15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

sumak, zibin kizlar kusura bakmayin yaaa babam odama daldida :hulya: msnden aniden ciktim bye diyemeden:roflol:

bu artist resimleri ne gıııı,herifin dudakları büzüşük büzüşük üylesempatiksalakcinni

fıstık baban cagırmadı mı senı yazabilmişsin kaydirigubbakcemile3
:roflol:yazdim yazdim :roflol: sizle konusurkende odaya geldi aninda ciktim msnden sempatiksalakcinni

kızlar oğlum yeni geldi o yüzden msn yarınakaldı sempatiksalakcinni
ank nerelerde bu akşam bekleyin dedi ama kendisi yok kaydirigubbakcemile2
tühhh Çok üzgünüm çoook neyse yarina kaldi artik aklinialirimsmile ama yarin mutlaka al msni hihoyyyt

ne olmuss nan yınee burdaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

kanka naptiiiiiiiinnn delikafadulden kanka bitanesin olmmm:asigim: nasilda aklinda kalmis mesuta asildigim:roflol: yirim la ben seni Şeniz kankam benim opuyorumnanaktan
nasil ama kanka aklinialirimsmile tatli cocuk dimiii :jeyyar::roflol::roflol: söyle tam esmer olsaydiiii sempatiksalakcinnidelikafaduldensırnaşık şey
tadindan yenmezdi olmmm :jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey
anladm sizin uykunuz var
ee şimdi açılır:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

uyandınız mı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
offfffffffffffffffff :1shok: kanka bu neeeeeeeeeee akannehir aman yarabbiiii sempatiksalakcinni bu yavruda kimmmmmaklinialirimsmile offffffffffffffff :roflol::jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey bu ne laaa :icecream::jeyyar: olm varyaaaaaa manyaksin seenn :roflol:kanka bu yapilir mi bana :roflol::roflol::roflol:ne sexii sey lan buuu :roflol:öf öf öffff :roflol::roflol:kanka bu erkekse digerleri neeeeeeeeee :roflol::roflol: kanka fotoyu gördüm uctum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey fenalik bastiiidelikafadulden kanka ne yazdigiminda farkinda degilim farkindaysan la sırnaşık şeysırnaşık şey daha fazla yazamicam kanka :roflol::roflol:

ŞenizŞeniz

bu artist resimleri ne gıııı,herifin dudakları büzüşük büzüşük üylesempatiksalakcinni
Niliimm aklinialirimsmile gördün mü su yafruyuuu delikafadulden zibinim ne eklemis :roflol: beni kalpten götürmeye calisiyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeyofffffffff offf :roflol::roflol:
tamam farkindayim kafayi yedim:roflol::roflol: ama kafayi yememek elde degilkiii:roflol::roflol:

opuyorumnanaktan
ŞenizŞeniz

Son düzenleme:
Nil .!.:
iyi gecelerrrr hoşgeldin
__fstık seni sevgiline dimessem :jeyyar:

philemon ablam Şeniz
:roflol::roflol: hade haddeee dogruyu söyleee:jeyyar: icin gittide caktirmiyosun demiiiiiiiii:jeyyar::roflol: :roflol::roflol: rahat ol :roflol: beni bak :smiley-cool: icimden ne geciyosa yaziom:roflol::roflol: yabanci yok nasilsa:roflol::roflol:

:roflol::roflol: hade haddeee dogruyu söyleee:jeyyar: icin gittide caktirmiyosun demiiiiiiiii:jeyyar::roflol: :roflol::roflol: rahat ol :roflol: beni bak :smiley-cool: icimden ne geciyosa yaziom:roflol::roflol: yabanci yok nasilsa:roflol::roflol:

sen patlat bir keanu reveas bir kıvanç tatlıtuğ bakarım ,ne demişler güzele bakmak sevapdelikafadulden:jeyyar:

selam Nil,fstk..iyiyim de..
ben size ayak uyduramıyorum tarkan falan..o yüzden bakıp gideyim
iyi olduğunuzu görüp selam vereyim dedim :))

ben bişi yapmıom ki,bunlar koyuyo artist fotolarını... vallahi:kedi:

sen patlat bir keanu reveas bir kıvanç tatlıtuğ bakarım ,ne demişler güzele bakmak sevapdelikafadulden:jeyyar:

ben bişi yapmıom ki,bunlar koyuyo artist fotolarını... vallahi:kedi:
hahahhahahah :roflol:bak iste aklinialirimsmile gercekler birer birer gün yüzüne cikiyo :roflol::roflol::roflol:

delikafadulden delikafadulden ayyy bayilazaaam bakisa bakkkkkk delikafadulden

fıstık eşim bu gede yola çıkıyor yolculuk alamanyaya 1 günlüğüne oralarda havalar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…