alllaaahhh kahhhretmesinnnnnnnnnnnn lannkötükedihüso konu kitlendiklava: daha ben yorum yapcaktim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:
sırnaşık şeysırnaşık şey herzaman eksini pusuda beklemekteyim Çok üzgünüm çoook ama ne zaman gittim geldim bide ne göriiim:1shok: eksini kacirmisimgeç kaldın fıstık geç :umursamaz:geçti borun pazarı kaydirigubbakcemile3yorumunu buraya yap
sırnaşık şeysırnaşık şey abla damarima basma bu konida hassasum :2: 3 tane eksin benim icin ne demek sen bilion mu hapoponun üstünde duramıyon 3 tane ekşın kaçırdın.sempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ablaaa uyanda baliga gideeek sırnaşık şey ne diyo bak online forun takibi sırnaşık şeysırnaşık şey adi üstünde forum takibi :roflol:gamyoncuiremsuaneeyyyyyyy bu forum takibinde her bişeyimiz çıkıyor ohaoldumsmile
geldim geldiiimmmvızzzzztıkkkkkk yok oldu kızzgel anlatalım sana neler kaçırdın
:mymeka: böyle laflar duyarsam topige yeni geldin demem basarim maymekayi ona göre:dilcikar: :roflol:topiği işkal ettik :roflol::roflol:
onlarda philemonu cok seviyolarrrr:asigim:olsun ben hergün burdayım. kızlar harikalar ank06 zhebani fıstık şekerkız aslı çok seviyorum onları.
ohaoldumsmile beni sevmiyo musun yaniiiiiiiiii akannehir mafoldumbenben herzaman burda değilimde ama ank abla,zıbın,aslı muhabbetim var severim onlarıboshayallersmile
benden bahsediyorrrrrr :smiley-cool: :havalananfstksmili: :smiley-cool: loca duy duyşekerkızla fıstıkla denk gelmemişsindir belki onlarında muhabbetleri çok candandır.opuyorumnanaktan
ay banada baksana sanki 40 yıldır tanıyor gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?