15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

:roflol::roflol:başka sormak istediğin varmı yardımcı olalım.buyrunnnnnnnnn

olsun ben hergün burdayım. kızlar harikalar ank06 zhebani fıstık şekerkız aslı çok seviyorum onları.

ben herzaman burda değilimde ama ank abla,zıbın,aslı muhabbetim var severim onlarıboshayallersmile

şekerkızla fıstıkla denk gelmemişsindir belki onlarında muhabbetleri çok candandır.opuyorumnanaktan

ay banada baksana sanki 40 yıldır tanıyor gibiyim.

evet 40 yıldır tanıyor gibisin kaydirigubbakcemile3ben daha önce yazmadım buraya hiç bi tek zhebaniyi sormuştum o kadar bide bayram falan kutlamışımdır öyle yani.

geç kaldın fıstık geç :umursamaz:geçti borun pazarı kaydirigubbakcemile3yorumunu buraya yap
sırnaşık şeysırnaşık şey herzaman eksini pusuda beklemekteyim Çok üzgünüm çoook ama ne zaman gittim geldim bide ne göriiim:1shok: eksini kacirmisim gitmemi firsatmi bekliyo hainler napiyolarsa artikin sırnaşık şey

poponun üstünde duramıyon 3 tane ekşın kaçırdın.sempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şey abla damarima basma bu konida hassasum :2: 3 tane eksin benim icin ne demek sen bilion mu ha gahirlendim yafff üstüme gelmeyin sırnaşık şeysırnaşık şey

aneeyyyyyyy bu forum takibinde her bişeyimiz çıkıyor ohaoldumsmile
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ablaaa uyanda baliga gideeek sırnaşık şey ne diyo bak online forun takibi sırnaşık şeysırnaşık şey adi üstünde forum takibi :roflol:gamyoncuiremsu

vızzzzztıkkkkkk yok oldu kızzgel anlatalım sana neler kaçırdın
geldim geldiiimmm anlat cabuk kaydirigubbakcemile dinliyorum boshayallersmile

topiği işkal ettik :roflol::roflol:
:mymeka: böyle laflar duyarsam topige yeni geldin demem basarim maymekayi ona göre:dilcikar: :roflol:

olsun ben hergün burdayım. kızlar harikalar ank06 zhebani fıstık şekerkız aslı çok seviyorum onları.
onlarda philemonu cok seviyolarrrr:asigim:

Son düzenleme:
ben herzaman burda değilimde ama ank abla,zıbın,aslı muhabbetim var severim onlarıboshayallersmile
ohaoldumsmile beni sevmiyo musun yaniiiiiiiiii akannehir mafoldumben

şekerkızla fıstıkla denk gelmemişsindir belki onlarında muhabbetleri çok candandır.opuyorumnanaktan

ay banada baksana sanki 40 yıldır tanıyor gibiyim.
benden bahsediyorrrrrr :smiley-cool: :havalananfstksmili: :smiley-cool: loca duy duy sen daha sevme beni :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…