15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

yani kovulsa bile insan siler haber verir aramayın diye demi bide kovulmamış galiba kovulduda demedi.bide iş yeri hattı diyelim niye moda ç. diye kaydediyorki kimden neyi gizliyor.

kadın kocasını korumaya aldı .böyleyken böyle diye.bende daha mesaj atmadım.genelde böyle oluyor kadın konuyu kocaya kızgınlıkla açıyor sonrada yelkenler fora.

hEEE kankaaaa Burhan evet
Asli yevrüüüüüüm diyordu ya
Ama ben de Nişantaşı çocuğuyum
beni de alın aranıza:roflol::roflol:
Burhanın ne çocuğu olduğunu biliyorz:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: hakkat kanka bizim asli yevrimiz nerde la sempatiksalakcinni

Vıstııııııııııııııık kanka destan mı yazıyorsun?bilmiyorumkismile:mymeka:
:roflol::roflol: kanka bisi yazmiyodum la dayim pc basina gecdi bende kapadim sonrada diziye daldim boshayallersmile

Fıssssssstıııııııııııııııkkk gittin heeeohaoldumsmilealsanaalsanasmile
:mymeka:
sırnaşık şeysırnaşık şey kanka vurmaaaaaaaaaaa mafoldumben benim bi sucum yokkk mafoldumben tek suc yamanin erkek kardesinin sempatiksalakcinni yamanin kardesi ne hos herüf la öyle :asigim: eccik sari gibi ama olsun tüm sari degilya ona bak hihoyyyt ayy yirim ben onuuu:asigim: bi askim daha oldu kankalarim kaydirigubbakcemile2sırnaşık şeysırnaşık şey

öyle bir geçerki zaman offff maffoldum senağlamasenağlama
yaaa herkes cok övüyo bu diziyi ama hic izlemedim, izlicem izlicem diyorum bi firsat olmuyo boshayallersmile

:roflol::roflol: kanka daha ne kadan fantezi üretcek la sırnaşık şeysırnaşık şey fanteziler tükenicek yakinda sırnaşık şeysırnaşık şey kanka:mymeka: onca fantezi ürettik labenneyaptımki saya saya bu kadancik mi saydin:mymeka: :roflol: kanka sen iste yeterki aninda acarim la fantezi topigiiimi sırnaşık şeysırnaşık şey

olm körlinin ne sucu var damarina basmissin dimek sempatiksalakcinni :körlidenhicbanalmadigiicinkörliyisavunanfstksmili: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kanka yine iyisin:roflol: hadi o bi haftanin icinde yeter lannnn kötükedihüso deyip üyeligini silseydi ohaoldumsmile yine dua et körli insafli baksempatiksalakcinni yollamamis seni zindan damlarina :1ninca::roflol:

kanka irfandaki numerolari -tatlicadiarzu- hayal bile etmek istemiom susss :roflol::roflol: kanka inanmiom demedim sempatiksalakcinni sadece müstakbel enistemiz hakkinda :smiley-cool: büyük kücük, kel sirma, iyi kötü muhabbetine girmedim fena mi ettim la :roflol::roflol::roflol: anam ne diom ben sırnaşık şeysırnaşık şey
sssst hadi yine iyisin:jeyyar: ürya müryaaa götürmüsün babyface'ini sırnaşık şeysırnaşık şey evimin irkeeee yapceeem dionda sırnaşık şey adama ürryaaanda ticavüz edion resmen kanka sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ne is olm :roflol::roflol: böylemi evinin irkeeegi edion sen adami sırnaşık şeysırnaşık şey

kanka irfani neyim bosverde boshayallersmile bakale cavittle tolgahana kuma-tatlicadiarzu- getircem kanka sırnaşık şeysırnaşık şey yeni enistenin yamanin gücccüüükk irkek gardasii :smiley-cool: o miyminti selma midir nedir:mymeka: onu sevdigini düsünüyo :dilcikar: ama yaniliyo :jeyyar: benim olcek o benimmm sırnaşık şey cok pis göz diktim cocuga kanka aklinialirimsmile agzimin salyalari akti resmencokacimcoook dermisim delikafadulden:roflol::roflol:

kanka allah cizirtini virmesin:mymeka: o ne bicim alinti yapion la:mymeka: senin alintilarini ayitlamakta bana düsüyo olm:roflol::roflol: neysee konuya dönem
yaladin ama yutmadin haaa delikafadulden:roflol: yalamissinya ona bak sen sırnaşık şey hem tabi yutmazsin :jeyyar: sende o göz var mi hec sengözlerimebaksanab yutarsan bidahaki sefere yalayip yutceksempatiksalakcinni biseyin kalmicekte ondan yutmadin demi -tatlicadiarzu- sanki seni bilmiom ben azguuuunn gariii :roflol::roflol:sen giderken ben dönüyodum kanka yimem bu numerolari ben:roflol:

