15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ohaoldumsmile beni sevmiyo musun yaniiiiiiiiii akannehir mafoldumben

benden bahsediyorrrrrr :smiley-cool: :havalananfstksmili: :smiley-cool: loca duy duy sen daha sevme beni :çok üzgünüm:

seni tanımıyorumki seveyim yada sevmeyim kaydirigubbakcemile3

Sen ne sanıyordun abla?sırnaşık şeysırnaşık şey
Herkez okuyabiliyor kisempatiksalakcinni

Abla sen hala buradasın:roflol:

ne sanıyodum topiğimiz bize ait bizbizeyiz diye biliyodum :1shok:akannehir

herkesin topiği kendine özeldir diye düşündüm -tatlicadiarzu-

heee bir türlü bağımlılık bırakıp gidemiyom delikafadulden

yazabileceğim tek bir şey var abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

:1shok:akannehir
:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol: napeeem kanka sen olsan sende zilgit cekersin tam 2 tane bol sosisli eksin kacirmisim kanka senağlama kolay mi sanion sen sırnaşık şeysırnaşık şey

kendi kankaaaa aklinialirimsmile o resmi ilk kim gördü :smiley-cool:

:roflol:kanka en cokta o eksini kacirdigima üzülüom :roflol::roflol:

şekerkızzzzz

bugün evde yokum anca akşama gelince girerim opuyorumnanaktan

beni özleyin anacimmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
özlicem seniii :a015:

:roflol::roflol: seni alacak kocaya aciom kanka sırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şey kanka saf ve masum genc kiz itibarimizi zedeliyoz ama sırnaşık şeysırnaşık şey topige bi giren yazmaya tirsiyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu azgunlar bizi yerler diye düsünerek arkalarina bakmadan kaciyolar sırnaşık şeysırnaşık şey bak locaya sempatiksalakcinni dün bi geldim sana cevap verdimsempatiksalakcinni demistir kesin bu kiz yamyam sırnaşık şeysırnaşık şey hemen kacti girri :roflol: ben gittikten sonra gelmis haiiinn loca:mymeka: sırnaşık şey
he kanka icimizde ne varsa yaziyoz icimiz neyse disimizda bir kanka :smiley-cool: kanka bakma zaten bitek yaziozzsırnaşık şey no icraat :lepi:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kanka sen zaten takkesiz istemiyo muydun la:jeyyar: :icecream:sırnaşık şeysırnaşık şey

kanka tolgani bilmion mu:mymeka: tolgahan sayisman :asigim: hani lale devrindeki tolgahan boshayallersmile caviti zaten bilion boshayallersmile etkileyici baaaakuslum benim cavitim :asigim: neyse iste cavitimleeee tolgahanima kuma geliyor kuma sempatiksalakcinni bitmeyen sarkidaki yamanin güccük gardasini aklinialirimsmilealceem kanka :jeyyar: dün denize atladi kanka aklinialirimsmile islak islak :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şey

iyi yolculuklar ablaciimm zemuszemus hadi yine iyisin kavusucak diregine:jeyyar: :icecream:sırnaşık şeysırnaşık şey

ablaa az önce aklımdan gecın geldınn:1shok:Şeniz
:mymeka: biz hic geelmiyoz aklina demi :mymeka: besle kargayi oysun gözünü:mymeka: sus susss sussss :mymeka: hicbisey duymak istemiyorum:dilcikar:

:roflol: kanka beni nakoynan mi karistirdin sempatiksalakcinni yeni geldim tam okuyodum baktim konu kitlenmis kanka benle alakasi yok yanii -tatlicadiarzu-

kanka sorma hep kk yüzünden uyku düzeni kalmadi bende :roflol::roflol: hatirlatmasana olm :mymeka: zaten burda kacirdigim eksinlarin arkasindan yas tutuom senağlama

ara ara batıyo zıbınımmm ama gece fenaydımmmohaoldumsmile
gecmedimi nan daha benneyaptımki

batan ne kıs CADIARZU
sırnaşık şey sosis olabiler mi kankaa sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey

hap yutamıyom psıkolojıkkkk:sinifsinif:
:roflol:bende güc bela yutuyomsempatiksalakcinni ama yutana kadann anam agliiii -tatlicadiarzu-:roflol:

seni tanımıyorumki seveyim yada sevmeyim kaydirigubbakcemile3
tanisalim o zaman yevrim gel yamacima :jeyyar: gel kizz geeelll aklinialirimsmile pisman olmican:jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şey

ben geldimmmmmmmmm

Cidden bağımlılık yapıyor bu site fisfisfis
Girdikçe giresin geliyorsempatiksalakcinni
kanka sen duymadin mi benneyaptımki patron büyü yapmis büyüüüüü aklinialirimsmile teknolicik büyü -tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şey kkya bi girdin mi tamamdir Çok üzgünüm çoook pilin bitti demektir :1ninca:

naniknanikdelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:mymeka::mymeka::jeyyar:sengözlerimebaksanab

sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2:hulya:
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemilekafamçokkarıştı
:lepi:cokacimcoookyerimsenibenŞeniz:CüvCüv:lülülülülülü:1ninca:fisfisfis
mirmirmirmir:bbo:laelaelaelaelaegamyoncuiremsubenneyaptımkisositososito
sengözlerimebaksanab:jeyyar:süprizzzzzvereliniortakkötükedihüso

:1hug::sm_confused:klava:klava:süprizzzzzkötükedihüso-tatlicadiarzu-şakkıdınaniknanikbuyrunnnnnnnnn:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…