kiskancim kankakıskançç al tarkanını kankamıhn sevdalısına bakmam ben
hepsüyle 1 hafta
irfan başka evimin irkeği o
ama behlüll
kanka 4 erkek haaaçgöz
kanka şu çamaşırları başbaşa konuşaksonsuz griye dönerz kkya yazarsk
selam ablammmmselammmm kızlarrrrrr
yeni geldimmmmmm
öle miii
ya amaamaa:84::84::84::84::84 ldumu şimdi :84::84::84::84::84::84:
yayın nolcak
kanka patron okuyodaacaba gülüyomu
bbgye döndükgördm patronn yazdığını
hadi beraber ucalim kankageri gelcem
amaninncasper kedersizmis hosgeldiiinnn sefalar getirdin
gel muhabbete katil beraber gülelim
amin amin hepberaber cok yasayalim
aah ahhh anlatsam roman olurpatron beni taa üye olusumun ilk haftasinda banladi:hayathikayesinianlatmayabaslayanfstksmili: :86:
patron benim cenemden resmen bikti hatta abi nasihati vererek fstk cok göze batiyosun dikkat et dedi herkese yapmaz bunu haaa direk mapisa yollar allama :86: özel kisiligim diomda inanmiolar gi:82:
muhabete katılmasamdaa konuyaa aboneyim fıstıkgizli hayranınız oldumm allamaaa (bak bu allamayıda sizden öğrendim allama )
aman ablaaaaaa:89: iki roflolun 200le 100ün lafi mi olur
diregin basinda striptiz yapan hatun ekledimillet koptu arasi sogumadan baska bi konuya kuku resmi ekledi bide cok aciklayici bi mesaj yazaraktan 3 delik var yazdi töbe allam yanliz o konu bi alemdi hee millet saymaya basladi bide acik acik de..k melik yazmislardi kopmustum
kac sayfa olmus abla de heletimamdirr öptümmm yarin görüsürüzzzz :79: iyi gecelerrr
allanizi gi su linke bi girip benim yazdiklarima bakin :86:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...umuz-quotspeedy-gonzales-quot-buyrunuz-2.html
olummmm nasıl bliyonn demi yazdıklarımıhem direk hem kukuşşşşş engin tecrübelerimden yararlansın herkesler demiiii yanii
fıstık ne oldu neye dayanmaz yüregımızı ne olıyı olum allam yaaa adaı hasta etmeemerak ettım bak sımcık
pilim ablammm
aslııııııııııı
pili ablammm
ayyyyyyy fenalıkkkkk geldiiiii promosyon mesajlardannnn
deminden beri onları silmeyle uğraşıyommmmkızlarrrr sizdede oluyor mu
aslıııı yavrimmmmmm
napıyon bakiimmmm
angelim gözdemmmm
sen napıyon bakiimmmm
selam ablammmmgecmise baktin mi abla neler kacirdin neler
kanka cok zalagim biliom saf gibi unutup hayal alemine daldim yayin olcak diye cuma yapsak :97: olma mi kizlar beni gebertcek dur özel mesajla bi duyuru yapim :82:
yok bide gülmesin kankabakma sen onun o kadan ciddi durduguna :86: bizim muzlari takkeleri okuyup gülmeyen bi allahin kulu varsa ciksin karsima bu konida hassasum kanka
muhabete katılmasamdaa konuyaa aboneyim fıstıkgizli hayranınız oldumm allamaaa (bak bu allamayıda sizden öğrendim allama )
piliii ablammm yaaa öğlen ki şamatayııı kaçırdınnn
nerdesin ama sen yaaaaa koptuk koptukkk öğlen deee
cumartesi gecesiiii 5. kanala gel ama ablammmivetttt şamatayııı kaçırmışemmmmm:86::84kurkennnn koptumm allamaaa
yeğenime bakmaya gittimmm
büyükkk ihtimall yarında gidecem
kızım cenen acaip düşmüş o degıl o koltuga ben otursam demekabov soruları düşünemıyom nan bu arada sen bu saatte hayırdır :60
sen bi oturdagöstercem ben sana anyayi konyayi oturduguna oturcana pisman etmezsem banada viztik dimesinler niahahahhaha :kötükadinkahkahasiatanfstksmili: :86:
hersey vatandas icin ablagerekirse kendimizi feda edip behlülle tarkani deneriz maksat gönüller bir olsun :86: vatandas engin tecrübelerimizden yararlansin kendimizi düsündügümüzden degil ha
sormabu gidisle harbiden en cenesi düsük üye oolarak enlere aday gösterilcem hee dalga geciom öyle ama bide cidden olmuyo muymus
zaten korkuyom :Fistiktankorkanaslsmili:
niye mi uyanigimbenim bit burunlu kardesm yüzünden tabikiside zabah zabah krese götürmek icin kalktim üstünü giydirdim üstümü giydim pasa beyimiz gitmicem abbaa ben hikilooommm(yani sıkılıom) dedi ve krese gitmedi anami bubami devreye doktum dil döktüler ama bana misin dimedi küccücük dötüyle söz dinlemiyo ya
yatarsam uyanamam diye geri yatmadim :86: ama cok pis uykum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?