kız zhebani filin hotumu mu bu :hulya: :hulya: bitmez:roflol::roflol:
Takkeleri bırakıp donları örmeye başlayalım:roflol::roflol:
kanka damarima basiono eskidendi kızam biz akıllandık artık:smiley-cool:
karşında sayısız ban yemiş kişiler var:hooray:
muhabbetin tavan yaptığı topiktesin:roflol::roflol:
abla don hazirlamana gerek yok biz yolluyoz zaten donlari :roflol:kızlar bu geceye kadar hiç mapus yatmadım,ama bu geceden sonra bilemiyom :hulya: başlasam mı acaba donları hazırlamaya?bilmiyorumkismile
ay ne kadann baneeel bi konuuu mirmirmirmir kizaaam o konular beni kesmiyo artikinbi topicde kızın bri yeni evliymiş kız dioki eşim günde 4 5 kere istiyo sıkıldım artık:roflol:
şiştt bakın benim tajkkee bi ters bi düz olsun ekşınsız takke istemem:roflol:
ne behlülü kanka delikafadulden bardak kalinligindakinden 10 kat daha cok ses getirir bununki :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
başla o zaman bi ters bi düz :hulya::hulya::hulya:
behlülden büyükmüş la :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hellooookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben Aysel Abiye bakıp çıkacaktım ama
ilk banım olcek çok heyecanlıyım kıı ban yersek daha hızlı örerizz takkeleri
ay evet bende sorcdaktim tamaysel abi kimfisfisfis
caylari ictikten sonra kalinligini ölcmek icin kullaniriz demi kanka :roflol::roflol:göbek diyo ama abla :sm_confused: örelim elimizdeğmişkene:roflol::roflol::roflol:
bak bi sürü kişiyiz hadi başlayın:hulya::hulya: bi çay koyim size öreriz artık:roflol::roflol:
kacis yok kuskim:roflol::roflol:konu uçmuş ban gelcek kaçıınnnnnn
:roflol:Takkeleri bırakıp donları örmeye başlayalım:roflol::roflol:
eeyvahlarrr olsuuunnn:gitme: gelin vedalasalim kankalarimbanlanırsam en az 7 gün yokum özleyin anacım:gitme:
:roflol::roflol::roflol: herseyin bi ilki vardir gülüm:lepi: alisirsin merahhhh eylemeeeeilk banım olcek çok heyecanlıyım kıı ban yersek daha hızlı örerizz takkeleri
kanka takkeyi birak takkesiz olsun laaa :roflol:ben takke örcem banane:umursamaz:
ya gardiyyan behlülsee delikafadulden
kanka damarima basionofff bi zamanlar tam 80 puanim vardi :smiley-cool: ben ban gralicasiyim olmm sengözlerimebaksanab yakisiyo mu bana 0 puanli tertemiz sabikali bi viztik olmak senağlama en acilinden bana eksin lazim kanka sempatiksalakcinni bu konu beni kesmedi:roflol::roflol:
abla don hazirlamana gerek yok biz yolluyoz zaten donlari :roflol:
ay ne kadann baneeel bi konuuu mirmirmirmir kizaaam o konular beni kesmiyo artikindaha yaratici seyler beklyiom :icecream: :roflol::roflol:
ne behlülü kanka delikafadulden bardak kalinligindakinden 10 kat daha cok ses getirir bununki :roflol::roflol:
helloooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?