15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Philemon .!.:
gecekuşu geçen gece burda olsaydı asıl o gece gülmekten kırılırdı :roflol::roflol:
:gitme:

Philemon .!.:
evvelsi gece vardı bir konu hiç biriniz ortada yoktunuz.
offfffff kacirdigim konu demi:gitme: hic hatirlatma valla aglarim bak:gitme::roflol:

Son düzenleme:
Philemon .!.:
bi dolaşalım bakalım -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol: sizden ayrilip eksin araayisina düsemiyorumki abla olumunekankayizsmile ben eskiden nasildim sen bilionmu hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyy

GARA_GIZ .!.:
KIZLAR ARADA KATILABİLİRMİYİM SİZE
burası güzel kafa dağıttırır adama
ben yeniyim bikaç geyik muhabbetine baktım ama en eylenceli burası geldi bana..
oda soru mulmaz: coktan katildin bile aramiza olumunekankayizsmile sen asil eglenceyi yarin gör:roflol::roflol: herkese özel mesaj aticam simdiden yarin burda olsunlar:roflol: sende gel kacirma sakin gece yayinina gecicez :jeyyar::roflol:

çok hoşsun yaa benimde eylenmeye ihtiyacım var zaten
saat kaçta burda oluym onuda söyle bari
hosum demi:smiley-cool: evet evet öyleyimsempatiksalakcinni :havaatandelifstksmili: :roflol: saati yok gülüm her saat basi gel sen :roflol: ama gece yayinina genellikle 7-8den sonra geciyoruz sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey eglenmeye ihtiyacin varsa burasi sana ilac gibi gelir ilacc aklinialirimsmile iki gün takil bize hayatini yasa:lepi: gör bak ne dert kaliyo ne tasa :icecream::roflol:

bu gece daha ekşın yok zemuszemus
olsa sasardim zaten

sana bu gece ekşın yok artık. daha yeni atlattık tehlikeyi :mymeka:
sırnaşık şey ama ama ama ama amaaa senağlama ama ablaaaa senağlama :roflol::roflol:

vızzztıkkkk ses verrrr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ama bak sonra niye ses verdin deme sempatiksalakcinni
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/393426-kocamin-diziye-yorumuna-bakin.html
galiba sanirsam eksin buldum sempatiksalakcinni

bende bu gün bi konu açtım dertliyim dertlisenağlamasenağlama
ama burası iyi geldi bana Şeniz
yine görüşürüz umarım ben çıkıcam birazdan:gitme:
kendinize iyi bakın şekerleropuyorumnanaktan
oyy noldu cnm ne derdin var:teselli: hemen senin konuna girip bakcam simdi :1hug:
tamam cnm iyi gecelerrrrr

gara gizin konusunada bakicam birazdan
yaaa ben yeni gördüm bu konuyu, diorumya burdan cikip göz atamiyorum bile artik konulara:roflol:

fıstıkcım isterse çıkıp dolaşabilirsin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gülçinin konusu yok meydanda hayırdır,sorun çözüldü sanırım ...kaydirigubbakcemile3

fıstıkcım isterse çıkıp dolaşabilirsin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya deminki konuyu okuyorum :umursamaz:su erkekler ne gicik yaaaaaa:mymeka: sanirsinki hepsi behlül:mymeka:
gülçinin konusu yok meydanda hayırdır,sorun çözüldü sanırım ...kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şey iyi siyirdik ama valla

kökten çözüldü delikafadulden
:roflol::roflol:

bilmem mi :dance:
ekşın bitti yeni ekşınlara açılalım
eksin olsa dükkan senin sırnaşık şey
nilim katildin mi yarismaya??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…