yardım edin bana bişiler oluyooo kapatın şu resmi kapatıınnnn bwenim elim varmıyooo:roflol:
Kesinlikle haklısın philemon,ekşınlarla kk ayakta duruyor,ya da fake denilenlerle..sözcük dağarcığım burada genişledi,
fake,ekşın,ban :roflol:
Gecelerin kuşu..hangi resim,daldım ben birden ama anlayamadım
neyse bidahakine artik Çok üzgünüm çoookPhilemon .!.:kimseden ses çıkmadı,yani hiç birimiz havaya giremedik.zannedersem ekşınlar bizi havaya sokuyordu
suç ve ceza tartışılırken havaya giremedik eyvahedigeldismile
özelden atılan balıklı resimmmmm:roflol:
Hmmm..özelmiş o :sinifsinif:
:roflol::roflol::roflol: sakin ol lasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey fotoyu ilk görünce bende öyle olmustumsırnaşık şeysırnaşık şeyyardım edin bana bişiler oluyooo kapatın şu resmi kapatıınnnn bwenim elim varmıyooo:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeyKesinlikle haklısın philemon,ekşınlarla kk ayakta duruyor,ya da fake denilenlerle..sözcük dağarcığım burada genişledi,
fake,ekşın,ban :roflol:
sırnaşık şey ah senin haberin yok demiii:roflol:Gecelerin kuşu..hangi resim,daldım ben birden ama anlayamadım
kuskim o görmediki :roflol: sen yollasana ona ben sana attigim icin 6 dk siniri var biliosunözelden atılan balıklı resimmmmm:roflol:
gönderdim ben madamcık 5 dk iptal olur şimdi:roflol:
ay hiç komik değil delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Aldım,aldım..ama bekledim epeyce sonunda ne olacak diye :roflol:
kadın alıp alıp atıyor,bende bekledimki birini yakalayamıyacak,ya da balıkçı...:roflol:
neresiyle aliyo baliklari:roflol:Aldım,aldım..ama bekledim epeyce sonunda ne olacak diye :roflol:
kadın alıp alıp atıyor,bende bekledimki birini yakalayamıyacak,ya da balıkçı...:roflol:
:roflol:ay hiç komik değil delikafadulden
balıkları alıp bir kenara atıyor,dön dön dur :roflol:
sakin ol relaaxxxxx relaxxxxxxx:roflol:sakinleştrici filan vurun bana bi hoş oldummmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Niyeki boshayallersmilesakinleştrici filan vurun bana bi hoş oldummmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Niyeki boshayallersmile
resimden gözlerimi alamıyom:))))):roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?