15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Bıyıııırr??

Kanka acıyor dokununca şişti bir de:çok üzgünüm:
Dalga geçme nan:mymeka:

Kanka pc ayarları ile ilgili birşeymiş.

kimse yok muuuu:gitme: hepiniz aysegülü -tatlicadiarzu- izliyosunuz demi

Yok Fatmagülü izliyoruz:smiley-cool::roflol::roflol:
Ayşegül kim ya?fisfisfis
:çok üzgünüm::sinifsinif::2:

bilmiyorumkismileNe oldu yavruumm?:teselli:

Son düzenleme:
olumunekankayizsmile

:roflol::roflol: kanka ne dion sen :roflol: ne havvasi ne mügesi sırnaşık şeysırnaşık şey havva 2 yasindaki bebesi kaybolan hatin baci degil mi :uhm: bulundu mu la cocuk:çok üzgünüm:

he kanka havva o ama yalancı karı ya :umursamaz:
çıldırtıyo beni alla aşkına müge anım bulun yavrımı öğğğğğğğğ diyo :mymeka::mymeka::mymeka:
yalancı anacım karı :dilcikar:
kanka tırlattım ben
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kankam üzdüysem özür :teselli:
otomotiğe takmış yazıyodm görmedm:sm_confused:
şimdi naslsn :1hug:

hayir:mymeka: ilk ben gördüm msnde:mymeka: :dilcikar:

oyyy kiyamam ben sanaaaaaaaa :teselli: büyüyünce gecer ama kanka :roflol::roflol:
yok kanka ne dalgasi sempatiksalakcinni

yemin eeettt ohaoldumsmile ay ben aysegül olaranktan biliyoduuuuum :roflol:
kanka ben onu dalgasina seyttiydim laa :roflol::roflol::roflol: niye hemen ciddiye aliyon sırnaşık şeysırnaşık şey aysegül fatmagül fatmagül aysegül :roflol::roflol:

hakkat la bende iki kez izlemistim yalan söylüyo gibi bi hali var Çok üzgünüm çoook kanka son durumlar ne -tatlicadiarzu- müge hala havvayi mi SIKISTIriyo niye biraktin cocugu niye almadin kucagina niye yemek yedirmedin mi diyo :roflol::roflol::roflol::roflol:
kankaa farkindayim :roflol::roflol: kendine gel kanka :teselli: birakma bizi kanka:gitme: aramiza geri dön kankaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şey

fatmagül kanka o:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

noldu kınovum:teselli:
:roflol::roflol: olm sizede saka yapilmiyo leeen sırnaşık şeysırnaşık şey mecazi anlamda aysegül dedim la sırnaşık şeysırnaşık şey bi saka yaptirmiyonuz adama:mymeka: :roflol::roflol:

hu huuuuuuuuuuuu

nazarmı değdi ne oldu bilmiyorumkismile

ahhhh takkeli günler ahhh ne sohbetti.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…