herzamanki gibibiri daha düştü ağımıza
:roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:aynen öyle düşündüm ablam:teytey:
deli bu kızlar,kanları kaynıyo:sm_cool:
onun derdiyde buydu zaten :roflol:bence o da koptu iicee biz gibi:roflol:
:roflol: kadin olmasi imkansiz zaten :roflol::roflol: ilk konusunda kendimi parmakladim diyosa -tatlicadiarzu- o kesin erkektir :roflol:erkektir o muhtemelen bir kadın okadar s.. af olamazkaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şey ne dedim ben sana sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydaha 10 dk önce askerimi düşünüyodum ha ağladım ha ağlıcaktım nettiniz bana olumm ne attınız çayıma:roflol:
:roflol::roflol: kanka suan kanal 3teyiz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey 2yi geceli cok oldu :roflol::roflol:buraya düşen iflah olmuyo:roflol::roflol::roflol::roflol:
yayın başladı kanal 2 ye hoşgeldiniz:roflol::roflol::roflol::roflol:
senin kanin zaten kayniyodu takkeci sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyvalla benimde kanımı kaynattıar
amanin kanka haaa klavyeni denk al :mymeka:70 ceza puanım varboshayallersmile
aralıkta bitiyo nasl bekliycem bansız ben :gitme:
al şu konuda ekşın yapamadm:roflol::roflol:
amanin kanka haaa klavyeni denk al :mymeka:
mapıs ban yemek anlamında
mapısdaşşta beraber banlanmak anlamındaaklinialirimsmile
biz15 kişi aynı anda banlandıkta :lepi:
hani la nerde o biyihliKızlar akasia gelmiş,yuvaya dönmüş.
EKşının kokusunu almış:roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey her sirasi farkli bi renk olsun kanka :roflol::roflol::roflol:takke battal boy mu olsn abla:roflol::roflol::roflol:
göbeğine kadar gitmiş baksanıza hep beraber örelim anca yetişir:roflol::roflol::roflol:
haaa taamam anlamışm şimdii:roflol::roflol::roflol::roflol:
benden uzak durun o zmaan ban yiyemem gece gece hiç canım istemiyo:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:hani la nerde o biyihliklava:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey her sirasi farkli bi renk olsun kanka :roflol::roflol::roflol:
paradoks gördüm aşşağıdasın
bi topicde kızın bri yeni evliymiş kız dioki eşim günde 4 5 kere istiyo sıkıldım artık:roflol:
şiştt bakın benim tajkkee bi ters bi düz olsun ekşınsız takke istemem:roflol:
:roflol: cahaaaall seniiiiiiiiiiii:dilcikar: :roflol::roflol:daha mapisdasin ne oldugunu bilmiyoooo püüüü sanaaa:mymeka: eziiikkk üyee seniii:roflol: dur sana hayat hikayeeemizi anlaticam :roflol:kkda hiç bu kadar güldüğümü ghatırlamıyom ben la olum 15 li anladım da mapisdas ne bi söleiyn duşa gircem:roflol:
:roflol: kisa ve öz 15 kisi 15 kisilik aile yüzündensempatiksalakcinni etiketleri doldurup banlandik, kopamadik baglandik :roflol: ne günlerdi beaaaaaahhhhh:roflol:mapıs ban yemek anlamında
mapısdaşşta beraber banlanmak anlamındaaklinialirimsmile
biz15 kişi aynı anda banlandıkta :lepi:
:roflol: al kanka yoksa ben aldirmasini bilirim :jeyyar: irfani düsün sen:roflol: dilimlenmemis muzlari düsün :icecream: kafani baska seye verme :roflol::roflol: direk muzlara odaklan gör bak nasil alion sırnaşık şeysırnaşık şeyalamıyom kanka:roflol::roflol::roflol:
düstün bikere agimiza olmhaaa taamam anlamışm şimdii:roflol::roflol::roflol::roflol:
benden uzak durun o zmaan ban yiyemem gece gece hiç canım istemiyo:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?