gardiyan behlülse ben önden gidom mapısa:roflol:
kanka kuskinin sucu ne benneyaptımki kanina girdim kizinn :roflol::roflol:ah canım pek bi masum :teselli:vıstık kirletti seni:roflol::roflol::roflol:
ama üzülme hiç canın acımıycak ilk banınsa 2 günden başlarsırnaşık şeysırnaşık şey
kk kanunnun 3456.maddesi b fırkasına göre konuyu saptırmaktan girersn mapısa:roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka pisliksin :roflol::roflol::roflol::roflol: bana bunu mu layik görüon laa:mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şey biriniz kinova haber ucursun:roflol: kalin uzun deyin o hemen damlar :roflol::roflol:
kankaaaaa:mymeka:mirmirmirmirmirmirmirmir
abla yorma kendini bosuna sırnaşık şeysırnaşık şey geriye kalan saglar yollar sen hic merak etme sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeyyersek banı hep birlikte yiyeceğiz o yüzden herkes donlarını örsün :hulya::hulya::hulya::hulya:
hooopp:mymeka: agir ol leeen:mymeka: nerde görülmüs mapisdasin mapisdasin gardiyanina sarktigi lasırnaşık şeysırnaşık şeygardiyan behlülse ben önden gidom mapısa:roflol:
kankaaaaaaaa:mymeka: off hainsiniz olm iste:mymeka:mirmirmirmirmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
:roflol: bu alem böyle kizaam :icecream: sırnaşık şeysırnaşık şeyne biçim misafirperversin olummm:roflol:
:mymeka::mymeka: kuskim bak bunlar böyle iste:mymeka::mymeka: kendide zibinda hain:mymeka: besle kargayi oysun gözüne diye buna denir iste :umursamaz: attilar kactilar bak :mymeka: daha alemlere akicaktik biz :icecream: tühh ank ablada olsaydi keske sırnaşık şeysırnaşık şeyson msjım tamamlandı msjlarım :roflol::roflol:
vıstık tamamladm:roflol::roflol:zeboş kaçar
sabah yazcam cvplarınızı iyi geceler kızlar ŞenizŞenizŞeniz
allah kavustursun bebem opuyorumnanaktan ama herzaman bitane yedekte olmasi lazim:jeyyar: :roflol::roflol: gel sen sözümüzü dinle:roflol:GeCe_KuSu .!.:laa taaammmm behlül sizin olun askerimi bekliom ben zati:roflol:
ha illa takkeyi elime alcam dion yaniii:jeyyar: :icecream: :roflol: e iyi madem elin degdi rengarengarenk olsun abla:roflol::roflol:Philemon .!.:bende o zaman çeyizlik takke örerim kızların çeyizine mapushanede.:hulya::hulya::hulya::hulya:
ha illa takkeyi elime alcam dion yaniii:jeyyar: :icecream: :roflol: e iyi madem elin degdi rengarengarenk olsun abla:roflol::roflol:
tehlike gecti galiba sanirsam :1ninca: buda demek oluyoki bizi bol takkeli :icecream:bol muzlu:icecream: sosisli:icecream: günler bekliyo :sm_cool: artik hep beraber öreriz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeynapiyim laa don örim dedim yok yollarlar sana didin ben napcam mapusta boş boş :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:GeCe_KuSu .!.:oyyy oyy etikeletlerinize gurban cano bayıldım ben de bi dublekse gelin gidemicem:roflol:
kim kimi aydinlatsin niye aydinlatsin bilmiyorumkismilePhilemon .!.:bilmiyorumkismile aydınlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?