ohaoldumsmile beni sevmiyo musun yaniiiiiiiiii akannehir mafoldumben
benden bahsediyorrrrrr :smiley-cool: :havalananfstksmili: :smiley-cool: loca duy duysen daha sevme beni :çok üzgünüm:
Sen ne sanıyordun abla?sırnaşık şeysırnaşık şey
Herkez okuyabiliyor kisempatiksalakcinni
Abla sen hala buradasın:roflol:
ne sanıyodum topiğimiz bize ait bizbizeyiz diye biliyodum :1shok:akannehir
herkesin topiği kendine özeldir diye düşündüm -tatlicadiarzu-
heee bir türlü bağımlılık bırakıp gidemiyom delikafadulden
:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyazabileceğim tek bir şey var abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
:1shok:akannehir
:roflol: napeeem kanka sen olsan sende zilgit cekersinAyyy manyak fıstık bir de zılgıt çekiyorr:roflol::roflol:
:kedi:
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:Kanka kirli çamaşırlarr:roflol:
Aaaayy ablaaaa biz de biz de:asigim:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:1hug:
Beni neden sormadın peküü Madam Loca?:dilcikar:
Gel yamacıma gel takışalımaklinialirimsmilesırnaşık şeysırnaşık şey
Tokat mı?sempatiksalakcinni
Mazoşist miymiş abla?
Bak bu ekşını kaçırmışımsempatiksalakcinni
Kojaman bir günajdıııııııııııııııııııııııınnopuyorumnanaktan
özlicem seniii :a015:şekerkızzzzz
bugün evde yokum anca akşama gelince girerim opuyorumnanaktan
beni özleyin anacimmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
:roflol::roflol: seni alacak kocaya aciom kanka sırnaşık şeysırnaşık şeyaklıma bunlar gedi kanka :lepi:ama iş yanında olunca
o zaman gör sen delikafadulden:roflol::roflol:
kanka zzaten her zaman saf görünenden korkcan bak bizesengözlerimebaksanab.içimizden ne geçiyosa yazıyoz korkulmaz bizden yani:smiley-cool:
tecavüz kaçınılmazsa zevk alcan kanka:roflol::roflol::roflol::roflol: rfan baktı kaçış yok yumuldu o da
takke yoktu ama boşver :icecream::roflol::roflol::roflol::roflol:
tolgahan kim la hangi film bu :hulya: seni de çıkardık:sm_cool: yoldan eferim kanka sana malın iyisinden anlıyon la :roflol::roflol::roflol:
al peçeteyi sil ağzını adama aksn la salyan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hiişşşttttt selamm şekerler dün net yoktu burada ondan giremedim herkesler iyidir umarım akşam 7.30 da uçağım 4 gibi çıkacağız buradan çok sıcak hala burasıı istanbul nasıl bacılarrr bilen varsa desin yağmur neyim varmı
:mymeka: biz hic geelmiyoz aklina demi :mymeka: besle kargayi oysun gözünü:mymeka: sus susss sussss :mymeka: hicbisey duymak istemiyorum:dilcikar:ablaa az önce aklımdan gecın geldınn:1shok:Şeniz
:roflol: kanka beni nakoynan mi karistirdin sempatiksalakcinni yeni geldim tam okuyodum baktim konu kitlenmis kankaaslışım bugün naslsn :teselli::tesellilumunekankayizsmile
uyuşk mozart seni:mymeka::mymeka::mymeka:
loca uyuşuk bu uyuşukmirmirmirmirmirmirmirmir 2 saatte yazmadı aha kitlendi konu çatlavıstık:roflol::roflol::roflol::roflol:
bizde seni severiz balım :asigim:Şeniz
nihaet uyku aklına geldi vıstık hanım :mymeka:
tüm gece yaz gündüz gelme :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kaçır böyle ekşınları :smiley-cool:
sorma kanka :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne günlerdi be boshayallersmile
geldim kanka geldimmolumunekankayizsmile
gecmedimi nan daha benneyaptımkiara ara batıyo zıbınımmm ama gece fenaydımmmohaoldumsmile
sırnaşık şey sosis olabiler mi kankaa sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeybatan ne kıs CADIARZU
:roflol:bende güc bela yutuyomsempatiksalakcinni ama yutana kadann anam agliiii -tatlicadiarzu-:roflol:hap yutamıyom psıkolojıkkkk:sinifsinif:
tanisalim o zaman yevrimseni tanımıyorumki seveyim yada sevmeyim kaydirigubbakcemile3
ben geldimmmmmmmmm
kanka sen duymadin mi benneyaptımki patron büyü yapmis büyüüüüü aklinialirimsmile teknolicik büyü -tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şey kkya bi girdin mi tamamdir Çok üzgünüm çoook pilin bitti demektir :1ninca:Cidden bağımlılık yapıyor bu site fisfisfis
Girdikçe giresin geliyorsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?