cumartesi gecesiiii 5. kanala gel ama ablammm
muhabete katılmasamdaa konuyaa aboneyim fıstıkgizli hayranınız oldumm allamaaa (bak bu allamayıda sizden öğrendim allama )
ne düşük çeneli gacilersinizzzzzzz
hala geçmişi okumaya çalışıyommmm
tabiiii buraya oturdummm yaaaa hemen başladı benim:102:
fıstıkımmm bakkkkk böyle giderse cumartesiye kadan 2000.sayfa olcezzzz
heeeee bi hayalet var bizim topikte sessiz sedasız dolaşıyorrrrr
hadi ben yine geçmişe gidemmm
dedimya kankafıstık ne oldu neye dayanmaz yüregımızı ne olıyı olum allam yaaa adaı hasta etmeemerak ettım bak sımcık
pilim ablammm
tabii canım lafımı olurrr
görüyon mu bizim ankııkadın bilmeyenlere öğretiyoooo
dün geceden sonra 19 sayfa geçmişşu anda1919.sayfadayızzzz
fıstıkçenesi düşük kankamız seni bu gidişle gerçekten enlere aday göstermemiz lazım
kk.nın ennnnnnn çenesi düşük üyesi diyeee:86:
kamu görevi yapıyon dimi komşucummm
imza:kamugöreviyaparakengintecrübelerinianlatanüyeanksmile.
sorma abla kankamgeçmişe bakmammııııııallaam gülmektennnn koptummmm
fıstıkkkk kankaaa nettin şimcikkkkkherkesi tava getirdin çoşturdunnn şimdi ne deyonnnnn
biz bilem okurken wc.zor yetişiyokkkk
hoşşş geldinnnn canımmmm
buraya girdikten sonra bağımlılık oluyoooozor gidersinn artıkkk
ivetttt şamatayııı kaçırmışemmmmm:86::84kurkennnn koptumm allamaaa
yeğenime bakmaya gittimmm
büyükkk ihtimall yarında gidecem
cumartesi yaiyn iptal dedik olmcumartesi gecesiiii 5. kanala gel ama ablammm
fıstık seni gördüm olummm sesss verrrr
asli o koltuga otursun oturduguna pisman olcakaslııı yanmışsınnn heeeee bende düşünemiyommm
seni tenhada sıkıştırmakkk için o koltuğa oturtmak istiyooooo demekkimm
vısssstıkkkk anyayı konyayı mıııı:86:kız zaten konyalıııı
yeterki vatandaş faydalansınnn dimiiiii:86:yosaaaa kendiniz için bişi istemiyonuzzzz
heeee yaaaa belkim gerçek olur en lerde ennnn çenesi düşük üye olaraktan seçilirsinn
kork fıstıktannn korkkkk:18:
yirimm ben kardeşiniiiennnn sevimliii yaşlarııı
bakıyom bu gün uyuyamamışsınnn kızlarrr uyumana izin vermemişlerrrr
offffff beaaaa boyna promosyonnnnn temizliyommmm
ibibiklerrr öter ötmez ordayımmmmmm
sen ananin karninda 9 ay nasil durdun lafıstıkkk dedimmm selamın hellooo dediiimmm amaaaa nerde kankayaaa bak görmediii bileee kanka dedik böğrümüzeee bastıkkkk
cumartesi yaiyn iptal dedik olm5.kanal yok unut bensiz yayina geceni :95: anladiniz siz onu cumartesi geceki 20.000mesajimizin serefine olan kutlama haftaya cumartesiye alindi :94:
yarin zaten hergünki normal yayinarimizdan yapariz
asli o koltuga otursun oturduguna pisman olcakondan sonra sira sanada gelcek abla teker teker hepinizi oturtcam o koltuga ama ben oturmicam :86:
hakkat yaaa konyali demiiicuk oturmus :86:
aynen öylekendimiz icin bisi yapiyosak ne olalim biz kendimizi sizin icin feda ediyoz gönüllü olaranktan kendimizi heba etmeye raziyiz
he öyle iyikide gitmemis bebisimyoksa hemen geri uyurdum allahtan encil hanimi teselli bahanesiyle cikmadim haa
kurtulus yok sana o mesajlardan yapistilar boynuna birakmiyolar
yayin yoooooooooooooooookk :95: bensiz cumartesi günü yayin yaparsaniz olcaklari siz düsünün hergünki normal yayinlarimizdan yapabilirsiniz serbestama cumartesi günü icin hazirlanan resimler videolar sarkilar hhaftaya cumartesiye kaldiii :95:
neden haftaya cumartesiii beeeee 5. kanaaalll istiommm yaaaa :84::84::84:
sen ananin karninda 9 ay nasil durdun la
bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :95: daha hayla 5.kanal diyokankalar heyecan doruktaaaa 5.kanala geçmeyeee son 48 saattt
bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :95: daha hayla 5.kanal diyoiptal olm iptaaaaalll arkadasimin dogum günü var zalak ben unuttum onu cumartesi yayin yok günlük normal yayinlarimizdan yapabilirsiniz ama bensiz 5.kanala gecmek yoooooookk :95: cesaretiniz varsa yapin la 5.kanal yayinini hadi hodri meydan :94:
fatmagülü izlemeye gidiom simdi:97: dönünce bide özel mesajla sana özel duyuru yapcamyayin iptalini bildircem herkeslere amaaaaaaaaaaa la yayn haftaya cumarteside olamaz cünkü dügün var miccam la ben bu isin icine
hadi kactim fatmagüle
olmaz o zaman da ben müsait olmuommm çalışıom kızım ben senn gibi pambıh yatağımda ölene kadar yatmıommnannnn eklemesene olm5.kanalda yayinla bunlari :95: yorum yapmicam la sana inat
iki hafta 5.kanal olmadan olmaz tabikide5.kanali cumartesiden cumaya alalim diyorum cünkü iki hafta cumarteside doluyum :86: masus yapar gibi tamda topigimizin en özel günlerinde islerim cikiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84:
.
5. kanal meselesi nedir??????????????????
.
parlayanimmm.
slm kizlaaaar
nasilsiniz
ben cok yogunum giremiyorum KK pek fazla
20 sayfalik bir ödev yazmam lazim üniverste icin
ösledim hepicinizi, öptüyoruuuuum
.
.
5. kanal meselesi nedir??????????????????
.
la cumartesi günü isin mi var sankiolmaz o zaman da ben müsait olmuommm çalışıom kızım ben senn gibi pambıh yatağımda ölene kadar yatmıomm
abla yanlis tanitim yapiyosun :86:hoş geldinnnn parlayanımm
5. kanal+18 ve üstüüüü
anladınnn sen onuuuuu
parlayanimmmnasilsin bebem özledim seni yaaaa
gece yayini :86: sen hep geliyoken 2.kanala geciyodukya hani yani +18 hah iste buda +25 versiyonu
la cumartesi günü isin mi var sankicuma gece yapcaz iste yaiyn cumartesi yatcan olm :94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?