15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

teşekkür ederim caaaaaaaaanımmmmmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Philemon .!.:
çooooook cana yakınlar çooooook sevecenler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:kedi: ŞenizŞeniz
Philemon .!.:
anlatayım mı????????????????????? en azından azçuk ucundan delikafadulden
anlat anlattttttttttttt delikafadulden eccik ucundan olmaz ablaaaa:jeyyar: en ince ayrintisina kadan anlat sempatiksalakcinni en takkesiz olanindan:roflol::roflol: anladin sen onu :icecream:

1.konu ters ilişki sordu ne yapsam diye bir iki satırdan sonra erkek olma ihtimaline konu kapandı.
2.konu kadının kocasına mesaj gelmiş fanfinifon mesajı ama tel.kartı günlük kullandığından değil.neysemmm işte adam kadını ikna etmiş o kart benim değil,işten ayrılan çalışanın diye.
3.güya kadının kocası kendisini tokatlamasını istiyormuş bununda erkek olma ihtimali yüzde 99 konu anında kapatıldı.
bilmiyorum bunları anlatmamın bi sakıncası varmıydı.neyse olan oldu anlattım gettiiii.akannehir

:kedi: ŞenizŞeniz
anlat anlattttttttttttt delikafadulden eccik ucundan olmaz ablaaaa:jeyyar: en ince ayrintisina kadan anlat sempatiksalakcinni en takkesiz olanindan:roflol::roflol: anladin sen onu :icecream:

kızz sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ben sanıyomdumki bizim yazdıklarımız burda aramızda kalıyor.meğersem tüm kk'ya yayın yapıyormuşuz.:1shok:akannehir

:1shok:allah cizirtilarini vermesin bunlarin:1shok:benim yoklugumu firsat bekliyolar konu acmak icin:mymeka: gül gibi eksinlari kacirmisim vay vay vayyyyyyyyyyyyyyyy llililililil :zilgitcekenfstksmili: senağlama
2.konuyu suan okuyorum, ama cok baneeelmirmirmirmir böyle konular kesmiyo artikin beni gayli traviestili neyinli aldatma konusu olursa beeeelkiii sempatiksalakcinni daha yaratici eksinlar beklyiorum-tatlicadiarzu- aynen kacirdigim o iki eksin gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senağlama böhüüüüüüüüüü böhüüüüüüü :a015::behlülgibihüngürdeyenfstksmili: sırnaşık şey offf ne cok konustum yaaa :cenesiherzamankigibidüsenfstksmili: sempatiksalakcinni
neyse konuya döneyim bari ohaoldumsmile amaninnnn ohaoldumsmile aman yarabbiii ohaoldumsmile allahim allahiiiiim ohaoldumsmile banlanmak istiyoruuuuuuumm mafoldumben(ölmek istiyorumun kkca versiyonusempatiksalakcinni) ben nasil olurda böyle bi eksini kaciririiiiiiiiiimmmmmm senağlama hemde bitanede degil iki taneee delikafadulden ikiside birbiririnden merdaneeeeeee-tatlicadiarzu- ayy pardon yaratici diiiceeedim ulaaan viztik ulan viztik :mymeka: :kendikendinicezalandiranfstksmili: senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
Philemon .!.:
kızz sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ben sanıyomdumki bizim yazdıklarımız burda aramızda kalıyor.meğersem tüm kk'ya yayın yapıyormuşuz.:1shok:akannehir
delikafadulden :roflol::roflol: abla senin daha bilmedigin cooookk sey vaaaaaar:roflol::roflol: özel mesajlar bile özel kalmiyosempatiksalakcinni yani patronlar görüyo guclubacismile kalmiski koskoca geyik topigine yazdiklarimiz gizli sakli kalcak:roflol::roflol:
herseyimiu kayit altinda abla sempatiksalakcinni ne kadar edit yaptigimiz bile kayit altindasempatiksalakcinni hatta editledigimiz seyler bile kayitli sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
daha sayimmiiii sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey

bende çıkayım artık sabah malum 6 buçukta koğuş kalkıyor.
iyigeceler opuyorumnanaktan

boshayallersmile

evet en son o geçen uğramışlardı.
ama ank salı günü valiz falan hazırlamıştır herhalde çünkü çarşamba dönecekti türkiyeye.
hiiii evet gece yayini vardiya:roflol:
aaaaa bak dogruya unutmusum ben carsa,ba döncegini

abla ben cikiyorum cok uykum geldi hadi iyi geclerrrrr

Ayyy manyak fıstık bir de zılgıt çekiyorr:roflol::roflol:

kanka avatar çok hoş çıkmış laopuyorumnanaktan
:kedi:
ben bi kere aldatmıştm iç yakalanmamıştm
aynı sim kartta ikisini yürüttüm hemde:roflol::roflol:
beceriksiz herüfler :mymeka::mymeka::mymeka:
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:Kanka kirli çamaşırlarr:roflol:
olsun ben hergün burdayım. kızlar harikalar ank06 zhebani fıstık şekerkız aslı çok seviyorum onları.
Aaaayy ablaaaa biz de biz de:asigim:
ben herzaman burda değilimde ama ank abla,zıbın,aslı muhabbetim var severim onlarıboshayallersmile
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
şekerkızla fıstıkla denk gelmemişsindir belki onlarında muhabbetleri çok candandır.opuyorumnanaktan

ay banada baksana sanki 40 yıldır tanıyor gibiyim.
:1hug:
evet 40 yıldır tanıyor gibisin kaydirigubbakcemile3ben daha önce yazmadım buraya hiç bi tek zhebaniyi sormuştum o kadar bide bayram falan kutlamışımdır öyle yani.

Beni neden sormadın peküü Madam Loca?:dilcikar:
Gel yamacıma gel takışalımaklinialirimsmilesırnaşık şeysırnaşık şey
Tokat mı?sempatiksalakcinni
Mazoşist miymiş abla?
Bak bu ekşını kaçırmışımsempatiksalakcinni

günaydınnnnnnnnn opuyorumnanaktan

Kojaman bir günajdıııııııııııııııııııııııınnopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
şekerkızzzzz

bugün evde yokum anca akşama gelince girerim opuyorumnanaktan

beni özleyin anacimmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

şekerkız okudun dimi mafoldumben meğer burda yazdıklarımız naklen canlı yayın oluyormuş.kaydirigubbakcemile3 eeeeeee ben size çömezim diyom ya bak ne ka doğru demişim

millet beni bekliyor ben hala burdayım sırnaşık şey

neyseeee telefon trafiği başladı hadi gel diye.

Sen ne sanıyordun abla?sırnaşık şeysırnaşık şey
Herkez okuyabiliyor kisempatiksalakcinni

Abla sen hala buradasın:roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…