15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden sen nerden ciktiiiiiiiiinnn delikafadulden inanmiyom la acayip cokk özledim seniiii Şeniz ama sen unuttun biziii:dilcikar: sana yazmasam geliceeen yok demi tosbaaaaaaaaa:mymeka::dilcikar: git konusma benle :dilcikar:
neyse gel la gel :mymeka: cok özledimopuyorumnanaktan iki öpem seni salyali salyali ŞenizŞeniz
oo hayirli olsun kardesinide evermissin
hihoyyyt ben sana iki tokat atiyim:mymeka: hem gelmedigin günler icin:mymeka: hemde kendine gel diye:mymeka: :roflol::roflol:
niko allaaaaan uyusuguuuuuuuu :mymeka: bakma sana böyle iyi davrandigima sempatiksalakcinni pisliksin sen sırnaşık şeysırnaşık şey cok özlettin kendini haiiiiiiiiinnn kötükedihüsosırnaşık şeysırnaşık şey
ay dur bidaaa öpeceeeemmm ŞenizŞeniz kanka la seni görünce zirnasik askim depresti birden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey niyeyse sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

he akasiayi sormussun:gitme: uyusugum biyihlim kk'dan bazi sebeplerden ötürü sogudugu icin üyeligini iptal ettirdi :gitme::gitme:

kuskiiim degistirmeyimmi yaniii

he akasiayi sormussun:gitme: uyusugum biyihlim kk'dan bazi sebeplerden ötürü sogudugu icin üyeligini iptal ettirdi :gitme::gitme:

ayy bvu eski giriş miydi fıstıkım siz beni davet ettiğinizde bodoslama girmiştim girişe hiç bakmadım:kedi: değiştirirsen ne yazıcan?

ayy bvu eski giriş miydi fıstıkım siz beni davet ettiğinizde bodoslama girmiştim girişe hiç bakmadım:kedi: değiştirirsen ne yazıcan?
:roflol::roflol: bilmiomki yaa bikac gif ekleyim diyorum
zibinim deniz kizlarini bulmus:roflol: onlari ekleyip bunlar biz yazdim
altinada 15linin aciklamasini yapip meshur etiketlerimizi ekleyip bikac gifle kapatiyim diom
herseyi silmek istiom yaa cok manyakca yazmisim :roflol:
bitek ilk bastaki hey 15li 15li kk yollari banli hey 15li 15li trajikomigin rajikomigini silmem :roflol: o 15liyi anlatiyo:roflol: ban man:roflol:
onun haricinde herseyi silebilirim eger sizden gazi alirsam aklinialirimsmile

kardeşimin düğününü yapim, eşimi yolculayım temelli gelicem
vıstıım olumunekankayizsmile topiğimizin kapısından ayrılırsam ne olayım kaydirigubbakcemile3
bol bol konuşucaz, hiç bukadar özleyeceğimi sanmıyordum mayak hepinizi daha dün gibi hatırlıyorum :roflol: :roflol: kız kardeş evlendirmek çok zorr la, ne vardı sen, şeker veya zıbını evlendireydim sırnaşık şey o gün gelsin bol bol kına yakıcam
sırnaşık demek fıstık kankam demek sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
akasiyam kendi gitti demek, o zaman pek mesele yok, biz getirmesini biliriz inşaallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: boş oturma çalış, dua et layn vıstıkalsanaalsanasmile kızı sana emanet ettim niye gnderdin :mymeka:

esini nere yolluon la :mymeka: kardesinin dügününde bol bol göbek at :dance:gurtlarini dök :teytey: hazir dökmüsken aklinialirimsmile su uyusuklugunuda eccik dök sempatiksalakcinni
dün gibi hatirliyomus yok bide hatirlamasaydin :umursamaz: dedigi lafa bak :roflol:
anaa sen ve topigin kapisindan ayrilmamak sengözlerimebaksanab bende inandim pehhhh bos birakmaya gelmion olm:mymeka: bi trye gidiyim dedim hepiniz gittiniz:mymeka:
e hadiii bakaliiimmm görceeeeeeeeez Çok üzgünüm çoook verdigin sözü tutmazsan
esini nere yolluon la .mymeka: kardesinin dügününde bol bol göbek :dance: at gurtlarini dök :teytey: hazir dökmüsken aklinialirimsmile su uyusuklugunuda eccik dök sempatiksalakcinni :roflol:
dün gibi hatirliyomus yok bide hatirlamasaydin :umursamaz: dedigi lafa bak :roflol:
esini nere yolluon la .mymeka: kardesinin dügününde bol bol göbek :dance: at gurtlarini dök :teytey: hazir dökmüsken aklinialirimsmile su uyusuklugunuda eccik dök sempatiksalakcinni :roflol:
anaa sen ve topigin kapisindan ayrilmamak sengözlerimebaksanab bende inandim pehhhh bos birakmaya gelmion olm:mymeka: bi trye gidiyim dedim hepiniz gittiniz:mymeka:
e hadiii bakaliiimmm görceeeeeeeeez Çok üzgünüm çoook verdigin sözü tutmazsan seni maymeka yagmuruna tutarim ona göre:mymeka: allaaaan uyusuguuuu:mymeka: hem gel artik:gitme: asker sevgilisi olcam bikac gün sonra:gitme: cok ihtiyacim olcak size:gitme: beni yanliz birakirsan görüsürüzz :mymeka:
sırnaşık şeysırnaşık şeybabababa :mymeka: kankalarim duydunuz mu ohaoldumsmile naaaako uyusugu bizi hemen basindan atmak istiomus sempatiksalakcinni yok demeyiz valla:roflol:

