ooo iyi yolculuklar hihoyyyt almanyayi bilmiyorum ama avusturyada havalar serin, almanyada soguktur kazak fln alsin a.sfıstık eşim bu gede yola çıkıyor yolculuk alamanyaya 1 günlüğüne oralarda havalar nasıl?
:roflol: sen iste yeterki:jeyyar: hemen getiririz kadiri ayagina :roflol::roflol:Var gördüm ben :umursamaz:
Kadir İnanır olsa gelirdim :umursamaz:
Niiiiillll delikafadulden delikafadulden sana özel bunlar:roflol::roflol::roflol: malin iyisinide biliyo heeee:jeyyar::roflol::roflol:
anammmmm delikafadulden burda napiyo bu böyleee delikafadulden ates mi basmissss :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: diceeem seniii enisteyeeee:jeyyar::roflol::roflol:sempatiksalakcinnidelikafaduldenhihoyyyt:dance::teytey::sm_cool::sm_cool::asigim:
bana bakın aniden sesim kesilirse bende fıstık ın babasının odayı bastığı gibi kayıp olacam bilginize,benim kociş basarsa eğerdelikafadulden kendisi malum hiç sevmiyor ,keanu ve kıvançı :1no2:
:roflol::roflol::roflol: tutabilene ask olsun :icecream::jeyyar::roflol::roflol:uçmuşunuz yne:icecream:
hic olma miii aklinialirimsmile sen iste yeterki :jeyyar: kimi istion gülüm :icecream: de hele :jeyyar::roflol::roflol:hani bana yokmu irkek:dilcikar:
:roflol::roflol: bencede akannehir:roflol: helede ilk iki ve sonuncu fotoya akannehirakannehir akannehir akannehir akannehirNil .!.:akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
kimin:roflol::roflol: kivancin mi:jeyyar:Nil .!.:bu arada enişteniz bunun az biraz çakması
:roflol::roflol::roflol: tutabilene ask olsun :icecream::jeyyar::roflol::roflol:
hic olma miii aklinialirimsmile sen iste yeterki :jeyyar: kimi istion gülüm :icecream: de hele :jeyyar::roflol::roflol:
heeee,yandan yemişi:roflol::roflol:kimin:roflol::roflol: kivancin mi:jeyyar:
3 tane Casper var:mymeka: biri Nil biri kinovya diger casper kim:mymeka: cikin ortaya:mymeka:
pati22bakma öyle gel muhabbete dahil ol:roflol::roflol: tebi fotolari gördüyse:jeyyar: oda ayilip bayiliyodur simdi:roflol::roflol:
anaa kanka kusura bakma:roflol: aklimdan cikmis laaa:roflol::roflol: nasil bilmem:roflol: :zalakviztiksmili::mymeka::roflol:ayıp bilmiosun kime hayranım ben ezel deyim sen anla oy boyuna posuna kurban yirim onu yirimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol:heeee,yandan yemişi:roflol::roflol:
:mymeka: sayfayi acik unutucana gelip yazsana:mymeka::mymeka::mymeka:
ay benim ben sayfayı açık unuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?