bisey olmaz:) normal baska bsiey cikmasifıstık ben yanlışlıkla bu aşağıdaki etiketlere bastım orda bişeyler çıktı ben hemen geri döndüm
ne gülüon leeen:mymeka::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
isteyerek cikmadik kirmizi alarm sempatiksalakcinni eksin bulmusum ben cikar miyim hic -tatlicadiarzu- hem eksini bile okuyamadimvızdık yok oldun nere gittin,veda bilem edemedik
demiii gece yayininida kacirdiPhilemon .!.:ank'ta olsaydı şimdi ne güzel olurdu. opuyorumnanaktan
kuskim baska bi konu buldum kadinin yada bey amcanin -tatlicadiarzu- ilk mesaji ve böyle bi konu sempatiksalakcinni ama o konu cok bayat :1closedeyes: gülcinin konusu gibi kendini parmadigi halde bakire olupsempatiksalakcinni göbek deliginden hamile kalmalari gerek :roflol: böyle yaratici konular lazim bize:roflol:GeCe_KuSu .!.:ekşın yok bitti duruldu ortalık fıstıkım yarın okula gidesim yok hiç bu kadar gırgır şamata yeter bana. 7de kalıkıcam çocuklara konu anlatırken fiilimsi edt bağlaç göbek zar karıştırmasam bari:roflol:
görüsürüz tatlimmmGeCe_KuSu .!.:ii geceler sizeee görüşürüs yarınn
yarina telafi ederiz artik:roflol::roflol:Philemon .!.:evettttkaydirigubbakcemile2
:roflol: baskina ugradim sempatiksalakcinni maa aile odama daldilar:roflol: kocaman bi dolabim varda :1rolleyes: dolabima valiz yerlestirdilersempatiksalakcinni:roflol::roflol: o yüzden kapadim kkyi:)Philemon .!.:kızzz kırmızı alarm ne olaki sempatiksalakcinni
yarina telafi ederiz artik:roflol::roflol:
:roflol: baskina ugradim sempatiksalakcinni maa aile odama daldilar:roflol: kocaman bi dolabim varda :1rolleyes: dolabima valiz yerlestirdilersempatiksalakcinni:roflol::roflol: o yüzden kapadim kkyi:)
slmmmmm cnm hosgeldinnnselam kızlar
çok şekersiniz yaw
selam kızlar
çok şekersiniz yaw
aynen öyle ablacim :roflol:Philemon .!.:heeeee annenler baskın yaptı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bugün iki kisiyi birden agimiza düsürdük sempatiksalakcinni:roflol:selammm canım buyrunnnnnnnnn
aynen öyle ablacim :roflol:
ablaaaaaaasenden bisi isticemsempatiksalakcinni eksin bul banasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?