philemon aynen katılıyorum o kadar anlattım kadına inanmadı çok tuhaf bi şey
kkda hep olr bu ablacım.benm kocam yapmaz.yok ya!36. sayfada yazdım bir dahada yazmadım.hemen kocalar korunmaya alınıyor :mymeka:
valla anlamadm bende.bekar biri niyegizler,hadi bi halt etttn hattı temizle ver dimi kaydirigubbakcemile2yani kovulsa bile insan siler haber verir aramayın diye demi bide kovulmamış galiba kovulduda demedi.bide iş yeri hattı diyelim niye moda ç. diye kaydediyorki kimden neyi gizliyor.
aynen aynen inanmak istedi ve inandı.
:roflol::roflol: kanka daha ne kadan fantezi üretcek la sırnaşık şeysırnaşık şey fanteziler tükenicek yakinda sırnaşık şeysırnaşık şey kanka:mymeka: onca fantezi ürettik labenneyaptımki saya saya bu kadancik mi saydin:mymeka: :roflol: kanka sen iste yeterki aninda acarim la fantezi topigiiimi sırnaşık şeysırnaşık şey
olm körlinin ne sucu var damarina basmissin dimek sempatiksalakcinni :körlidenhicbanalmadigiicinkörliyisavunanfstksmili: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kanka yine iyisin:roflol: hadi o bi haftanin icinde yeter lannnn kötükedihüso deyip üyeligini silseydi ohaoldumsmile yine dua et körli insafli baksempatiksalakcinni yollamamis seni zindan damlarina :1ninca::roflol:
kanka irfandaki numerolari -tatlicadiarzu- hayal bile etmek istemiom susss :roflol::roflol: kanka inanmiom demedim sempatiksalakcinni sadece müstakbel enistemiz hakkinda :smiley-cool: büyük kücük, kel sirma, iyi kötü muhabbetine girmedimfena mi ettim la :roflol::roflol::roflol: anam ne diom ben sırnaşık şeysırnaşık şey
sssst hadi yine iyisin:jeyyar: ürya müryaaa götürmüsün babyface'ini sırnaşık şeysırnaşık şey evimin irkeeee yapceeem dionda sırnaşık şey adama ürryaaanda ticavüz edion resmen kanka sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ne is olm :roflol::roflol: böylemi evinin irkeeegi edion sen adami sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka irfani neyim bosverde boshayallersmile bakale cavittle tolgahana kuma-tatlicadiarzu- getircem kanka sırnaşık şeysırnaşık şey yeni enistenin yamanin gücccüüükk irkek gardasii :smiley-cool: o miyminti selma midir nedir:mymeka: onu sevdigini düsünüyo :dilcikar: ama yaniliyo :jeyyar: benim olcek o benimmm sırnaşık şey cok pis göz diktim cocuga kanka aklinialirimsmile agzimin salyalari akti resmencokacimcoook dermisim delikafadulden:roflol::roflol:
olsun ben hergün burdayım. kızlar harikalar ank06 zhebani fıstık şekerkız aslı çok seviyorum onları.
ben herzaman burda değilimde ama ank abla,zıbın,aslı muhabbetim var severim onlarıboshayallersmile
Kanka gördüm aşağıdasın
hiişşşttttt selamm şekerler dün net yoktu burada ondan giremedim herkesler iyidir umarım akşam 7.30 da uçağım 4 gibi çıkacağız buradan çok sıcak hala burasıı istanbul nasıl bacılarrr bilen varsa desin yağmur neyim varmı
ablaa az önce aklımdan gecın geldınn:1shok:Şeniz
aslışım bugün naslsn :teselli::tesellicok agrım varrrr vıztıkkkkkkkkkkkkkkkk:gitme:
uyuşk mozart seni:mymeka::mymeka::mymeka:alllaaahhh kahhhretmesinnnnnnnnnnnn lannkötükedihüso konu kitlendiklava: daha ben yorum yapcaktim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:
loca uyuşuk bu uyuşukmirmirmirmirmirmirmirmir 2 saatte yazmadı aha kitlendi konu çatlavıstık:roflol::roflol::roflol::roflol:geç kaldın fıstık geç :umursamaz:geçti borun pazarı kaydirigubbakcemile3yorumunu buraya yap
bizde seni severiz balım :asigim:Şenizben herzaman burda değilimde ama ank abla,zıbın,aslı muhabbetim var severim onlarıboshayallersmile
nihaet uyku aklına geldi vıstık hanım :mymeka:abla ben cikiyorum cok uykum geldi hadi iyi geclerrrrr
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:Kanka kirli çamaşırlarr:roflol:
]
Kanka gördüm aşağıdasın
essah mı diyonnn kıssssss sempatiksalakcinni Şeniz
varmı nan ekşınnnn kaydirigubbakcemile2
hiişşşttttt selamm şekerler dün net yoktu burada ondan giremedim herkesler iyidir umarım akşam 7.30 da uçağım 4 gibi çıkacağız buradan çok sıcak hala burasıı istanbul nasıl bacılarrr bilen varsa desin yağmur neyim varmı
batan ne kıs CADIARZU
:roflol:batan diyince:roflol::roflol::roflol:
anladm balım dolorex iç hemen keser:teselli:
ez meyve suyuna kat iç :içelim:
varmıstaaa bende kacırmısımm dünn hemdee sosislimiş:roflol:
hoşgeldn abla
abla dün gece3 ekşın kaçırdın ooo neler vardı neler :hulya:
ayağın uğurlu gelsinde ekşınlarda gelsn:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?