15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ben bi banyoya gidem abdest alamm barii :roflol:
ben gelene kadar tıp oynayın ya da takkelere başlayın hadi:sm_cool:

kız zhebani filin hotumu mu bu :hulya: :hulya: bitmez:roflol::roflol:

göbek diyo ama abla :sm_confused: örelim elimizdeğmişkene:roflol::roflol::roflol:
bak bi sürü kişiyiz hadi başlayın:hulya::hulya: bi çay koyim size öreriz artık:roflol::roflol:

o eskidendi kızam biz akıllandık artık:smiley-cool:
karşında sayısız ban yemiş kişiler var:hooray:
muhabbetin tavan yaptığı topiktesin:roflol::roflol:
kanka damarima basion offf bi zamanlar tam 80 puanim vardi :smiley-cool: ben ban gralicasiyim olmm sengözlerimebaksanab yakisiyo mu bana 0 puanli tertemiz sabikali bi viztik olmak senağlama en acilinden bana eksin lazim kanka sempatiksalakcinni bu konu beni kesmedi:roflol::roflol:

kızlar bu geceye kadar hiç mapus yatmadım,ama bu geceden sonra bilemiyom :hulya: başlasam mı acaba donları hazırlamaya?bilmiyorumkismile
abla don hazirlamana gerek yok biz yolluyoz zaten donlari :roflol:

bi topicde kızın bri yeni evliymiş kız dioki eşim günde 4 5 kere istiyo sıkıldım artık:roflol:
şiştt bakın benim tajkkee bi ters bi düz olsun ekşınsız takke istemem:roflol:
ay ne kadann baneeel bi konuuu mirmirmirmir kizaaam o konular beni kesmiyo artikin daha yaratici seyler beklyiom :icecream: :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
başla o zaman bi ters bi düz :hulya::hulya::hulya:
behlülden büyükmüş la :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne behlülü kanka delikafadulden bardak kalinligindakinden 10 kat daha cok ses getirir bununki :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben Aysel Abiye bakıp çıkacaktım ama
helloooo

ilk banım olcek çok heyecanlıyım kıı ban yersek daha hızlı örerizz takkeleri

ah canım pek bi masum :teselli:vıstık kirletti seni:roflol::roflol::roflol:
ama üzülme hiç canın acımıycak ilk banınsa 2 günden başlarsırnaşık şeysırnaşık şey
kk kanunnun 3456.maddesi b fırkasına göre konuyu saptırmaktan girersn mapısa:roflol::roflol::roflol::roflol:

ben başladım bilem :hulya::hulya::hulya::hulya:
bana olmassa başkasına verebilirim :hulya::hulya::hulya::hulya:

aysel abi kimfisfisfis
ay evet bende sorcdaktim tam

göbek diyo ama abla :sm_confused: örelim elimizdeğmişkene:roflol::roflol::roflol:
bak bi sürü kişiyiz hadi başlayın:hulya::hulya: bi çay koyim size öreriz artık:roflol::roflol:
caylari ictikten sonra kalinligini ölcmek icin kullaniriz demi kanka :roflol::roflol:

konu uçmuş ban gelcek kaçıınnnnnn
kacis yok kuskim:roflol::roflol:

Takkeleri bırakıp donları örmeye başlayalım:roflol::roflol:
:roflol:
banlanırsam en az 7 gün yokum özleyin anacım:gitme:
eeyvahlarrr olsuuunnn:gitme: gelin vedalasalim kankalarim

ilk banım olcek çok heyecanlıyım kıı ban yersek daha hızlı örerizz takkeleri
:roflol::roflol::roflol: herseyin bi ilki vardir gülüm:lepi: alisirsin merahhhh eylemeeee tecrübe konusuyo burda :roflol: mapisaa bi düsen bdiaha kurtulamiyo sempatiksalakcinni bagimlilik yapiyo allaamaaasempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şey
ben takke örcem banane:umursamaz:
ya gardiyyan behlülsee delikafadulden
kanka takkeyi birak takkesiz olsun laaa :roflol:

yersek banı hep birlikte yiyeceğiz o yüzden herkes donlarını örsün :hulya::hulya::hulya::hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…