e hadiii bakaliiimmm görceeeeeeeeez Çok üzgünüm çoook verdigin sözü tutmazsan seni maymeka yagmuruna tutarim ona göre:mymeka: allaaaan uyusuguuuu:mymeka: hem gel artik:gitme: asker sevgilisi olcam bikac gün sonra:gitme: cok ihtiyacim olcak size:gitme: beni yanliz birakirsan görüsürüzz :mymeka:
sırnaşık şeysırnaşık şeybabababa :mymeka: kankalarim duydunuz mu ohaoldumsmile naaaako uyusugu bizi hemen basindan atmak istiomus sempatiksalakcinni yok demeyiz valla:roflol:
seni maymeka yagmuruna tutarim ona göre:mymeka: allaaaan uyusuguuuu:mymeka: hem gel artik:gitme: asker sevgilisi olcam bikac gün sonra:gitme: cok ihtiyacim olcak size:gitme: beni yanliz birakirsan görüsürüzz :mymeka:
sırnaşık şeysırnaşık şeybabababa kankalarim duydunuz mu ohaoldumsmile naaaako uyusugu bizi hemen basindan atmak istiomus sempatiksalakcinni yok demeyiz valla:roflol:
topige geri dönüs yapta gör bak sırnaşık şeysırnaşık şey ne demek istedigimi o zaman anlican sempatiksalakcinni sasircan nolmus bu kizlara dicen neler kacirdin neler :roflol:neyse gelince telafi edersin artikin :jeyyar:
susss susss:mymeka: ben trye gittim hersey degismis:mymeka: ben yokken sen göz kulak olmaliydin:mymeka: akasiama göz kulak olcana kendinde gittin :umursamaz:
yok nikom yok :sinifsinif: dönmez artik o:gitme: kkya hic girmiyodu anlatti bana sebeplerini:gitme: dedim sacmalama gel fln ama nafile :a015: ne kadar kararliysa artik üyeligini bile iptal ettirmis :a015: getirebiliyosan getir geri :gitme: akasiami getirde yoklugunu telafi et:mymeka:

Son düzenleme:
:1shok: o ne laaaaaaaaaaaaaa delikafadulden destan yazmisim mübareeeeeeeeekkkk sırnaşık şeysırnaşık şey:cenesidüsenfstksmili: sırnaşık şeysırnaşık şey

GeCe_KuSu .!.:
benden 1 kilo gaz:roflol:litre pardon:roflol:ben yatıom şeker iyi geceler
:roflol::roflol: nereye gazmaaann benneyaptımki olm sen gece kusu deeel misin hayirdiiirr fisfisfis sen bu saatte cikmazdin noldu la:roflol::roflol:neyin var iyi misin de hele:roflol:

:roflol::roflol: nereye gazmaaann benneyaptımki olm sen gece kusu deeel misin hayirdiiirr fisfisfis sen bu saatte cikmazdin noldu la:roflol::roflol:neyin var iyi misin de hele:roflol:

çok hastayım dökülüyom valla canım doktora gittim bugün faranjit var grip var.iaçlar da sersem etti iyicesenağlama

çok hastayım dökülüyom valla canım doktora gittim bugün faranjit var grip var.iaçlar da sersem etti iyicesenağlama

geçmiş olsun canım a.s.
bende çok kötü grip oldum şimdide öksürmeye başladım :2:
:1shok: ay allahim noluyo bize yaaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştı nazar mi degdi ne :sinifsinif: hepimiz birden mi hastalandik yaaaaa senağlama hepimizede gecmis olsun :roflol: kisa zamanda iyileselim ama yaaa sırnaşık şeysırnaşık şey

bencede nazar değdi allah kem gözlerde korusun:jeyyar:

slm cnmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

hosgeldinnn cnmmmmm :sm_cool: iyi etmissin vallaaa, hep bekleriz bundan sonra sIk sIk ugra olur mu :1hug:

Hb cnmmm hep bole gec uyuyorum valla tutmuyor bır turlu uyku nolcak bılmıorumkaydirigubbakcemile3

kizlaaaaaaaarrrrr :sm_cool: topigimizin grisini yani ilk mesajini editledim :dance: bakin bakalim begenicek misiniz:kedi: bi kusuru varsa söyleyin geri editleyip düzeltiyim:jeyyar:

bencede nazar değdi allah kem gözlerde korusun:jeyyar:
he vallaa yaaa bu yüzden topigimize nazar boncugu ekledim
msn e resmimi koydum fıstıkcım,zhebani ve aslı gördü resmimi
aaa ciddeeeeeeeenn delikafadulden hemen msne girip bakiiiim cok merak ettiimm
Hb cnmmm hep bole gec uyuyorum valla tutmuyor bır turlu uyku nolcak bılmıorumkaydirigubbakcemile3
:roflol: yanliz degilsin cnm philemon ablayla bende hep gec uyuyoruz :roflol: bide ank06 abla'da var oda gec uyuyo ama bugün yok :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…