bilmemek degil ögrenmemek ayip dimi kaydirigubbakcemile3 ögrenmezsem olmaz simdi
anam bilenler de saçmalıyo zaten boşver bak sen bilmiosan
susuyosun en azındankaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey anam hic sexi fotosu neyim yokki :sm_confused: daha dogrusu fazla fotosu yok:roflol: du bakim bunlari begenecen mi :roflol:en alttaki hariç dierlerini sevmedim daaa güncel bişiler lazmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hahahaha görsün nolcak sanki -tatlicadiarzu-:roflol::roflol: oda seni yir artik :roflol::roflol:oyyyy yirim onun boyunu posunu duduşlarını anaam herif görmesin gecmişi silem du:roflol:
O sitenin konusunu kapamaz iseniz olacaklardan sorumlu degilim.
Onlara soz hakki vermek adina da yazmiyorum ama "basliklardan, baslik aciklamalarina" kadar kopyamiz ama bunu neden ispata calisiyorsunuz anlayabilmis degilim ?
Son kez rica ediyorum o konu kapansin ...
Günaydıııııııınn lülürükleeersempatiksalakcinni
günaydınnnnnnnnnnn minik kuşlarrrrrrrrrr
günaydınnnnnnn şekerkızcandy Şeniz
günaydınnnn seffafaa aday olmusum:1shok:
ne olsun ablam burdakı öküzlerle bogsuyorumm
Günaydınnnn lülülğkkkk kaydirigubbakcemile2
Günaydın canımmm
Günaydın asliii yafrummmm vayyyy be başarılar sana :lepi:
Kızlar akşam gelemedim dizi filan seyrettim ütü yaptım fırsat olmadı
burda birı bıter bırı baslarr cıkarmıyolardaakaydirigubbakcemile3yarında gec gelcemkaydirigubbakcemile3
burda birı bıter bırı baslarr cıkarmıyolardaakaydirigubbakcemile3yarında gec gelcemkaydirigubbakcemile3
selamm opuyorumnanaktan
demek diziyle,ütüye yenik düştün,bende merak ettim,herhalde misafir geldi dedim kendi kendime.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?