15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ben kaçmadım olumm doktura gittim hemmm pazartesiyinie beklionuzz bakıyımm merak ettimmmm
benn az ders çalışıp gelirim mucukturdum hepinizi:roflol:

fısssssssssssssstıkkkkkkkkkkkkkk sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey nerdeeeesiiiiiiiiiiiiiiiiin

kanka o duduslari görüp:jeyyar: kendini kaybetmeyen var mi acep boshayallersmile
zaten benim:mymeka: hayir vermem:mymeka: o öpücükler sadece benim:jeyyar: bencede sansini fazla zorlama kanka :umursamaz:

:roflol::roflol::roflol: kanka costun :roflol:ya onlar cosku nuri olurlarsa :roflol: hic korkmuyoda sırnaşık şeysırnaşık şey gerci böylelerinden korkulmaz:jeyyar: böylelerine can gurban looo:jeyyar: kanka anladin sen onu :icecream:sırnaşık şeysırnaşık şey

kanka diomya masus aciyolar sırnaşık şey milleti yoldan cikarmak icin sırnaşık şeysırnaşık şey bide disi kuyruk sallamazsa vs vs diye kilif uyduruyo denyolar :umursamaz: :roflol: biz kuyruk sallayip yoldan cikariyoz demiyolarda sırnaşık şey sanki biz bilmiyoz neyin ne oldugunu

laa olum zıbın sabah sbah formundasın heeee:roflol:
ne sandin olm :smiley-cool: biz herdaim formumuzdayiz

kankaaaolumunekankayizsmile topigimiz senin giflerinle süslencek la bayanssulusmile

kanka vur kiskinin kafasina:mymeka: olcak sey mi bu lmaz: arkidis arkidisin herüfüne sarkar mi nayyynnnn kötükedihüso yerli mali istiom dedi sempatiksalakcinni bende ona türk mali buldum :smiley-cool:
daha gelmis halen bizimkilere sarkiyo :umursamaz:

:jeyyar: ne sandin kanka :smiley-cool: bakma mesuta sarktigima aklinialirimsmile hem bülent hem mesut:jeyyar: fazla mal göz cikarmaz kanka sırnaşık şey yedek mal iyidir iyi sırnaşık şeysırnaşık şey

kanka biraz su kuskafayi :umursamaz: hasta o hasta :umursamaz: hastaligi beyninee vurmus :roflol: ne dediginin farkinda deeel o:roflol::roflol: du hele bi iyilessin aklinialirimsmile akli basina gelsin o zaman soralim onaÇok üzgünüm çoook bakalim o zamanda böyle sarkabiliyo mu :mymeka:sırnaşık şeysırnaşık şey

kanka ne turp gibisi:mymeka: bende hastayim dedimya :dilcikar: :umursamaz:

libidomu dıdınaklinialirimsmile
:roflol: libido lafini duydu cakallll :jeyyar::icecream: ::roflol::roflol:

kanka noluyo laaaaa benneyaptımki :fransizkalanfstksmili: banada söyleyin la:mymeka: asli yarin sefgülüsüyle:jeyyar: dondurma mi yiyecek yooosaaa :jeyyar: dondurma:icecream: anladin onu kanka delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey :sapikfstksmili: sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol: konuya bak allaam:roflol::roflol:
ivet ivet yarın olsun artıkkkohaoldumsmiledelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::sm_cool::teytey::icecream::roflol:
ne var la yarin banada söyleyin:mymeka:

erkek olsa gözüm görmezzz uleynn bi hoş oldum ben içimde ıhlamurr ağacı çıkcek şerepsizimm

ula vıstık sseç birini
beğenmezsen yararım kafanı:mymeka:
:roflol: yok kanka sen eklersinde ben begenmez miyim hic :jeyyar: ama en cok dün ekledigini begendim la bunlarda güzelde dünkünü daha cok sevdim zemuszemus en iyisi dünkü gülü ekleyim ben:roflol:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
hemde kendi laptopumla hihoyyyt
hosgeldiiinnn sonunda yapildimi hihoyyyt

ben kaçmadım olumm doktura gittim hemmm pazartesiyinie beklionuzz bakıyımm merak ettimmmm
benn az ders çalışıp gelirim mucukturdum hepinizi:roflol:
kuskim yanliz degilsin olumunekankayizsmile bende bilmiom bunlarin neyden bahsettiklerini :umursamaz:cabuk aciklasinlar:mymeka:

fısssssssssssssstıkkkkkkkkkkkkkk sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey nerdeeeesiiiiiiiiiiiiiiiiin
burdayiiiimmm bi saattir sayfa acik ama firsat bulamiyorum yazmaya sinir oldummm :umursamaz:
şekerkizcandy bugün hiç görünmedi Şeniz
dünde görünmedi:mymeka:

yoruldummmmmmm:bbo:
hayirdir la:jeyyar: ne is:jeyyar: niye yoruldun:jeyyar: naptinda :icecream: :sapikfstksmili: sırnaşık şeysırnaşık şey

erkek olsa gözüm görmezzz uleynn bi hoş oldum ben içimde ıhlamurr ağacı çıkcek şerepsizimm
erkek olsa gözüm görmez derken benneyaptımki ne demek istedin la fisfisfis anlamadim :uhm::salaklasanfstksmili: sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:

iyi aksamlar yağğğğğğğğğğğ ,kim dedi bana müge anlı da dıye yaggggg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…