kanka sen beni rezil etmeyemi calisiyorsun :mymeka: yoksa sen beni begenmiyor musun benneyaptımki:roflol: kanka avatarin iste yawww sırnaşık şeysırnaşık şey avatarindaki foton -tatlicadiarzu-Kanka hangi resim?bilmiyorumkismile
Fotoğraf mı ?bilmiyorumkismile
tamamlamasan sasardim zaaatii :roflol::roflol: kankaaaa laa böyle mesaj tamamlamak icin smilleri dolduruonda sempatiksalakcinni yasakmis bu kanka bilion muiyi gelmeyn :mymeka:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
msjlarımı tamamladm uçuyom
kanka sen beni rezil etmeyemi calisiyorsun :mymeka: yoksa sen beni begenmiyor musun benneyaptımki:roflol: kanka avatarin iste yawww sırnaşık şeysırnaşık şey avatarindaki foton -tatlicadiarzu-
iyi yolculuklar ablaciimm zemuszemus hadi yine iyisin kavusucak diregine:jeyyar: :icecream:sırnaşık şeysırnaşık şey
:mymeka: biz hic geelmiyoz aklina demi :mymeka: besle kargayi oysun gözünü:mymeka: sus susss sussss :mymeka: hicbisey duymak istemiyorum:dilcikar:
Günaydııııııınnn:ecrin_bebek:
Dün kafam şişti kapıya çarptım ofistesenağlama
Günaydınnn fıstıkkkk grldim evdeyimmm artıkkŞeniz
Günaydınnn kendicimmmm offffff bişey olmamıştır inşallah kafana Şeniz
Günaydın ,sabah kahvesi aldım kendime,istermisiniz :)
çok keyifliyim şekerkız :))
sen nasılsın..
hem ban falan sorun değil benim için ama misafir olarakda göremedim sizleri :))
bilgisayarımda banlanmış,curly sağolsun :roflol:
herkese selamm
ank hoşgeldin nasılsın? opuyorumnanaktan
madamX hoşgeldin nasılsın? opuyorumnanaktan bayağı sürdü mapusun.
şeker kız geçmiş olsun,ama boynuzun olsunda kapıdan olsun.kaydirigubbakcemile2
:roflol: kanka bazen bana geliyolar tahrik yerine tahris foto yerine resim diyorum sırnaşık şeysırnaşık şeyKanka sen zaten rezilin önde gidenisinsempatiksalakcinni
Şaka tabisi yevrüüümm:jeyyar: ama fotoğrafa resim denmiyor mu
ben cinleniyorum işte kankaolumunekankayizsmile
Ne olmuş fotoya kanka?sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol: kanka koptum yaaaaaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey gecmis olsun balim :teselli: kiyamam sna :roflol: aciyo mu sırnaşık şey nasi carptin la anlat sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyGünaydııııııınnn:ecrin_bebek:
Dün kafam şişti kapıya çarptım ofistesenağlama
hosgeldinnnnnnnnnnnnn Şeniz eee :jeyyar: keyifler nasil :icecream::roflol:Günaydınnn fıstıkkkk grldim evdeyimmm artıkkŞeniz
Günaydınnn kendicimmmm offffff bişey olmamıştır inşallah kafana Şeniz
ooo hosgeldiinnnGünaydın ,sabah kahvesi aldım kendime,istermisiniz :)
:1shok: kanka nasi yani :1shok: artik pcyide mi banliyolar :1shok: yanlis anladin deyin bana cabuk akannehir hayir hayir ben yanlis anladim:umursamaz: yada siz yanlis anlattiniz:mymeka: bu bi kabus olmali :1ninca: evet evet kesin kabus boshayallersmile dogru olamazBen de iyiyimolumunekankayizsmile
Evet banlandığım zaman -larda
ben de misafir olarak dahi giremiyordum.akannehir
Olsun gönüller bir olsun değel mi?sempatiksalakcinniaklinialirimsmile
Hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiizzz:teytey:
:roflol::roflol: kanka ne dion sen :roflol: ne havvasi ne mügesi sırnaşık şeysırnaşık şey havva 2 yasindaki bebesi kaybolan hatin baci degil mi :uhm: bulundu mu la cocuk:çok üzgünüm:çok uykum var kızlarmirmirmirmir
akşam girersem ttek tek cvplycam msjlarınızıaklinialirimsmile
müge anlı topiğine bile yazmadm düşünün:smiley-cool:
ekşın bile yapacak halimyok :sm_confused: hele rolrof gözüme görünmesin mirmirmirmir mügede zaten havva var hep müge hanım öğğğğğğğğğğğğ ney havva neyy:mymeka::mymeka::mymeka:
buyrunuuuuuuuuuuzzzz zemuszemusmapısdaslarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?