bende izi canım, affet beni oyumu sana vermedi diye :a015:
.
selam kızlar fıstık, şekerkız, you, amonra, phil,.... naber yerimseniben
:mymeka:
Parlak parlamışsın sen ne zaman pro oldun?
Bakıyorum da pro olunca bize selam vermez oldun:umursamaz:
ooo hosgeldin parlayannn Şeniz iyii nolsun gece yayinina gecicez bi türlüde gecemiyoz:mymeka: senden nbr
[
:roflol::roflol:
ooo hosgeldin parlayannn Şeniz iyii nolsun gece yayinina gecicez bi türlüde gecemiyoz:mymeka: senden nbr
isinide biliyo namiisssiiizzz:jeyyar::roflol: patlican kesmez olm seni :icecream: daha kalin bisiler bulmak lazim sana :roflol::roflol:
kanka özellikle seni sectim sempatiksalakcinni herkese rep var sana yok kötükedihüsosırnaşık şey sinirlarimi zorladim kanka aklinialirimsmile yok olmiiiyy vermedi rep:roflol:Herkeze dağıttın repleri kendiye gelince bir mok yokşakkıdı
Sus nan bir repin lafını ettirme banasempatiksalakcinni
öyle miii :roflol: bastim bastim olmadi ama yaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni
iyilik canım senden naber
fstık senin oy geçmiş 6 oydum 7 olmuş tatlım
:roflol: kanka uyanda baliga gidek:roflol: ta ne zaman kizardi bu cadi:roflol::mymeka:
Parlak parlamışsın sen ne zaman pro oldun?
Bakıyorum da pro olunca bize selam vermez oldun:umursamaz:
ne demek kuşum curly de bizim patronumuz sonuçta:bbo:
ha o ha ben:roflol:
hoşgeldin opuyorumnanaktan
yok oralilar:roflol: hatta fazla istekliler:roflol: ama bugün performansimiz düsük be haciiisempatiksalakcinni:roflol:parlayanyildizim .!.:B] hoşbulduk canım
anladım senin derdini, muz meselesini acmaya çalışıyosun ama oralı olan yok [/B] :roflol:
:roflol: ancak patlican paklar beni dion yaniiii:jeyyar: sempatiksalakcinni:roflol: kanka nerde gördün ajda ablayi:roflol:.roflol: idolüm o benim:lepi: bende onun gibi yaslanmicam sempatiksalakcinniyou_know .!.:yok la çay bardagı tarzım deeel llaa konuyla alakasız ama dun ajda pekkanı gördum anam aramızda 60 yas var utandım kendimdenakannehirsempatiksalakcinni bende gerdircem kendimilaelaelaelaelae
yok oralilar:roflol: hatta fazla istekliler:roflol: ama bugün performansimiz düsük be haciiisempatiksalakcinni:roflol:
:roflol: ancak patlican paklar beni dion yaniiii:jeyyar: sempatiksalakcinni:roflol: kanka nerde gördün ajda ablayi:roflol:.roflol: idolüm o benim:lepi: bende onun gibi yaslanmicam sempatiksalakcinni
yok oralilar:roflol: hatta fazla istekliler:roflol: ama bugün performansimiz düsük be haciiisempatiksalakcinni:roflol:
:roflol: ancak patlican paklar beni dion yaniiii:jeyyar: sempatiksalakcinni:roflol: kanka nerde gördün ajda ablayi:roflol:.roflol: idolüm o benim:lepi: bende onun gibi yaslanmicam sempatiksalakcinni
fıstık sen bugun aslının bastırılmıs duygularını dısarı vuran haline benzion o nerde la
kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler
know offline nasıl geçiliyor bi deyiver kız şakkıdı
kullanıcı panelinde secenekleri duzenle var gizlilik modunu kullandiyivericen
:roflol: cok pis planlarim vardi :roflol:hayallerimi yikti hainlerrrr
performansımızı yükseltelim efendim hadin kızlar
hop bir ki üç hop bir ki üç :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
anammm tecavüzcülere idam miiii :1shok: nerde o günlerrrr Çok üzgünüm çoook :roflol:anca hamburgerini tikin zaten sen :roflol: kari o yasinda diyet spor neyim yapsin biz anca yiyelim :roflol: hergün muz yiye yiye siscez zaten :roflol::roflol::roflol::roflol: alien malien ama benden genc duruyo nabertaksimde la kanka tecavuzculer idam edilsin diyenlere destege gelmişti 50 kameraylanbende burgerde hamburgerimi hamlıodumkaydirigubbakcemile3 la bacakları fln cok guzel he ama yuzune yorumum yok anneannemin yasında gerdire gerdire alıene dönmus uzaylı gibim kadının yuzu elmacık kemiginden ibaretkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?