15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

yok la çay bardagı tarzım deeel llaa konuyla alakasız ama dun ajda pekkanı gördum anam aramızda 60 yas var utandım kendimdenakannehirsempatiksalakcinni bende gerdircem kendimilaelaelaelaelae

Herkeze dağıttın repleri kendiye gelince bir mok yokşakkıdı
Sus nan bir repin lafını ettirme banasempatiksalakcinni
kanka özellikle seni sectim sempatiksalakcinni herkese rep var sana yok kötükedihüsosırnaşık şey sinirlarimi zorladim kanka aklinialirimsmile yok olmiiiyy vermedi rep:roflol:

iyilik canım senden naber
fstık senin oy geçmiş 6 oydum 7 olmuş tatlım
öyle miii :roflol: bastim bastim olmadi ama yaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni

:mymeka:

Parlak parlamışsın sen ne zaman pro oldun?
Bakıyorum da pro olunca bize selam vermez oldun:umursamaz:
:roflol: kanka uyanda baliga gidek:roflol: ta ne zaman kizardi bu cadi:roflol:

parlayanyildizim .!.:
B] hoşbulduk canım
anladım senin derdini, muz meselesini acmaya çalışıyosun ama oralı olan yok [/B] :roflol:
yok oralilar:roflol: hatta fazla istekliler:roflol: ama bugün performansimiz düsük be haciiisempatiksalakcinni:roflol:
you_know .!.:
yok la çay bardagı tarzım deeel llaa konuyla alakasız ama dun ajda pekkanı gördum anam aramızda 60 yas var utandım kendimdenakannehirsempatiksalakcinni bende gerdircem kendimilaelaelaelaelae
:roflol: ancak patlican paklar beni dion yaniiii:jeyyar: sempatiksalakcinni:roflol: kanka nerde gördün ajda ablayi:roflol:.roflol: idolüm o benim:lepi: bende onun gibi yaslanmicam sempatiksalakcinni

performansımızı yükseltelim efendim hadin kızlar

hop bir ki üç hop bir ki üç
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

taksimde la kanka tecavuzculer idam edilsin diyenlere destege gelmişti 50 kameraylan bende burgerde hamburgerimi hamlıodumkaydirigubbakcemile3 la bacakları fln cok guzel he ama yuzune yorumum yok anneannemin yasında gerdire gerdire alıene dönmus uzaylı gibim kadının yuzu elmacık kemiginden ibaretkaydirigubbakcemile3

fıstık sen bugun aslının bastırılmıs duygularını dısarı vuran haline benzion o nerde la

performansımızı yükseltelim efendim hadin kızlar

hop bir ki üç hop bir ki üç
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:roflol: cok pis planlarim vardi :roflol:hayallerimi yikti hainlerrrr sırnaşık şey

anammm tecavüzcülere idam miiii :1shok: nerde o günlerrrr Çok üzgünüm çoook :roflol:anca hamburgerini tikin zaten sen :roflol: kari o yasinda diyet spor neyim yapsin biz anca yiyelim :roflol: hergün muz yiye yiye siscez zaten :roflol::roflol::roflol::roflol: alien malien ama benden genc duruyo naber kagit gibi sempatiksalakcinni:roflol: tamam eccik fazla kagit gibi olabilir -tatlicadiarzu- ama yinede kagit gibiya ona bak sen sırnaşık şey ama gece görsem korkarim orasi ayri :roflol::roflol: bi zamanlar agzindaki tükrügü farketmemisti -tatlicadiarzu- o kadaan gerdirirse olacagi oydu tabi sempatiksalakcinni:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…