sonra çalışan madem bekar niye farklı isimle kaydedilmiş.
:roflol::roflol: hakkat kanka bizim asli yevrimiz nerde la sempatiksalakcinnihEEE kankaaaa Burhan evet
Asli yevrüüüüüüm diyordu ya
Ama ben de Nişantaşı çocuğuyum
beni de alın aranıza:roflol::roflol:
Burhanın ne çocuğu olduğunu biliyorz:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: kanka bisi yazmiyodum la dayim pc basina gecdi bende kapadimVıstııııııııııııııık kanka destan mı yazıyorsun?bilmiyorumkismile:mymeka:
sırnaşık şeysırnaşık şey kanka vurmaaaaaaaaaaa mafoldumben benim bi sucum yokkk mafoldumben tek suc yamanin erkek kardesinin sempatiksalakcinni yamanin kardesi ne hos herüf la öyle :asigim: eccik sari gibi ama olsunFıssssssstıııııııııııııııkkk gittin heeeohaoldumsmilealsanaalsanasmile
:mymeka:
yaaa herkes cok övüyo bu diziyi ama hic izlemedim, izlicem izlicem diyorum bi firsat olmuyo boshayallersmile
öyle bir geçerki zaman offff maffoldum senağlamasenağlama
:roflol::roflol: kanka daha ne kadan fantezi üretcek la sırnaşık şeysırnaşık şey fanteziler tükenicek yakinda sırnaşık şeysırnaşık şey kanka:mymeka: onca fantezi ürettik labenneyaptımki saya saya bu kadancik mi saydin:mymeka: :roflol: kanka sen iste yeterki aninda acarim la fantezi topigiiimi sırnaşık şeysırnaşık şeyoo ne hikayeler çıkar bizden:icecream: sen aç konuyu bekle gör fantezilerimisfir,saf kız,köylü kızı,mapıs fantezisi,yakalanma korkusu olan fantezi sempatiksalakcinni :roflol:
körlde acımadı kanka bastı banı:smiley-cool: ama ama noldu hiç bak değiştimmihiç yani :sm_confused::roflol::roflol::roflol:
bi kere 1 hafta içinde 2 ceza verdi,en sondA banladı :1shok: nettim ki hiçdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
kanka irfanın öle göründüğğüne bakma sen aklinialirimsmile masum durur ama ooo kimbilir ne numerolar var onda:dance::dance::roflol::roflol:
baby face ya herüf ootabi sen inanma bana:dilcikar: fantazci zeboş oldum ya ne desem inanmazsn :mymeka::mymeka:tecavzcü coşkun gibi :roflol::roflol:
bi şey yapmadm öptüm o da dünden razıymış :jeyyar::roflol::roflol::roflol:
sera da değildik la bahçedeydik sandalyede otrdu irfan bende anla işte olum :roflol::roflol::roflol:
irfanı alcem kanka :hulya: evimin erkeki olcak o:hooray::dance::dance::dance::dance::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka allah cizirtini virmesin:mymeka: o ne bicim alinti yapion la:mymeka: senin alintilarini ayitlamakta bana düsüyo olm:roflol::roflol: neysee konuya dönemyaladım ama yutamadm phaahaaa :roflol::roflol:kanka ben biliyon mu heç böyle sapık değildm salon hanfendisiyim olum
kelam konusu diyon yani kanka içimdenbi his o konuda müthiş geyik yapılır git yap diyo delikafaduldendelikafaduldenama ama tutn beni biri tutsun :1ninca: girer 2 lafta ben ederim olum kankayız yani isteyin yeter:lepi:
destek kuvvet hemencik gelir :roflol::roflol::roflol:
bensenin pisliğinim kanka datlı pislikŞeniz pislikte tatlı olur mu demelmaz: yersin yumruğu :mymeka::mymeka lur bak ben mesela bayanssulusmile
kötü anlmadm kanka kazen zam yapmış pro karta 30 tl olmuş la :1shok: kkda hisse alıyoz sanki:roflol::roflol: ama bi sürü kozmetik yolluycakmış kankabayanssulusmile
ah kanka ah keşke hava basaydm:çok üzgünüm::gitme::roflol::roflol: rüya olum buama gerçek olcek kanka bi gün irrfanı,irfo olmazsa benzerini bipppppppppp:roflol::roflol:
niko kim laCADIARZU:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: yok bide killi isteseydin sırnaşık şeysırnaşık şeykılsız isterm ben :roflol::roflol::roflol:
yyalınhale bak kanka alemsin la:roflol::roflol::roflol:
ne fesatımben yasırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden aklıma başka şey geldi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geldim kanka geldimm:smiley-cool:
delikafaduldendelikafadulden kanka cosss cosssssssss :dance: kim tutar seni :roflol::roflol: bence kazen tutar sempatiksalakcinniKnka nereye istiyorsun ağzına mı?ohaoldumsmile
Yoksa başka bir yere mi?delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol: :roflol: :roflol:
Biri beni durdursun yahuuu ben neler söylüyorumohaoldumsmilesırnaşık şeysırnaşık şey
ohaoldumsmile kanka yine mi kacirdiiimm eksini akannehir özet gecsene la bana:roflol:http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/393303-ters-iliski-yeni-mesaj.html
Ekşııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnn:roflol:
hakkat la kknin ceyregi ordakafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol:vıstık nerdesin gelsene mozart :mymeka:
2 zırnaşık koyam kesin gelirsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kanka bende tam 226 sayfa var :roflol:anam 900.sayfa olmuşşşş:hooray:
90 bini görrüz innş:Saruboceq:
kanka buda soru mu :1shok: beynine muz kacti elleam -tatlicadiarzu-Kanka konunun sadece ilk sayfasını okuudm
Aldatıyormuş değil mi?mirmirmirmir
delikafadulden kanka ne dion sen valla taslarim seni haaa sırnaşık şeysırnaşık şeyben bi kere aldatmıştm iç yakalanmamıştm
aynı sim kartta ikisini yürüttüm hemde:roflol::roflol:
beceriksiz herüfler :mymeka::mymeka::mymeka:
aynen yaaaa kadin aldatiliyo, ama hala ispatlama cabasinda :sinifsinif: daha neyi ispatlican be kadin :umursamaz:bazı kadınlarda çok saf hala kocalarına inanıyorlar veya inanmak istiyorlar veya kaçan balık iri olur derler koca bulunmaz hint kumaşı oluyor...............alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?