15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

fıstık kıs dolu değilmiş ö.m kutum ama boşaltım yine ...at hadi nan ölcem meraktan ne bu hayat ölüm meselesi leynn

Son düzenleme:
malesef ben cumartesi de çalışıorummm fıstıkımm :84::84::84:
la valla dayakliksin :95: ya zaten yaiyn gece 1e kadar fln sürmüyoki bizim tavuklar erkenden yatiyo en gec 12de cikarlar oda en gec bak bugün erken yat yarinda isten gelince sekeleme yaparsin :86: olmaz mi :26:

allam 600 saniye siniri yetmiyomus gibi bide 10 dakkaya cikarmislar yaaaaaaaaaaa :95:
neyse nilim sen zaten burdasin digerleri gecmisi okumaz göremezler vs dye özelle attim
ayni mesaji sana özel burayada yaziim

TIKKAT TIKKAT BU BIR DUYURUDUR, BU BIR DUYURUDUR :82:
cumartesi günü yapilcak 5.kanal yayini iptal olmustur, tekrarliyorum iptal olmustur iptal olmustur
yayin haftaya cumarteside yapilamamaktadir cünkü dügün var :86: ve
bensiz yayina hickimse gecmicek
o yüzden sakin ama sakin cumartesi yayin yapiyim demeyin eger cumartesi yayin yaparsaniz olcaklarida göze aldiniz demektir cesaret ediyosaniz buyrun efenim pist sizin yapin yayini yiyorsa yazinmade in kazen :86: yok eger yarin yapmayalim diyosaniz haftaya cuma olcak yayin
cumartesi günki yayini cuma gününe yani yarina alalim mi kankalarim ne dersiniz???
özel mesajla yaziyorum cünküüüüüüüüüüüüü gecmisi okumaya tenezzül etmezsiniz belki
haydi adios amigos bidaha tekrarliom yayin iptal, 5.kanal icin hazirlanan +18 ve hatta +25 hic bi resim, video, sarki, siir vs tarzi hicbisey yayinlanmicaktir
eger sizden onay gelirse bi gün öncesine cumaya yani yarin olcak yayin :86: haftaya cumartesi olmaz cünkü dügün var

tikkatli okuyun bak kac kez tekrarladim
son kez tekrarliom :89:yayin yapani gebertirim :95: karar verin yarin sizin icin uygun mu?????

efenim tesekkür eder:87: yarismacilara basarilar dilerim :86:

yine misafir var allam :86: cok merak ediom gugil emmiye ne yazinca bize rastliyolar yada kkdan gizli bi takipcimiz misafir olarak mi okuyo bize caktirmamak icin aranoyakfstksmili:

bu arada parlayanimmm ödevin varmis kolay gelsin bebeeemm

yine misafir var allam :86: cok merak ediom gugil emmiye ne yazinca bize rastliyolar yada kkdan gizli bi takipcimiz misafir olarak mi okuyo bize caktirmamak icin aranoyakfstksmili:

chat sohbet flnnn dermişim fıstıkommm

cumartesi günü hatta hafta sonları ben olmuyom ki
yayını basmak isterim ama apansız
ule sizi r türk e bildirmezsem ben

hoş geldinnnn parlayanımm
5. kanal+18 ve üstüüüü
anladınnn sen onuuuuu

hosbulduk ablamm, anladim ben onu

iyiyim fistigim, cok yogunum bitanem, bende sizi cok özledimmm
fistik kendini asdi +18 de kurtarmiyor artik +25lere gecis yapmis

ayy evet ödev var bi atlatsaydim ama hemen bitecege de benzemiyor

encil hanimdan basin aciklamasina özelmesaj yoluyla cevap geldi kanka kirli camasirlarini döküom ortaya

bizim tavuklar zaten 12den sonra durmuyolar cikiyolar 12den sonra durcaklarini pek sanmiyorum ama ben ank abla phil abla hep gece online oluyoz ücümüz geyige devam ederiz ama zaten no panik herkes dagildigi icin zaten yayin coktan bitmis oluyo normal sohbete dönmüs oluyoz o saatte :97:

sonraaaaaaaa yarin 20.000 mesaj serefine yayinlancak olan resimler zaten yayinlanmicak cünkü henüz 20.000 mesaj olmadik o haftaya kaliyo bütün resimleri neyim haftaya birakiyozki bu 5 degil 10uncu kanal olsun :86: ana bak bunuda özel mesajla bildirmem gerek yoksa catlak zibinla catlak kendi yarin özel kutlamamizda yayinlanmasi gerekenleri yarin yayinlar

camasirlarada bilerek yorum yapmadim yarin yayin varken onlari ekle onlara hem itinayla yorum hemide fantezi örnekleriyle karsinda oluruz bak yarinki yayin konumuz bile senin ekleidgin resimden baslicak o yüzden diger hazirliklari yarin yayinlamiyoz diye panik atak olma

son olarankta encil kanka kimseyi ayartamazsin cünküm onlar benden tirstiklari icin zaten yapamazlar yayin :86:

özel basin memurunuz olaranktan mektubuna itinayla cevap verdigimi umup, saygilarimi sevgilerimi sunarak mesajimi sükürler olsunki:86: sonlandirma serefinde bulunuyorum

esen kalin efem

allan çatlağı diorummm o kadarrrr cvpa bak yaaa herşeye verecek bi cvbın var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…