15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

fıstık ben yanlışlıkla bu aşağıdaki etiketlere bastım orda bişeyler çıktı ben hemen geri döndüm
bisey olmaz:) normal baska bsiey cikmasi

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne gülüon leeen:mymeka:

vızdık yok oldun nere gittin,veda bilem edemedik
isteyerek cikmadik kirmizi alarm sempatiksalakcinni eksin bulmusum ben cikar miyim hic -tatlicadiarzu- hem eksini bile okuyamadim :roflol::roflol::roflol:

ekşın yok bitti duruldu ortalık fıstıkım yarın okula gidesim yok hiç bu kadar gırgır şamata yeter bana. 7de kalıkıcam çocuklara konu anlatırken fiilimsi edt bağlaç göbek zar karıştırmasam bari:roflol:

kuskim baska bi konu buldum kadinin yada bey amcanin -tatlicadiarzu- ilk mesaji ve böyle bi konu sempatiksalakcinni ama o konu cok bayat :1closedeyes: gülcinin konusu gibi kendini parmadigi halde bakire olupsempatiksalakcinni göbek deliginden hamile kalmalari gerek :roflol: böyle yaratici konular lazim bize:roflol:
hahahahahah:roflol::roflol: hatirlar hatirlar gülersin artik:roflol: dikkat et bebelerin aklini karistirma:roflol:

GeCe_KuSu .!.:
ii geceler sizeee görüşürüs yarınn
görüsürüz tatlimmm iyi gecelerrr opuyorumnanaktan yarin 2.kanala yani gece yayinina gecicez:jeyyar: erken gel kacirma sakin :icecream::jeyyar::roflol:

Philemon .!.:
evettttkaydirigubbakcemile2
yarina telafi ederiz artik:roflol::roflol:
Philemon .!.:
kızzz kırmızı alarm ne olaki sempatiksalakcinni
:roflol: baskina ugradim sempatiksalakcinni maa aile odama daldilar:roflol: kocaman bi dolabim varda :1rolleyes: dolabima valiz yerlestirdilersempatiksalakcinni:roflol::roflol: o yüzden kapadim kkyi:)

yarina telafi ederiz artik:roflol::roflol:
:roflol: baskina ugradim sempatiksalakcinni maa aile odama daldilar:roflol: kocaman bi dolabim varda :1rolleyes: dolabima valiz yerlestirdilersempatiksalakcinni:roflol::roflol: o yüzden kapadim kkyi:)

heeeee annenler baskın yaptı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Philemon .!.:
heeeee annenler baskın yaptı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aynen öyle ablacim :roflol:
ablaaaaaaa senden bisi isticemsempatiksalakcinni eksin bul banasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

selammm canım buyrunnnnnnnnn
bugün iki kisiyi birden agimiza düsürdük sempatiksalakcinni:roflol:
hem kuskimiz aklinialirimsmile o kolay oldu :roflol::roflol: onunda zaten bizden farki yokmussırnaşık şeysırnaşık şey
bide gara giz aklinialirimsmile yakinda onuda kendimize benzetiriz gara giz cnm az cok okumussundur demi topigi :roflol: eee ne düsünüyosun hakkimizda sempatiksalakcinni

bi dolaşalım bakalım -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…