15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Ohhh Ohhhhh ne guzelllllllkaydirigubbakcemile3

fıstıkkk benim sayfalarda sorun var herhalde ben ilk sayfada bi değişiklik farkedemedim kafamçokkarıştı

fıstıkkk benim sayfalarda sorun var herhalde ben ilk sayfada bi değişiklik farkedemedim kafamçokkarıştı
:1shok: o niye yaaaaaaa ohaoldumsmile o kadar ugrastim birsürü sey yazdim valla sempatiksalakcinni herzamanki gibi yine cenem düstü yazdikca yazdim :roflol: ama gerekli seyleri yazdim valla sırnaşık şey 15linin aciklamasini yaptim dostlugumuzun nasil olustugunu fln yazdim sırnaşık şeysırnaşık şey etiketlerimizide ekledim :lepi: he bide patronumuz kazene tesekkürlerimi ilettim şutarafagitti
tekrar baksana ilk mesaja

Phil ablaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden inanmiyorum yaaaaaaaaaaa:asigim: ne güzelsin sen öyleeeeeeeeeee:asigim: hayal ettigimden daha bakimli daha hosopuyorumnanaktan
ank ablada sende bu kadar bakimli olmak zorunda misiniz yaaaaaaa:asigim: kiskanicaaam vallaaa gerci ank ablayi sadece profil fotosundan gördüm ama yinede cok bakimli oldugu belliydiii
du bidaha bakcaaam fotonaaaaaa:asigim:

ama en cokta gözlerin mükemmeeelll:asigim::asigim::asigim: mavis maviiiiisss boshayallersmile ne güzel avatarina doya doya bakiyodum kaldirdin :sinifsinif:

Arkadaşlar yaşlar kaççççç=))

cagla22 .!.:
Tabikiiiiiii oluruummmm =))
:roflol: ama bu kizlar sapik mi diye sasirma tamam mi sempatiksalakcinni:roflol::roflol: her aksam gece yayinina geciyozda:roflol::roflol: :sapik15likankalarsmili: sempatiksalakcinni:roflol::roflol: ama alisirsin merak etme:lepi:

Son düzenleme:

hay allah iyiliğini versin senin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3
:roflol: ama bu kizlar sapik mi diye sasirma tamam mi sempatiksalakcinni:roflol::roflol: her aksam gece yayinina geciyozda:roflol::roflol: :sapik15likankalarsmili: sempatiksalakcinni:roflol::roflol: ama alisirsin merak etme:lepi:

kız gözlerim mavi değil sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
biliyorum biliyorum sempatiksalakcinni gözlerin yesil turkuaz gibi aklinialirimsmile icimden mavi demek geldide sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey

sen içinden geçeni söyle canım sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…