:roflol: niye laa:roflol: katilsaydin yinede:roflol: maksat eglence kizaaam :mymeka:ben beceremddim podyum makkacını yaaaa
makkactan başka her şeye benzedi.
podyum kuşun neyine zati anca bakabilcemm fotolaraaa:roflol:
burdayiz sen nerdesin:mymeka:nerdesiniz olum:mymeka:
hayirdir:jeyyar: formundasin bakiomda:roflol::roflol: kinov dün sen gittin biz ne yayin yaptik ama:roflol::roflol: oh olsun birakip gidersen öyle olur lülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey:icecream::icecream::icecream:
he kanka ben dagittim:roflol::roflol: madam beeenmedi ama :dilcikar: kuski geberdi gülmekten:roflol::roflol:.roflol:.roflol:
hemde ne ticaret kanka:roflol: öyle hatin her eve lazim:roflol:.roflol:
balikcinin istedigi bi göz allah verdi iki göz:roflol:.roflol: hem bedavadan balik:roflol::roflol: hemde yillardir görmek istedigi baska bsiey:roflol:.roflol:söyletme simdi beni:roflol:zhebani .!.:sorma ya balıkçıda aha böyle bakıyo:1shok::1shok: kadın kuruttu denizi olum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflo l:
av sezonu erken bitcek kadın yüzünden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
balikcinin istedigi bi göz allah verdi iki göz:roflol:.roflol: hem bedavadan balik:roflol::roflol: hemde yillardir görmek istedigi baska bsiey:roflol:.roflol:söyletme simdi beni:roflol:
şu fotoyu bende görsem bi:1closedeyes:
hemde ne yaramazlik yapariz yapmasina daaaaa patron olmadan biz nolcaaazz laaaa benneyaptıkizhebani .!.:yaramazlık yapalım mıaklinialirimsmile
18 kasımda gitcek:jeyyar:
:mymeka: cikma dedik ama sana:mymeka::roflol: neyse sen gece yayinini kocisinle yapmissindir zaten:jeyyar::roflol::roflol:you_know .!.:ya kocam geldi napsaydım baktım sizde iş yok çıktım bende gece yayını dediniz ooo ben gidince baslamısınız
ay inanamiyorum delikafadulden sen görmedin miii:roflol::roflol: ay ne kadaan baneeellsiiinn:dilcikar::roflol::roflol: zibin atsana kinova:roflol:you_know .!.:şu fotoyu bende görsem bi:1closedeyes:
kanka bilmez mi namissizlarrr:jeyyar::roflol::roflol::roflol:zhebani .!.:ahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka balıklarda gitceği yeri iyi biliyo:roflol::roflol:
ank ablayla kendiye bi smil yollamıştm behlüllle ben:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka bilmez mi namissizlarrr:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
hani la bana niye göstermedin:mymeka: ama galiba ben biliom o smili::roflol::roflol: koptum yaa:roflol: bide ceza almissiniz onun yüzünden:roflol:
kızzzlarrr ne habersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?