ben burdymaklinialirimsmileaklinialirimsmile
:roflol:yazdim yazdim :roflol: sizle konusurkende odaya geldi aninda ciktim msnden sempatiksalakcinnifıstık baban cagırmadı mı senı yazabilmişsin kaydirigubbakcemile3
tühhh Çok üzgünüm çoook neyse yarina kaldi artik aklinialirimsmile ama yarin mutlaka al msni hihoyyytkızlar oğlum yeni geldi o yüzden msn yarınakaldı sempatiksalakcinni
ank nerelerde bu akşam bekleyin dedi ama kendisi yok kaydirigubbakcemile2
ne olmuss nan yınee burdaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
kanka naptiiiiiiiinnn delikafadulden kanka bitanesin olmmm:asigim: nasilda aklinda kalmis mesuta asildigim:roflol: yirim la ben seni Şeniz kankam benim opuyorumnanaktan
offfffffffffffffffff :1shok: kanka bu neeeeeeeeeee akannehir aman yarabbiiii sempatiksalakcinni bu yavruda kimmmmmaklinialirimsmile offffffffffffffff :roflol::jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey bu ne laaa :icecream::jeyyar: olm varyaaaaaa manyaksin seenn :roflol:kanka bu yapilir mi bana :roflol::roflol::roflol:ne sexii sey lan buuu :roflol:öf öf öffff :roflol::roflol:kanka bu erkekse digerleri neeeeeeeeee :roflol::roflol: kanka fotoyu gördüm uctum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey fenalik bastiiidelikafadulden kanka ne yazdigiminda farkinda degilim farkindaysan la sırnaşık şeysırnaşık şey daha fazla yazamicam kanka :roflol::roflol:
ŞenizŞenizönemlı degıl
Niliimm aklinialirimsmile gördün mü su yafruyuuu delikafadulden zibinim ne eklemis :roflol: beni kalpten götürmeye calisiyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeyofffffffffbu artist resimleri ne gıııı,herifin dudakları büzüşük büzüşük üylesempatiksalakcinni
opuyorumnanaktan
iyi gecelerrrr hoşgeldiniyi geceler,
heyoooMadamX .!.:iyi geceler,
:roflol::roflol: hade haddeee dogruyu söyleee:jeyyar: icin gittide caktirmiyosun demiiiiiiiii:jeyyar::roflol: :roflol::roflol: rahat ol :roflol: beni bak :smiley-cool: icimden ne geciyosa yaziom:roflol::roflol: yabanci yok nasilsa:roflol::roflol:Nil .!.:iyi gecelerrrr hoşgeldin
__fstık seni sevgiline dimessem :jeyyar:
philemon ablam Şeniz
heyooonabeeeerrrr
:roflol::roflol: hade haddeee dogruyu söyleee:jeyyar: icin gittide caktirmiyosun demiiiiiiiii:jeyyar::roflol: :roflol::roflol: rahat ol :roflol: beni bak :smiley-cool: icimden ne geciyosa yaziom:roflol::roflol: yabanci yok nasilsa:roflol::roflol:
selam Nil,fstk..iyiyim de..
ben size ayak uyduramıyorum tarkan falan..o yüzden bakıp gideyim
iyi olduğunuzu görüp selam vereyim dedim :))
niye ayak uyduramiyosun tarkan yokki:roflol:selam Nil,fstk..iyiyim de..
ben size ayak uyduramıyorum tarkan falan..o yüzden bakıp gideyim
iyi olduğunuzu görüp selam vereyim dedim :))
hahahhahahah :roflol:bak iste aklinialirimsmile gercekler birer birer gün yüzüne cikiyo :roflol::roflol::roflol:sen patlat bir keanu reveas bir kıvanç tatlıtuğ bakarım ,ne demişler güzele bakmak sevapdelikafadulden:jeyyar:
ben bişi yapmıom ki,bunlar koyuyo artist fotolarını... vallahi:kedi:
takkeciii haniiim:roflol::roflol:Philemon .!.::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
niye ayak uyduramiyosun tarkan yokki:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?