:gitme:Philemon .!.:gecekuşu geçen gece burda olsaydı asıl o gece gülmekten kırılırdı :roflol::roflol:
offfffff kacirdigim konu demi:gitme: hic hatirlatma valla aglarim bak:gitme::roflol:Philemon .!.:evvelsi gece vardı bir konu hiç biriniz ortada yoktunuz.
:roflol::roflol: sizden ayrilip eksin araayisina düsemiyorumki abla olumunekankayizsmile ben eskiden nasildim sen bilionmuPhilemon .!.:bi dolaşalım bakalım -tatlicadiarzu-
oda soru muGARA_GIZ .!.:KIZLAR ARADA KATILABİLİRMİYİM SİZE
burası güzel kafa dağıttırır adama
ben yeniyim bikaç geyik muhabbetine baktım ama en eylenceli burası geldi bana..
Pihilemon gözlerin çok güzelmiş MAŞALLAH
:roflol::roflol: sizden ayrilip eksin araayisina düsemiyorumki abla olumunekankayizsmile ben eskiden nasildim sen bilionmuhey gidi günler heyyyyyyyyyyyyy
çok hoşsun yaa benimde eylenmeye ihtiyacım var zaten
saat kaçta burda oluym onuda söyle bari
hosum demi:smiley-cool: evet evet öyleyimsempatiksalakcinni :havaatandelifstksmili: :roflol: saati yok gülüm her saat basi gel sen :roflol: ama gece yayinina genellikle 7-8den sonra geciyoruz sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey eglenmeye ihtiyacin varsa burasi sana ilac gibi gelir ilacc aklinialirimsmile iki gün takil bize hayatini yasa:lepi: gör bak ne dert kaliyo ne tasa :icecream::roflol:çok hoşsun yaa benimde eylenmeye ihtiyacım var zaten
saat kaçta burda oluym onuda söyle bari
olsa sasardim zatenbu gece daha ekşın yok zemuszemus
sırnaşık şey ama ama ama ama amaaa senağlama ama ablaaaa senağlama :roflol::roflol:sana bu gece ekşın yok artık. daha yeni atlattık tehlikeyi :mymeka:
bende bu gün bi konu açtım dertliyim dertlisenağlamasenağlama
ama burası iyi geldi bana Şeniz
yine görüşürüz umarım ben çıkıcam birazdan:gitme:
kendinize iyi bakın şekerleropuyorumnanaktan
ama bak sonra niye ses verdin deme sempatiksalakcinnivızzztıkkkk ses verrrr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
oyy noldu cnm ne derdin var:teselli: hemen senin konuna girip bakcam simdi :1hug:bende bu gün bi konu açtım dertliyim dertlisenağlamasenağlama
ama burası iyi geldi bana Şeniz
yine görüşürüz umarım ben çıkıcam birazdan:gitme:
kendinize iyi bakın şekerleropuyorumnanaktan
bilmem mi :dance:kökten çözüldü delikafadulden
ya deminki konuyu okuyorum :umursamaz:su erkekler ne gicik yaaaaaa:mymeka: sanirsinki hepsi behlül:mymeka:fıstıkcım isterse çıkıp dolaşabilirsin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sırnaşık şeysırnaşık şey iyi siyirdik ama vallagülçinin konusu yok meydanda hayırdır,sorun çözüldü sanırım ...kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:kökten çözüldü delikafadulden
eksin olsa dükkan senin sırnaşık şeybilmem mi :dance:
ekşın bitti yeni ekşınlara açılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?