdu asli sırnaşık şeysırnaşık şey
-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:
Daha o kadar seğil Aslı yevrüüüümmmsırnaşık şeysırnaşık şey
kanka diomya sosisi basina vurdu aslinin sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka bu arada sana kocaman bi teprik koyuyorum kelam deidm la kelamm :mymeka::mymeka: tamam ya sustum bisey demiyom artik ben :dilcikar::mymeka:ben sustum gözlerim konussunsengözlerimebaksanab sempatiksalakcinni :mymeka: :dilcikar::dilcikar: :mymeka: hain kanka nolcek :dilcikar::dilcikar::mymeka::mymeka:

kanka teker teker herkese cevap vericem demistin suan alintilarla mi mesgulsün yoosaam sempatiksalakcinni

dikkat dikkat edit edit guclubacismile edit varya allan viztiiii:mymeka: demeyin editlersem zirnasiklarim gider Çok üzgünüm çoook
kanka can cikar fantezi cikmaz kanka delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey cancikartan fanzeti sempatiksalakcinni

ben bilmem ank öyle söylüyorsa doğrudur :icecream::icecream:

:roflol::roflol:

Biri beni aydınlatsıın please-tatlicadiarzu-
Kanka sağlamasını yapıyorum :roflol:

kankalarim bayanssulusmile sanatci ruhum tuttu yine hihoyyyt ben piyanomun basina gidem az
gece yayinina yetisirim bensiz baslamayin la:roflol:
Kanka piyanomu çalıyorsun sen?Vaaaay beee

:roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
Kanka sen hava mı basıyorsun?
Pompa mısın?:roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
hangi konuda aydinlanmak istion kanka ank abla yeterince aydinlattiya bizi sırnaşık şeysırnaşık şey anadan dogma kel sonrasi malum delikafadulden dedi bu yeterince aciklayici degil miydi kanka sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

eevet kanka hobi olarak a.s kanka duymadin mi sen ohaoldumsmile tvlere bilem ciktim şakkıdı 2.mozart fstk :smiley-cool: diye -tatlicadiarzu- :roflol::roflol: sizde saz arkadaslarim sırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol: pompa delikafadulden kanka aklima cok feci bisey geldiii :roflol::roflol: bi tür zeboslu fantezisempatiksalakcinni ama söylersem banlanirim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey o yüzden kalsin :roflol::roflol:

kankaaaa:jeyyar: özelime gel la:jeyyar: orda söyliyiver:jeyyar: cok merak ettim kanka laaa :gitme: hadi catlatma kankalarini meraktanda söyle neymis sırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şeyhele sükür üzüldün sırnaşık şeysırnaşık şey bende kel olduklarina üzülüyodun saniyodum ilk basta :roflol::roflol: kankaaaa eger simdi üzülmeseydin aklinialirimsmilesenin hakkinda cok kötü seyler düsünebilirdim -tatlicadiarzu- fena fantazik garu oldugunu düsünürdüm mesela :roflol::roflol::roflol: simdi o fantaziyide söylerdimde sempatiksalakcinni bu sefer hücreden hic cikamam:1ninca: o yüzden kalsin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey öffff ban korkusuyla hicbiseyde diom ama napiiimm :roflol::roflol:

hakket nıkooo nerde kızlarrr
:roflol::roflol::roflol: iki yildir niko niko diyoz asli daha yeni soruyo sırnaşık şeysırnaşık şey eee aklini hep sosise verirsen olucagii buydu ama dimi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
niko uzun zamandir girmiyo la yani giriyoda bakip cikiyo galiba fisfisfis bi tanricayla cekilis yapmislardi ona aldigi hediyeleri eklemis ondan baskada yorum yok :sm_confused: ne oldu acaba niye girmio bende cok merak ediyorum :uhm: özledim ama :a015::a015: beni gülmekten gebertmesini :a015: uyusuk uyusuk yazmasini :a015: ah niko ahhhh :a015: niko niko diye yanip tutusuyozda acaba o bizi hatirliyo mudur

asliimm Şeniz kendiiimmmm Şeniz
kankalarim olumunekankayizsmile ben unutma beniyi izlemeye gidiom hadi görüsürüz sonraaaa özleyin beni anacim :a015:

yok lan farındayım te zamandır:mymeka:kac kere yazımdıda yıne yazıverem dıdım:roflol:ahh nıkomm ahhh baa neler alırdı nıkommm ben onun karısydımmmŞeniz:roflol::kedi:mafoldumbennıkooooooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…