kimse yok muuuu:gitme: hepiniz aysegülü -tatlicadiarzu- izliyosunuz demi
slmm nasilsinnn :1hug:yok ben ayşegülü izlemiyom.boyna gelip,gelip bakıyom kimse yok.opuyorumnanaktan
oyy hosgeldin özledim senii opuyorumnanaktanyou_know .!.::çok üzgünüm::sinifsinif::2:
Bıyıııırr??mapısdaslarrr
:roflol: kanka bazen bana geliyolar tahrik yerine tahris foto yerine resim diyorum sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka o fotoyu ilk kim gördü diyorum :roflol:3 oldu la tekrarladigim :roflol: yani ilk ben gördümya :smiley-cool: onu dioomm sırnaşık şey hava atiom güya anladiin :roflol::roflol::roflol:
Heee yok kanka Zibin senden önce gördü ve yorum yazdı:roflol::roflol::roflol:
Havan kime güzeliiiiimm:jeyyar:
:roflol::roflol: kanka koptum yaaaaaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey gecmis olsun balim :teselli: kiyamam sna :roflol: aciyo mu sırnaşık şey nasi carptin la anlat sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Kanka pc ayarları ile ilgili birşeymiş.:1shok: kanka nasi yani :1shok: artik pcyide mi banliyolar :1shok: yanlis anladin deyin bana cabuk akannehir hayir hayir ben yanlis anladim:umursamaz: yada siz yanlis anlattiniz:mymeka: bu bi kabus olmali :1ninca: evet evet kesin kabus boshayallersmile dogru olamaz
:çok üzgünüm::sinifsinif::2:
olumunekankayizsmilemapısdaslarrr
:roflol::roflol: kanka ne dion sen :roflol: ne havvasi ne mügesi sırnaşık şeysırnaşık şey havva 2 yasindaki bebesi kaybolan hatin baci degil mi :uhm: bulundu mu la cocuk:çok üzgünüm:
noldu kınovum:teselli::çok üzgünüm::sinifsinif::2:
Kanka gördüm seni
Ayran içtik ayrı mı düştük? :1no2:
:çok üzgünüm:kendim geçmiş olsn bidenem:teselli:
Şeniz
bende seni gördüm kanka opuyorumnanaktan
niye ayran içip ayrı düşelm kanka.çay içip birleşelim :içelim:ŞenizŞenizŞeniz
hayir:mymeka: ilk ben gördüm msnde:mymeka: :dilcikar:
Bıyıııırr??
Heee yok kanka Zibin senden önce gördü ve yorum yazdı:roflol::roflol::roflol:
Havan kime güzeliiiiimm:jeyyar:
Kanka acıyor dokununca şişti bir de:çok üzgünüm:
Dalga geçme nan:mymeka:
Kanka pc ayarları ile ilgili birşeymiş.
Yok Fatmagülü izliyoruz:smiley-cool::roflol::roflol:
Ayşegül kim ya?fisfisfis
bilmiyorumkismileNe oldu yavruumm?:teselli:
hakkat la bende iki kez izlemistim yalan söylüyo gibi bi hali var Çok üzgünüm çoook kanka son durumlar ne -tatlicadiarzu- müge hala havvayi mi SIKISTIriyo niye biraktin cocugu niye almadin kucagina niye yemek yedirmedinolumunekankayizsmile
he kanka havva oama yalancı karı ya :umursamaz:
çıldırtıyo beni alla aşkına müge anım bulun yavrımı öğğğğğğğğ diyo :mymeka::mymeka::mymeka:
yalancı anacım karı :dilcikar:
kanka tırlattım ben :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: olm sizede saka yapilmiyo leeen sırnaşık şeysırnaşık şey mecazi anlamda aysegül dedim la sırnaşık şeysırnaşık şey bi saka yaptirmiyonuz adama:mymeka: :roflol::roflol:fatmagül kanka o:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
noldu kınovum:teselli:
anam delikafadulden eksinshekerkizcandy .!.:
anam delikafadulden eksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?