kanka valla ben bilmem 15li mapisdas olaranktan:smiley-cool: görevimi nickime sicilime uygun bi sekildeşakkıdı yapmis bulunmaktayim sengözlerimebaksanab artikin bu mühim görevi yerine getirmeyenler düsünsün bide 15li olceeenizzzyasakkelime pehhhhhhh :1closedeyes:
yok kanka yazma:roflol: 70 puanin var ayagini denk al layyynn:mymeka: sen bana bakma bugüne bugün tam 0 puanim var:lepi: serbestim olm ben:roflol: kanka nazar etme neolur sempatiksalakcinnibarnahlarini tut seninde olur -tatlicadiarzu-
kanka varyaaaboshayallersmile sincik senin elin kolun bagli deyin demiom emmeee Çok üzgünüm çoook cakma kelam vakasindan ne geyik cikardi olm sen bilion mu sempatiksalakcinni tabiside kelam kadan olamazdi şakkıdı o yani 15lilerin yarattigi geyik bi ilkti :lepi: bidaha tekrarlanamicak bi ilk :lepi: ama onun kadan olmasada ona ulasabilicek yapida geyikler cikardi kanka ahhh ahhh 15li günleri tekrar yasama firsati barnahlarimizin ucuna-tatlicadiarzu- kadan gelmisken süprizzzzz tirsak kankalarim sagolsun :mymeka: klavyelerinin tersiynen ittiler :dilcikar:

neeeeeeeyy 30 tale mi olmus :1shok: sebep sempatiksalakcinni ne kozmetigi kanka aklinialirimsmile de hele ne yollicakmis kaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol: yok bide killi isteseydin sırnaşık şeysırnaşık şey

delikafaduldendelikafadulden kanka cosss cosssssssss :dance: kim tutar seni :roflol::roflol: bence kazen tutar sempatiksalakcinni

ohaoldumsmile kanka yine mi kacirdiiimm eksini akannehir özet gecsene la bana:roflol:

hakkat la kknin ceyregi ordakafamçokkarıştı

vıstık nerdesin gelsene mozart :mymeka:
2 zırnaşık koyam kesin gelir
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:

anam 900.sayfa olmuşşşş:hooray:
90 bini görrüz innş:Saruboceq:
kanka bende tam 226 sayfa var :roflol:
23.bini mi hee ins 23.binide görürüz:Saruboceq: yani ben görürüm sempatiksalakcinni sen sayfa basi 5 mesajla takilmaya devam et emi guzum:roflol::roflol: cahaaal seniiii az teknolociden yararlan kizaaaaaaaam:roflol::roflol:

Kanka konunun sadece ilk sayfasını okuudm
Aldatıyormuş değil mi?
mirmirmirmir
kanka buda soru mu :1shok: beynine muz kacti elleam -tatlicadiarzu-

ben bi kere aldatmıştm iç yakalanmamıştm
aynı sim kartta ikisini yürüttüm hemde:roflol::roflol:
beceriksiz herüfler :mymeka::mymeka::mymeka:
delikafadulden kanka ne dion sen valla taslarim seni haaa sırnaşık şeysırnaşık şey

bazı kadınlarda çok saf hala kocalarına inanıyorlar veya inanmak istiyorlar veya kaçan balık iri olur derler koca bulunmaz hint kumaşı oluyor...............alsanaalsanasmile
aynen yaaaa kadin aldatiliyo, ama hala ispatlama cabasinda :sinifsinif: daha neyi ispatlican be kadin :umursamaz:

Phil abla
aslii yiiiiivruumm
nörüonuz bakeeeemmmm aklinialirimsmile

LOCA slm hosgeldiiiiiiin opuyorumnanaktan eksindan geri kalmisim ben sempatiksalakcinni siz böyle konusurken ben pek bi fransiz hissettim kendimi:roflol:

Son düzenleme:
vissss aslimmm kiyamam yaaa hala gecmedimi agrilarin:gitme: belini sicak tut yat dinlen gecer

bu arada fantezili yorumlar yapip locayi kacirdim iyi mi:roflol: loca bakma sen bize:icecream: biz cok akilli uslu kankalariz:jeyyar: bu yazdiklarimizda sadece seyyy sempatiksalakcinni kemmm kümmm sempatiksalakcinni:roflol::roflol:

alllaaahhh kahhhretmesinnnnnnnnnnnn lannkötükedihüso konu kitlendi klava: daha ben yorum yapcaktim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:

geç kaldın fıstık geç :umursamaz:geçti borun pazarı kaydirigubbakcemile3yorumunu buraya yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…