he vallaa yaaa bu yüzden topigimize nazar boncugu ekledim
aaa ciddeeeeeeeenn delikafadulden hemen msne girip bakiiiim cok merak ettiimm
:roflol: yanliz degilsin cnm philemon ablayla bende hep gec uyuyoruz :roflol: bide ank06 abla'da var oda gec uyuyo ama bugün yok :roflol:
sagol cnmm ŞenizGeçmiş olsun kızlarr hepınızede
eveetOhhh Ohhhhh ne guzelllllllkaydirigubbakcemile3
:1shok: o niye yaaaaaaa ohaoldumsmile o kadar ugrastim birsürü sey yazdim valla sempatiksalakcinni herzamanki gibi yine cenem düstü yazdikca yazdim :roflol: ama gerekli seyleri yazdim valla sırnaşık şey 15linin aciklamasini yaptim dostlugumuzun nasil olustugunu fln yazdim sırnaşık şeysırnaşık şey etiketlerimizide ekledim :lepi: he bide patronumuz kazene tesekkürlerimi ilettim şutarafagittifıstıkkk benim sayfalarda sorun var herhalde ben ilk sayfada bi değişiklik farkedemedim kafamçokkarıştı
sagol cnmm Şeniz
eveetbundan sonra senle birlikte gece nöbetinde 3 kisi olduk :roflol::roflol::roflol: tabi gelip sohbetimize dahil olmak istersen opuyorumnanaktan
Phil ablaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden inanmiyorum yaaaaaaaaaaa:asigim: ne güzelsin sen öyleeeeeeeeeee:asigim: hayal ettigimden daha bakimli daha hosopuyorumnanaktan
ank ablada sende bu kadar bakimli olmak zorunda misiniz yaaaaaaa:asigim: kiskanicaaam vallaaagerci ank ablayi sadece profil fotosundan gördüm ama yinede cok bakimli oldugu belliydiii
du bidaha bakcaaam fotonaaaaaa:asigim:
:roflol: ama bu kizlar sapik mi diye sasirma tamam mi sempatiksalakcinni:roflol::roflol: her aksam gece yayinina geciyozda:roflol::roflol: :sapik15likankalarsmili: sempatiksalakcinni:roflol::roflol: ama alisirsin merak etme:lepi:cagla22 .!.:Tabikiiiiiii oluruummmm =))
Phil ablaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden inanmiyorum yaaaaaaaaaaa:asigim: ne güzelsin sen öyleeeeeeeeeee:asigim: hayal ettigimden daha bakimli daha hosopuyorumnanaktan
ank ablada sende bu kadar bakimli olmak zorunda misiniz yaaaaaaa:asigim: kiskanicaaam vallaaagerci ank ablayi sadece profil fotosundan gördüm ama yinede cok bakimli oldugu belliydiii
du bidaha bakcaaam fotonaaaaaa:asigim:
sempatiksalakcinni 17 :lolitafstksmili: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen?Arkadaşlar yaşlar kaççççç=))
ama en cokta gözlerin mükemmeeelll:asigim::asigim::asigim: mavis maviiiiisss boshayallersmile ne güzel avatarina doya doya bakiyodum kaldirdin :sinifsinif:
:roflol: ama bu kizlar sapik mi diye sasirma tamam mi sempatiksalakcinni:roflol::roflol: her aksam gece yayinina geciyozda:roflol::roflol: :sapik15likankalarsmili: sempatiksalakcinni:roflol::roflol: ama alisirsin merak etme:lepi:
abla hade hadeeeeeeeeeee :roflol: mütevazilik yapmaaa :jeyyar:hay allah iyiliğini versin senin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Arkadaşlar yaşlar kaççççç=))
biliyorum biliyorum sempatiksalakcinni gözlerin yesil turkuaz gibi aklinialirimsmile icimden mavi demek geldide sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeykız gözlerim mavi değil sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sempatiksalakcinni 17 :lolitafstksmili: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen?
biliyorum biliyorum sempatiksalakcinni gözlerin yesil turkuaz gibi aklinialirimsmile icimden mavi demek geldide sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?