ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden sen nerden ciktiiiiiiiiinnn delikafadulden inanmiyom la acayip cokk özledim seniiii Şeniz ama sen unuttun biziii:dilcikar: sana yazmasam geliceeen yok demi tosbaaaaaaaaa:mymeka::dilcikar: git konusma benle :dilcikar:vıstıım canım mapısdaşım delikafadulden bi kaçamak yaptım geldim seni görünce çok sevindim gari delikafadulden şekerkız kankam ve zebanime de baktım yoklar olumunekankayizsmile canım vefalı hayırlı kankalarım çok özledim sizleri de Şeniz
yarın kız kardeşim evleniyo kız salya sümsük ağlıyom burda sempatiksalakcinni bi tanrıçama gidim omzunda ağlim teselli etsin beni dedim
dipnot: bilahare mesajlarımı cevaplıcam tospaa hızıyla :roflol::roflol:
akasiyama ne oldu anlat vıstıığım mafoldumbenbi msneye girim sorucam hesabını ama meraktan ölücem :mymeka:
he akasiayi sormussun:gitme: uyusugum biyihlim kk'dan bazi sebeplerden ötürü sogudugu icin üyeligini iptal ettirdi :gitme::gitme:
kuskiiim degistirmeyimmi yaniii
:roflol::roflol: bilmiomki yaa bikac gif ekleyim diyorumayy bvu eski giriş miydi fıstıkım siz beni davet ettiğinizde bodoslama girmiştim girişe hiç bakmadım:kedi: değiştirirsen ne yazıcan?
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden sen nerden ciktiiiiiiiiinnn delikafadulden inanmiyom la acayip cokk özledim seniiii Şeniz ama sen unuttun biziii:dilcikar: sana yazmasam geliceeen yok demi tosbaaaaaaaaa:mymeka::dilcikar: git konusma benle :dilcikar:
neyse gel la gel :mymeka: cok özledimopuyorumnanaktan iki öpem seni salyali salyali ŞenizŞeniz
oo hayirli olsun kardesinide evermissin hihoyyyt ben sana iki tokat atiyim:mymeka: hem gelmedigin günler icin:mymeka: hemde kendine gel diye:mymeka: :roflol::roflol:
niko allaaaaan uyusuguuuuuuuu :mymeka: bakma sana böyle iyi davrandigima sempatiksalakcinni pisliksin sen sırnaşık şeysırnaşık şey cok özlettin kendini haiiiiiiiiinnn kötükedihüsosırnaşık şeysırnaşık şey
ay dur bidaaa öpeceeeemmm ŞenizŞeniz kanka la seni görünce zirnasik askim depresti birden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey niyeyse sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kardeşimin düğününü yapim, eşimi yolculayım temelli gelicemhe akasiayi sormussun:gitme: uyusugum biyihlim kk'dan bazi sebeplerden ötürü sogudugu icin üyeligini iptal ettirdi :gitme::gitme:
kuskiiim degistirmeyimmi yaniii
esini nere yolluon la :mymeka: kardesinin dügününde bol bol göbek at :dance:gurtlarini dök :teytey: hazir dökmüsken aklinialirimsmile su uyusuklugunuda eccik dök sempatiksalakcinnikardeşimin düğününü yapim, eşimi yolculayım temelli gelicem
vıstıım olumunekankayizsmile topiğimizin kapısından ayrılırsam ne olayım kaydirigubbakcemile3
bol bol konuşucaz, hiç bukadar özleyeceğimi sanmıyordum mayakhepinizi daha dün gibi hatırlıyorum :roflol: kız kardeş evlendirmek çok zorr la, ne vardı sen, şeker veya zıbını evlendireydim sırnaşık şey o gün gelsin bol bol kına yakıcam
sırnaşık demek fıstık kankam demek sırnaşık şeysırnaşık şey
akasiyam kendi gitti demek, o zaman pek mesele yok, biz getirmesini biliriz inşaallah :Saruboceq: boş oturma çalış, dua et layn vıstıkalsanaalsanasmile kızı sana emanet ettim niye gnderdin :mymeka:
:roflol::roflol: nereye gazmaaann benneyaptımki olm sen gece kusu deeel misin hayirdiiirr fisfisfis sen bu saatte cikmazdin noldu la:roflol::roflol:neyin var iyi misin de hele:roflol:GeCe_KuSu .!.:benden 1 kilo gaz:roflol:litre pardon:roflol:ben yatıom şeker iyi geceler
:roflol::roflol: nereye gazmaaann benneyaptımki olm sen gece kusu deeel misin hayirdiiirr fisfisfis sen bu saatte cikmazdin noldu la:roflol::roflol:neyin var iyi misin de hele:roflol:
çok hastayım dökülüyom valla canım doktora gittim bugün faranjit var grip var.iaçlar da sersem etti iyicesenağlama
çok hastayım dökülüyom valla canım doktora gittim bugün faranjit var grip var.iaçlar da sersem etti iyicesenağlama
:1shok: ay allahim noluyo bize yaaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştı nazar mi degdi ne :sinifsinif: hepimiz birden mi hastalandik yaaaaa senağlama hepimizede gecmis olsun :roflol: kisa zamanda iyileselim ama yaaa sırnaşık şeysırnaşık şeygeçmiş olsun canım a.s.
bende çok kötü grip oldum şimdide öksürmeye başladım :2:
slm cnmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanSelam kızlarrrrrra.s.
hosgeldinnn cnmmmmm :sm_cool: iyi etmissin vallaaa, hep bekleriz bundan sonra sIk sIk ugra olur mu :1hug:Uyku tutmuyor valllaaaa kızlar..Bi guzel topicnize ugrayım dedım.
:1shok: ay allahim noluyo bize yaaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştı nazar mi degdi ne :sinifsinif: hepimiz birden mi hastalandik yaaaaa senağlama hepimizede gecmis olsun :roflol: kisa zamanda iyileselim ama yaaa sırnaşık şeysırnaşık şey
slm cnmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
hosgeldinnn cnmmmmm :sm_cool: iyi etmissin vallaaa, hep bekleriz bundan sonra sIk sIk ugra olur mu :1hug:
he vallaa yaaa bu yüzden topigimize nazar boncugu ekledimbencede nazar değdiallah kem gözlerde korusun:jeyyar:
aaa ciddeeeeeeeenn delikafadulden hemen msne girip bakiiiim cok merak ettiimmmsn e resmimi koydum fıstıkcım,zhebani ve aslı gördü resmimi
:roflol: yanliz degilsin cnm philemon ablayla bende hep gec uyuyoruz :roflol: bide ank06 abla'da var oda gec uyuyo ama bugün yok :roflol:Hb cnmmm hep bole gec uyuyorum valla tutmuyor bır turlu uyku nolcak bılmıorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?