15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ben beceremddim podyum makkacını yaaaa
makkactan başka her şeye benzedi.
podyum kuşun neyine zati anca bakabilcemm fotolaraaa:roflol:
:roflol: niye laa:roflol: katilsaydin yinede:roflol: maksat eglence kizaaam :mymeka:

nerdesiniz olum:mymeka:
burdayiz sen nerdesin:mymeka:

:icecream::icecream::icecream:
hayirdir:jeyyar: formundasin bakiomda:roflol::roflol: kinov dün sen gittin biz ne yayin yaptik ama:roflol::roflol: oh olsun birakip gidersen öyle olur lülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey

he kanka ben dagittim:roflol::roflol: madam beeenmedi ama :dilcikar: kuski geberdi gülmekten:roflol::roflol:.roflol:.roflol:
hemde ne ticaret kanka:roflol: öyle hatin her eve lazim:roflol:.roflol:

sorma ya balıkçıda aha böyle bakıyo:1shok::1shok: kadın kuruttu denizi olum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
av sezonu erken bitcek kadın yüzünden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kankalar la sempatiksalakcinni kazen gidiyomus sempatiksalakcinni

zhebani .!.:
sorma ya balıkçıda aha böyle bakıyo:1shok::1shok: kadın kuruttu denizi olum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflo l:
av sezonu erken bitcek kadın yüzünden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
balikcinin istedigi bi göz allah verdi iki göz:roflol:.roflol: hem bedavadan balik:roflol::roflol: hemde yillardir görmek istedigi baska bsiey:roflol:.roflol:söyletme simdi beni:roflol:

ya kocam geldi napsaydım baktım sizde iş yok çıktım bende gece yayını dediniz ooo ben gidince baslamısınız

balikcinin istedigi bi göz allah verdi iki göz:roflol:.roflol: hem bedavadan balik:roflol::roflol: hemde yillardir görmek istedigi baska bsiey:roflol:.roflol:söyletme simdi beni:roflol:

ahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka balıklarda gitceği yeri iyi biliyo:roflol::roflol:
ank ablayla kendiye bi smil yollamıştm behlüllle ben:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

zhebani .!.:
yaramazlık yapalım mıaklinialirimsmile
18 kasımda gitcek:jeyyar:
hemde ne yaramazlik yapariz yapmasina daaaaa patron olmadan biz nolcaaazz laaaa benneyaptıki

you_know .!.:
ya kocam geldi napsaydım baktım sizde iş yok çıktım bende gece yayını dediniz ooo ben gidince baslamısınız
:mymeka: cikma dedik ama sana:mymeka::roflol: neyse sen gece yayinini kocisinle yapmissindir zaten:jeyyar::roflol::roflol: isfstksmili: delikafadulden:roflol:

you_know .!.:
şu fotoyu bende görsem bi:1closedeyes:
ay inanamiyorum delikafadulden sen görmedin miii:roflol::roflol: ay ne kadaan baneeellsiiinn:dilcikar::roflol::roflol: zibin atsana kinova:roflol:

zhebani .!.:
ahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka balıklarda gitceği yeri iyi biliyo:roflol::roflol:
ank ablayla kendiye bi smil yollamıştm behlüllle ben:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka bilmez mi namissizlarrr:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
hani la bana niye göstermedin:mymeka: ama galiba ben biliom o smili::roflol::roflol: koptum yaa:roflol: bide ceza almissiniz onun yüzünden:roflol:

vıstık ben sana şimdi attım bi şey msj sürem dolmadı:sm_confused: sen atlülülülülülü

kanka bilmez mi namissizlarrr:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
hani la bana niye göstermedin:mymeka: ama galiba ben biliom o smili::roflol::roflol: koptum yaa:roflol: bide ceza almissiniz onun yüzünden:roflol:

attımya şimdi sana :mymeka::dilcikar::dilcikar:
kendi diyo alttaki behlül :dance::dance:
bilmediğinde yok olum:roflol::roflol::roflol::roflol:
heyt be kimin kankası:smiley-cool::roflol::roflol::roflol:

misafir olum yeter kimsen giiriş yap
sen siteden birisin:mymeka:
bilmiyoz sanki:1closedeyes:

nasıl katılyım olumm kendim geberdim gülmekten podyum benim neyime.
aynaya baktım insan sureti yok orrayı boya burayı boya derken yaratık gibi olmuşum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…