15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

huuuuu iyi geceler şekerlerrr Şeniz
slmmm nabeerŞeniz

fısssstıkkk naber opuyorumnanaktan
oğlum format attı laptopa virüs bulaşmış bolcana
iyiiii abla nolsuuuunnzemuszemussizi sormali guclubacismile
yaaaa pc deme bana pc demeee akannehir benim pc iyice yavasladi kafayi yicem :2:

iyi aksamlar yağğğğğğğğğğğ ,kim dedi bana müge anlı da dıye yaggggg
iyi aksamlar nann nabeerrr Şeniz zibin dedi zibin aklinialirimsmile sssst benden duymus olma ama sempatiksalakcinni

sumak içine havva mı kaçtı
:roflol: bak gördünüz mü sorumu görmezden gelmis:dilcikar:

benimde çok yavaşlamıştı fıstıkcım,meğer çeşitli çeşitli virüs bulaşmış oğlum formatladı.
bide onların pc lere bulaşmış benimkindenbilmiyorumkismile

fıstık grdumde yazam şimdi bişi yapmadım tahmin ettigin cinsten bugun etinin etkinligi vardı hani birilerine bişiler alcaktık huzur evi için canım oraya gittik yoruldm cok

iyiyim ablacım nasıl olayım sen nasılsın

iyiym bende canım saol turluyorum işte burada pek sesiz sanki bu gece buralar

benede iyilik canım ne olsun ya

fıstık grdumde yazam şimdi bişi yapmadım tahmin ettigin cinsten bugun etinin etkinligi vardı hani birilerine bişiler alcaktık huzur evi için canım oraya gittik yoruldm cok

tebrik ediyorum canım ya gördüm patron konu açmış

benimde çok yavaşlamıştı fıstıkcım,meğer çeşitli çeşitli virüs bulaşmış oğlum formatladı.
bide onların pc lere bulaşmış benimkindenbilmiyorumkismile
ay evet cok dikkat etmek gerekiyo

anaaa sen böyle cevap verdigine göre cidden cok yorgunsuuunn :roflol::roflol: kiyamam sanaaa :1hug: tebrikler caniikomm ne güzel bi hayir isine vesile olmussun :teytey:

vıstıım canım mapısdaşım delikafadulden bi kaçamak yaptım geldim seni görünce çok sevindim gari delikafadulden şekerkız kankam ve zebanime de baktım yoklar olumunekankayizsmile canım vefalı hayırlı kankalarım çok özledim sizleri de Şeniz
yarın kız kardeşim evleniyo kız salya sümsük ağlıyom burda sempatiksalakcinni bi tanrıçama gidim omzunda ağlim teselli etsin beni dedim
dipnot: bilahare mesajlarımı cevaplıcam tospaa hızıyla :roflol::roflol:
akasiyama ne oldu anlat vıstıığım mafoldumbenbi msneye girim sorucam hesabını ama meraktan ölücem :mymeka:

kizlar bisi sorcam topigimizin griisni degistiriyorum:dance:
kankaligimizin nasil olustugunu anlaticam:asigim: yani 15liyi
hazir el atmisken bikac gif ekleyip süslicem
sizce su alttaki yaziyi degistirsemmi??

aklinialirimsmile iveeeeeeeeeeeeetttt saygideger mapisdas gardaslariiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm olumunekankayizsmile
düsündüüüüük boshayallersmile tasindiiiiiiiik
dedikkkii biz mapisdas kankalarinin niye bi topigii yok :gitme:
farkli farkli topiclerde geyik yapamaz olduk mafoldumben kaldikmi geyiksiz :çok üzgünüm:
sizsiz gözüme uyku bilem girmez oldu allllama ohaoldumsmile
amaaaaaaa aklinialirimsmile yeter artik bu kadar hasreeetttt:umursamaz: tak etti canima :mymeka:

nikooooooo hoş gldin kayıp seni nerelerdesin sen bakalım şükür kavuşturana yani :lepi: allah mesut etsin canım çok ağlama nan gelin oluyor ne güzel iştesositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…