:roflol: sende bugün pek bi normalsin sasirdim dogrusu :roflol:fıstık sen bugun aslının bastırılmıs duygularını dısarı vuran haline benzion o nerde la
iyi gecelerrrrrrrrkızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler
mirmirmirmir evet yaaaafıstık noli bu gece bize heçç randımanımız yok :bbo:akannehir
sanmamm mirmirmirmir bulursan banada haber et:roflol:Philemon .!.:bi bakalım çevrede ekşın var mı
:roflol: cok pis planlarim vardi :roflol:hayallerimi yikti hainlerrrrsırnaşık şey
:roflol:
sanmamm mirmirmirmir bulursan banada haber et:roflol:
nasil?ama kimseden ses çıkmadı
:icecream: olmaaazzzz süleeemeeeemmm:dilcikar::roflol:deyiver hayallerini :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
diorum ana vatan kan aglıyor formumda deeelim
:roflol: bosver yaaaa pek bisi kacirmaidn:roflol: gece yayini denmez buna:roflol: bugün hicbirimizde formumuzda degildik:roflol: yarina artik:roflol: tamam yolluom bekle:roflol:GeCe_KuSu .!.:yaa ben uyuyp kalmışım yorgunluktan anca ayıldım kahve yaptım geçmişe bi baktım muzları pastaları götümüşssünüz. ayrıca o özelden gönderilen resimden ben de istiyom aga. olan var olmayan var:roflol:
ekşın yok mu yawww
slmmmmMadamX .!.:Yok..ekşına giden banlanıyor,sıkı yönetim var :roflol:
off gerçekten yokmu ,sıkıldım
bi kazenin topiği var,banlananlarla ilgili,ordada hep aynı konu
nasil?
:icecream: olmaaazzzz süleeemeeeemmm:dilcikar::roflol:
haaaa:roflol::roflol: ynei caktim köfteyiiiiiiii:roflol:
:roflol::roflol: zibin garisinin marifeti:roflol:GeCe_KuSu .!.:allaalhh sizi koptum uleynnn ne bu hahahahahhaa balığa bak oyy oyy kanım ağrıdı şerepsizimmm:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?