.
meraba şeker meraba aslii opuyorumnanaktan
Merhaba parlağııımm:jeyyar:
laa suuu meraba faslını bitirn gariikaydirigubbakcemile3
:mymeka: Bitti nansempatiksalakcinni
lmaz:VURMA ABLAYAA:mymeka:
Ne ablası nan maynak.kaydirigubbakcemile3
yas kac nan senın sen benı msn eklesene delüüüü:içelim:
hadi yaaa hangisini yolladin peki bayanssulusmilebende yaptım ama ben deneme yaptım yine blog için topik için keyfi yanidelikafadulden
hadi hayırlısı
makinan noldu kıs-tatlicadiarzu-
cektim cektim :roflol: buraya yazdiktan sonra cektim, sonra kendimi yataga nasi attim bilemedim -tatlicadiarzu- sabahta 2de kalktim delikafadulden:roflol: aynen yaa bende bütün isiklarimi yaktim :roflol: annem kalkip beni öyle görseydi kiz kafayi yemis derdi :roflol::roflol:ne daha çekmedin mi kısss ,ben çektim şimdi pc ye atıom ama oda da ne kadar ışık vara yaktım allama ,ben doğa makyajı yaptım yapraklı neymm
ne sandin kanka şakkıdı sen cik öyle erkenden tavuk gibiİnanmıyorum ya 06:00 a sabaha kadar geyik heeakannehir
:roflol: gelseydin kizaaam o kadannn cene yaptik gece yayini yapceez diye :roflol:candyyy kankaaalen napmıs bunlar sabahcı kahvesi gibim olmus burasıı
:roflol:You knowum bana rep vermiş:asigim:
sırnaşık şey kanka aksam yatmadim sabahta kalkamadim sempatiksalakcinni saat 2 bucukta kardesimin zoruyla kalktim sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyKrolaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr neredesiniz?kaydirigubbakcemile3
yuhhh sizin msnleriniz yok mu birbirinizde :1shok::roflol::roflol:Delü sen beni öğrenci sandın galibasempatiksalakcinni
Yaz özelden msn adresini ekleyeyimboshayallersmile
he kanka ben dagittim:roflol::roflol: madam beeenmedi ama :dilcikar: kuski geberdi gülmekten:roflol::roflol:.roflol:.roflol:zhebani .!.::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
resim herkese gitmiş:roflol::roflol::roflol: manyaksınız olum:roflol::roflol:
balık tutuyo kadın işte:roflol::roflol::roflol:
ticaret olum:roflol::roflol:
vıstık sen dağıttın de mi delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?