huuuuu iyi geceler şekerlerrrŞeniz
iyi aksamlar yağğğğğğğğğğğ ,kim dedi bana müge anlı da dıye yaggggg
iyi geceler canımmm
nasılsın
iyi geceler sumak hoş geldin vallh ben demedim seyretmiyom zaten onu
iyi geceler canım ben iyiyim saol sen nasılsın
sağol bende iyiyim.dolaşıyorum buralarda
sumak içine havva mı kaçtı
slmmm
huuuuu iyi geceler şekerlerrrŞeniz
iyiiii abla nolsuuuunnzemuszemussizi sormali guclubacismilefısssstıkkk naber opuyorumnanaktan
oğlum format attı laptopa virüs bulaşmış bolcana
iyi aksamlar nann nabeerrr Şeniz zibin dedi zibin aklinialirimsmile sssst benden duymus olma ama sempatiksalakcinniiyi aksamlar yağğğğğğğğğğğ ,kim dedi bana müge anlı da dıye yaggggg
:roflol: bak gördünüz mü sorumu görmezden gelmis:dilcikar:sumak içine havva mı kaçtı
slmmmnabeerŞeniz
iyiiii abla nolsuuuunnzemuszemussizi sormali guclubacismile
yaaaa pc deme bana pc demeee akannehir benim pc iyice yavasladi kafayi yicem :2:
iyi aksamlar nann nabeerrr Şeniz zibin dedi zibin aklinialirimsmile sssst benden duymus olma ama sempatiksalakcinni
:roflol: bak gördünüz mü sorumu görmezden gelmis:dilcikar:
fıstık grdumde yazam şimdi bişi yapmadım tahmin ettigin cinsten bugun etinin etkinligi vardı hani birilerine bişiler alcaktık huzur evi için canım oraya gittik yoruldm cok
iyiyim ablacım nasıl olayım sen nasılsın
slmmmnabeerŞeniz
iyiiii abla nolsuuuunnzemuszemussizi sormali guclubacismile
yaaaa pc deme bana pc demeee akannehir benim pc iyice yavasladi kafayi yicem :2:
iyi aksamlar nann nabeerrr Şeniz zibin dedi zibin aklinialirimsmile sssst benden duymus olma ama sempatiksalakcinni
:roflol: bak gördünüz mü sorumu görmezden gelmis:dilcikar:
fıstık grdumde yazam şimdi bişi yapmadım tahmin ettigin cinsten bugun etinin etkinligi vardı hani birilerine bişiler alcaktık huzur evi için canım oraya gittik yoruldm cok
ay evet cok dikkat etmek gerekiyobenimde çok yavaşlamıştı fıstıkcım,meğer çeşitli çeşitli virüs bulaşmış oğlum formatladı.
bide onların pc lere bulaşmış benimkindenbilmiyorumkismile
anaaa sen böyle cevap verdigine göre cidden cok yorgunsuuunn :roflol::roflol: kiyamam sanaaa :1hug: tebrikler caniikomm ne güzel bi hayir isine vesile olmussun :teytey:fıstık grdumde yazam şimdi bişi yapmadım tahmin ettigin cinsten bugun etinin etkinligi vardı hani birilerine bişiler alcaktık huzur evi için canım oraya gittik yoruldm cok
vıstıım canım mapısdaşım delikafadulden bi kaçamak yaptım geldim seni görünce çok sevindim gari delikafadulden şekerkız kankam ve zebanime de baktım yoklar olumunekankayizsmile canım vefalı hayırlı kankalarım çok özledim sizleri de Şeniz
yarın kız kardeşim evleniyo kız salya sümsük ağlıyom burda sempatiksalakcinni bi tanrıçama gidim omzunda ağlim teselli etsin beni dedim
dipnot: bilahare mesajlarımı cevaplıcam tospaa hızıyla :roflol::roflol:
akasiyama ne oldu anlat vıstıığım mafoldumbenbi msneye girim sorucam hesabını ama meraktan ölücem :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?