kanka o duduslari görüp:jeyyar: kendini kaybetmeyen var mi acep boshayallersmiledudakları görünce kendimi kaybettim kankasempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
baksana herife nasl uzatmış aklinialirimsmile:dance::dance:
iyi ya al senin olsn :gitme: bi öpümlükte mi vermezsin :icecream::roflol::roflol::roflol:neyse şansımı zorlamayaym :roflol::roflol::roflol::roflol:
coşkundan daha sapık haa delikafadulden:roflol:hiç güleceğim yoktu :roflol::roflol::roflol:
kanka la bunlar elimize geçse ben coşkun,sen nuri alço olrdun filmin devamını biliyon la:teytey::dance::dance::dance::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bi de gömleklerin üst düğmeelerini açmıyolar mııaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bunlar adamı yoldan çıkarr:icecream::icecream::icecream::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne sandin olm :smiley-cool: biz herdaim formumuzdayizlaa olum zıbın sabah sbah formundasın heeee:roflol:
kankaaaolumunekankayizsmile topigimiz senin giflerinle süslencek la bayanssulusmilebeğendiğinize sevindim balımopuyorumnanaktan
tabi koy la topiğe faydam dokunsunben bi arayaım bulursam ekleyeym sen beğendiğini koy:içelim:
kuski heriflerimize sarkıyo kanka :umursamaz: yedirmem bilesinlmaz:
ithal ederik dedik yok bacım yok dinlemiyo :umursamaz::roflol::roflol:
niye bülent olmazmış aklinialirimsmilesöyle söyle çekinme yedek parçan o senin de mi itiraf et:roflol::roflol::roflol::roflol::
sorma ya bi msn bi bura şaşırdık o akşam:roflol::roflol::roflol:
gelmediniz gittim olum:dilcikar:
bak kuş yararm kafanı :mymeka:gözüm kimseyi görmyo diyo behlül öpsün diyo ne iş:umursamaz: hani la gözün kimseyi görmüyoduyasakkelime:mymeka:
oyarım allama:mymeka::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
slmm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
len balıkçıı:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka ne turp gibisi:mymeka: bende hastayim dedimya :dilcikar: :umursamaz:slmm kızlarrr
evet bakalımm.bi yoklama yapak de midelikafadulden
kendimmolumunekankayizsmile gelmiyo ne iş hasta mı acabaCADIARZU
ank ablamdagece gelmiş fazla durmamş bi kaçak daha,:smiley-cool:boshayallersmile
phil ablanın pcs i virüs taramadaydı gelmedi o da:sm_confused: msn yapcaktık:çok üzgünüm:
vıstık msnden çıkıp gelmiş nihayet:icecream: turp gibi :icecream:allama:icecream::roflol::roflol:
amonrahastaydı noldu acep,hiç gelmedi o dafisfisfis alemlere akcaktık noldu la:roflol:
kınov garısı da yok ortada oce graliçasılülülülülülü gel sen gelÇok üzgünüm çoook geçen geceki rüyanın devamını görüyo heralde:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
aslı desen uyuyo hiç uğradığı yok:dilcikar::dilcikar:
kuski de hasta ama libido tavan maşallah :roflol::roflol::roflol:
isonun eve net çekmişlerdi eee hiç gelmiyoklava:
sumak desen hep mügenn topiğinde :sm_confused: sumakk yağğğğ:roflol::roflol:
madam a da yokboshayallersmile
:roflol: libido lafini duydu cakallll :jeyyar::icecream: ::roflol::roflol:libidomu dıdınaklinialirimsmile
kanka noluyo laaaaa benneyaptımki :fransizkalanfstksmili: banada söyleyin la:mymeka: asli yarin sefgülüsüyle:jeyyar: dondurma mi yiyecek yooosaaa :jeyyar: dondurma:icecream: anladin onu kanka delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey :sapikfstksmili: sırnaşık şeyaslı bak bi külah donduurma bi sen yala bi o :icecream::icecream:
külahını da bi sen ısır bi o:icecream::icecream:
dudişinin kenarında dondurma bırak tamam mı:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
ama paket dondurma alırsanız nasl yersiniz bilememaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
koltuk kirlenmesin dikkatyasakkelime:roflol::roflol::roflol: babasıgil anlaamsn:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: konuya bak allaam:roflol::roflol:
ne var la yarin banada söyleyin:mymeka:ivet ivet yarın olsun artıkkkohaoldumsmiledelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::sm_cool::teytey::icecream::roflol:
kankammmm Şeniz sagol bebikimm hepside mikemmmeeelll:asigim: ellerin dert görmesin Şeniz hepsinide cok begendim ama dünkünü eklicem kanka:asigim: aklim onda kaldi:asigim:
ama kanka benneyaptımki bu nazar boncugu parlamiyo ama :umursamaz: benim elimde bitane parlayan nazar boncugu var kalpli:asigim: kücük ama olsun güzel onu eklerim zemuszemus
anaaa delikafadulden kanka bunu mutlaka ilk sayfaya eklicem bayildimmm bayildimmm delikafadulden
:roflol: yok kanka sen eklersinde ben begenmez miyim hic :jeyyar: ama en cok dün ekledigini begendim laula vıstık sseç birini
beğenmezsen yararım kafanı:mymeka:
hosgeldiiinnnben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
hemde kendi laptopumla hihoyyyt
kuskim yanliz degilsin olumunekankayizsmile bende bilmiom bunlarin neyden bahsettiklerini :umursamaz:cabuk aciklasinlar:mymeka:ben kaçmadım olumm doktura gittim hemmm pazartesiyinie beklionuzz bakıyımm merak ettimmmm
benn az ders çalışıp gelirim mucukturdum hepinizi:roflol:
burdayiiiimmmfısssssssssssssstıkkkkkkkkkkkkkk sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeynerdeeeesiiiiiiiiiiiiiiiiin
dünde görünmedi:mymeka:şekerkizcandy bugün hiç görünmedi Şeniz
hayirdir la:jeyyar: ne is:jeyyar: niye yoruldun:jeyyar: naptinda :icecream: :sapikfstksmili: sırnaşık şeysırnaşık şeyyoruldummmmmmm:bbo:
erkek olsa gözüm görmez derken benneyaptımki ne demek istedin la fisfisfis anlamadim :uhm::salaklasanfstksmili: sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:erkek olsa gözüm görmezzz uleynn bi hoş oldum ben içimde ıhlamurr ağacı çıkcek şerepsizimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?