boş ksalımıyor yani orada herşey sempatiksalakcinni
günaydın canım sorma ya kışlıkları filançıkardım onalrı ütüledim vakitte geç olmuştu zaten yattım bende opuyorumnanaktan
ayyy benimde artık kışlıkları çıkartmam lazım,offf valla gözümde büyüyor.zaten ütüde nefret ediyorum.:tomato:
Selam:)
bende bugün kışlıkları çıkarıyorum,hava buz gibi burada
kış geldi.
kanka o fırsat ptsve çarş. günleri var olum öğlen hocanın yanındaym nbr lanaklinialirimsmileiyidir kanka senden nbrr :icecream::roflol: dondurmaciii
:roflol::roflol: he kanka firsatin kucagina düstün hakkaten sempatiksalakcinni dikkatini cekerim kucagina şakkıdı ama gül gibim firsati kacirdin :roflol::roflol:
sumak, zibin kizlar kusura bakmayinyaaa babam odama daldida :hulya: msnden aniden ciktim bye diyemeden:roflol:
bu artist resimleri ne gıııı,herifin dudakları büzüşük büzüşük üylesempatiksalakcinni
opuyorumnanaktan
kanka naptiiiiiiiinnn delikafadulden kanka bitanesin olmmm:asigim: nasilda aklinda kalmis mesuta asildigim:roflol: yirim la ben seni Şeniz kankam benim opuyorumnanaktan
nasil ama kanka aklinialirimsmile tatli cocuk dimiii :jeyyar::roflol::roflol: söyle tam esmer olsaydiiii sempatiksalakcinnidelikafaduldensırnaşık şey tadindan yenmezdi olmmm :jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey
offfffffffffffffffff :1shok: kanka bu neeeeeeeeeee akannehir aman yarabbiiii sempatiksalakcinni bu yavruda kimmmmmaklinialirimsmile offffffffffffffff :roflol::jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey bu ne laaa :icecream::jeyyar: olm varyaaaaaa manyaksin seenn :roflol:kanka bu yapilir mi bana :roflol::roflol::roflol:ne sexii sey lan buuu :roflol:öf öf öffff :roflol::roflol:kanka bu erkekse digerleri neeeeeeeeee :roflol::roflol: kanka fotoyu gördüm uctum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey fenalik bastiiidelikafadulden kanka ne yazdigiminda farkinda degilim farkindaysan la sırnaşık şeysırnaşık şey daha fazla yazamicam kanka :roflol::roflol:
iyi geceler,
he behlül aklinialirimsmilesen patlat bir keanu reveas bir kıvanç tatlıtuğ bakarım ,ne demişler güzele bakmak sevapdelikafadulden:jeyyar:
ben bişi yapmıom ki,bunlar koyuyo artist fotolarını... vallahi:kedi:
öpücüklü foto tarkan olum :mymeka::roflol::roflol:niye ayak uyduramiyosun tarkan yokki:roflol:
hangi kadir.deli kadir uleynnnVar gördüm ben :umursamaz:
Kadir İnanır olsa gelirdim :umursamaz:
itirafet abla seksü herüfler amaaklinialirimsmile:roflol::roflol:Zamane gençlik işte..Behlül istiyor..Ezel istiyor..Mesut istiyor..
al yazmalım filmine hastayım benopuyorumnanaktan
kankammŞenizGünaydıııııııınn lülürükleeersempatiksalakcinni
günaydınnnn seffafaa aday olmusum:1shok:
hoş geldin madam kolay gelsin sanada
ya bugün sitemi yavaş sayfalar resmen geçaçılıyor bende sizlerdede varmı
nabersiniz nan:icecream:
iyi geceler kızlar
iyi nan senden nbrbayanssulusmile
selamm canım opuyorumnanaktan
ne kadan güzel çiçekler bayıldımakannehir teşekkür ederim.
bugün sitede mi var internette mi var sorun bilmiyorum. :tomato:
nabersiniz nan:icecream:
biri bana bu msjımdan dolayı -rep vermiş:icecream:
sahi ne replik bi msj de mi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
iyilik kanka aksama kardeşim geliiiii
gözünaydın canım Şeniz
siteye mi gelcek,başka şehirden mi gelcek anlamadm şimdikaydirigubbakcemile3
kim o örgütlenenlerden mi ha bu arada alakasız rep şikayet ediliyor kazene söle mavi bacı elife verdigi beddua repinden 1 hafta ban yemiştide ordan biliom :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?