15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

bende yaptım ama ben deneme yaptım yine blog için topik için keyfi yanidelikafadulden
hadi hayırlısı
makinan noldu kıs-tatlicadiarzu-
hadi yaaa hangisini yolladin peki bayanssulusmile
kirildi yaff sempatiksalakcinni gelin makyaj yarismasindada bozulmustu kötükedihüso babam son anda bana makina yetistirdi :roflol: görün bakin yarismalar icin ne zorluklara katlaniyo fistiginiz sırnaşık şeysırnaşık şey neyse allahtan calisiyo Çok üzgünüm çoook yoksa bosa gidicekti o kadar emek uykusuzluktan dogru düzgün makyaj bile yapamadim :roflol:

ne daha çekmedin mi kısss ,ben çektim şimdi pc ye atıom ama oda da ne kadar ışık vara yaktım allama ,ben doğa makyajı yaptım yapraklı neymm
cektim cektim :roflol: buraya yazdiktan sonra cektim, sonra kendimi yataga nasi attim bilemedim -tatlicadiarzu- sabahta 2de kalktim delikafadulden:roflol: aynen yaa bende bütün isiklarimi yaktim :roflol: annem kalkip beni öyle görseydi kiz kafayi yemis derdi :roflol::roflol:
yaaa benimki podyum makyajindan baska herseye benzedi sempatiksalakcinni

Krolaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr neredesiniz?kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey kanka aksam yatmadim sabahta kalkamadim sempatiksalakcinni saat 2 bucukta kardesimin zoruyla kalktim sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Delü sen beni öğrenci sandın galibasempatiksalakcinni
Yaz özelden msn adresini ekleyeyimboshayallersmile
yuhhh sizin msnleriniz yok mu birbirinizde :1shok::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
resim herkese gitmiş:roflol::roflol::roflol: manyaksınız olum:roflol::roflol:
balık tutuyo kadın işte:roflol::roflol::roflol:
ticaret olum:roflol::roflol:
vıstık sen dağıttın de mi delikafadulden

ben beceremddim podyum makkacını yaaaa
makkactan başka her şeye benzedi.
podyum kuşun neyine zati anca bakabilcemm fotolaraaa:roflol:

he kanka ben dagittim:roflol::roflol: madam beeenmedi ama :dilcikar: kuski geberdi gülmekten:roflol::roflol:.roflol:.roflol:
hemde ne ticaret kanka:roflol: öyle hatin her eve lazim:roflol:.roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…