15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

muhabete katılmasamdaa konuyaa aboneyim fıstık gizli hayranınız oldumm allamaaa (bak bu allamayıda sizden öğrendim allama )
olmaaaaaaaazz gönlüm razi gelmez öyle misafir gibi okumana zaten herkes bizim gizli hayranimiz kizz :82: sende gel:97: herkesin hayran oldugu 15lilerden biri ol
sen bize takil daha neler neler ögrenirsin

ruhumuzda var abla :86: oku oku neler yazdik allah bilir
sorma ablam performansimiza hayranim ama cumartesi olmasin ya 20000 mesaj haftaya olsuunn bu özel günü kacirmak istemiom

fıstık ne oldu neye dayanmaz yüregımızı ne olıyı olum allam yaaa adaı hasta etmeemerak ettım bak sımcık

pilim ablammm
dedimya kanka cumartesi günü arkadasimin dogum günü var saat kacta girerim bilemiyorum aksam basliyo annemlerde arkadasimin annesigile gitcekler dönüste beni alcaklar yani en erken 11 gibi gelirim galiba
normalde yayina öglenden sonra baslicaktik ayni bugünki gibi ben dogum gününü tamamen unutmusum aklimdan cikmis tamamen nasilda heveslenmistim la

fıstıkkk dedimmm selamın hellooo dediiimmm amaaaa nerde kankayaaa bak görmediii bileee kanka dedik böğrümüzeee bastıkkkk

bu gidisle harbi enlere aday gösterilirsem sasmicam ha :86: en rezil üye olarak

sorma abla kankam hep benim salakligim yüzünden nasilda aklimdan cikardim yaaa aslinda hic gitmek istemiyorum :97: ama gecen seneki dogum gününe gitmemistim gitmem lazim cok ayip olur, zaten sabah bizim tanidigin yemegi varmis ordanda dogum gününne gecicem tüm gün yokum yani

ivetttt şamatayııı kaçırmışemmmmm:86::84kurkennnn koptumm allamaaa
yeğenime bakmaya gittimmm
büyükkk ihtimall yarında gidecem
cok sey kacirdin coookk cumartesi yapcamiz yayini yarina mi alsak :97: yada haftaya 20.000 mesajimizin serefine yapariz kutlamayi nasilsa yarin yine yayina geceriz
yarin bende yokum sabah cok islerim var aksam burdayim

cumartesi gecesiiii 5. kanala gel ama ablammm
cumartesi yaiyn iptal dedik olm 5.kanal yok unut bensiz yayina geceni :95: anladiniz siz onu cumartesi geceki 20.000mesajimizin serefine olan kutlama haftaya cumartesiye alindi :94:
yarin zaten hergünki normal yayinarimizdan yapariz

fıstık seni gördüm olummm sesss verrrr

asli o koltuga otursun oturduguna pisman olcak ondan sonra sira sanada gelcek abla teker teker hepinizi oturtcam o koltuga ama ben oturmicam :86:

hakkat yaaa konyali demiii cuk oturmus :86:
aynen öyle kendimiz icin bisi yapiyosak ne olalim biz kendimizi sizin icin feda ediyoz gönüllü olaranktan kendimizi heba etmeye raziyiz

he öyle iyikide gitmemis bebisim yoksa hemen geri uyurdum allahtan encil hanimi teselli bahanesiyle cikmadim haa

offffff beaaaa boyna promosyonnnnn temizliyommmm

ibibiklerrr öter ötmez ordayımmmmmm
kurtulus yok sana o mesajlardan yapistilar boynuna birakmiyolar

yayin yoooooooooooooooookk
:95: bensiz cumartesi günü yayin yaparsaniz olcaklari siz düsünün hergünki normal yayinlarimizdan yapabilirsiniz serbest ama cumartesi günü icin hazirlanan resimler videolar sarkilar hhaftaya cumartesiye kaldiii :95:

fıstıkkk dedimmm selamın hellooo dediiimmm amaaaa nerde kankayaaa bak görmediii bileee kanka dedik böğrümüzeee bastıkkkk
sen ananin karninda 9 ay nasil durdun la

Son düzenleme:

çok kolay olmadı ama mecbur durdumm

kankalar heyecan doruktaaaa 5.kanala geçmeyeee son 48 saattt
bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :95: daha hayla 5.kanal diyo iptal olm iptaaaaalll arkadasimin dogum günü var zalak ben unuttum onu cumartesi yayin yok günlük normal yayinlarimizdan yapabilirsiniz ama bensiz 5.kanala gecmek yoooooookk :95: cesaretiniz varsa yapin la 5.kanal yayinini hadi hodri meydan :94:
fatmagülü izlemeye gidiom simdi:97: dönünce bide özel mesajla sana özel duyuru yapcam yayin iptalini bildircem herkeslere amaaaaaaaaaaa la yayn haftaya cumarteside olamaz cünkü dügün var miccam la ben bu isin icine

hadi kactim fatmagüle

iki haftaaaaaaaa olur muuu nannn 5.kanalsızzz :95::95::95:

size gelen özel mesaji cok büyük bi dikkatle okuyun cok büyük bi dikkatlede hem buraya hemde özel mesaj yoluyla cvp yazin özel mesajla kararini bildirmeyeni keserim

nannnn eklemesene olm 5.kanalda yayinla bunlari :95: yorum yapmicam la sana inat
iki hafta 5.kanal olmadan olmaz tabikide 5.kanali cumartesiden cumaya alalim diyorum cünkü iki hafta cumarteside doluyum :86: masus yapar gibi tamda topigimizin en özel günlerinde islerim cikiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84:

.
slm kizlaaaar

nasilsiniz

ben cok yogunum giremiyorum KK pek fazla

20 sayfalik bir ödev yazmam lazim üniverste icin

ösledim hepicinizi, öptüyoruuuuum

.

olmaz o zaman da ben müsait olmuommm çalışıom kızım ben senn gibi pambıh yatağımda ölene kadar yatmıomm

.
slm kizlaaaar

nasilsiniz

ben cok yogunum giremiyorum KK pek fazla

20 sayfalik bir ödev yazmam lazim üniverste icin

ösledim hepicinizi, öptüyoruuuuum

.
parlayanimmm nasilsin bebem özledim seni yaaaa

.

5. kanal meselesi nedir??????????????????

.
gece yayini :86: sen hep geliyoken 2.kanala geciyodukya hani yani +18 hah iste buda +25 versiyonu

olmaz o zaman da ben müsait olmuommm çalışıom kızım ben senn gibi pambıh yatağımda ölene kadar yatmıomm
la cumartesi günü isin mi var sanki cuma gece yapcaz iste yaiyn cumartesi yatcan olm :94:

hoş geldinnnn parlayanımm
5. kanal+18 ve üstüüüü
anladınnn sen onuuuuu
abla yanlis tanitim yapiyosun :86:
2.kanal = +18
5.kanal = +25 :86:
10.kanal = +30
20.000nci mesajimizin serefine 10uncu kanala gecmeye var misiniz yok musunuz :86: zaten iptal olan yayini:2: tekrar organize etmeyi basarabilirsem:84: bu 5.kanal degil 10.kanal olcak :86: sizleri daha fazla heyecanlandirmamak adina 10.kanal demedimdi

malesef ben cumartesi de çalışıorummm fıstıkımm :84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…