15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

kiskancim kanka cok pis hemide :86:kiskanclik krizine bi girersem bidaha cikarabilene ask olsun o yüzden zirnasma tarkanima :95: bilmem mi kanka bakmazsinkankalik yemini verdik olm bakar miyiz hic

yaaa düsünsene kanka o bi haftaya neler neler sigar

evinin irkegiymis evinin irkegide niye hic evinin killi irkegiyle degilde, pehlülle fanteziler kuruon kanka

behlül deyince akan sular duruyo demiii namissiz seniii :jeyyar: :86:

kiskanma kanka tüm yausuhlulari kaptim hemide hepsi esmer benim olcaklar lannn cikari yok

bencede kanka ama kanka gitseydik simdiye coktan giderdik la yanliz yakinda +18e tasincaz ona kendimizi hazirlamamiz lazim :86: mecburi pro olmamiz lazim kanka

selammmm kızlarrrrrr
yeni geldimmmmmm
selam ablammmm gecmise baktin mi abla neler kacirdin neler

öle miii
ya amaamaa:84::84::84::84::84ldumu şimdi:84::84::84::84::84::84:
yayın nolcak

kanka patron okuyoda acaba gülüyomu
bbgye döndükgördm patronn yazdığını
kanka cok zalagim biliom saf gibi unutup hayal alemine daldim yayin olcak diye cuma yapsak :97: olma mi kizlar beni gebertcek dur özel mesajla bi duyuru yapim :82:

yok bide gülmesin kanka bakma sen onun o kadan ciddi durduguna :86:bizim muzlari takkeleri okuyup gülmeyen bi allahin kulu varsa ciksin karsima bu konida hassasum kanka

muhabete katılmasamdaa konuyaa aboneyim fıstık gizli hayranınız oldumm allamaaa (bak bu allamayıda sizden öğrendim allama )

ne düşük çeneli gacilersinizzzzzzz
hala geçmişi okumaya çalışıyommmm
tabiiii buraya oturdummm yaaaa hemen başladı benim:102:
fıstıkımmm bakkkkk böyle giderse cumartesiye kadan 2000.sayfa olcezzzz
heeeee bi hayalet var bizim topikte sessiz sedasız dolaşıyorrrrr
hadi ben yine geçmişe gidemmm

fıstık ne oldu neye dayanmaz yüregımızı ne olıyı olum allam yaaa adaı hasta etmeemerak ettım bak sımcık

pilim ablammm

tabii canım lafımı olurrr
görüyon mu bizim ankııkadın bilmeyenlere öğretiyoooo
dün geceden sonra 19 sayfa geçmişşu anda1919.sayfadayızzzz

fıstık çenesi düşükkankamız seni bu gidişle gerçekten enlere aday göstermemiz lazım
kk.nın ennnnnnn çenesi düşük üyesi diyeee:86:

olummmm nasıl bliyonn demi yazdıklarımı hem direk hem kukuşşşşş engin tecrübelerimden yararlansın herkesler demiiii yanii

kamu görevi yapıyon dimi komşucummm
imza:kamugöreviyaparakengintecrübelerinianlatanüyeanksmile.

ayyyyyyy fenalıkkkkk geldiiiii promosyon mesajlardannnn
deminden beri onları silmeyle uğraşıyommmmkızlarrrr sizdede oluyor mu

fıstık ne oldu neye dayanmaz yüregımızı ne olıyı olum allam yaaa adaı hasta etmeemerak ettım bak sımcık

pilim ablammm

aslıııı yavrimmmmmm
napıyon bakiimmmm

aslııııııııııı
pili ablammm

angelim gözdemmmm
sen napıyon bakiimmmm

piliii ablammm yaaa öğlen ki şamatayııı kaçırdınnn
nerdesin ama sen yaaaaa koptuk koptukkk öğlen deee

geçmişe bakmammııııııallaam gülmektennnn koptummmm
fıstıkkkk kankaaa nettin şimcikkkkkherkesi tava getirdin çoşturdunnnşimdi ne deyonnnnn
biz bilem okurken wc.zor yetişiyokkkk

muhabete katılmasamdaa konuyaa aboneyim fıstık gizli hayranınız oldumm allamaaa (bak bu allamayıda sizden öğrendim allama )

hoşşş geldinnnn canımmmm
buraya girdikten sonra bağımlılık oluyoooozor gidersinn artıkkk

kızım cenen acaip düşmüş o degıl o koltuga ben otursam demekabov soruları düşünemıyom nanbu arada sen bu saatte hayırdır:60

aslııı yanmışsınnn heeeee bende düşünemiyommm
seni tenhada sıkıştırmakkk için o koltuğa oturtmak istiyooooo demekkimm

vısssstıkkkk anyayı konyayı mıııı:86:kız zaten konyalıııı
yeterki vatandaş faydalansınnn dimiiiii:86:yosaaaa kendiniz için bişi istemiyonuzzzz
heeee yaaaa belkim gerçek olur en lerde ennnn çenesi düşük üye olaraktan seçilirsinn

zaten korkuyom :Fistiktankorkanaslsmili:

kork fıstıktannn korkkkk:18:

yirimm ben kardeşiniiiennnn sevimliii yaşlarııı
bakıyom bu gün uyuyamamışsınnn kızlarrr uyumana izin vermemişlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…