15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

yardım edin bana bişiler oluyooo kapatın şu resmi kapatıınnnn bwenim elim varmıyooo:roflol:

Kesinlikle haklısın philemon,ekşınlarla kk ayakta duruyor,ya da fake denilenlerle..sözcük dağarcığım burada genişledi,
fake,ekşın,ban
:roflol:

Philemon .!.:
kimseden ses çıkmadı,yani hiç birimiz havaya giremedik.zannedersem ekşınlar bizi havaya sokuyordu
suç ve ceza tartışılırken havaya giremedik eyvahedigeldismile
neyse bidahakine artik Çok üzgünüm çoook

yardım edin bana bişiler oluyooo kapatın şu resmi kapatıınnnn bwenim elim varmıyooo:roflol:
:roflol::roflol::roflol: sakin ol lasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey fotoyu ilk görünce bende öyle olmustumsırnaşık şeysırnaşık şey

Kesinlikle haklısın philemon,ekşınlarla kk ayakta duruyor,ya da fake denilenlerle..sözcük dağarcığım burada genişledi,
fake,ekşın,ban
sırnaşık şeysırnaşık şey

Gecelerin kuşu..hangi resim,daldım ben birden ama anlayamadım
sırnaşık şey ah senin haberin yok demiii:roflol:

özelden atılan balıklı resimmmmm:roflol:
kuskim o görmediki :roflol: sen yollasana ona ben sana attigim icin 6 dk siniri var biliosun

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ay hiç komik değil delikafadulden
balıkları alıp bir kenara atıyor,dön dön dur :roflol:

Aldım,aldım..ama bekledim epeyce sonunda ne olacak diye :roflol:
kadın alıp alıp atıyor,bende bekledimki birini yakalayamıyacak,ya da balıkçı...:roflol:

sakinleştrici filan vurun bana bi hoş oldummmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Aldım,aldım..ama bekledim epeyce sonunda ne olacak diye :roflol:
kadın alıp alıp atıyor,bende bekledimki birini yakalayamıyacak,ya da balıkçı...:roflol:
neresiyle aliyo baliklari:roflol:

ay hiç komik değil delikafadulden
balıkları alıp bir kenara atıyor,dön dön dur :roflol:

sakinleştrici filan vurun bana bi hoş oldummmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sakin ol relaaxxxxx relaxxxxxxx:roflol:

phil abla nerdesiiinn sesin cikmiyo hicc

kizlarrr ben cikiyorum simdilik bi saate kadar gelirim yine opuyorumanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…