15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

70 ceza puanım varboshayallersmile
aralıkta bitiyo nasl bekliycem bansız ben :gitme:
al şu konuda ekşın yapamadm:roflol::roflol:

dünde jinekolojide vardı bir konu ayın 27'sinde yazmış,1.sayfada eşim diyordu 2.sayfada erkek arkadaşım.bende yazdım 1.sayfada böyle 2. sayfada böyle.sabah baktığımda konu yoktu.

Son düzenleme:
takke battal boy mu olsn abla:roflol::roflol::roflol:
göbeğine kadar gitmiş baksanıza hep beraber örelim anca yetişir:roflol::roflol::roflol:

erkektir o muhtemelen bir kadın okadar s.. af olamazkaydirigubbakcemile3
:roflol: kadin olmasi imkansiz zaten :roflol::roflol: ilk konusunda kendimi parmakladim diyosa -tatlicadiarzu- o kesin erkektir :roflol:
daha 10 dk önce askerimi düşünüyodum ha ağladım ha ağlıcaktım nettiniz bana olumm ne attınız çayıma:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey ne dedim ben sana sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

buraya düşen iflah olmuyo:roflol::roflol::roflol::roflol:
yayın başladı kanal 2 ye hoşgeldiniz:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: kanka suan kanal 3teyiz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey 2yi geceli cok oldu :roflol::roflol:

valla benimde kanımı kaynattıar
senin kanin zaten kayniyodu takkeci sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

70 ceza puanım varboshayallersmile
aralıkta bitiyo nasl bekliycem bansız ben :gitme:
al şu konuda ekşın yapamadm:roflol::roflol:
amanin kanka haaa klavyeni denk al :mymeka:

kkda hiç bu kadar güldüğümü ghatırlamıyom ben la olum 15 li anladım da mapisdas ne bi söleiyn duşa gircem:roflol:

mapıs ban yemek anlamında
mapısdaşşta beraber banlanmak anlamındaaklinialirimsmile
biz15 kişi aynı anda banlandıkta :lepi:

haaa taamam anlamışm şimdii:roflol::roflol::roflol::roflol:
benden uzak durun o zmaan ban yiyemem gece gece hiç canım istemiyo:roflol::roflol::roflol:

Kızlar akasia gelmiş,yuvaya dönmüş.
EKşının kokusunu almış:roflol::roflol:
hani la nerde o biyihli klava:

takke battal boy mu olsn abla:roflol::roflol::roflol:
göbeğine kadar gitmiş baksanıza hep beraber örelim anca yetişir:roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey her sirasi farkli bi renk olsun kanka :roflol::roflol::roflol:

benden uzak durun o zmaan ban yiyemem gece gece hiç canım istemiyo:roflol::roflol::roflol:

o eskidendi kızam biz akıllandık artık:smiley-cool:
karşında sayısız ban yemiş kişiler var:hooray:
muhabbetin tavan yaptığı topiktesin:roflol::roflol:

kızlar bu geceye kadar hiç mapus yatmadım,ama bu geceden sonra bilemiyom :hulya: başlasam mı acaba donları hazırlamaya?bilmiyorumkismile

bi topicde kızın bri yeni evliymiş kız dioki eşim günde 4 5 kere istiyo sıkıldım artık:roflol:
şiştt bakın benim tajkkee bi ters bi düz olsun ekşınsız takke istemem:roflol:

hani la nerde o biyihli klava:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey her sirasi farkli bi renk olsun kanka :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
başla o zaman bi ters bi düz :hulya::hulya::hulya:
behlülden büyükmüş la :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bi topicde kızın bri yeni evliymiş kız dioki eşim günde 4 5 kere istiyo sıkıldım artık:roflol:
şiştt bakın benim tajkkee bi ters bi düz olsun ekşınsız takke istemem:roflol:

İş takkede değil sosiste.aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
Garantisi olacak en az 2 yıl:icecream::icecream:

kkda hiç bu kadar güldüğümü ghatırlamıyom ben la olum 15 li anladım da mapisdas ne bi söleiyn duşa gircem:roflol:
:roflol: cahaaaall seniiiiiiiiiiii:dilcikar: :roflol::roflol:daha mapisdasin ne oldugunu bilmiyoooo püüüü sanaaa:mymeka: eziiikkk üyee seniii:roflol: dur sana hayat hikayeeemizi anlaticam :roflol:

:roflol: kisa ve öz 15 kisi 15 kisilik aile yüzündensempatiksalakcinni etiketleri doldurup banlandik, kopamadik baglandik :roflol: ne günlerdi beaaaaaahhhhh:roflol:

alamıyom kanka:roflol::roflol::roflol:
:roflol: al kanka yoksa ben aldirmasini bilirim :jeyyar: irfani düsün sen:roflol: dilimlenmemis muzlari düsün :icecream: kafani baska seye verme :roflol::roflol: direk muzlara odaklan gör bak nasil alion sırnaşık şeysırnaşık şey

düstün bikere agimiza olm kurtulus yok artikin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…