sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ablaaa uyanda baliga gideeek sırnaşık şey ne diyo bak online forun takibi sırnaşık şeysırnaşık şey adi üstünde forum takibi :roflol:gamyoncuiremsu
geldim geldiiimmmanlat cabuk kaydirigubbakcemile dinliyorum boshayallersmile
:mymeka: böyle laflar duyarsam topige yeni geldin demem basarim maymekayi ona göre:dilcikar: :roflol:
onlarda philemonu cok seviyolarrrr:asigim:
:kedi: ŞenizŞenizPhilemon .!.:çooooook cana yakınlar çooooook sevecenler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anlat anlattttttttttttt delikafadulden eccik ucundan olmaz ablaaaa:jeyyar: en ince ayrintisina kadan anlat sempatiksalakcinni en takkesiz olanindan:roflol::roflol: anladin sen onu :icecream:Philemon .!.:anlatayım mı????????????????????? en azından azçuk ucundan delikafadulden
:kedi: ŞenizŞeniz
anlat anlattttttttttttt delikafadulden eccik ucundan olmaz ablaaaa:jeyyar: en ince ayrintisina kadan anlat sempatiksalakcinni en takkesiz olanindan:roflol::roflol: anladin sen onu :icecream:
:1shok:allah cizirtilarini vermesin bunlarin:1shok:benim yoklugumu firsat bekliyolar konu acmak icin:mymeka: gül gibi eksinlari kacirmisim vay vay vayyyyyyyyyyyyyyyy llililililil :zilgitcekenfstksmili: senağlama1.konu ters ilişki sordu ne yapsam diye bir iki satırdan sonra erkek olma ihtimaline konu kapandı.
2.konu kadının kocasına mesaj gelmiş fanfinifon mesajı ama tel.kartı günlük kullandığından değil.neysemmm işte adam kadını ikna etmiş o kart benim değil,işten ayrılan çalışanın diye.
3.güya kadının kocası kendisini tokatlamasını istiyormuş bununda erkek olma ihtimali yüzde 99 konu anında kapatıldı.
bilmiyorum bunları anlatmamın bi sakıncası varmıydı.neyse olan oldu anlattım gettiiii.akannehir
delikafadulden :roflol::roflol: abla senin daha bilmedigin cooookk sey vaaaaaar:roflol::roflol: özel mesajlar bile özel kalmiyosempatiksalakcinni yani patronlar görüyo guclubacismile kalmiski koskoca geyik topigine yazdiklarimiz gizli sakli kalcak:roflol::roflol:Philemon .!.:kızz sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ben sanıyomdumki bizim yazdıklarımız burda aramızda kalıyor.meğersem tüm kk'ya yayın yapıyormuşuz.:1shok:akannehir
evet yaaa bilmiyorumkismile amonra ve kinovda ugramiyo bayadir :mymeka:Philemon .!.:ank'tan hiç ses çıkmadı salı günü.
delikafadulden :roflol::roflol: abla senin daha bilmedigin cooookk sey vaaaaaar:roflol::roflol: özel mesajlar bile özel kalmiyosempatiksalakcinni yani patronlar görüyo guclubacismile kalmiski koskoca geyik topigine yazdiklarimiz gizli sakli kalcak:roflol::roflol:
herseyimiu kayit altinda abla sempatiksalakcinni ne kadar edit yaptigimiz bile kayit altindasempatiksalakcinni hatta editledigimiz seyler bile kayitli sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
daha sayimmiiiisırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey[/QUOT
yazabileceğim tek bir şey var abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
:1shok:akannehir
evet yaaa bilmiyorumkismile amonra ve kinovda ugramiyo bayadir :mymeka:
hiiii evet gece yayini vardiya:roflol:evet en son o geçen uğramışlardı.
ama ank salı günü valiz falan hazırlamıştır herhalde çünkü çarşamba dönecekti türkiyeye.
:kedi:kanka avatar çok hoş çıkmış laopuyorumnanaktan
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:Kanka kirli çamaşırlarr:roflol:ben bi kere aldatmıştm iç yakalanmamıştm
aynı sim kartta ikisini yürüttüm hemde:roflol::roflol:
beceriksiz herüfler :mymeka::mymeka::mymeka:
Aaaayy ablaaaa biz de biz deolsun ben hergün burdayım. kızlar harikalar ank06 zhebani fıstık şekerkız aslı çok seviyorum onları.
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:ben herzaman burda değilimde ama ank abla,zıbın,aslı muhabbetim var severim onlarıboshayallersmile
:1hug:şekerkızla fıstıkla denk gelmemişsindir belki onlarında muhabbetleri çok candandır.opuyorumnanaktan
ay banada baksana sanki 40 yıldır tanıyor gibiyim.
evet 40 yıldır tanıyor gibisin kaydirigubbakcemile3ben daha önce yazmadım buraya hiç bi tek zhebaniyi sormuştum o kadar bide bayram falan kutlamışımdır öyle yani.
Tokat mı?sempatiksalakcinni1.konu ters ilişki sordu ne yapsam diye bir iki satırdan sonra erkek olma ihtimaline konu kapandı.
2.konu kadının kocasına mesaj gelmiş fanfinifon mesajı ama tel.kartı günlük kullandığından değil.neysemmm işte adam kadını ikna etmiş o kart benim değil,işten ayrılan çalışanın diye.
3.güya kadının kocası kendisini tokatlamasını istiyormuş bununda erkek olma ihtimali yüzde 99 konu anında kapatıldı.
bilmiyorum bunları anlatmamın bi sakıncası varmıydı.neyse olan oldu anlattım gettiiii.akannehir
günaydınnnnnnnnn opuyorumnanaktan
şekerkızzzzz
bugün evde yokum anca akşama gelince girerim opuyorumnanaktan
beni özleyin anacimmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
şekerkız okudun dimi mafoldumben meğer burda yazdıklarımız naklen canlı yayın oluyormuş.kaydirigubbakcemile3 eeeeeee ben size çömezim diyom ya bak ne ka doğru demişim
millet beni bekliyor ben hala burdayım sırnaşık şey
neyseeee telefon trafiği başladı hadi gel diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?