15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Niiiiillll delikafadulden delikafadulden sana özel bunlar:roflol::roflol::roflol: malin iyisinide biliyo heeee:jeyyar::roflol::roflol:

anammmmm delikafadulden burda napiyo bu böyleee delikafadulden ates mi basmissss :roflol::roflol::roflol:

he valla takkeler gündemden düştü.delikafadulden
acil tarafından gündeme getirmeliyiz,malum havalar soğudu aklinialirimsmile
takkeciiiiiiiiiiii geldi hanımmmmmmmmmmmmm

fıstık eşim bu gede yola çıkıyor yolculuk alamanyaya 1 günlüğüne oralarda havalar nasıl?
ooo iyi yolculuklar hihoyyyt almanyayi bilmiyorum ama avusturyada havalar serin, almanyada soguktur kazak fln alsin a.s

Var gördüm ben :umursamaz:
Kadir İnanır olsa gelirdim :umursamaz:
:roflol: sen iste yeterki:jeyyar: hemen getiririz kadiri ayagina :roflol::roflol:

sempatiksalakcinnidelikafaduldenhihoyyyt:dance::teytey::sm_cool::sm_cool::asigim:

bana bakın aniden sesim kesilirse bende fıstık ın babasının odayı bastığı gibi kayıp olacam bilginize,benim kociş basarsa eğerdelikafadulden kendisi malum hiç sevmiyor ,keanu ve kıvançı :1no2:

:roflol::roflol::roflol::roflol: diceeem seniii enisteyeeee:jeyyar::roflol::roflol:
aman yarabbbiiii delikafadulden :roflol::roflol: nil bak bu kiyagimi unutma:roflol: zibinim görürse keser beni:roflol::roflol:

Nil .!.:
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
:roflol::roflol: bencede akannehir:roflol: helede ilk iki ve sonuncu fotoya akannehirakannehir akannehir akannehir akannehir

:roflol::roflol::roflol: tutabilene ask olsun :icecream::jeyyar::roflol::roflol:

hic olma miii aklinialirimsmile sen iste yeterki :jeyyar: kimi istion gülüm :icecream: de hele :jeyyar::roflol::roflol:

ayıp bilmiosun kime hayranım ben ezel deyim sen anla oy boyuna posuna kurban yirim onu yirimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

3 tane Casper var:mymeka: biri Nil biri kinov ya diger casper kim:mymeka: cikin ortaya:mymeka:
pati22 bakma öyle gel muhabbete dahil ol:roflol::roflol: tebi fotolari gördüyse:jeyyar: oda ayilip bayiliyodur simdi:roflol::roflol:

3 tane Casper var:mymeka: biri Nil biri kinov ya diger casper kim:mymeka: cikin ortaya:mymeka:
pati22 bakma öyle gel muhabbete dahil ol:roflol::roflol: tebi fotolari gördüyse:jeyyar: oda ayilip bayiliyodur simdi:roflol::roflol:

ay benim ben sayfayı açık unuyorum

ayıp bilmiosun kime hayranım ben ezel deyim sen anla oy boyuna posuna kurban yirim onu yirimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
anaa kanka kusura bakma:roflol: aklimdan cikmis laaa:roflol::roflol: nasil bilmem:roflol: :zalakviztiksmili::mymeka::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…