Madaaaaam:jeyyar: :roflol::roflol:
abla hatirlatsana:roflol::roflol: herseyide viztiktan beklemeyin:dilcikar::roflol:he valla takkeler gündemden düştü.delikafadulden
acil tarafından gündeme getirmeliyiz,malum havalar soğudu aklinialirimsmile
takkeciiiiiiiiiiii geldi hanımmmmmmmmmmmmm
abla nereye benneyaptımki yok mu istek yafru:jeyyar::icecream::roflol::roflol:
:roflol: hayirdirİşte karizma :lepi:
ama olsun..bu topik kaldırmaz Kadir'i..Siz bakın keyfinize
madam x, canım mahsuru yok ise yaşını öğrenebilir miyim ? mümkünse tabii:asigim:Zamane gençlik işte..Behlül istiyor..Ezel istiyor..Mesut istiyor..
:roflol:eeeh napalim güzele bakmak sevap -tatlicadiarzu- ay pek bi sapik hissettim kendimi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyZamane gençlik işte..Behlül istiyor..Ezel istiyor..Mesut istiyor..
:roflol::roflol::roflol:
:mymeka: sayfayi acik unutucana gelip yazsana:mymeka::mymeka::mymeka:
ya türkan dizisi konusuna bakıyodum da dalmışım kuzucum:1hug:
iyi gecelerrrrrİyi geceler gençler,sabah 06:15 de kalk borusu çalacak
ne varki o konudaa delikafadulden banada diyiver hele :roflol:ama uslu durcam :smiley-cool: patrona sözüm var :lepi::roflol::roflol::roflol:
ya türkan dizisi konusuna bakıyodum da dalmışım kuzucum:1hug:
Türkan kadar taş düşecek kafalarına :roflol:
amonracım sana rep veremiyorum neden bilmem,
ama orda yazdım seni öptüğümü opuyorumnanaktan
iyi gecelerrrrr
ne varki o konudaa delikafadulden banada diyiver hele :roflol:ama uslu durcam :smiley-cool: :lepi::roflol::roflol::roflol:
olm patrona sözüm var mecbur dogru durcam:roflol::roflol: offf acaba hic bakmasam mi sempatiksalakcinni ama bakiyim bakiyim:roflol: nasilsa izlemedim diziyi yorum yapamamki:roflol: kacinci sayfadan basliyo giii?? benim sayfa basi 40 mesajim var gerci bilmiyorumkismilea m o n r a .!.:http://www.kadinlarkulubu.com/dizile...anal-d-11.html (Türkan Kanal D)
bak söz verdin uslu durcan:roflol:
olm patrona sözüm var mecbur dogru durcam:roflol::roflol: offf acaba hic bakmasam mi sempatiksalakcinni ama bakiyim bakiyim:roflol: nasilsa izlemedim diziyi yorum yapamamki:roflol: kacinci sayfadan basliyo giii?? benim sayfa basi 40 mesajim var gerci bilmiyorumkismile
buyrun beniiimsempatiksalakcinni ay okuyorum ama cok fransiz kaldim ne kitabi nede diziyi biliyorum :)a m o n r a .!.:delüüüsempatiksalakcinni
buyrun beniiimsempatiksalakcinni ay okuyorum ama cok fransiz kaldim ne kitabi nede diziyi biliyorum :)
anaa kanka kusura bakma:roflol: aklimdan cikmis laaa:roflol::roflol: nasil bilmem:roflol: :zalakviztiksmili::mymeka::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?